City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Tο κράνος είναι φοβερό και τα χρώματα μη διανοηθείς να τα αλλάξεις! Καλά πως δεν πήγες σε ένα κατάστημα να δοκιμάσεις ένα X-Spirit να σου φύγει το άγχος! Με το καλό πάντως να σου έρθει και το τελωνείο στο πληρώνω εγώ, μη χαλιέσαι! :) edit:α,και εγώ θέλω! :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 από τον City Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και εγω εχω κεφαλα σαν την δικια σου δλδ 57cm παλιοτερα οταν ειχα παρει κρανος 57 μεσα σε ενα εξαμηνο μου ειχε γινει καζανα, τωρα που πηρα το xr1000 το πηρα 55-56 ..... στην αρχη ηταν πολυ σφιχτο κ στην μια ωρα αρχιζε να πιεζει ανηποφορα πολυ που ηθελα να το βγαλω ... ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ ε ενα μηνακι που πηρε το σχημα του κεφαλιου μου μου πηγαινε γαντι κ τωρα μετα απο ενα χρονο ειναι ακομα σαν να το πηρα χθες, γνωμη μου μην παρεις ακριβως το νουμερο σου αλλα ενα μικροτερο!!! Αλλωστε να μεγαλωσει ενα κρανος μπορει κ οχι να μικρυνει..... εκτος αν το πλενεις καθε μερα!!! :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 μεγιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 ευχαριστω παιδια!! Aντε να δουμε τι θα μου ρθει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 πηρα και μια extra ζελατινα μπλε ιριδιζουσα!!Κοστος 64 δολαρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIMITRISZ750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Mεγεια φιλε το ιδιο κρανοs εχω παρει και εγω εδω και 6 μηνεs :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΧΑΜΟΥΤΣΙΔΕΣ,,,,, το κρανακι μου ειναι στην αθηνα...αυριο θα το εχω στα χερια μου!! Πολυ γρηγορος ειναι ο τυπος στην japan τον συστηνω ανεπιφυλακτα!! Date Status Details Office Prefecture ZIP code Sep 25 16:07 Posting/Collection NARITA AIRPORT Branch Chiba prefecture 282-8 Sep 25 16:21 Dispatch from outward office of exchange NARITA AIRPORT Branch Chiba prefecture 282-8 Sep 27 16:54 Arrival at inward office of exchange ATHENS AMU EMS GREECE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Παιδιά αν ενα πακέτο αξίζει κάτω απο 100 ευρώ τότε παιζει να γλιτώσει το τελωνείο καθως κανουν δειγματοληπτικο έλεγχο, αν είναι πανω απο 100 ευρώ τότε είναι ψιλοστανταρ οτι θα σταματήσει απο οποια εταιρία και αν έρχεται. Έχω πληρώσει τελωνείο κάπου 5 φορές η τελευταία πριν απο τρεις εβδομαδες για ενα πακέτο με βιβλία απο Καναδα για τα οποία πλήρωσα 4 ευρώ. Ποτε δε μου είχαν ξανασταματήσει βιβλία. Τελοσπάντων, το σημαντικό είναι οτι οι φόροι και τα νταβατζιλίκια που πληρώνει κανείς είναι επι της αναγραφόμενης τιμής πάνω στο πακέτο οπότε αν του πείς να σου γραψει πανω οτι το δεμα κάνει 20 ευρώ τότε οσο φόρο και να σου βάλουνε λίγο θα είναι. ίσως η αποθηκη να τιμολογείτε ανεξάρτητα απο την αξία του δέματος αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Sep 27 16:54 Arrival at inward office of exchange ATHENS AMU EMS GREECE Κουφάλα, μάλλον το γλιτώνεις το τελωνείο: GRATHD ATHENS EMS HellenicPost ATHENS AMU/EMS HELLENIC POST (ELTA) Τελοσπάντων, το σημαντικό είναι οτι οι φόροι και τα νταβατζιλίκια που πληρώνει κανείς είναι επι της αναγραφόμενης τιμής πάνω στο πακέτο οπότε αν του πείς να σου γραψει πανω οτι το δεμα κάνει 20 ευρώ τότε οσο φόρο και να σου βάλουνε λίγο θα είναι. Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος (δημοσιευμένος στο europa.eu κάπου αλλά δεν μπορώ να τον βρω τώρα) απ'όπου υπολογίζονται οι δασμοί για κάθε είδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Κουφάλα, μάλλον το γλιτώνεις το τελωνείο: GRATHD ATHENS EMS HellenicPost ATHENS AMU/EMS HELLENIC POST (ELTA) Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος (δημοσιευμένος στο europa.eu κάπου αλλά δεν μπορώ να τον βρω τώρα) απ'όπου υπολογίζονται οι δασμοί για κάθε είδος. NAI E?? ΑΛΗΘΕΙΑ ?? ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ???? Υ.Σ οπως καταλαβατε ηρθε!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 2 ΠΟΣΤ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Ξεκιναμε με το κουτι που ηρθε !!!! Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ οπως και το αυτοκολητο της ΕΜS ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ 4,000.00 JPY = 27.4873 EUR ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Αχρείαστο να είναι :) Με 'γεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ!! εχω παρει και μια ζελατινα extra μπλε ιριδιζον!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Καλοφόρετο φίλε! Αλλά αφού δεν έβγαλες και τον υπάλληλο στο ταχυδρομείο πάλι καλά! Άντε να σας δούμε και live σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Demonk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Ηλία καλοφόρετο φίλε μου Πανέμορφο κράνος και άψογη ποιότητα κατασκευής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Η ζελατίνα δεν έχει pin lock? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Η ζελατίνα δεν έχει pin lock? tsoukou!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Οπότε βάλε και κανα κατοσταρικάκι ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) για οποιον ενδιαφερεται παντως το καταστημα απο ebay ειναι αυτο http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet Oποιος αγορασει απο εκει να ξερει τα εξεις Τα νουμερα small-medium-large ειναι ακριβως τα ιδια με τα ευρωπαικα (κανενας φοβος οσο αφορα το shoei Παντως) Μιληστε με τον πωλητη απο πριν και πειτε του να το βαλει σαν δωρο (gift)oπως και η αποδειξη αγορας να ειναι εως 40 ευρω (αφορολογητο) Το κρανος εφυγε απο japan στις 25/9/08 και σημερα στα χερια μου!! Βασικα απο προχτες ειναι στην ελλαδα αλλα δεν προλαβαινα να παω να το παρω!!(μεσολαβησε και ΣΚ) 4 ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ υπολογιστε!! Οπότε βάλε και κανα κατοσταρικάκι ακόμα! ΑΧΑΧΧΑ ΑΜ δε στα ειπανε καλα!!! Ο τζωρτζοπουλος το εχει με 25 ευρω και απο το ebay τζαμπα!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Και τη ζελατίβνα με τα pinlock ΚΑΙ την αντιθαμβωτική στο eby τα βρήκα σύνολο 100USD. Αν βρήκες πιο φτηνά στείλε link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Και τη ζελατίβνα με τα pinlock ΚΑΙ την αντιθαμβωτική στο eby τα βρήκα σύνολο 100USD. Αν βρήκες πιο φτηνά στείλε link. διαβασε εδω και θα καταλαβεις!!! http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s...mp;pagenumber=2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 thanks man! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 ΖΗΛΕΨΑ. Θα παραγγείλω και εγώ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 NAI E?? ΑΛΗΘΕΙΑ ?? ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ???? Δεν πλήρωσες δασμούς επειδή: α) το δέμα στάλθηκε με το δημόσιο ταχυδρομείο (και όχι με την UPS όπως έλεγες στην αρχή) β) έχει χαρακτηριστεί ως "Gift" γ) έχει πολύ χαμηλή δηλωμένη αξία. Η αξία που αναγράφεται στο πακέτο είναι ένα από τα ημιεμπειρικά κριτήρια που έχουν οι τελωνειακοί για να αποφασίζουν τι θα "τσιμπήσουν" και τι όχι. Σε περίπτωση που ελεγθεί όμως, το τι γράφει πάνω στο πακέτο είναι αδιάφορο. Ο φόρος θα είναι ό,τι περιγράφουν οι επίσημοι δασμολογικοί πίνακες. Οι πίνακες αυτοί είναι εδώ: http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/tarhome_el.htm http://www.gsis.gr/teloneia/synallages_icis/taric.html Αν είχε σημασία η δηλωμένη αξία τότε να πάρω κι εγώ ένα Macbook Air των 2500? και να ζητήσω να δηλώσουν ότι κάνει $17! Οι τελωνειακοί δεν είναι τόσο ηλίθιοι! Ορίστε μερικοί τρόποι για να αποφευχθεί το τελωνείο: Αυτό εδώ ήρθε με UPS αλλά παρ'όλα αυτά σωστά δεν επιβλήθηκαν δασμοί γιατί ήταν "Warranty replacement" (και όντως ήταν). Αυτό ήρθε με USPS-ΕΛΤΑ και δηλώθηκε ως "commercial sample" αξίας $10 (η πραγματική του ήταν πολύ παραπάνω). Να το αποτέλεσμα. Το θέμα εξαρτάται και από το είδος, όπως εδώ που παρ'όλο που είχε δηλωθεί η κανονική αξία, δεν πλήρωσα κάτι έξτρα. Το συγκεκριμένο δέμα ήρθε μέσω Malmo στη Σουηδία. Ίσως να παίζει και αυτό ρόλο αλλά δεν ξέρω αν ο εκτελωνισμός γίνεται στη τελική χώρα προορισμού ή στη πρώτη χώρα εισόδου στην ΕΕΑ. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει μια άλλη περίπτωση που μου έτυχε, όταν το δέμα έφυγε ως EMS από USPS, μπήκε στην Ευρώπη μέσω Γερμανίας (DHL) και μου το έφερε κούριερ της ACS. Παρόλο που είχε δηλωθεί στην πραγματική του αξία (γύρω στα $300), δεν χρειάστηκε να πληρώσω κάτι αν και το φοβόμουν. Γενικώς παρατηρώ ότι πολλά μαγαζιά από ΗΠΑ δηλώνουν από μόνοι τους χαμηλότερη αξία στο πακέτο χωρίς να το ζητήσεις εσύ. Αυτό έγινε εδώ. Ελπίζω να βοήθησα όποιον είχε απορίες για το θέμα. Αν ο Vezouvios θέλει να μετατρέψει τη συζήτηση σε pissing contest, εγώ δεν θα ακολουθήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν πλήρωσες δασμούς επειδή: α) το δέμα στάλθηκε με το δημόσιο ταχυδρομείο (και όχι με την UPS όπως έλεγες στην αρχή) β) έχει χαρακτηριστεί ως "Gift" γ) έχει πολύ χαμηλή δηλωμένη αξία. Η αξία που αναγράφεται στο πακέτο είναι ένα από τα ημιεμπειρικά κριτήρια που έχουν οι τελωνειακοί για να αποφασίζουν τι θα "τσιμπήσουν" και τι όχι. Σε περίπτωση που ελεγθεί όμως, το τι γράφει πάνω στο πακέτο είναι αδιάφορο. Ο φόρος θα είναι ό,τι περιγράφουν οι επίσημοι δασμολογικοί πίνακες. Οι πίνακες αυτοί είναι εδώ: http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/tarhome_el.htm http://www.gsis.gr/teloneia/synallages_icis/taric.html Αν είχε σημασία η δηλωμένη αξία τότε να πάρω κι εγώ ένα Macbook Air των 2500? και να ζητήσω να δηλώσουν ότι κάνει $17! Οι τελωνειακοί δεν είναι τόσο ηλίθιοι! Ορίστε μερικοί τρόποι για να αποφευχθεί το τελωνείο: Αυτό εδώ ήρθε με UPS αλλά παρ'όλα αυτά σωστά δεν επιβλήθηκαν δασμοί γιατί ήταν "Warranty replacement" (και όντως ήταν). Αυτό ήρθε με USPS-ΕΛΤΑ και δηλώθηκε ως "commercial sample" αξίας $10 (η πραγματική του ήταν πολύ παραπάνω). Να το αποτέλεσμα. Το θέμα εξαρτάται και από το είδος, όπως εδώ που παρ'όλο που είχε δηλωθεί η κανονική αξία, δεν πλήρωσα κάτι έξτρα. Το συγκεκριμένο δέμα ήρθε μέσω Malmo στη Σουηδία. Ίσως να παίζει και αυτό ρόλο αλλά δεν ξέρω αν ο εκτελωνισμός γίνεται στη τελική χώρα προορισμού ή στη πρώτη χώρα εισόδου στην ΕΕΑ. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει μια άλλη περίπτωση που μου έτυχε, όταν το δέμα έφυγε ως EMS από USPS, μπήκε στην Ευρώπη μέσω Γερμανίας (DHL) και μου το έφερε κούριερ της ACS. Παρόλο που είχε δηλωθεί στην πραγματική του αξία (γύρω στα $300), δεν χρειάστηκε να πληρώσω κάτι αν και το φοβόμουν. Γενικώς παρατηρώ ότι πολλά μαγαζιά από ΗΠΑ δηλώνουν από μόνοι τους χαμηλότερη αξία στο πακέτο χωρίς να το ζητήσεις εσύ. Αυτό έγινε εδώ. Ελπίζω να βοήθησα όποιον είχε απορίες για το θέμα. Αν ο Vezouvios θέλει να μετατρέψει τη συζήτηση σε pissing contest, εγώ δεν θα ακολουθήσω. 1)πολυ καλα ολα αυτα που λες γιωργακη και χρησιμα για οσους δεν γνωριζουν!! 2)PISSING CONTEST?? Θυμασε το πρωτο σου ποστ που εκανες σε αυτο το θεμα? Τι ελεγε το thread? Τι απαντησες?? Γιωργακι να εισαι ποιο προσεκτικος οταν απαντας,να μην εισαι ειρωνικος και προσβαλεις τον αλλο, Ναι μεν μπορει να το παρουσιαζεις σαν καυστικο χιουμορ αλλα δεν ειναι ουτε ολες οι ωρες ιδιες αλλα ουτε σου εχω δωσει δικαιωμα να το κανεις!! Στο ειπα και με π.μ προσεχε τι λες!!! Παρολο αυτα συνεχιζεις τον προλογο,οπωτε προτινω καλυτερα να τα συζητησουμε απο κοντα την επομενη φορα (δεν ειναι απειλη) :) αυτο ειναι το 1ο σου μυνημα!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες