Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βεβαια θα ειναι εδω σε καμια 10αρια μερες απο οτι υπολογιζω!! Μηπως ομως να το επαιρνα σε red-black?? Η μηπως σε grey-black? Exω ακομα 1 ημερα στην αλλαγη χρωματος!! Το αγορασα μεσω ebay απο japan ΤΙΜΗ Shipping & handling: US $39.00 Total: US $538.95 TO TEST IN 368.057 EUR και για οσους δεν καταλαβαν το αγγλικο ποιο πανω,ΜΕ τα μεταφορικα!Τελωνειο δεν περναει γιατι ερχετε μεσω ups! ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟ περιμενω εντυπωσεις και βοηθεια στην επιλογη χρωματος! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 πω πω.. καλορίζικο, είναι υπέροχο... για ρίξε και το link να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 πω πω.. καλορίζικο, είναι υπέροχο... για ρίξε και το link να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα... http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Ασε γιατι εγω ψηνομαι για 2 ... ενα δικο μου κ ενα της γυναικας .... βρε λες να την κανουμε την μοντα??? Οταν σουρθει με το καλο για postaρε να βεβαιωθουμε πως ολα πηγαν καλα.... ..... α κ καλοριζικο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ....δεν μιλαω για την ποιότητα του!...αυτη ειναι δεδομενη!!! ...το σχεδιακι ειναι πανεμορφο και σε μπλεδακι θα ταιριάζει με το "κακο" Vstrom σου! ....και απο τιμουλα μια χαρα ειναι !...εδω πανω κανει γυρω στο 900αρι ευροπουλα! καλοριζικο και αχρείαστο φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Φοβερο χρωματακι...μ αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Ασε γιατι εγω ψηνομαι για 2 ... ενα δικο μου κ ενα της γυναικας .... βρε λες να την κανουμε την μοντα??? Οταν σουρθει με το καλο για postaρε να βεβαιωθουμε πως ολα πηγαν καλα.... ..... α κ καλοριζικο!!! 1ομ ευχαριστω, 2ον εχουν ψωνισει και αλλοι απο τον συγκεκριμενο και ηταν φουλ ικανοποιημενοι 3ον οταν το παρω θα κανω ενα mini review! 4ον δεν μου ειπες περι χρωματος ....δεν μιλαω για την ποιότητα του!...αυτη ειναι δεδομενη!!! ...το σχεδιακι ειναι πανεμορφο και σε μπλεδακι θα ταιριάζει με το "κακο" Vstrom σου! ....και απο τιμουλα μια χαρα ειναι !...εδω πανω κανει γυρω στο 900αρι ευροπουλα! καλοριζικο και αχρείαστο φιλε! ξερω ξερω φωτια και λαυρα ειναι στην γερμανια!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κομπαρε!!!!! Φοβερο χρωματακι...μ αρεσει σου αρεσει επειδη το hayabusa ειναι μπλε??χεεεχχχε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Θα πηγαινε πολυ με το δικο μου :P Βασικα ψηνομαι πολυ για αργοτερα για 2κρανος και ποιο ησυχο απο αραι <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Θα πηγαινε πολυ με το δικο μου :P Βασικα ψηνομαι πολυ για αργοτερα για 2κρανος και ποιο ησυχο απο αραι <_< ε τοτε super,εαν φαω καμια πατατα με το νουμερο small το παρηγγειλα ,τοτε ξερω ποιος θα το αγορασει!!! :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ε τοτε super,εαν φαω καμια πατατα με το νουμερο small το παρηγγειλα ,τοτε ξερω ποιος θα το αγορασει!!! :P :lol: Ατυχησες ειμαι ολιγον τι κεφαλας και δεν θα μου κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τελωνειο δεν περναει γιατι ερχετε μεσω ups! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 από τον zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) το αστειο που το ειδες zorz,πες μας ρε να γελασουμε και εμεις? Λεγοντας δεν περναει τελωνειο εννουμε δεν χρεωνετε !!(να εχεις υποψην) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ups = τελωνείο συνήθως εκτός αν εννοούσε usps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ups = τελωνείο συνήθως εκτός αν εννοούσε usps +1000 *** και σημανση gift!** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 καλοριζικο,καλοφορετο και αχρειαστο !!! απ' τα χρωματα που εχω δει αυτο νομιζω του παει περισσοτερο..σκεφτομαι να παρω κ εγω απο internet...ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες.. ρε παιδια, το ww.fc-moto.com το ξερει κανεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 το αστειο που το ειδες zorz,πες μας ρε να γελασουμε και εμεις? Λεγοντας δεν περναει τελωνειο εννουμε δεν χρεωνετε !!(να εχεις υποψην) Ο ισχυρισμός που έκανα quote πιο πάνω. Δέμα που στέλνεται με ιδιωτική εταιρία κούριερ (είτε είναι UPS, είτε Fedex, οποιαδήποτε) από χώρα εκτός EEA+EFTA είναι σχεδόν σίγουρη πρόσκληση για να δασμολογηθεί. Έχω αγοράσει πολλά πράγματα από ΗΠΑ και Χόγκ-Κόγκ και δεν έχω πληρώσει ποτέ επιπλέον δασμούς γιατί πάντα έρχονταν με τα δημόσια ταχυδρομεία (και γιατί ήμουν τυχερός, κανονικά και αυτά τα δέματα περνάνε από τελωνειακό έλεγχο, απλά σχεδόν πάντα δεν τα ανοίγουν και περνάνε "κάτω από το ραντάρ"). Αφού στάλθηκε από Ιαπωνία όπως γράφεις, προφανώς η USPS δεν έχει καμία σχέση. Η UPS ως ιδιωτική εταιρία έχει επιπλέον κίνητρο να δασμολογηθεί το πακέτο γιατί χρεώνει (όπως όλα τα κούριερ) υπέρογκα έξοδα εκτελωνισμού (πέρα από τους κρατικούς δασμούς). Τέλοσπάντων, καλορίζικο να είναι το κράνος, η εκτίμηση μου όμως είναι ότι θα το χρυσοπληρώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Ο ισχυρισμός που έκανα quote πιο πάνω. Δέμα που στέλνεται με ιδιωτική εταιρία κούριερ (είτε είναι UPS, είτε Fedex, οποιαδήποτε) από χώρα εκτός EEA+EFTA είναι σχεδόν σίγουρη πρόσκληση για να δασμολογηθεί. Έχω αγοράσει πολλά πράγματα από ΗΠΑ και Χόγκ-Κόγκ και δεν έχω πληρώσει ποτέ επιπλέον δασμούς γιατί πάντα έρχονταν με τα δημόσια ταχυδρομεία (και γιατί ήμουν τυχερός, κανονικά και αυτά τα δέματα περνάνε από τελωνειακό έλεγχο, απλά σχεδόν πάντα δεν τα ανοίγουν και περνάνε "κάτω από το ραντάρ"). Αφού στάλθηκε από Ιαπωνία όπως γράφεις, προφανώς η USPS δεν έχει καμία σχέση. Η UPS ως ιδιωτική εταιρία έχει επιπλέον κίνητρο να δασμολογηθεί το πακέτο γιατί χρεώνει (όπως όλα τα κούριερ) υπέρογκα έξοδα εκτελωνισμού (πέρα από τους κρατικούς δασμούς). Τέλοσπάντων, καλορίζικο να είναι το κράνος, η εκτίμηση μου όμως είναι ότι θα το χρυσοπληρώσεις. Shipping costs: To Greece -- US $39.00 Standard Int'l Flat Rate Shipping Service to Greece (more services) Ships to: Worldwide Item location: Tokyo, Japan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Ηλία - χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να σε αγχώσω - ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Αυτό ισχύει για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγοράζεται ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως κι ο zorz έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από ΗΠΑ & ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ. Τόσο για μοτό όσο και φωτογραφικά. Συνήθως πληρώνω ΚΑΙ τελωνείο. Οι μόνες περιπτώσεις να μην πληρώσεις τελωνείο είναι να θεωρηθεί όντως GIFT με μηδενική αξία ή να βαριέται ο εκτελωνιστής. Επειδή όμως αμοίβονται και με βάση την δουλειά που κάνουν (δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά έχω την αίσθηση ότι ο εκτελωνισμός τους αποδίδει κέρδος) συνήθως ελέγχουν. Τώρα, αυτό με το κράνος το έχω ακούσει αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν στο περάσουν καλώς για σένα αφού η τιμή ΚΑΙ το σχέδιο είναι super! Αν παλι βγεί κόστος εκτελωνισμού ΚΑΙ ΠΆΛΙ δεν θα βγεις χαμένος. Συνήθως το ποσό το εκτελωνισμού ΔΕΝ υπερβαίνει το 20% της αξίας του τιμολογίου (~19% νομίζω) άρα max 70$ (περίπου 50-60 ευρώ). Νομίζω ότι είσαι ακόμα κάτω από τις λιανικές τιμές των εδώ καταστημάτων. Ούτως ή άλλως είναι πολύ όμορφο και καλό κράνος. Γεροί να'μαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ηλία - χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να σε αγχώσω - ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Αυτό ισχύει για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγοράζεται ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως κι ο zorz έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από ΗΠΑ & ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ. Τόσο για μοτό όσο και φωτογραφικά. Συνήθως πληρώνω ΚΑΙ τελωνείο. Οι μόνες περιπτώσεις να μην πληρώσεις τελωνείο είναι να θεωρηθεί όντως GIFT με μηδενική αξία ή να βαριέται ο εκτελωνιστής. Επειδή όμως αμοίβονται και με βάση την δουλειά που κάνουν (δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά έχω την αίσθηση ότι ο εκτελωνισμός τους αποδίδει κέρδος) συνήθως ελέγχουν. Τώρα, αυτό με το κράνος το έχω ακούσει αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν στο περάσουν καλώς για σένα αφού η τιμή ΚΑΙ το σχέδιο είναι super! Αν παλι βγεί κόστος εκτελωνισμού ΚΑΙ ΠΆΛΙ δεν θα βγεις χαμένος. Συνήθως το ποσό το εκτελωνισμού ΔΕΝ υπερβαίνει το 20% της αξίας του τιμολογίου (~19% νομίζω) άρα max 70$ (περίπου 50-60 ευρώ). Νομίζω ότι είσαι ακόμα κάτω από τις λιανικές τιμές των εδώ καταστημάτων. Ούτως ή άλλως είναι πολύ όμορφο και καλό κράνος. Γεροί να'μαστε! ακομα και 50-60 να ειναι ,κλαιν μαιν!!!Που 900 ευρω και που 400!!! Αν και ειμαι συγουρος πως δεν θα πληρωσω τελωνειο μια τεσπα!!! Λοιπον εφοσων το χρωμα και το σχεδιο αρεσει σε ολους και δεν εχετε να προτινετε κατι αλλο.τοτε PAYPALL!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 ...το σχεδιακι ειναι πανεμορφο και σε μπλεδακι θα ταιριάζει με το "κακο" Vstrom σου! Να σαι καλά ρε Γιάννη! Γέλασα πρωί πρωί με το "κακό" στρώμα :P :P . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ηφαίστειε το κράνος και το σχέδιο τα σπάει.. φέρτο να παίρνω και εγώ σειρά μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Προεδρα με γεια την κρανάρα αδερφε!!! Πολυ ομορφο και ποιοτικα αριστο!!!! Αχρειαστο να ειναι φιλε μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Να σαι καλά ρε Γιάννη! Γέλασα πρωί πρωί με το "κακό" στρώμα :P :P . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ηφαίστειε το κράνος και το σχέδιο τα σπάει.. φέρτο να παίρνω και εγώ σειρά μετά. σιγα που θα σου ξεφευγε !!!!!πΕταμενε!! Λοιπον εχω ενα θεματακι με το size το οποιο με εχει ψιλομπερδεψει. Μετραω με την μεζουρα οπως ακριβως βλεπω σε καποια παραδειγματα και μου βγαζει περιμετρο 56cm!to test in small! Απο 57 παει medium! Μηπως να το παρω medium γιατι οπως και να εχει ,καλυτερα ελαφρως μεγαλυτερο παρα μικροτερο,,,τι λετε? Προεδρα με γεια την κρανάρα αδερφε!!! Πολυ ομορφο και ποιοτικα αριστο!!!! Αχρειαστο να ειναι φιλε μου!!!! thanks bill!!! οριστε και η απαντηση του πωλητη!! Anyway, 1)If you want Small size, you get small size. 2)Will be marked as "gift" 3)Check your size at: http://stores.ebay.com/igayamotors/Size-Check.html if needed. Thanks. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Ηλία,είναι πολύ όμορφο. Το σχέδιο και το χρώμα,είναι τέλεια και ταιριάζουν με το μοτόρι σου. Καλοφόρετο και αγρατζούνιστο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 ακομα και 50-60 να ειναι ,κλαιν μαιν!!!Που 900 ευρω και που 400!!! Αν και ειμαι συγουρος πως δεν θα πληρωσω τελωνειο μια τεσπα!!! Λοιπον εφοσων το χρωμα και το σχεδιο αρεσει σε ολους και δεν εχετε να προτινετε κατι αλλο.τοτε PAYPALL!!! Μην ανησυχεις ενα 23% θα πληρωσεις παραπανω απλα και παλι κερδισμενος θα εισαι!Να ξερεις οτι οποιασδηποτε μορφης κουριερ αν χρησιμοποιησεις θα πληρωσεις παντα τελωνειο εκτος απο τα δημοσια ταχυδρομεια που εκει μαλλον βαριουντε να τα ανοιγουν...Καποια εμπορευματα μου απο ταυλανδη μου τα στελνουν με κουριερ και καποια με ταχυδρομειο,οτι εχω λαβει τωρα με ταχυδρομειο δεν εχω πληρωσει τιποτα ενω με κουριερ ΠΑΝΤΑ περνανε τελωνειο (το ιδιο και απο κινα,ιταλια,τουρκια!)!Σε περιπτωσεις που δεν γινετε να μας στειλουν κατι με ταχυδρομειο και θα το φαμε σιγουρα το τελωνειο μια λυση ειναι να λεμε τον πωλητη απλα η αποδειξη που εχει το πακετο να ειναι πολυ μικρη!(ας ειναι και $150 να πληρωσουμε και κανενα ψιλο γιατι αν δεν το χαψουν οτι κατι κοστιζει κατω απο $100 τοτε φορολογει οτι θελει ο εκαστοτε τελωνας...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες