ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πήρα φίλτρο αέρα simota. Ο μηχανικός που πηγαίνω είπε να μην το βάλω γιατί δεν θα δουλεύει σωστά το μοτόρι εκτός κι αν κάνω κάποιες ρυθμίσεις αλλά θα καίει περισσότερο. Έμαθα πως η εταιρία simota είναι πασίγνωστη σε προϊόντα αυτοκινήτου και άγνωστη σε μοτόρια προς το παρόν γιατί τώρα άρχισε να ασχολείται με 2κυκλα. Τέλος είναι εφάμιλα των K&L. Κάνα φως από πουθενά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βαλτο δεν θα χεις προβλημα, στο λενε αυτο για να τσεπωσουν φραγκα απο την καυσαναλυση(αν εχουν) ουτως ή άλλως τα μειγματα για το μηχανακι σου δεν ρυθμίστηκαν Ελλαδα που σημαινει και με το μανίσιο να κυκλοφορεις πιθανον να μην εχεις τα σωστα μείγματα. ΑΝ παλι έχεις αισθητηρα ''λ'' ο εγκεφαλος θα τροποποιει μονος του τα μειγματα σύμφωνα με τις τιμές που θα παιρνει και απο τον λ. Εγω παντως στο ΧΤΧ που ειχα, ειχα κανει πανω απο 12.000 με Κ&Ν και το μπουζι μου ήταν μια χαρα και το μηχανακι πηγαινε λιγο καλυτερα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γειά σου nik sgr.Έχω Φαζερ 2005 και δεν ξέρω αν έχειαισθητήρα "λ" Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) είναι εφάμιλα των K&L K&Ν! :D Περαν τουτου, ενα σκετο φιλτρο, δν θα σου προσφερει τπτ, παρα μονο προβληματα κα "δυσλειτουργιες" αν δεν συνδυαστει με το υπολοιπο "τριο" της "αναπνοης" του κινητηρα (Φιλτρο- καρμπιρατερ 'η ψεκασμος- εξατμιση) ;) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Δηλαδή θεωρείς κι εσύ πώς εκτός αποτ ο φίλτρο πρέπει να φίνουν κι άλλες ρυθμίσεις. (Μα είναι προφανές ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (Μα είναι προφανές ) :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Ευχαριστώ Nik sgr και Black Hawk. Over & out Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Σκούπα simota φοράει το Rally της γυναίκας μου τα τελευταία 5 χρόνια και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!!! Κάθε άλλο !!!!!! Πολύ ευχαριστημένη!!!! Για μηχανές όμως δεν έχω ακούσει τίποτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Eγώ σκέφτομαι να βάλω μια σκούπα της vileda, λες να κάνει δουλειά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ποιός ο λόγος που θέλεις να κάνεις κάποιες βελτιώσεις ? Θέλεις να ανεβάσεις 15 άλογα στο μοτόρι σου,δίνοντας αρκετά χρήματα...για ποιό λόγο ? Έχεις φτάσει στο 100% της απόδοσης,την μηχανή σου,με της εργοστασιακές ριθμήσεις και θέλεις να φτάσεις το 110% με τις βελτιώσεις ?? Και στην τελική,γιατί δεν πέρνεις το 1000άρι,που έχει περισσότερα άλογα ? Φιλικά ρωτάω... Υ.Γ. Σε κάποιες μότο,η αλλαγή φίλτρου δεν απαιτεί και επιπλέον ριθμίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Eγώ σκέφτομαι να βάλω μια σκούπα της vileda, λες να κάνει δουλειά? Βάλε και ένα φακιόλι στο κεφάλι και θα είσαι σαν Ουκρανή παραδουλεύτρα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kakofonix_xl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Αν η μηχανή έχει αισθητήρα λ τότε θα καταλάβει τη διαφορά μείγματος και θα δουλεύει μια χαρά. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ίσως έχεις κάποια μικρά κενά στην απόδοση δηλαδή να υστερεί σε κάποιο εύρος στροφών και σε κάποιο άλλο να κερδίσει λίγο. Πάντως μόνο με ένα φίλτρο αέρα μην περιμένεις μεγάλες διαφορές σε σχέση με πριν. Αφού το έχεις αγοράσει θα σε συμβούλευα να το δοκιμάσεις και αν δεις ότι δεν σε ικανοποιεί η απόδοση του κινητήρα μετά την αλλαγή ξαναβάζεις το παλιό. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γειά σου nik sgr.Έχω Φαζερ 2005 και δεν ξέρω αν έχειαισθητήρα "λ" Δεν εχεις αισθητηρα ''λ'' αλλα και παλι τα μειγματα σου δεν ρυθμιστηκαν στην Ελλαδα, λογω κιλών θα ΄δεις διαφορά (της ταξης 2-3 αλογακια). Απλά μην ''σπάζεις'' το μηχανακι από φανάρι σε φανάρι, αυτό ειναι που στεγνωνει τον κινητηρα και μακροπροθεσμα του κανει ζημια ακόμη και με μανίσιο φιλτρο. Εγω προσωπικά περιμενω να περασω τις 5.000 στο vstrom για να κοπανησω πανω του ενα Κ&Ν. Πολλοι λενε εξατμιση -φιλτρο-χαρτογραφηση. Εχω ενα Leon 1.6 sport S το οποιο εχει πανω την μανισια εξατμιση, αλλά εχει πανω βαρελακι BMC CDA + REVO προγραμμα, το εργαλειο για 16αρι γαζωνει. Μόνο να θυμασαι οτι κι αυτα τα φιλτρα τυπου γαζας(ποτέ μα ποτέ, καθαρισμα με πιεσμένο αέρα) θελουν που και που καθαρισμα(~15.000χμ), πρωτα πλυσιμο με το ειδικο σαμπουαν, στεγνωμα και κατόπιν λαδωμα παλι με το ειδικο λαδι. Τετοια κιτ καθαρισμου-λαδωματος κοστιζουν γυρω στα 18? και θα τα εχεις για καμια 100.000χμ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2008 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 αν βαλεις μονο φιλτρο το μιγμα σου γινεται φτωχο και ετσι θελει μετα πειραγμα το καρμπ. δεν σου λενε π@π@ριες για να στα φανε, ετσι ειναι. αλλα αν θελεις πρεπει να κανεις ολοκληρωμενη δουλεια οπως ειπε το γερακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Πήρα φίλτρο αέρα simota. Ο μηχανικός που πηγαίνω είπε να μην το βάλω γιατί δεν θα δουλεύει σωστά το μοτόρι εκτός κι αν κάνω κάποιες ρυθμίσεις αλλά θα καίει περισσότερο. Έμαθα πως η εταιρία simota είναι πασίγνωστη σε προϊόντα αυτοκινήτου και άγνωστη σε μοτόρια προς το παρόν γιατί τώρα άρχισε να ασχολείται με 2κυκλα. Τέλος είναι εφάμιλα των K&L. Κάνα φως από πουθενά; Το μηχανακι σου φοραει Κ&Ν παντως. Απλα καποιος ξεχασε να στο πει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) αν βαλεις μονο φιλτρο το μιγμα σου γινεται φτωχο και ετσι θελει μετα πειραγμα το καρμπ. To ποιο? Χωρίς παρεξήγηση αλλά καλό είναι άμα δεν ξέρουμε να μην ποστάρουμε κάτι, έτσι απλά για να ποστάρουμε, εντελώς ενημερωτικά το μηχανάκι του, είναι ψεκαστό. Και εφόσον βαλει το φίλτρο μεσα στο κουτι του, δεν θα 'χει κανένα προβλημα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Με το Κ&Ν που έβαλα 40κάτι χίλιαδες χλμ πριν,θυμάμαι χαρακτηριστικά καλύτερη "αναπνοή" της μηχανής χωρίς να μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. Γι αυτό και διαφωνώ πως δεν θα δεις καμία βελτίωση μόνο με μία εγκατάσταση aftermarket φίλτρου αέρα. Σιγούρα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του τριπτύχου αλλά τα πλεονεκτήματα ακόμα και έτσι είναι αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Al_Bandy μια και είσαι μάντης μήπως μπορείς να μου πεις αν μαζί με το φίλτρο Κ&Ν έγινε καυσανάλυση ή κάποια ρύθμιση? Πάντως το μοτόρι πηγαίνει μια χαρά και καίει λιγότερο από το scooter μου. (το φίλτρο simota το πηρα ξεφτιλα τιμη μαζι με τα καθαριστικα και είναι ιδιας ποιοτητας με το K&N. Θα το βάλω στο Fazer και θα σας πω εντυπώσεις)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Nik_sgr: Είπες προηγουμένως πως "Βάλτο δεν θα χεις πρόβλημα, στο λενε αυτο για να τσεπωσουν φραγκα απο την καυσαναλυση(αν εχουν) ουτως ή άλλως τα μειγματα για το μηχανακι σου δεν ρυθμίστηκαν Ελλαδα που σημαινει και με το μανίσιο να κυκλοφορεις πιθανον να μην εχεις τα σωστα μείγματα. ΑΝ παλι έχεις αισθητηρα ''λ'' ο εγκεφαλος θα τροποποιει μονος του τα μειγματα σύμφωνα με τις τιμές που θα παιρνει και απο τον λ." τώρα λες πως «εντελώς ενημερωτικά το μηχανάκι του, είναι ψεκαστό. Και εφόσον βαλει το φίλτρο μεσα στο κουτι του, δεν θα 'χει κανένα προβλημα.» Έμαθα πως δεν έχω αισθητήρα λ και ακόμα εμαθα πως ο προηγούμενος κάτοχος ξέχασε να μου πει πως το μοτορι φοράει φίλτρο K&N. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Επειδή το Fazer καίει λιγότερη βενζίνη απ το scooter μου και επειδη το simota το πήρα τιμή κόστους ΘΑΑ βάλω το simota που είναι εφάμιλο του K&N και θα γράψω συμπεράσματα. thanks nik Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2008 από τον ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες