black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) ..Και ασχετα, με το οχημα που οδηγουσαμε! Ποια ηταν η μεγαλυτερη οδηγικη "μ@λ@κι@" που θυμαστε?? ("Ουδεις ασφαλτος" οπως προειπε και η μεγαλη λαικη αοιδος! ) Προσωπικα, θυμαμαι ενα πρωι, που οντας πρωτος σε διασταυρωση με φαναρι, με το πρωτο που αναψε το πρασινο εφυγα αμεσως (βιαζομουν για τη δουλεια) ΧΩΡΙΣ! να τσεκαρω αυτους που ειχαν κοκκινο! (Λεοφορος Αλεξανδρας, μπροστα απο το ταχυδρομειο, για οσους ξερουν..) Αποτελεσμα?? Βανακι που ερχονταν "με πολλα", χτυπαει την μπροστινη ροδα του KLX, πεφτω κατω, αλλα, ΕΥΤΥΧΩΣ! δεν ειχα παθει τιποτα, ουτε εγω, ουτε το μηχανακι!! (Το οτι ο αλλος δεν ειχε ασφαλεια και διπλωμα, προφανως περασαν στο "ντουκου" αφου δεν ειχα παθει τπτ... ) Δευτερη?? Μετα απο επαγγελματικη επισημη συνεστιαση (με τα απαραιτητα μεζεδο-ποτακια..) και ενω εβρεχε και ο δρομος γλυστρουσε, προφανως δεν ειχα τη σωστη αποσταση απο τον μπροστινο (και ΠΕΛΑΤΗ! μου, απ'οτι αποδειχτηκε!! ) Αποτελεσμα, 1000 ευρω ζημια εγω στη μασκα του αυτοκινητου, και 500 αυτος στον πισω προφυλακτηρα (Τα πληρωσε η ασφαλεια μου..) Μεγαλη μ@λακι@, δε λεω, αλλα μη πει κανενας οτι δεν εχει κανει αναλογα.. :/ Βεβαια, 30 χρονια που οδηγαω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ! εχω και πολλες αλλες, αλλα παραχωρω το λογο!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 στα 18 μου, 3 μερεσ αφου πηρα το διπλωμα αυτοκινητου, μετα απο βολτα με 3 φιλουσ παμε στο μολ για σινεμα.. διπλα απτην εισοδο τησ αττικησ οδουσ στο δαχτυλιδι του ΟΤΕ στην κηφισιασ, υπαρχει παραδρομοσ που οδηγει στο μολ.. οποιοσ εχει παει ποτε απο εκει θα παρατηρησει οτι στα 100 μετρα υπαρχει μια πανεμορφη, μεγαλη διασταυρωση με 4-5 στοπ.. μαντεξατε σωστα... την περασα λεσ κ δεν υπηρχε.. περναω ξυστα πισω απο παπι και με ''καρφωνει'' επερχομενοσ ταξιτζησ.. κανενασ φιλοσ δν επαθε τπτ περα απο μελανιεσ, ενω σε εμενα καηκε το αριστερο χερι και ο ομοσ μου απτην τριβη επειδη το ταξι σταματησε κυριολεκτικα πανω μου.. ευτυχωσ την απιστευτη αλαζονεια-βλακεια μου δν την πληρωσε κανεισ(μονο ο πατερασ μου που πληρωνε μετα τα χαμενα μεροκαμματα του ταριφα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Άστο ας μην ξεκινήσω καλύτερα γτ θα θέλω 2-3 σελίδες!!!χαχαχαχαα Με τη μηχανή νά ναι καλά ο αγγελός μου 1 πτώση πολυ καλή παλιότερα ...βγήκα αγραντζούνιστος......και ίσως(σίγουρα) πιο έμπειρος... Με αυτοκίνητο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Βεβαια, 30 χρονια που οδηγαω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ! εχω και πολλες αλλες, αλλα παραχωρω το λογο!! Παρακαλω!!!Εχουμε χρονο...Forthnet 2play...μιλατε ελευθερα...πες πες... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 ..Και ασχετα, με το οχημα που οδηγουσαμε! Ποια ηταν η μεγαλυτερη οδηγικη "μ@λ@κι@" που θυμαστε?? ("Ουδεις ασφαλτος" οπως προειπε και η μεγαλη λαικη αοιδος! ) Προσωπικα, θυμαμαι ενα πρωι, που οντας πρωτος σε διασταυρωση με φαναρι, με το πρωτο που αναψε το πρασινο εφυγα αμεσως (βιαζομουν για τη δουλεια) ΧΩΡΙΣ! να τσεκαρω αυτους που ειχαν κοκκινο! (Λεοφορος Αλεξανδρας, μπροστα απο το ταχυδρομειο, για οσους ξερουν..) Αποτελεσμα?? Βανακι που ερχονταν "με πολλα", χτυπαει την μπροστινη ροδα του KLX, πεφτω κατω, αλλα, ΕΥΤΥΧΩΣ! δεν ειχα παθει τιποτα, ουτε εγω, ουτε το μηχανακι!! (Το οτι ο αλλος δεν ειχε ασφαλεια και διπλωμα, προφανως περασαν στο "ντουκου" αφου δεν ειχα παθει τπτ... ) Δευτερη?? Μετα απο επαγγελματικη επισημη συνεστιαση (με τα απαραιτητα μεζεδο-ποτακια..) και ενω εβρεχε και ο δρομος γλυστρουσε, προφανως δεν ειχα τη σωστη αποσταση απο τον μπροστινο (και ΠΕΛΑΤΗ! μου, απ'οτι αποδειχτηκε!! ) Αποτελεσμα, 1000 ευρω ζημια εγω στη μασκα του αυτοκινητου, και 500 αυτος στον πισω προφυλακτηρα (Τα πληρωσε η ασφαλεια μου..) Μεγαλη μ@λακι@, δε λεω, αλλα μη πει κανενας οτι δεν εχει κανει αναλογα.. :/ Βεβαια, 30 χρονια που οδηγαω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ! εχω και πολλες αλλες, αλλα παραχωρω το λογο!! Πριν από χρόνια με ένα KLX 250φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου στη Καλλιθέα, βγαίνοντας από το στενό στη Θησέως και στη διασταύρωση περνάει φίνο γομενάκι και κοιτώντας το έπεσα πάνω σ'ένα παρκαρισμένο αμάξι. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 .... περνάει φίνο γομενάκι και κοιτώντας το έπεσα πάνω σ'ένα παρκαρισμένο αμάξι. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι. χαχα! :D ...κλασικη περιπτωση !!!! ...επι 3 μερες δεν μπορουσα να πιασω τιποτα με τα χερια μου!!!! ...τα "παλια τα χρονια" μια απ τα ιδια ερχόμενος απο Κρηνη, μερα μεσημερι, χαρα Θεου και πανω στη Θεμ.Σοφουλη, κοιταω αριστερα ενα καινουργιο παραλιακο κλαμπακι και την ωρα που θελω να τσεκαρω μπροστα ενστικτωδώς καρφωνομαι σε μια γλυκητατη παρεα θηλέων που παρελαύνει στο πεζοδρομο!!! ...με καμια 40αρια και χωρις να φρεναρω καρφωνω το παπακι στα οπισθεν σταματημένου "τουτου" στο φαναρι!....απ το ζορι να κρατησω το τιμονι και να μην πεταξω πανω απ τη μηχανη οτι μυς υπηρχε πανω στα χερια μου αρνούνταν σχεδον να λειτουργησει για μερες !...τα φιλαρακια που ηταν απο πισω με αλλα μηχανακια μου λεγαν αργοτερα "....ρε σε φωνάζαμε μια ωρα και εσυ εκει!!!".... ....χαχα! ...ευτυχως τιποτα πολυ χοντρο και να ναι καλα οι ασφάλειες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Πριν από χρόνια με ένα KLX 250φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου στη Καλλιθέα, βγαίνοντας από το στενό στη Θησέως και στη διασταύρωση περνάει φίνο γομενάκι και κοιτώντας το έπεσα πάνω σ'ένα παρκαρισμένο αμάξι. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι. Μια φορά έπεσα από φρενο μπροστινό γιατί είδα μια γνωστή μου που είχε βάλει ένα κουτάβι ανάμεσα στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ στήθη της..... Τι να έκανα ο άμοιρος? Δεν μπορούσα να τραβήξω το βλέμα με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Μια φορά έπεσα από φρενο μπροστινό γιατί είδα μια γνωστή μου που είχε βάλει ένα κουτάβι ανάμεσα στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ στήθη της..... Τι να έκανα ο άμοιρος? Δεν μπορούσα να τραβήξω το βλέμα με τίποτα. Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ας το δω και γω και ας σπαστω ολοκληρος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Άσε φίλος, το κακό (ή το καλό) ήταν ότι με είδε κιόλας η κοπελιά. Αφού μαζεύτικα και σήκωσα και το μηχανάκι μου λέει μα πως έπεσες? Τι να της έλεγα..... άστα να πάνε τραγελαφικό γεγονός.... Που να μην την ήξερα κιόλας δλδ, θα είχα γίνει αληφή στην πόρτα του προπορευόμενου miniwan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε στροφή με ασφαλτο παγοδρόμιο πήγα να πετάξω κωλαράκι με το Versys (μια απο τις άπειρες φορές) αλλα η μοναδική που κατέληξα σε lowside και να σέρνομαι στην άσφαλτο με κοντομάνικο (νομίζω η μοναδική φορά που δεν φορούσα το τζάκετ) με το versys διπλα ξαπλωμένο να σερνεται και αυτό λές και κάναμε κόντρα... λολ Ε τα χέρια μου καήκαν στο φουλ.. Το Versys σπασμένο φεριγκ, μανέτα και μαρσπιέ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Πέρσι το καλοκαίρι γυρίζοντας απ΄το ταξίδι μου σε Μακεδονία - Θράκη και ενώ ήμουν στο ύψος της Υλίκης με έπιασε μια πολύ μεγάλη μπόρα και ενώ είδα ότι είχε μαζευτεί αρκετό νερό στο δρόμο δεν έκοψα πολύ την ταχύτητα μου με αποτέλεσμα λόγω υδρολίσθησης να φάω μια χύμα που ακόμα την θυμάμαι. Η μηχανή βέβαια λόγω του ότι σύρθηκε στο δρόμο για κάποια μέτρα δεν έπαθε μεγάλες ζημιές μόνο γδαρσίματα στην βαλίτσα και στο αριστερό μανιτάρι και βέβαια και ο αριστερός μαρσπιές. Απίστευτο αλλά πήγαινα με 60χλμ ενώ θα έπρεπε να πηγαίνω με 30χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niksav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 μια απο τις πολλες μ@κ@κιες ειναι η παρακατω: στο διπλης κατευθυνσης δρομο μπροστα απο την εστια νεας σμυρνης προσπερσμα (με 15χλμ) σε αυτ/το στο αντιθετο ρευμα (ισα ισα) .στο στενο μπηκε με φουρια μια τυπισα με αυτ/το , φρενο πανικου ,γλυστριμα πτωση και γδαρμενο καπακι μοτερ συν μανετα στο χορνετακι. (η μακακια ειναι οτι απ εκει περναω καθε μερα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τη μεγαλύτερη οδηγική μου "πατάτα" την έχω κάνει με το αυτοκίνητο... Είμαι σταματημένος επί της Τσιμισκή στο φανάρι Τσιμισκή - Εθνικής Αμύνης. Αφηρημένος κοιτάω το φανάρι, βλέπω πράσινο, βάζω πρώτη και ξεκινάω. Ευτυχώς πάντα κοιτάω για πεζούς μπροστά μου και στον κάθετο δρόμο για κανέναν που θα περάσει με "βαθύ κόκκινο" το φανάρι και πράγματι βλέπω μία Mercedes να έρχεται γρήγορα από την Εθνικής Αμύνης και να διασχίζει την Τσιμισκή!... Σταματώ, τον κορνάρω, βγάζω το κεφάλι από το παράθυρο και του φωνάζω: "Πού πας ρε βλάκα;;;;..." Αυτός τρόμαξε! Σταματάει, κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: "Εγώ που πάω; Εσύ πέρασες με κόκκινο!!! Όλοι οι άλλοι είναι σταματημένοι! Μόνο εσύ ξεκίνησες, βλάκα!!!" Είχα δει το πράσινο για τους πεζούς και ξεκίνησα με τσαμπουκά... ο βλάκας!!!... Ευτυχώς ο άνθρωπος με τη Mercedes ήταν ευγενικός και ενώ πέρασα με κόκκινο και τον έβρισα κι από πάνω, απλά μου ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό!... :blush: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 νομιζω η μεγαλυτερη πατα-τα μου ηταν με το δουκα..