Jump to content
Sign in to follow this  
themata

MotoGP '08 > Sepang, Malaysia

Recommended Posts

αν ΔΕΝ εφτιαχνα ΕΓΩ Ο-Λ-Ο-Μ-Ο-Ν-Α-Χ-Ο-Σ το αρχικο φορουμ των Ducatisti

Το άνοιξες και πρόσφατα και το έριξες και πάλι.....

Προσωπικά, θα μπορούσα να έχω με εσένα που γνωρίζω. Με άνθρωπο που δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω....

Κάποιος να μας μαζέψει, αλλά να μην τα σβήσει, να τα μεταφέρει κάπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Είσαι οπαδός... Μικρός , ταπεινός και με παρωπίδες... Τεσπά, στο επίπεδό σου δεν θα έρθω, γιατί είσαι ταγμένος...

Κράτα τα βίντεο για πάρτη σου. Οι ducataioi στους αγώνες είστε εταιριάκηδες κι όχι έστω οπαδοί κάποιου οδηγού. Αν ήταν ο Rossi στην Ducati (ή αν έρθιει καποτε) θα στάζει μέλι το στόμα σας.

Για ποιο επίπεδο μιλάς τότε? Με τις κόκκινες παρωπίδες μιας εταιρίας?

Σε επαναφέρω στην τάξη...

Σε ποιον μιλάς ρε πτηνό;;;

Να αποζητάς προσοχή στις εκφράσεις όταν εκτιμάς τον συνομιλητή σου, πτηνό! -_-

Δεν ξέρω κανέναν Αλέξανδρο απο χθές και δεν με ξέρει κανένας Αλέξανδρος απο χθές. Απο την πρώτη στιγμή που είπα να γράψω εδω μέσα, ήταν ο μοναδικός εριστικός στις απαντήσεις μου και μάλιστα, έγινε θέμα με άλλο συντονιστικό μέλος και του εξήγησα.

Όταν κάνεις παραθέσεις, να τις αφήνεις ολόκληρες για να βγαίνει νόημα...εντάξει. Δεν θα μου ανταπαντάς για το επίπεδο που έγραψα εγώ όπως σε συμφέρει. Σου απάντησα για το ίδιο επίπεδο (του ταγμένου) όπως μου μίλησες εσύ και δεν αναφέρθηκα στο επίπεδό σου ως άνθρωπο.

Εριστικός το κατάλαβες εσύ. Αλλά κι έτσι να ήταν, υβριστικός δεν ήμουν όπως εσύ! :angry:

Γι αυτό σου είπα...πρόσεξε τις εκφράσεις σου και δεν το σεβάστηκες. :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπήρχε κάτι να σεβαστώ, όταν το έγραψες...

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το πως απάντησες, είμαι και εγώ και για τους 2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απο την αλλη γιατι σκασιλα μου για τα δικα σας? Ξεκατινιασμα οχι στα τοπικ... :plaf: (αν και "πουλαει"... :lol: )

Για το σχετικο με το θεμα παντως (οσο σχετικο ειναι καθως καταληξαμε να κρινουμε το γιατρο και τις οδηγικες του ικανοτητες,ααααααα, και τις σεξουαλικες του προτιμησεις) να πουμε οτι ειναι ατοπο τελειως να χαρακτηριζουμε κωλοφαρδο τον recordman του αθληματος. Μπορει να μην τον γουσταρεις επειδη ειναι σε αλλη ομαδα απο αυτη που υποστηριζεις, μπορει να μη σου καθεται η φατσα του, μπορει.... (για την ιστορια και εμενα αυτος ο μ@#$% ο αλονσο που γ#$%^ το σοι του ολο μου γυριζει τα αντερα αλλα ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης, το ιδιο συμβαινει και με το γιατρο, αποδεξου το! :))

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπήρχε κάτι να σεβαστώ, όταν το έγραψες...

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το πως απάντησες, είμαι και εγώ και για τους 2...

Απ΄ότι βλέπω δεν αξίζει πια να μιλάω μαζί σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ΄ότι βλέπω δεν αξίζει πια να μιλάω μαζί σου.

Όπως θες...

Εγω απο την αλλη γιατι σκασιλα μου για τα δικα σας? Ξεκατινιασμα οχι στα τοπικ... :plaf: (αν και "πουλαει"... :lol: )

Για το σχετικο με το θεμα παντως (οσο σχετικο ειναι καθως καταληξαμε να κρινουμε το γιατρο και τις οδηγικες του ικανοτητες,ααααααα, και τις σεξουαλικες του προτιμησεις) να πουμε οτι ειναι ατοπο τελειως να χαρακτηριζουμε κωλοφαρδο τον recordman του αθληματος. Μπορει να μην τον γουσταρεις επειδη ειναι σε αλλη ομαδα απο αυτη που υποστηριζεις, μπορει να μη σου καθεται η φατσα του, μπορει.... (για την ιστορια και εμενα αυτος ο μ@#$% ο αλονσο που γ#$%^ το σοι του ολο μου γυριζει τα αντερα αλλα ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης, το ιδιο συμβαινει και με το γιατρο, αποδεξου το! :))

Μάλιστα...

ΔΗΛΩΣΗ: Ο Γιατρός είναι οδηγάρα, δεν πρόκυτε να έχουμε κάποιον που να του μοιάσει σύντομα, είναι master (ΔΕΝ ειρωνεύομαι).

Συνέχεια δήλωσης... Ο Stoner του την φόρεσε και θα την ξαναφορέσει...

ΤΕΛΟΣ με όλους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καταλαβα, παμε για αλλο ενα :lock:

Γιατι το λες; :lol: :lol:

Παντως καλο ειναι να ακουγονται και άλλα φορουμ εδω μεσα... Ετσι για να μην εχουμε την ελπιδα οτι μονο εδω κανουμε ντορο :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νέοι κανονισμοί της Dorna.

Από δω και στο εξής, όποιος παίρνει πρωτάθλημα με 100+ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, με τουλάχιστον 10 νίκες, 5 δεύτερες θέσεις, μία 3η και συνολικά 15 βάθρα στους 17 αγώνες (μένει ένας ακόμα) , τότε θα χαρακτηρίζεται τυχερός και ανάξιος για το πρωτάθλημα που πήρε. Έτσι το πρωτάθλημα θα το παίρνει ο δεύτερος (και κατά πολύ ικανότερος του πρώτου) αναβάτης. :_zeppelin:

Θα δοθούν αναδρομικά πρωταθλήματα των περασμένων ετών σε Biaggi το 2002 που έχασε το πρωτάθλημα από τον Rossi για μόλις 140 βαθμούς, στον Gibernau το 2003 που έχασε αδίκως το πρωτάθλημα από τον Rossi για μόλις 80 βαθμούς, στον Gibernau επίσης το 2004 που έχασε από τον Rossi για μόλις 47 βαθμούς, στον Melandri το 2005 που έχασε από τον Rossi μόνο για 57 βαθμούς, και στον Pedrosa το 2007 που έχασε από τον Stoner μόνο για 125 βαθμούς.

Στους νέους κανονισμούς θα εξαιρούνται οι αγωνιστικές χρονιές όπου θα φαίνεται καθαρά ότι ο πρωταθλητής είναι άξιος, και πήρε με το σπαθί του το κύπελλο έχοντας για αντιπάλους αναβάτες με προβληματικά ελαστικά, 20χαω μικρότερης τελικής και άλλων τόσων λιγότερων αλόγων στα μοτέρια τους, ή όταν το παίρνει με μάξιμουμ 3 νίκες.

Συνεπώς το πρωτάθλημα του Hayden το 2006 δεν αφαιρείται ώστε να δοθεί στον Rossi που έχασε μόνο για 5 βαθμούς, καθώς ο Hayden το πήρε πανάξια με 2 ολόκληρες νίκες μέσα στην αγωνιστική χρονιά εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ασχετοσύνη του Rossi που χαλούσε μόνος του το μηχανάκι του μέσα στους αγώνες, αλλά και την ασχετοσύνη του στην επιλογή ελαστικών που τους έφευγαν κομμάτια εν μέσω των αγώνων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Συνέχεια δήλωσης... Ο Stoner του την φόρεσε και θα την ξαναφορέσει...

