Jump to content
HLIAS

INNOVA H CRYPTON R

Recommended Posts

Καταρχην καλοριζικο και καλοταξιδο.

Το λευκο του παει αλλα λιγο ο κωλος του με χαλαει.

Να σε ρωτησω και κατι που θελω.

Ποση ηταν η διαφορα στην τιμη σε σχεση με το innova?

Γιατι στην συγκριση innova με kriss νομιζω ειναι προφανες πιο ειναι καλυτερο.

Εαν η διαφορα ειναι μεγαλη τοτε οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχην καλοριζικο και καλοταξιδο.

Το λευκο του παει αλλα λιγο ο κωλος του με χαλαει.

Να σε ρωτησω και κατι που θελω.

Ποση ηταν η διαφορα στην τιμη σε σχεση με το innova?

Γιατι στην συγκριση innova με kriss νομιζω ειναι προφανες πιο ειναι καλυτερο.

Εαν η διαφορα ειναι μεγαλη τοτε οκ.

Δεν ξερω να σου πω τιμες, γιατι ποτε τελικα δεν εμαθα το ποσο κοστιζει το ινοβα

Απο την αλλη συγνωμη αλλα τιποτα δεν ειναι προφανες... αυτα τα λενε οι φανατικοι...

εχοντας οδηγησει το παλιο ινοβα (το καρμπυρατερατο) εγω λεω πως το κριςς ειναι καλυτερο σε ολα του εκτος απο το γκαζακι του

εσυ με βαση πιο πραγμα κρινεις πιο ειναι πιο καλο; απο το ονομα; γιατι ανα ειναι απο το ονομα τοτε θα σου πω πως εγω ουτε καιω λαδακια,ουτε αλλαζω τεντοτηρες καδενας ουτε τριζουν τα πλαστικα μου_thumbsup.gif

(no offence προς τους ινοβαδες, καλο μηχανακι αλλα παρατιμημενο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την αλλη συγνωμη αλλα τιποτα δεν ειναι προφανες... αυτα τα λενε οι φανατικοι...

εχοντας οδηγησει το παλιο ινοβα (το καρμπυρατερατο) εγω λεω πως το κριςς ειναι καλυτερο σε ολα του εκτος απο το γκαζακι του

εσυ με βαση πιο πραγμα κρινεις πιο ειναι πιο καλο; απο το ονομα; γιατι ανα ειναι απο το ονομα τοτε θα σου πω πως εγω ουτε καιω λαδακια,ουτε αλλαζω τεντοτηρες καδενας ουτε τριζουν τα πλαστικα μου_thumbsup.gif

+1000

Oι περισσότεροι φανατικοί των innova είναι φανατικοί λόγω ονόματος και επειδή βλέπουν πολλά C-50,70,90 GLX να κυκλοφορούν ακόμα.Αυτά είναι τα μηχανάκια που έφτιαξαν το όνομα της Honda.Όμως οι εποχές αλλάζουν και δυστυχώς τα καινούργια μηχανάκια μπορεί να είναι καλύτερα σε επιδόσεις, οικονομία, στρίψιμο και φρένα αλλά σε αντοχή και ποιότητα δεν είναι.Και πως να είναι όταν τα πάντα σημερα θεωρούνται και είναι αναλώσιμα.Και μένα μου αρέσει το innova και με ζάντες αλουμινίου είναι και αυτό κούκλα ΟΜΩΣ τα θεματάκια του τα έχει.Έχοντας αλλάξει πάρα πολλά μηχανάκια έως τώρα μπορώ να πώ με σιγουριά πως το Kriss δείχνει τόσο ανθεκτικό όπως έδειχναν τα C-50 όταν πήγαινα στο λύκειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανατικος του innova δεν ειμαι σε καμια περιπτωση. C 50 εχω.

Απο την αλλη δεν αντιλεγω οτι το kriss δεν ειναι καλο αλλα ειναι κινεζικο..Ετσι δεν ειναι??

Το innova θεωρω οτι θα ειναι πιο αξιοπιστο.

Και λογικο ειναι να μην καιει λαδι το δικο σου αφου ειναι ολοκαινουριο.

Ελπιζω να σου βγει καλο μιας και το γουσταρεις πολυ. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την αλλη δεν αντιλεγω οτι το kriss δεν ειναι καλο αλλα ειναι κινεζικο..Ετσι δεν ειναι??

To Κriss δεν είναι κινέζικό.Είναι από την Μαλαισία.Η Μαλαισία βρίσκεται στην Ν.Ανατολική Ασία και συνορεύει με την Ταυλάνδη όπου φτιάχνονται τα Innova....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον κοιτα, αυτο το θεμα που γραφουμε εδω ειναι 3 ετων πλεον_innocent.gif

στο κριςς αυτη την στιγμη εχω 26000χλμ

κινεζικο δεν ειναι ειναι απο μαλαισια οπως λεει ο αραχναθρωπος και με πλατες της kawasaki... σε ολα μοτερ ηλεκτρικα φρενα κτλ αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

και κινεζικο να ειναι (διολου απιθανο γιατι πλεον ολα μα ολα φτιαχνονται στην κινα... ασε τι λεει το ταμπελακι..) το ιννοβα τι θεωρεις οτι ειναι; ιαπωνεζικο σαν το δικο σου; οχι καιι αυτου τα περισσοτερα εξαρτηματα ειναι κινεζικα (που εμενα πλεον αυτο ξαναλεω δεν μου λεει κατι,σημασια εχει τι στανταρ βαζει στο κινεζικο εργοστασιο ο κατασκευαστης)

Ευχαριστω παντως και εσυ να εισαι καλα και να προσεχεις με το παπι ,πρωτα για εσενα και μετα γιατι το εχεις φτιαξει πολυ ωραιο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον κοιτα, αυτο το θεμα που γραφουμε εδω ειναι 3 ετων πλεον_innocent.gif

στο κριςς αυτη την στιγμη εχω 26000χλμ

κινεζικο δεν ειναι ειναι απο μαλαισια οπως λεει ο αραχναθρωπος και με πλατες της kawasaki... σε ολα μοτερ ηλεκτρικα φρενα κτλ αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

και κινεζικο να ειναι (διολου απιθανο γιατι πλεον ολα μα ολα φτιαχνονται στην κινα... ασε τι λεει το ταμπελακι..) το ιννοβα τι θεωρεις οτι ειναι; ιαπωνεζικο σαν το δικο σου; οχι καιι αυτου τα περισσοτερα εξαρτηματα ειναι κινεζικα (που εμενα πλεον αυτο ξαναλεω δεν μου λεει κατι,σημασια εχει τι στανταρ βαζει στο κινεζικο εργοστασιο ο κατασκευαστης)

Ευχαριστω παντως και εσυ να εισαι καλα και να προσεχεις με το παπι ,πρωτα για εσενα και μετα γιατι το εχεις φτιαξει πολυ ωραιο_thumbsup.gif

Να σε καλα..

Δεν ειχα προσεξει οτι ειναι παλιο το θεμα.

Καλοταξιδο και απροβληματιστο και παλι. :)

(εχεις δικιο σε πολλα :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα