Simos_17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑ MODENAS DYNAMIK ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΝΑΝ... Υ.Σ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΦΤΟ ΡΩΤΑΩ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 http://www.modenas.gr/dinamik.htm καινουργεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simos_17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 ΚΑΛΑ Ο ΓΚΟΡΓΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΝ ΣΕΛΙΔΑ Τ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΤΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 όχι απλά δεν καταργηθηκαν αλλά το καινουργιο Μοντενο-παπι το βρισκω πολυ ομορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) όχι απλά δεν καταργηθηκαν αλλά το καινουργιο Μοντενο-παπι το βρισκω πολυ ομορφο. αν μιλας για το kriss 125,τοτε συμφωνω απολυτα! 10 HP με κατι λιγοτερο απο 1700 γιουρια..not bad .. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον t3hsofos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Τα δίχρονα της modenas, δεν εισάγονται πλέον. Απλά η Ιστοσελίδα του Γκοργκόλη δεν έχει ανανεωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Παιδια μιλαει για το Dinamik και οχι για το Kriss... Δεν εισαγονται πλεον γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ρυπων...αν υπαρχει καινουργιο θα ειναι απο τα τελευταια μοντελα που δεν προλαβαν να πουληθουν!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasQR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Για εγκυρότερη απάντηση, γιατί δεν ρωτάς την αντιπροσωπία...Sales@gorgolis.gr; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Τα δίχρονα της modenas, δεν εισάγονται πλέον. Απλά η Ιστοσελίδα του Γκοργκόλη δεν έχει ανανεωθεί. Παιδια μιλαει για το Dinamik και οχι για το Kriss... Δεν εισαγονται πλεον γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ρυπων...αν υπαρχει καινουργιο θα ειναι απο τα τελευταια μοντελα που δεν προλαβαν να πουληθουν!!! σωστοι. το μόνο παπί που με έψηνε να το πάρω και δεν το έβρισκα... τελικά πήρα σκούτερ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 σωστοι. το μόνο παπί που με έψηνε να το πάρω και δεν το έβρισκα... τελικά πήρα σκούτερ...... καλύτερα άγγελε. είναι κόλαση το πιτσιρίκι σου λέω... το είχα και ήτανε το άτιμο τρομερό οπλάκι για την πόλη... ήθελε τρομερή προσοχή βέβαια, αλλά ήταν το άτιμο απίστευτο... το μόνο που με χάλαγε ήταν το ότι είχε μικρό ρεζερβουάρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Ναι τα άτιμα είναι ωραία!!! Από τα λίγα όμορφα παπιά (και δυνατά 17 αλόγατα είναι αυτά) ωστόσο ακούστηκε ότι βγήκαν πολύ ζημιάρικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 ...ωστόσο ακούστηκε ότι βγήκαν πολύ ζημιάρικα... Αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι το μηχανάκι θα παίρνει μόνο του πρωτοβουλίες για τη σωστή συντήρησή του, τότε και V-Strom να πάρει πάλι ζημιάρικο θα του βγει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι το μηχανάκι θα παίρνει μόνο του πρωτοβουλίες για τη σωστή συντήρησή του, τότε και V-Strom να πάρει πάλι ζημιάρικο θα του βγει.. +600 εγώ το πήρα μεταχειρισμένο, και δε μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα (το είχα για ενάμιση χρόνο). το πούλησα σε ένα φίλο μου ο οποίος το έχει 2 χρόνια τώρα και δεν έχει ούτε εκείνος πρόβλημα κανένα!!! το γκάζι ουτε εγώ ουτε το φιλαράκι μου το λυπηθήκαμε, αλλά το μηχανάκι είναι μαμά, και τα service γίνονται πάντα στην ώρα τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasQR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 +600 εγώ το πήρα μεταχειρισμένο, και δε μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα (το είχα για ενάμιση χρόνο). το πούλησα σε ένα φίλο μου ο οποίος το έχει 2 χρόνια τώρα και δεν έχει ούτε εκείνος πρόβλημα κανένα!!! το γκάζι ουτε εγώ ουτε το φιλαράκι μου το λυπηθήκαμε, αλλά το μηχανάκι είναι μαμά, και τα service γίνονται πάντα στην ώρα τους... Παιδιά, αυτό το "+600" τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. "+1000". Είχα καταλάβει ότι σημαίνει "με χίλια" (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Παιδιά, αυτό το "+600" τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. "+1000". Είχα καταλάβει ότι σημαίνει "με χίλια" (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε...<br /> αναλογα τα κυβικα της μηχανης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GReddyRx7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Σταμάτησε δυστηχώς η εισαγωγή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Παιδιά, αυτό το "+600" τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. "+1000". Είχα καταλάβει ότι σημαίνει "με χίλια" (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε... Το ίδιο πράγμα, επικρότηση είναι και στις 2 περιπτώσεις. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 http://www.daytonamotors.gr/ εμπα και δες εδω για dynamik. αυτη ειναι του γκοργκολη η σελιδα και τα εχει ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 http://www.daytonamotors.gr/ εμπα και δες εδω για dynamik. αυτη ειναι του γκοργκολη η σελιδα και τα εχει ολα Τα εχει ολα εκτος...του Dinamik!!! :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες