Stradale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Ψήνομαι για το εν λόγο μηχανάκι.Το πήρα βόλτα από φίλο και έπαθα πλάκα!!!Πανέμορφο,δυνατό και πολύ αλήτικο!!!Ανέβηκα στο CBR μετά και ξενέρωσα... :lol: :D :P Το θέμα είναι ότι θα το πάρω μτχ και είναι aprilia με ότι αυτό συνεπάγεται.Οσο νάναι έχω ένα φόβο,και κατά την διάρκεια της χρήσης του.Δεν είμαι για να τρέχω στα συνεργία..... Παρακαλώ όσοι το έχετε ή ξέρετε κάτι παραπάνω να με διαφωτίσετε στο θέμα!! Πάντος το μηχανάκι μαμάει...χαχα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 και εγω τρελαινομαι για το tuono!!!σαν μηχανη ειναι απιστευτη!!αλλα να πω την αληθεια και εμενα το aprilia με χαλασε και για αυτο δεν το εψαξα καν...αλλα προσωπικα δεν εχω ακουσει να παρουσιαζουν βλαβες... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Για το ποσο μ' αρεσει το μηχανακι δεν χρειαζεται να μιλήσω. Τα λεει ολα το dreambike μου. Αλλα εσενα μάλλον δεν σ' ενδιαφερει το προσωπικο μου γουστο. Να σου πω λοιπον οτι ενας φιλος που το εχει 1 χρονο τωρα δεν του εχει παρουσιασει το παραμικρο. Και γενικα δεν εχουν βγαλει κακο ονομα. Για ενα πραγμα μονο προετοιμασου: Για βενζίνη. Πολλή βενζίνη!!! Παρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Πολύ καλό το μοτόρι!!! Τραβάει πολύ γερά και είναι χάρμα οφθαλμών!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δεν ξέρω για τα τελευταία μοντέλα αλλά άμα βρεις κάνα TUONO 04 χτύπα το.. Είναι φοβερή μηχανή και σκυλιά σε αξιοπιστία (αρκεί να μην αρχίζεις να πειράζεις ηλεκτρικά) Ένα θα σου πω.. Φιλαράκι πήρε μεταχειρισμένο TUONO, του βγήκε αστέρι, μπήκε στρατό το πούλησε και μόλις βγήκε πήρε ξανά TUONO.. :lol: Και τα 2 τα ήπιε και δεν βγάλαν ποτέ κιχ.. Λίγο ψάξιμο θέλει να βρεις ένα καλό(αν και δεν τα πουλάνε εύκολα) +1 οτι πίνει πολύ βενζίνη, παίζει στα 8-10lt/100km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 +1 οτι πίνει πολύ βενζίνη, παίζει στα 8-10lt/100km Όλα όμως τα 1000άρια πίνουνε δυστυχώς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 AN βγαλει προβλημα αυτο θα ειναι στα ηλεκτρικα που σε καλο μαστορα επιλυονται μονιμως!Δεν εχει ακουστει κατι αλλο για αυατα τα μηχανακια!Παντως στον δρομο επισκιαζει οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει διπλα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 AN βγαλει προβλημα αυτο θα ειναι στα ηλεκτρικα που σε καλο μαστορα επιλυονται μονιμως!Δεν εχει ακουστει κατι αλλο για αυατα τα μηχανακια!Παντως στον δρομο επισκιαζει οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει διπλα του! Οτιδήποτε????????????????????????? Και σε είχα και για φίλο ρε!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Προσωπικά δεν μου αρέσει το μηχανάκι από όψη πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Ωραιο μοτορι πραγματικα...βαρβατιλα και αλητεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Και γιατί tuono και όχι αυτό! :devil: :devil: ή αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Μια κάβλα είναι το μοτόρι. Αν το γουστάρεις παρ'το και μη μασάς. Ούτε ο πρώτος θα'σαι ούτε ο τελευταίος που θα'χει Aprilia. Αλλά αν δε σε ενδιαφέρει να το πάρεις άστο μωρε το μπουρδέλο το Ιταλικό που θα σου χαλάνε τα ηλεκτρικά, θα καίει το κώλο του, σ'αυτούς τους κωλόδρομους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stradale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Μετά από λίγο ψάξιμο,τα 06 που θέλω εγώ έβγαιναν με 4 χρόνια εγγύηση.Πολύ καλό αυτό! Έχω ήδη αρχίσει το ψάξιμο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες