Jump to content
gkrinia

ziteitai grampos!!!

Recommended Posts

Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα...

(ξεχασα να πω οτι την εχω και μεγαλη, 1300 κυβικα εκατοστα ειναι αυτα...)

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα...

Και για κουμπάρο μην κολλας...τοσοι ειμαστε εδω μεσα.Μια χαρα γλεντι θα γινει!!!Προχωρα το! :_thumbsup: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας να δουλεψεις στην βιομηχανια της διαφησησης....Προσεξε πως με ενα τετοιου τυπου θεμα θα μαζευτει ολο το forum εδω :respekt: :lol:...Πολυ πιασαρικο λεμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D :rotfl::rotfl::2funny::2funny:

Είστε απίστευτοι!!! Εϋχομαι να πετύχει το κονέ...Το ξέρει το κορίτσι ότι της ψάχνεις γαμπρό μέσα απο το νετ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να πας να δουλεψεις στην βιομηχανια της διαφησησης....Προσεξε πως με ενα τετοιου τυπου θεμα θα μαζευτει ολο το forum εδω :respekt: :lol:...Πολυ πιασαρικο λεμε....

tha to exw sta upopsin!!!!

:D :rotfl::rotfl::2funny::2funny:

Είστε απίστευτοι!!! Εϋχομαι να πετύχει το κονέ...Το ξέρει το κορίτσι ότι της ψάχνεις γαμπρό μέσα απο το νετ;

egw eimai to koritsi!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
gt megali apelpisia?

Μετα το σεισμο του 99 το ποδι που μου λειπει μου στερησε πολλα, αλλα οχι τη μηχανη. Δε δυσκολευτηκα πολυ να οδηγησω χωρις ενα ποδι, αυτο που δεν μπορεσα ποτε ομως να συνηθισω ειναι το να πιανω το δεξι γκριπ με το αριστερο χερι καθως στη συναρμολογηση οι γιατροι τα μπερδεψαν... Δε βαριεσαι, τιποτα δεν ειναι αυτα μπρος στο οτι το βλεπω ξανα χαρη στην επεμβαση και την προσθηκη καμερας που μπορω και βλεπω παλι, εστω και ασπρομαυρα (ετσι κι αλλιως μαυρη ειναι η μηχανη μου, απο οτι μου εχουν πει δηλαδη)... Κατα τα αλλα παραπονο δεν εχω, τα χειρουργεια τελειωσαν το χειμωνα για την προσθηκη τεχνητου στομαχου και μετα την εισαγωγη του βηματοδοτη μπορω και περπατω παλι μια χαρα, με τη βοηθεα του Πι φυσικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα το σεισμο του 99 το ποδι που μου λειπει μου στερησε πολλα, αλλα οχι τη μηχανη. Δε δυσκολευτηκα πολυ να οδηγησω χωρις ενα ποδι, αυτο που δεν μπορεσα ποτε ομως να συνηθισω ειναι το να πιανω το δεξι γκριπ με το αριστερο χερι καθως στη συναρμολογηση οι γιατροι τα μπερδεψαν... Δε βαριεσαι, τιποτα δεν ειναι αυτα μπρος στο οτι το βλεπω ξανα χαρη στην επεμβαση και την προσθηκη καμερας που μπορω και βλεπω παλι, εστω και ασπρομαυρα (ετσι κι αλλιως μαυρη ειναι η μηχανη μου, απο οτι μου εχουν πει δηλαδη)... Κατα τα αλλα παραπονο δεν εχω, τα χειρουργεια τελειωσαν το χειμωνα για την προσθηκη τεχνητου στομαχου και μετα την εισαγωγη του βηματοδοτη μπορω και περπατω παλι μια χαρα, με τη βοηθεα του Πι φυσικα!

a! oraia! mia xara eisai! tora me to vimatodoti tha ksananioseis!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυλαξου αδερφε αν κρινω απο το nick εχει να πεσει κρεβατομουρμουρα.......τουλαχιστον να χαμηλωνεις την ενταση απο τα ακουστικα βαρυκοιας για να εισαι ενταξει :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ρε κοπελιά, εδώ μέσα είναι γεμάτο αλήτες τσαντάκιδες μηχανόβιους... εδώ ήρθες να βρεις γαμπρό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:dribble:

εεεεεεεε....να μωρε...προσπαθω να καταλαβω τι θεμα ειναι αυτο... :_innocent:

Πολυ απλα...αρχιζει και χειμωνιαζει............. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλά ρε κοπελιά, εδώ μέσα είναι γεμάτο αλήτες τσαντάκιδες μηχανόβιους... εδώ ήρθες να βρεις γαμπρό;

NAI!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...