O Stoner ήταν αποδεδιγμένα πιο γρήγορος απο τον Rossi σε κάποιοια χρονομετρημένα και αγώνες, μπορεί και στους περισσότερους αν θέλεις, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο πιο γρήγορος. Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε αγώνες αλλά μόνο τα χρονομετρημένα. Σε καμία περίπτωση ο Stoner δεν φόρεσε τίποτα στον γιατρό, αντίθετα ο Rossi του την φόρεσε επειδή αν και πιο αργός στα χρονομετρημένα, κατάφερε στην lacuna να τον εξουδετερώσει και να τον αποτελειώσει ψυχολογικά στους επόμενους αγώνες.

Το να νικάς την πίστα, dessert, πιο γρήγορα απο όλους τους άλλους σίγουρα δείχνει ότι είσαι μεγάλος οδηγός (Stroner), αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό απο μόνο του δεν λέει τίποτα όταν σε περνάει κάποιος άλλος κατά την διάρκεια του αγώνα και σου κλέβει την μπουκιά απο το στόμα ή ακόμα χειρότερα όταν σου δημιουργεί τέτοια ψυχολογική πίεση ώστε να πιέζεις περισσότερο και να πέφτεις (Stroner στους 2 επόμενους μετά την Lacuna αγώνες)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα αλχ εισαι απολαυστικος.......πεθανα στο γελιο λεμε......

οσο για το τι φορεσε ποιος σε ποιον ολοι το γνωριζουν........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τέλος Billάρα, θέλω να σου πω ΜΠΡΑΒΟ που είσαι ένα 20χρονο παλικάρι και με βγάζεις ΦΑΟΥΛ με επιχειρήματα και όχι με ανόητες, κοφτές και ανούσιες γραμμές! Να είσαι καλά παλικάρι μου και να αγαπάς την μοτοσικλέτα όπως το κάνεις. Α! Και το νου σου εκεί έξω !!!! Καλές βόλτες με την 7!

ευχαριστω dessert να σαι καλα! :_thumbsup:

Τον Rossi στη Ducati υπαρχει περιπτωση να τον δουμε;

οχι. οταν εφυγε απο τη χοντα εξετασε το ενδεχομενο της ντουκατι αλλα για να μην πηγε εκει κατι θα ηξερε. εκτος του οτι το κλιμα κ η φιλοσοφια ηταν παρομοια της χοντα, η ντουκατι ειχε πολλα βαθρα κ μια νικη το 2003 (σιγουρα μια στην καταλονια δν ξερω για αλλες), οταν η γιαμαχα εβλεπε με τα χιλια ζορια βαθρο. ηθελε τη μεγαλυτερη προκληση, κ η μεγαλυτερη προκληση ηταν η γιαμαχα. στη ντουκατι ως ιταλοι θελουν ιταλους αναβατες (το τμημα corse γραφει στα @@ του το marketing), κ τον πιο σημαντικο δν μπορουν να τον εχουν. το μεγαλυτερο ονειρο για τους ιταλους γενικοτερα ειναι να δουν ιταλο πρωταθλητη με ιταλικη μοτοσυκλετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:angry: Ρε Νικο, εχουμε πιει και ενα κρασι παρεα, αλλα ΕΛΕΟΣ ρε πστ μου!!!! Δεν μπορω! Ειπα να ΜΗΝ γραψω αλλα πραγματικα με δαιμονιζεις με αυτα που γραφεις!!!

Λες τους αλλους οπαδους και κολλημενους και χωρις ΙΧΝΟΣ επιχειρηματος βγαζεις τον Rossi τελειωμενο, τυχερο και τον Stoner και την GP8 καλυτερους!

Σου ζητανε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ρε φιλε για αυτα τα ΤΡΑΓΙΚΑ που το μονο που ξερεις ειναι να βριζεις βγαζοντας τον Rossi αδερφη, να απαντας με ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να ειρωνευεσαι:

Πας καλα ρε Νικο;;; :angry:

Με τετοια ΛΥΣΣΑ που εχεις να βγαλεις τον Rossi τελειωμενο και αδερφη και λες τους αλλους οπαδους και μικρους;; :angry:

Στο φορουμ των κολλημενων ψωνιων (aka Ducatisti) απο το οποιο ακομα και εσυ εφυγες γιατι δεν αντεχες τετοιου επιπεδου σχολια γινονταν δεκτα με χαρα! Εδω ομως ειμαστε ΟΛΟΙ σκεπτομενοι μηχανοβιοι που αγαπαμε ΚΑΙ την Ducati αλλα ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις αλλες μαρκες ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!

Α και που σαι; Επειδη τα πηρα τωρα, στους αλλους ισως νομιζεις οτι σε παιρνει να κουνιεσαι αλλα ξερεις ΚΑΛΑ οτι σε εμενα δεν σε παιρνει!

Ποιος ηρθε;;; :angry: Να σου θυμησω ΜΗΠΩΣ οτι αν ΔΕΝ εφτιαχνα ΕΓΩ Ο-Λ-Ο-Μ-Ο-Ν-Α-Χ-Ο-Σ το αρχικο φορουμ των Ducatisti θα ησουν ακομα στο moto.gr να σε κραζει το συμπαν, ενω ολοι οι αλλοι ψωνισμενοι Ducataκιδες θα παρακαλουσαν ΑΚΟΜΑ για ενα forum;;; :angry:

Ποια κοινοτητα εκανες εσυ ρε; Θα μας τρελλανεις; Τους αλλους που ΔΕΝ ξερουν μπορεις να τους κοροιδευεις, αλλα μην τα λες και σε μας! Αν δεν σε ειχα κανει ΕΓΩ admin ακομα ενας κολλημενος Ducatακιας θα ησουν! :angry:

ΜΑΖΕΨΟΥ! :angry:

ΥΓ. Και στην τελικη με ποιο δικαιωμα βριζεις προσωπικα μελη που εκτιμαμε ολοι εδω, οπως ο Αλεξανδρος; Τον ξερεις και απο χθες;; :angry:

Μάλιστα....

Άλλαξες το μήνυμα κοντά 3 φορές για να το κάνεις να "κάτσει".....

Τι έκανες εσύ ολομόναχος ΝικολάκΙ;;;; Μια τρύπα στο νερό.... Βρε μ@λ@κ@, τον κομπλεξισμό σου, εδώ θα τον βγάλεις;;; Τους είδες και τους γνώρισες ποιοι είναι, εγώ δεν το έκανα και είμαι χαρούμενος... Με έκανες admin;;;; Αφού δεν σε έπαιρνε να κάνεις κάτι άλλο και αυτοί που είχες ορίσει αρχικά, δεν ξέραν την τύφλα τους, τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;;; Βρε τριπάπαρε, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας;;;; Δεν έκανα ποτέ κανένα φόρουμ, γιατί δεν έχω παρέα και τώρα στα γεράματα, ψάχνω να βρώ φίλους και να συναντηθώ με διαφόρους... Δεν είμαι σαν και εσένα και το ΜανωλάκΙ που αποζητάτε επιβεβαίωση... Δεν κοιτάω να σαλιαρίσω και να γλυφτώ, απο άτομα που απο πίσω τα λέω "κομμώτριες" που τις γουστάρει ο Αντρέας, και ουτε λέω οτι είμαι εδώ για να πάρω καμιά συνταγή για τον αδελφό μου, που έχει φούρνο, και δεν έχω καμία δουλειά με τα ταγάρια....

Βλακάκο εν τέλη, είμαι ο άνθρωπος που αν μείνεις απο βενζίνη 20 χλμ έξω απο την Λάρισα, θα παρατήσω την δουλειά μου, θα αγοράσω κάνιστρο και θα σου φέρω βενζίνη... Όχι για να σε πηδήξω, ούτε για να φάμε μαζί, αλλά γιατί έτσι είμαι...

Πάενε σε παρακαλώ και την επόμενη φορά που θα αναφερθείς στο πρόσωπό μου, κοίτα να θυμάσαι ποιος είμαι....

Είσαι χαζούλης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...