rom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Καλημέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση¨ έχω αγόράσει ένα KLE KAWASAKI 500 3ετιας και θα ήθελα να μάθω την αυτονομία του στα καύσιμα γιατί δεν έχει δείκτη. Είναι η πρώτη μου μηχανή και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα γι'αυτήν. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Φιλαρακι το ντεποζιτο χωραει 15 λιτρα τα 3 ειναι ρεζερβα και καιει κανα 10ευρο τα 150κμ τουλαχιστων το δικο μου τοσο καιει αναλογα και πως το δουλευεις αυτο που λεω ειναι σε μικτη διαδρομη.Μες στην πολη καιει λιγο παραπανω αλλα πανω κατω εκει παιζει.Εκει που εχει παει η βενζινα ολα καινε φιλε ακομα και τα παπια.Καλα ταξιδια με το εργαλειο ειναι αξιοπιστο χωρις γκαζια ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Να είσαι καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες