Jump to content
Sign in to follow this  
Simos_17

modenas dynamik

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑ MODENAS DYNAMIK ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΝΑΝ...

Υ.Σ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΦΤΟ ΡΩΤΑΩ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΑΛΑ Ο ΓΚΟΡΓΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΝ ΣΕΛΙΔΑ Τ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΤΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
όχι απλά δεν καταργηθηκαν αλλά το καινουργιο Μοντενο-παπι το βρισκω πολυ ομορφο.

αν μιλας για το kriss 125,τοτε συμφωνω απολυτα!

10 HP με κατι λιγοτερο απο 1700 γιουρια..not bad ..

Kriss120HWhite.jpg

Τροποποιήθηκε από τον t3hsofos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δίχρονα της modenas, δεν εισάγονται πλέον.

Απλά η Ιστοσελίδα του Γκοργκόλη δεν έχει ανανεωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μιλαει για το Dinamik και οχι για το Kriss...

Δεν εισαγονται πλεον γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ρυπων...αν υπαρχει καινουργιο θα ειναι απο τα τελευταια μοντελα που δεν προλαβαν να πουληθουν!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα δίχρονα της modenas, δεν εισάγονται πλέον.

Απλά η Ιστοσελίδα του Γκοργκόλη δεν έχει ανανεωθεί.

Παιδια μιλαει για το Dinamik και οχι για το Kriss...

Δεν εισαγονται πλεον γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ρυπων...αν υπαρχει καινουργιο θα ειναι απο τα τελευταια μοντελα που δεν προλαβαν να πουληθουν!!! :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

σωστοι.

το μόνο παπί που με έψηνε να το πάρω και δεν το έβρισκα... τελικά πήρα σκούτερ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σωστοι.

το μόνο παπί που με έψηνε να το πάρω και δεν το έβρισκα... τελικά πήρα σκούτερ......

καλύτερα άγγελε. είναι κόλαση το πιτσιρίκι σου λέω... το είχα και ήτανε το άτιμο τρομερό οπλάκι για την πόλη... ήθελε τρομερή προσοχή βέβαια, αλλά ήταν το άτιμο απίστευτο...

το μόνο που με χάλαγε ήταν το ότι είχε μικρό ρεζερβουάρ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι τα άτιμα είναι ωραία!!!

Από τα λίγα όμορφα παπιά (και δυνατά 17 αλόγατα είναι αυτά) ωστόσο ακούστηκε ότι βγήκαν πολύ ζημιάρικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...ωστόσο ακούστηκε ότι βγήκαν πολύ ζημιάρικα...

Αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι το μηχανάκι θα παίρνει μόνο του πρωτοβουλίες για τη σωστή συντήρησή του, τότε και V-Strom να πάρει πάλι ζημιάρικο θα του βγει.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι το μηχανάκι θα παίρνει μόνο του πρωτοβουλίες για τη σωστή συντήρησή του, τότε και V-Strom να πάρει πάλι ζημιάρικο θα του βγει.. :_thumbsup:

+600

εγώ το πήρα μεταχειρισμένο, και δε μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα (το είχα για ενάμιση χρόνο).

το πούλησα σε ένα φίλο μου ο οποίος το έχει 2 χρόνια τώρα και δεν έχει ούτε εκείνος πρόβλημα κανένα!!!

το γκάζι ουτε εγώ ουτε το φιλαράκι μου το λυπηθήκαμε, αλλά το μηχανάκι είναι μαμά, και τα service γίνονται πάντα στην ώρα τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+600

εγώ το πήρα μεταχειρισμένο, και δε μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα (το είχα για ενάμιση χρόνο).

το πούλησα σε ένα φίλο μου ο οποίος το έχει 2 χρόνια τώρα και δεν έχει ούτε εκείνος πρόβλημα κανένα!!!

το γκάζι ουτε εγώ ουτε το φιλαράκι μου το λυπηθήκαμε, αλλά το μηχανάκι είναι μαμά, και τα service γίνονται πάντα στην ώρα τους...

Παιδιά, αυτό το "+600" τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. "+1000". Είχα καταλάβει ότι σημαίνει "με χίλια" (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά, αυτό το &quot;+600&quot; τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. &quot;+1000&quot;. Είχα καταλάβει ότι σημαίνει &quot;με χίλια&quot; (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε...<br />

αναλογα τα κυβικα της μηχανης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, αυτό το "+600" τί σημαίνει; βλέπω και άλλους που γράφουν π.χ. "+1000". Είχα καταλάβει ότι σημαίνει "με χίλια" (επικρότηση), αλλά το +600 με μπέρδεψε...

Το ίδιο πράγμα, επικρότηση είναι και στις 2 περιπτώσεις. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.daytonamotors.gr/ εμπα και δες εδω για dynamik. αυτη ειναι του γκοργκολη η σελιδα και τα εχει ολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.daytonamotors.gr/ εμπα και δες εδω για dynamik. αυτη ειναι του γκοργκολη η σελιδα και τα εχει ολα

Τα εχει ολα εκτος...του Dinamik!!! :D :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα