Jump to content
Sign in to follow this  
KARAFLODAIMON

Δώρο για λεχώνα !!!!!

Recommended Posts

Πρώτα απ'όλα με το καλό η γέννα !!

Και δεύτερον, για δώρο εε?

Χμμμ... :think: :think: :think:

Σκέφτεσαι για κανα κοσμηματάκι η κανα ρούχο ???

Λέω, γιατί αυτά μένουν, ενώ αν πάρεις κανα λουλούδι δεν θα μήνει....

Α, μπορείς να της πάρεις και κανα αξεσουάρ. π.χ. τσάντα κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πανε πανω απο δεκαξι χρονια απο τοτε που ημουν στην ιδια κατασταση, και εχω ξεχασει! :_zeppelin: :P

(Η ωρα η καλη, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :thumbsup::thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα τις κανεις δωρο χρυσαφικο και λουλουδια οπωσδηποτε.Σου μιλαω εκ πειρας εχω δυο παιδακια και στα γεννητουρια δεν εφτασαν 3 μπουκαλια σιβας.Ευτυχως για τα γλυκα ηταν τζαμπα γιατι η συζυγος δουλευει σε ζαχαροπλαστειο.Με το καλο και τις καλυτερες ευχες μου για την εισοδο σου στην ευτυχια και την ολοκληρωση. :wub::thumbsup::thumbsup::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ώρα η καλή και όσο για το δώρο...χμμμμ....κάποιο κόσμημα (αυτα που προτείνονται παραπανω είναι ιδανικά νομίζω)

και δώσε μπόλικη αγάπη και στους δύο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο γαμ@το δωρο που θα της κανεις ειναι να κανεις τον ...μ@λακα!!!Και ακριβολογω.Διοτι στην κατασταση που βρισκεται μια λεχωνα ειναι ΠΟΛΥ ευερεθιστη και νευρικη,εχει σκαμπανεβασματα συναισθηματων και διάθεσης,στη λεει ανοιχτα,δεν ανεχεται πολλα δίπλα της,ασχολειται με το παιδι,θηλαζει,κλπ κλπ κλπ...Δεν χρειαζεται κοντρες ουτε να το παιζεις αντρας στην παρουσα φαση.Θελει βοηθεια πολλη και υπομονη-ανεκτικοτητα...Καντο και θα δεις πόσο ωραια θα νοιωθετε και οι δυο!Οπότε παρε ενα αρκουδι στο χερι και δωστης το λεγοντας της "Ο,τι θελεις θα ειμαι δίπλα σου"... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε με το καλο να σας ερθει το νεο μελος

οσο για δωρο το καλυτερο ειναι η υπομονη και καμια βοηθεια με το μωρο στο σπιτι.

για την υπομονη λες και τους γυρνας κουμπι και αλλαζει η διαθεση της γυναικας απο τη μια στιγμη στην αλλη.

α!!!! και ενα για εσενα κοιμησου οσο μπορεις γιατι μετα θα το ξεχασειςςςςςςςς

με το καλο και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το πιο γαμ@το δωρο που θα της κανεις ειναι να κανεις τον ...μ@λακα!!!Και ακριβολογω.Διοτι στην κατασταση που βρισκεται μια λεχωνα ειναι ΠΟΛΥ ευερεθιστη και νευρικη,εχει σκαμπανεβασματα συναισθηματων και διάθεσης,στη λεει ανοιχτα,δεν ανεχεται πολλα δίπλα της,ασχολειται με το παιδι,θηλαζει,κλπ κλπ κλπ...Δεν χρειαζεται κοντρες ουτε να το παιζεις αντρας στην παρουσα φαση.Θελει βοηθεια πολλη και υπομονη-ανεκτικοτητα...Καντο και θα δεις πόσο ωραια θα νοιωθετε και οι δυο!Οπότε παρε ενα αρκουδι στο χερι και δωστης το λεγοντας της "Ο,τι θελεις θα ειμαι δίπλα σου"... :)

Με το καλό...Άντε καλή λευτεριά στην γυναίκα σου...Με έναν πόνο...

Ο mathosalas με κάλυψε!!

Το καλύτερο δώρο είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ, η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και η βοήθεια που μπορείς να της προσφέρεις...

Πολλές αγκαλίτσες και φιλάκια και κοπλιμέντα!!!

Αν θέλεις υλικά δώρα τότε ένα αρκουδάκι ή λουλούδια είναι αρκετά...κράτα λεφτά για τα έξοδα του μωρού (πάρκο, καρεκλάκι, καρότσι...κτλ...κτλ...κτλ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καραφλοδαιμονακο...με το καλο βρε...Αντε να ρθει η διαδοχος να σας γεμισει χαμόγελα...Να ναι γερο παντα..

απο δωρακια τωρα....

1. Βιβλιο με συμβουλες για μαμάδες (χιουμοριστικο κατα προτίμηση)

2. cd με τραγούδια που θα ψάξεις πολύ να βρεις για να τα καψεις στο cdακι (και να χουν χαρούμενο ρυθμό και στίχο)

3. ενα διακριτικο κοσμημα (οχι απαραίτητα ακριβό, που θα συμβολίζει πόσο πολύ ευτυχισμένο σε κάνει που φέρνει το παιδί σας στον κόσμο)

4. ενα καινούριο φόρεματακι καθημερινο ή homewear ρουχο του dvd και του χουχουλιάσματος (γιατι η αλλαγή στο σώμα της πρέπει να συνοδευτεί και με ανανέωση διάθεσης -> ρούχων)

Καλή δύναμη Μήτσο ! ;) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας και τις συμβουλές σας, όπως επίσης και για τις ιδέες που μου δίνετε για δωράκι!!!!

Υπόσχομαι οτι θα τηρήσω κατά γράμμα όλες τις συμβουλές αυτές ουτως ώστε να είμαι καλός σύζυγος και πατέρας!!!!!

:) :) :) :) :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενα βαλσαμομενο πιγκουινο (οχι εμενα) :_rock-on:

Λές??????? Το σκέφτηκα και γώ ρε Κάγγελε αλλά δεν με παίρνει οικονομικά!!!! Να της πάρω τσιγκουίνο που είναι και πιό φ(τ)ηνός :P :P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαια ενδιαφερον δωρακι θα ηταν να της παρεις για να τη βοηθαει στο σπιτι και στις δουλειες τωρα που δε θα μπορει,και για να ξεκουραζει κι εσενα απο την ευθυνη της πατροτητας,αλλά και για να σε συμπληρωσει ως παρεα για τις ωρες που η λεχωνα θα εχει νευρα,και για να μπορεις να ξεσπας και εσυ οταν δεν θα παιρνει κουβεντα η γυναικα και βεβαια για να αναπληρωσεις τα κενα σου ολο αυτο τον καιρο της εγκυμοσυνης και της καταστασης λοχεις...να κοιταξεις λοιπον να της παρεις......

μια Ουκρανέζα γυρω στο 1.85 με ξανθα μαλλια και πρασινα ματια στηθος πλουσιο και στητο πισινο κατα προτιμηση να προτιμα τα σεξυ εσωρουχα μετα ζαρτιερων και οταν της "μιλας" να σου τα λεει στα Ουκρανεζικα ...θα ειναι το καλυτερο δωρο!!!!(για ποιον δεν ξερω...) :)Κι αν την βαρεθεις μετα τη "λοχεια"....να με χε....:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βεβαια ενδιαφερον δωρακι θα ηταν να της παρεις για να τη βοηθαει στο σπιτι και στις δουλειες τωρα που δε θα μπορει,και για να ξεκουραζει κι εσενα απο την ευθυνη της πατροτητας,αλλά και για να σε συμπληρωσει ως παρεα για τις ωρες που η λεχωνα θα εχει νευρα,και για να μπορεις να ξεσπας και εσυ οταν δεν θα παιρνει κουβεντα η γυναικα και βεβαια για να αναπληρωσεις τα κενα σου ολο αυτο τον καιρο της εγκυμοσυνης και της καταστασης λοχεις...να κοιταξεις λοιπον να της παρεις......

μια Ουκρανέζα γυρω στο 1.85 με ξανθα μαλλια και πρασινα ματια στηθος πλουσιο και στητο πισινο κατα προτιμηση να προτιμα τα σεξυ εσωρουχα μετα ζαρτιερων και οταν της "μιλας" να σου τα λεει στα Ουκρανεζικα ...θα ειναι το καλυτερο δωρο!!!!(για ποιον δεν ξερω...) :)Κι αν την βαρεθεις μετα τη "λοχεια"....να με χε....:)

Πολύ καλή η ιδέα σου Κώστα!!! Εχεις κανένα καλό μαγαζί να προτείνεις να πάω να δώ τιμούλες και να διαλέξω????? B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πολύ καλή η ιδέα σου Κώστα!!! Εχεις κανένα καλό μαγαζί να προτείνεις να πάω να δώ τιμούλες και να διαλέξω????? B) B)

Να πας,αλλά μη μεινεις εκει... :lol: :lol: Ειναι νοικοκυρες οι κοπελες... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λές??????? Το σκέφτηκα και γώ ρε Κάγγελε αλλά δεν με παίρνει οικονομικά!!!! Να της πάρω τσιγκουίνο που είναι και πιό φ(τ)ηνός :P :P :lol:

:lol: :lol: εχω πεθάνει από το γέλιο λέμε...να σαι καλά ρε Μήτσο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα σε όλα τα άλλα, αν πραγματικά θέλεις να πρωτοτυπήσεις, γράψτης ένα τραγούδι. Όχι χύμα. κανονικά, σε στούντιο. Εγώ είχα γράψει το τραγούδι που χορέψαμε όταν παντρεύτηκα, χωρίς να το ξέρει και της ήρθε μπαμ! Συν του ότι μένει για πάντα.

Επίσης, αγόρασε ένα βιβλίο με σιντί που να έχει νανουρίσματα, κάνε κι ένα μικρό δωράκι στο μωρό

Επίσης, αγόρασε και 2-3 σιντί που είναι μουσική για μητέρες και νεογνά

Υ.Γ. Μάλλον φανερώθηκε ότι είμαι μουσικός ε;;; :D :D

Γενικά πιστεύω ότι η μουσική είναι ένα καταπληκτικό συμπληρωματικό δώρο, πρωτότυπο, μοναδικό και ευαίσθητο

Να σου ζήσει φίλε μου και να σας κάνει και τους 2 περήφανους για μια ζωή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα της πεις συγκινημένος : " αγάπη μου κοίτα έξω από το παράθυρο, σου έχω μιά έκπληξη". και όταν κοιτάξει θα δει όλη την mybikeοπαρέα να καίει τα λαστιχά της για την πάρτη σας.

τουλάχιστον δεν θα τις τρως μονάχος καραφλοδαιμονάκο μου... :bop:

πάντως το καλύτερο δώρο της το έχεις κάνει ήδη :_thumbsup:

όσο για αρκούδια θα φέρουμε εμείς. θα σου κάνουμε το σπίτι να μοιάζει με πρόγραμμα του Αρκτούρου.

να σας ζήσει μπρε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παπάκι, για σένα ακολουθεί εικόνα.

Ευχαριστώ! :)

Κaraflodaimon

Τις καλύτερες ευχές μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλό να έρθει η πιτσιρίκα, γερή και δυνατή!!!!

Ό,τι κι αν της πάρεις καλό θα είναι, εξάλλου τα παιδιά έδωσαν πολύ καλές ιδέες, φαντάζομαι όμως ότι η έκφραση του ''χαζομπαμπά'' στο πρόσωπό σου θα είναι από μόνη της ένα τεράστιο δώρο!!!

Καλή λευτεριά στη γυναίκα σου! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το καλο να ερθει γερο και τυχερο να ειναι και πιστεψε με οτι αυτο ειναι το καλυτερο δωρο σας.αλλα επειδη οι γυναικες ειναι και λιγο παραπονιαρες παρε ενα μονοπετρο να ξεμπερδευεις.μην την ψαχνεις,εγγυηση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμαθα πρόσφατα οτι όταν γεννάει μία γυναίκα, ο άντρας της πρέπει να της κάνει ένα δωράκι!

Τί θες και ρωτάς? Δεν καθόσουνα στ' αυγά σου... :D

Λές??????? Το σκέφτηκα και γώ ρε Κάγγελε αλλά δεν με παίρνει οικονομικά!!!! Να της πάρω τσιγκουίνο που είναι και πιό φ(τ)ηνός :P :lol:

Δεν υπάρχεις μιλάμε.... :rotfl::rotfl::rotfl:

με το καλο να ερθει γερο και τυχερο να ειναι και πιστεψε με οτι αυτο ειναι το καλυτερο δωρο σας.αλλα επειδη οι γυναικες ειναι και λιγο παραπονιαρες παρε ενα μονοπετρο να ξεμπερδευεις.μην την ψαχνεις,εγγυηση :P

Τόσον καιρό πια! Από πού έρχεται?

Άργησες λίγο ή μου φαίνεται? Σε λίγο καιρό το παντρεύουμε το κορίτσι... :stunned:

:P

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμαθα πρόσφατα οτι όταν γεννάει μία γυναίκα, ο άντρας της πρέπει να της κάνει ένα δωράκι!

Για πείτε ιδέες οι έχωντες παιδιά τί δώρα κάνατε στη γυναίκα σας αλλά και όποιοσδήποτε έχει καμιά καλή/προτότυπη ιδέα να τη ρίξει στο τραπέζι μπάς και ξεκολήσει λίγο ο εγκέφαλος μου......

B) B) Θένκς εκ των προτέρων!!!!

Υ.Γ να πεί και καμία κυρία τί θα ήθελε να πάρει σε μία τέτοια περίσταση!!!! :)

παρε της ενα xbox360 η ενα PS3 :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα