Jump to content
mak

Suzuki GSX650F 2008

Recommended Posts

κάτι βρήκα προς Θεσσαλονίκη μεριά (2009 χωρίς αβς 6300, με αβς κανενα 500άρικο απάνω), αλλά και στο Βόλο παίζουν πολλοί έμποροι με παραεισαγωγή.

Είναι νωρίς να κάνω έρευνα ακόμα.........θα με περάσουν για χαρμάνι( όχι οτι δεν είμαι δλδ) :D

Από το νέο έτος και μετά όμωςςςςςςςς......... :biker8zj: βουρρρρρρρρ για ψάξιμο!!!!!

πολυ καλες τιμες!ειναι περιπου στα 450e παραπανω απο τα αντιστοιχα bandit..Αρκετα νορμαλ διαφορα θα ελεγα...Αντε καλες αγορες!

Υ.Γ αν ειναι ετσι παω κ εγω για καινουριο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=158

το GSX 650F εμφανιζεται στη λιστα των μοντελλων...Τι εχει συμβει?αποφασισαν να το διαθεσουν κανονικα στην ελληνικη αγορα?

Αν ναι ξερει κανεις την επισημη τιμη της αντιπροσωπειας?

Υ.Γ Με βαση τα χρωματα πρεπει να ειναι το μοντελλο του 08...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
είναι όντως 2,5 μέτρα ο τύπος...........φανταστείτε τον σε μπόμπο :mB_kalo_e:

Hi all, im new here, reading this forum for a while now.

Im from Holland so what better color then to buy an orange bike

Actually it's my brother bike, it will come in 1 week or so (has to be limited to 25kw ) cos he's 19, we allready made some pictures of it at the Suzuki dealer De-Valkenier in Barneveld Netherlands.

Mods so far : Leovinci exhaust,pilot xenon 8000k.

Maby still to come mods : blackwind screen, rear hugger (powerbronze)

First he was going for the black one, but that makes it look like a minibike.

It's the only bike he fits on (can put his knee under the tank) in this 25kw class,but thats not bad at all

he is 2.16m (7.09 feet) tall.

2,16 για την ακριβεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=158

το GSX 650F εμφανιζεται στη λιστα των μοντελλων...Τι εχει συμβει?αποφασισαν να το διαθεσουν κανονικα στην ελληνικη αγορα?

Αν ναι ξερει κανεις την επισημη τιμη της αντιπροσωπειας?

:vv: :vv: :greece: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μόλις μίλισα με ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ...........6700 με ABS.... :biker8zj::mB_kalo_e:

μαλλον επρεπε να τους τα κανουν καποιοι τσουρεκια για να συγκινηθουν κ να το εισαγουν...Απο οτι καταλαβαινω δε κρατιεσαι εσυ ε?χαχα

Εγω παρολο που γουσταρω πιο ρετρο μηχανες καταληγω προς το GSX650F η το SV650SF(παραεισαγωγη) για οικονομικους κ πρακτικους λογους.

Μηπως εχω γινει Suzukακιας κ δε το εχω καταλαβει?Γιατρε μου θα γινω καλα?χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με παραεισαγωγη να το φερεις καπου εκεί θα πας 6500- 7000.

Στο Βόλο μου ζήτησαν και 8000 για να το φέρουν!!!! :blink: Μου φαίνεται ψάχνουν για :kaaaala:άκες!!!!

Τροποποιήθηκε από τον volosgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και με παραεισαγωγη να το φερεις καπου εκεί θα πας 6500- 7000.

Στο Βόλο μου ζήτησαν και 8000 για να το φέρουν!!!! :blink: Μου φαίνεται ψάχνουν για :kaaaala:άκες!!!!

παραεισαγωγη αναφερω μονο για το SV650SF μιας κ για το GSX650F δεν υπαρχει πλεον λογος...Εκτος κ αν ηθελα το πορτοκαλι-μαυρο

χρωματισμο του 09 μοντελου που απο οτι ειδα ΔΕΝ φερνει ο Σφακιανακης(το λαμογιο μαλλον εξασφαλισε σε χαμηλοτερη τιμη 08 μηχανες

κ τις πουλαει για 09...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(το λαμογιο μαλλον εξασφαλισε σε χαμηλοτερη τιμη 08 μηχανες

κ τις πουλαει για 09...).

.......όπως έκανε και με τα bandit......αλλά αυτό δεν είναι σωστό!

Φέρε ρε φίλε και του 09 μοντέλα , βάλε ακριβότερη τιμή και άσε τον κόσμο να διαλέξει.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......όπως έκανε και με τα bandit......αλλά αυτό δεν είναι σωστό!

Φέρε ρε φίλε και του 09 μοντέλα , βάλε ακριβότερη τιμή και άσε τον κόσμο να διαλέξει.....

εδω ειναι που πρεπει Αποστολη, ο υποψηφιος αγοραστης να κανει ερευνα αγορας...Δηλ αν βρω το μοντελο του 09 στην ιδια τιμη(η κ χαμηλοτερη!) μεσω παραεισαγωγης, με το μοντελο του 08

(που δεν αλλαζει σε κατι εκτος απο τον επιπλεον χρωματισμο που απλα δε με ενδιαφερει) της επισημης αντιπροσωπειας δε ξερω τι θα ηταν βλακωδεστερο....Να παρω το παραεισαγωγης η να φεσωθω το παλαιοτερο μοντελο μονο κ μονο για να θησαυρισει ο Σφακιανακης?Ουτως η αλλως με βαση τις πληροφοριες που εχω συλλεξει κλινω προς το SV650SF http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009...ki-SV650SFa.jpg το οποιο ειναι σημαντικα ελαφρυτερο,δικυλινδρο κ αρκετα ιδιαιτερο εμφανισιακα(σε σχεση με το copy-paste apo GSX-R του GSX650F που μπορει να ειναι εντυπωσιακο αλλα φωναζει ''δεν ειχα τα λεφτα να παρω GSXR'') αλλα ο μονος τροπος να το αποκτησω ειναι η παραεισαγωγη...Αν αντιμετωπισω προβλημα μονο τοτε θα παω για το GSX...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή όποιος θέλει μηχανή με τη χρηστικότητα του bandit και θεωρεί τη σπορ εμφάνιση πιο όμορφη, σημαίνει πως δεν έχει τα λεφτά για ss; Να πάρει το ss και μετά να το κάνει τι αν θέλει μηχανή για να πηγαίνει στη δουλειά του χρησιμοποιώντας την Ε.Ο. και να κάνει βόλτες μακρινές ή κοντινές με την κοπέλλα του;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δηλαδή όποιος θέλει μηχανή με τη χρηστικότητα του bandit και θεωρεί τη σπορ εμφάνιση πιο όμορφη, σημαίνει πως δεν έχει τα λεφτά για ss; Να πάρει το ss και μετά να το κάνει τι αν θέλει μηχανή για να πηγαίνει στη δουλειά του χρησιμοποιώντας την Ε.Ο. και να κάνει βόλτες μακρινές ή κοντινές με την κοπέλλα του;;

+1.....εγώ προσωπικά αν πάρω ss, τότε παίρνω αυτομάτος και το διαζύγιο.... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα κ δε σημαινει αυτο, ομως εγω ανεφερα πως θα φανταζει στα ματια των αλλων...Στα δικα μου ματια ειναι πολυ εξυπνη η προσαρμογη της εμφανισης του GSXR στο bandit...Απλα δε παυει να ειναι ενα 'κουστουμι' που εχει ηδη φορεθει(κ μαλιστα το συναντας πολυ συχνα...) ενω η εμφανιση του SV650SF ειναι σαφως πιο ξεχωριστη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περι ορεξεως και κουστουμιων ...little spinache pie....

τα ατομα που ενδιαφερονται για αγορα bandit γενικοτερα(ασχετως εκδοσης,μισο φερινγκ,ολοκληρο κτλ) ειναι ατομα συνειδητοποιημενα μοτοσυκλετιστικα,που σχολια τυπου "πηρα gsx-f, διοτι δεν ειχα λεφτα για SS" τους αφηνουν παγερα αδιαφορους..

τι διαφορές ειπαμε εχει το 09' εκτος του χρωματος, με το 08' που φερνει ο Σφακιανακης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τα ατομα που ενδιαφερονται για αγορα bandit γενικοτερα(ασχετως εκδοσης,μισο φερινγκ,ολοκληρο κτλ) ειναι ατομα συνειδητοποιημενα μοτοσυκλετιστικα,που σχολια τυπου "πηρα gsx-f, διοτι δεν ειχα λεφτα για SS" τους αφηνουν παγερα αδιαφορους..

+1 φίλε μου ;)

τι διαφορές ειπαμε εχει το 09' εκτος του χρωματος, με το 08' που φερνει ο Σφακιανακης?

τίποτα απολύτος! Μόνο χρώμα και αυτοκόλλητα αλλάζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το μοντελακι ειναι με ABS στα 6595?

από το 08 που άρχισε να βγαίνει , έχει στάνταρ αβς ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τελικά θα αρχίσει να το φέρνει η αντιπροσωπεία ή το κανόνισες να το φέρουν ειδικά σε σένα; Το παρήγγειλες; Και αν ναι, πότε θα έρθει;

Τροποποιήθηκε από τον ΤΚΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρχισε και το εισάγει κανονικά φίλε μου. Μάλιστα ένα παλικάρι το είδε στην SUZUKI (έκθεση Αχαρνών).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλικάρια δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι το φέρνει χωρίς ABS :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα