Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 παιδια και εγω αναγκαστικα χρησιμοποιω το μηχανακι οτι καιρο και να εχει γιατι εδω στην λαρισα που σπουδαζω δεν παιζει αμαξι. σιγουρα ειναι ζωρικος ο χειμωνας ομως με καταλληλο εξοπλισμο αντιμετωπιζονται ολα.γι αυτο οσα λεφτα μου πηγε το μηχανακια αλλα τοσα μου πηγε και ο εξοπλισμος.αλλα τωρα ειμαι παντος καιρου (στον παγο βεβαια...) και ολα μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 λίγο τα γόνατα, λίγο η μέση κόψαμε τα ζαγγοριλίκια. ακόμα και σωστο εξοπλισμό που φορούσα τα γόνατα την άκουσαν λίγο....μάλλον μεγαλώνουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Εγω δυστυχως Η ευτυχως ανηκω στην ομαδα των καλυτερων οδηγων του πλανητη μας που ακουει στο ονομα Delivery!! :P Στις αρχες της "καριερας" μου καπως η βροχη και το κρυο με ειχε πειραξει.. Ολα ομως μια συνηθεια ειναι οποτε κ εγω με τη σειρα μου σταματησα να παραπονιεμε κ το συνηθησα.. Ετσι και τωρα με την δικια μου μηχανη εκτος "υπηρεσιας" μπορω πολυ ευκολα να βγω για οτιδηποτε λογο εξω ανεξαρτητων καιρικων φαινομενων χωρις κανενα προβλημα. :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Μου αρεσει σε ολες τις συνθηκες για ολες σχεδον τις δουλειες και κυριως με βροχη ταξιδι με τρελενει ,γουσταρω την μουνταμαρα.Γουσταρω να οδηγαω. Το αυτοκινητο 4 χρονια τωρα εχει κανει 3.500 km επειδη επρεπε,. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Και με κρύο και βροχή πάντα με τη μηχανή !!!! Το κουτί είναι μόνο για να πηγαίνουμε τη μικρή στον παιδίατρο..... Επίσης με τσαντίζουν τα θηλυκά που αλλάζουν το τζην και τις μπότες με φουστίτσες και σανδαλάκια. Άμα θες να το παιξεις Barbie, πάρε κάνα ταξί κοπέλα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Άμα θες να το παιξεις Barbie, πάρε κάνα ταξί κοπέλα μου. Δεν το παίζω barbie... Ε Ι Μ Α Ι !!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν το παίζω barbie... Ε Ι Μ Α Ι !!! :D Ακόμα χειρότερα ...... Nothing personal B) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2008 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Aναγκαστικα μηχανη γιατι δεν εχω αυτοκινητο. Και να ειχα αυτοκινητο, λογω το οτι δουλευω κεντρο παλι την μηχανη θα επαιρνα. Βραδυ ομως αν τυχει εξοδος, εχει ευτυχως αυτοκινητο η συνοδος και το παιζω πρεσβης :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 εγω απο τα 14 χρονια μου που αποκτησα μηχανακι μεχρι τα 24(περυσι δηλαδη)που πηρα και αυτοκινητο,κυκλοφορουσα με ολες τις καιρικες συνθηκες. χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο.μπουφαν,γαντια.....για μοτοσυκλετα.εχω φαει τρελο κρυο και βροχη. τωρα αν παρω αλλη μηχανη,μαζι θα παρω και ολα τα αναγκαια και πιστευω δεν θα εχω προβλημα να οδηγω με κρυο η βροχη.γιατι καλο ειναι το αυτοκινητο,αλλα νιωθω εγκλωβισμενος και με αυτη την κινηση που επικρατει,εχω χασει την ελευθερια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Όταν βρέχει και όταν φυσάει πολύ δεν το παίρνω... πεζό 2, λεωφορείο, ή χώσιμο σε κανέναν γνωστό!! Αν πηγαίνει για βροχή θα το πάρω ανάλογα με το πού έχω να πάω...γενικά με νοιάζει να πάω στεγνή κάπου αλλά για τον γυρισμό δεν με πειράζει.. Προς παπί: Το καλό με το σκούτερ είναι ότι έχει χώρο κάτω από την σέλα οπότε κουβαλάς διάφορα... Για τα παπούτσια ΠΑΝΤΑ ίσια πάνω στην μηχανή. Αν θέλω τακούνι τα παίρνω μαζί μου και αλλάζω επιτόπου μόλις φτάσω... Γενικά φοράω τα κανονικά ρούχα που θέλω και απο πάνω προσθέτω!!! 1 ή 2 αντιανεμικά και μπουφάν μακρύ. Ειδικό κασκόλ και απο πάνω κανονικό και γάντια μηχανής. Και όταν φτάσω αρχίζω και αφαιρώ...κάποια επιτόπου και τα βάζω κάτω απο την σέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Οσες φορες πηρα το αυτοκινητο για να μην βραχω βλαστημησα 1ον γιατι χρειαστηκα τον τριπλασιο χρονο, 2ον γιατι παρκαρα μακρια απο εκει που ηθελα να παω και μεχρι να φτασω (ΜΕ ομπρελα) ειχα γινει μουσκεμα. Αντιθετα με τη μηχανη εφτασα στην ωρα μου, εβγαλα τα αδιαβροχα και ήμουν ολοστεγνος. Μηχανη λοιπον με τον καταλληλο εξοπλισμο που οσο περνανε τα χρονια γινεται και περισσοτερος (απο περισυ εχω κι εγω τις επιγονατιδες). Αυτοκινητο μονο στα χιονια, σε βραδυνη εξοδο (οπου α. δεν μπορεις να πας ντυμενος σαν ρομποκοπ και β. κυκλοφορουν πολλοι μεθυσμενοι) και οταν εχω πραγματα για κουβαλημα (τα ψωνια απο το σουπερ μαρκετ βολευονται στην μπαγκαζιερα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες