gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ziteitai gampros... plirofories entos!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Για πες...απο προίκα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Τι εγινε??????Βγηκαμε παγανια στο νετ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα... (ξεχασα να πω οτι την εχω και μεγαλη, 1300 κυβικα εκατοστα ειναι αυτα...) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2008 από τον hayabusas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα... Και για κουμπάρο μην κολλας...τοσοι ειμαστε εδω μεσα.Μια χαρα γλεντι θα γινει!!!Προχωρα το! :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Για πες...απο προίκα; proika? auta dn ta leme apo edw..... Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα... amesa?oraia! alla pws k etsi? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 amesa?oraia! alla pws k etsi? Μεγαλη ιστορια, μεγαλη απελπισια... Απο κοντα αυτα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Τι εγινε??????Βγηκαμε παγανια στο νετ???? e? eipa mipos vro kanena kalo paidi edw! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Να πας να δουλεψεις στην βιομηχανια της διαφησησης....Προσεξε πως με ενα τετοιου τυπου θεμα θα μαζευτει ολο το forum εδω :lol:...Πολυ πιασαρικο λεμε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Μεγαλη ιστορια, μεγαλη απελπισια... Απο κοντα αυτα!!! gt megali apelpisia? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 :D Είστε απίστευτοι!!! Εϋχομαι να πετύχει το κονέ...Το ξέρει το κορίτσι ότι της ψάχνεις γαμπρό μέσα απο το νετ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Να πας να δουλεψεις στην βιομηχανια της διαφησησης....Προσεξε πως με ενα τετοιου τυπου θεμα θα μαζευτει ολο το forum εδω :lol:...Πολυ πιασαρικο λεμε.... tha to exw sta upopsin!!!! :D Είστε απίστευτοι!!! Εϋχομαι να πετύχει το κονέ...Το ξέρει το κορίτσι ότι της ψάχνεις γαμπρό μέσα απο το νετ; egw eimai to koritsi! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 gt megali apelpisia? Μετα το σεισμο του 99 το ποδι που μου λειπει μου στερησε πολλα, αλλα οχι τη μηχανη. Δε δυσκολευτηκα πολυ να οδηγησω χωρις ενα ποδι, αυτο που δεν μπορεσα ποτε ομως να συνηθισω ειναι το να πιανω το δεξι γκριπ με το αριστερο χερι καθως στη συναρμολογηση οι γιατροι τα μπερδεψαν... Δε βαριεσαι, τιποτα δεν ειναι αυτα μπρος στο οτι το βλεπω ξανα χαρη στην επεμβαση και την προσθηκη καμερας που μπορω και βλεπω παλι, εστω και ασπρομαυρα (ετσι κι αλλιως μαυρη ειναι η μηχανη μου, απο οτι μου εχουν πει δηλαδη)... Κατα τα αλλα παραπονο δεν εχω, τα χειρουργεια τελειωσαν το χειμωνα για την προσθηκη τεχνητου στομαχου και μετα την εισαγωγη του βηματοδοτη μπορω και περπατω παλι μια χαρα, με τη βοηθεα του Πι φυσικα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Αααα sorry τότε...Άντε καλή τύχη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ΔΙΑΟΛΕ!!!!!!!!!!! ....εχασα κατι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 :popcorn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Μετα το σεισμο του 99 το ποδι που μου λειπει μου στερησε πολλα, αλλα οχι τη μηχανη. Δε δυσκολευτηκα πολυ να οδηγησω χωρις ενα ποδι, αυτο που δεν μπορεσα ποτε ομως να συνηθισω ειναι το να πιανω το δεξι γκριπ με το αριστερο χερι καθως στη συναρμολογηση οι γιατροι τα μπερδεψαν... Δε βαριεσαι, τιποτα δεν ειναι αυτα μπρος στο οτι το βλεπω ξανα χαρη στην επεμβαση και την προσθηκη καμερας που μπορω και βλεπω παλι, εστω και ασπρομαυρα (ετσι κι αλλιως μαυρη ειναι η μηχανη μου, απο οτι μου εχουν πει δηλαδη)... Κατα τα αλλα παραπονο δεν εχω, τα χειρουργεια τελειωσαν το χειμωνα για την προσθηκη τεχνητου στομαχου και μετα την εισαγωγη του βηματοδοτη μπορω και περπατω παλι μια χαρα, με τη βοηθεα του Πι φυσικα! a! oraia! mia xara eisai! tora me to vimatodoti tha ksananioseis! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ΔΙΑΟΛΕ!!!!!!!!!!! ....εχασα κατι? ελα βρε Αλεξανδρε που εισαι και σε ψαχνουν..... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rogue4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Φυλαξου αδερφε αν κρινω απο το nick εχει να πεσει κρεβατομουρμουρα.......τουλαχιστον να χαμηλωνεις την ενταση απο τα ακουστικα βαρυκοιας για να εισαι ενταξει :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ΔΙΑΟΛΕ!!!!!!!!!!! ....εχασα κατι? ??????????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 :popcorn: εεεεεεεε....να μωρε...προσπαθω να καταλαβω τι θεμα ειναι αυτο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 παρε και εσυ...θα σου χρειαστουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 καλά ρε κοπελιά, εδώ μέσα είναι γεμάτο αλήτες τσαντάκιδες μηχανόβιους... εδώ ήρθες να βρεις γαμπρό; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 εεεεεεεε....να μωρε...προσπαθω να καταλαβω τι θεμα ειναι αυτο... Πολυ απλα...αρχιζει και χειμωνιαζει............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 καλά ρε κοπελιά, εδώ μέσα είναι γεμάτο αλήτες τσαντάκιδες μηχανόβιους... εδώ ήρθες να βρεις γαμπρό; NAI!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες