Jump to content
gkrinia

ziteitai grampos!!!

Recommended Posts

Ναι αλλα απο την αλλη εδω δεν ειναι forum γνωριμιων....Καταλαωαινεις τι λεω....Οδηγεις μοτοσυκλετα...εχεις ενδιαφερων για αυτες ακομα κ αν δεν οδηγεις????Θα μπορουσες να γνωρισεις κοσμο σε συναντησεις αλλα ετσι....???Και στο φιναλε δεν μπορω να καταλαβω τον ακριβη λογο που κανεις πλακα.. γιατι δεν μπορει να μιλας σοβαρα...Δηλαδη ανοιξες το google και εψαξες τι???Το Mybike για γνωριμιες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΠΑ ΠΑ ΠΑ ρε αλητες μηχανοβιοι μην το αποπερνετε το κοριτσι μας :angry: .... βαλε μας ρε κοπελια καμια φωτο ακομα ετσι λιγο ψιλοολοσωμη ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που θελουμε να σου πουμε (αλλοι με καλο και αλλοι με κακο τροπο)ειναι οτι το Forum αυτο ειναι για λατρεις της μοτοσυκλετας και οχι της γυναικας! :blush: Αυτο που ζητας μπωρεις να το βρεις σε παρα πολλα ΑΛΛΑ Forums.

καλη τυχη σε οτι και αν κανεις στη ζωη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

a! argises gt?

Τώρα δηλαδή δεν έχω ελπίδες? Σε παρακαλώ δηλαδή, μη μου κόβεις τα φτερά...

Και μια ερώτηση, γιατί δεν βλέπω τη φωτογραφία σου εγώ???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξανθό άτριχο αγόρι, κρατά σεξουαλική συντροφιά σε υπερήλικες κυρίους με προβλήματα στύσης... Πληροφορίες στους κατα τόπους ανώμαλους που αρέσκονται να κάνουν ψωνιστήρι ακόμα κι στο mybike.gr με κάλυμα ένα γυναικείο ψευδώνυμο και ποσταρίσματα όλο υποννοούμενα.., του στύλ θέλω άνδρα/ θέλω γαμπρό /θέλω υδραυλικό/ θέλω ράφτη και πάει λέγοντας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα,οπως το κοβω ειστε για τσίπουρα με την κοπελιά,να τα πειτε απο κοντα και "ο,τι προκυψει" που λενε....Και θελουμε και φωτορεπορταζ απο ΟΛΑ...Ετσι; :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
auto dn to sxoliazo gt tha miliso asxima k dn to thelo!!!!!!! oso gia ta tsipoura dn pino opote....

ωπα!!!τελικα Τρούμπα μερια;.... :D Και πινε που και που κανα τσιπουρο.ισως σε βοηθησει να καθαρισει λιγο το μυαλο.να δεις πιο καθαρα και ανοιχτα το θεμα "γαμπρο θελω"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
oloi mesa mas krivoume tin troumpa!!!!

oso gia ta tsipoura tha mou tholosoun to mialo dn tha to kratisoun katharo!!!!

Θα σου λυσει και τη γλωσσα ομως...θα εισαι πιο χαλαρη,δε σου ειπα να πιεεις το σαρωνικο ολο.Κράτει.Γαμπρο θα βγεις να δεις με τα παιδια...Μην εχουμε και τιποτα ξενερωματα...Γιατι δεν κανονιζεις να βρεθειτε απο κοντα;Ετσι μπας και ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παμε, δυνατα και ελληνικα!!!!

Εχω τα :popcorn: και τις :cheers: μου (τον ηπιε και η εθνικη οποτε οτι πρεπει για χαλαρωση...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλουμε μία τουλάχιστον Φότο.

Γιατί απ'ότι είδα είσαι και 20 χρονών πιπίνι στο προφίλ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παμε, δυνατα και ελληνικα!!!!

Εχω τα :popcorn: και τις :cheers: μου (τον ηπιε και η εθνικη οποτε οτι πρεπει για χαλαρωση...)

Αργησααααααα...ποπκρον εμεινε για μενα????????? :popcorn::popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αργησααααααα...ποπκρον εμεινε για μενα?????????
Αλιμονο Νατασα, εσυ εχθες κερασες ολη την παρεα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα αν ησουν η κοπελια που γνωρισα πριν λιγο στο δρομο για το σπιτι με ενα Z750 μαυρο χαρτι τουμπανο κ πηγαινες περιστερι......... εισαι πολυ ομορφη σε ερωτευομαι ΑΜΕΣΑ ........ αλλα αποτι καταλαβα δεν οδηγεις μηχανη..... ισως κ να μην εχεις ανεβει ποτε ..... αλλα κατα τα αλλα καλα κανεις κ κανεις την πλακα σου ακομα κ σε ενα forum με ενα σκασμο αντρες!!!

Πλακα εχει εγω εγκρινω κ ας σε κραζουν μερικοι..... αλλωστε δημοκρατια εχουμε κ ο καθενας κανει οτι του κατεβει στην κουτρα...................

.......... οσο για τις βολτες με μηχανη........ σε παω μια μερα μια βολτα κ ισως αλλαξεις γνωμη κ προτιμησεις καποιο forum για αυτοκινητα :D :wub:

post-5863-1224104170_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...