σταματησα με εντο στο φαναρι και δεν κοιταξα πισω αν ερχεται κανενας με αποτελεσμα ενα παπι που ηταν κολητα πισω να κανει τιμονια δεξια να με αποφυγει και επεσε σε ενα αμαξι,ευτυχως δεν χτυπησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Πήγαινα παραλία με δανεικό wr200 δικάβαλος, σε δρόμο που γλυστραέι πάρα πολύ και με κίνηση. Δίπλα μου σκουτεράκι ελαχίστων κυβικών με δυο κοπελιές με καυτά σορτσάκια πολλών κυβικών. Όπως καταλαβαίνετε κάρφωσα το βλέμμα μου πάνω τους και σε λίγα δευτερόλεπτα είχα καρφώσει και τον μπροστινό τροχό στον προφυλακτήρα του μπροστά αμαξιού που είχε σταματήσει εδώ και ώρα στο φανάρι. Οι κοπελιές φύγανε σκασμένες απ'τα γέλια. Φυσικά παραλία δεν πήγαμε μετά από τη νίλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Στα 16 και μπηκα μεσα σε ενα cafe στην χαλκιδικη προσπαθοντας να παρω μια στροφη 90` μοιρων με το DJ1 αυτοματακι και με 50χλμ/ω....Ζημιες ουτε υλικες ουτε σωματικες (πλαστικες καρεκλες και τραπεζια!),μπινελικια (μπορει ακομα να βριζουν μετα απο 14 χρονια!) :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Μία φορά και καλά την έπαθα. Με 50 - 60 στο κέντρο του χωριού πετάγεται ένα αμάξι από έναν παράδρομο και πλακώνωμαι στα φρένα. Πετάει κώλο το Aprilia και πέφτω σέρνοντας όλο τον δρόμο μέχρι που σταμάτησα στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. ΔΕΝ φόραγα ούτε κράνος, ούτε μπουφάν ούτε τίποτα. Με τζίν και κονομάνικο. Α, και σε 5 ώρες έφευγα για το αεροδρόμιο στην Αθήνα για Αγγλία..... Υλικές Ζημιές: 1200 ? πλαστικά Σωματικές Ζημιές: 2 καψίματα στους αγκώνες και 1 τραύμα στο αριστερό γόνατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Με μοτό έχω τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες δεν έφταιγα στις τρεις. Οι τρεις πρώτες με ένα άθλιο CB125 που είχα πιτσιρικάς το οποίο έπασχε βαριά από φρένα (δισκόφρενο με ντίζα για όσους ξέρουν. Δεν φρενάριζε με τίποτα λέμε και η βασική αιτία που δεν μπόρεσα να αποφύγω τις στραβές όταν μου έτυχαν) και η μία με το pegaso πριν από 8 χρόνια. Στις δύο απ' αυτές στούκαρα με αυτοκίνητο μόνο με ψιλοϋλικές ζημιές και σε μία που έχασα το μπροστινό σε φρενάρισμα εξ επαφής όταν με έκλεισε κάποιο αυτοκίνητο. Κι αυτό ανώδυνο για μένα και την μοτό. Η τέταρτη περίπτωση που έφταιγα ήταν μια έξοδος που είχε σε μια στροφή όταν ήμουν φαντάρος στην Ρόδο. Ανώδυνη κι αυτή για μένα ενώ για την μοτό μια μανέτα συμπλέκτη. Βασικά "πατάτα" όπως την εννοεί ο Θανάσης δεν έχω κάνει μόνος μου. Με το αυτοκίνητο 20 χρόνια που οδηγώ, δεν έχω κάνει γρατσουνιά σε κανέναν, αλλά ούτε και στα δικά μου αυτοκίνητα (όσα είχα ως τώρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caesar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Βραδάκι, σε φρέσκο δρόμο (Καινούργια άσφαλτος) με μια υπέροχη παρατεταμένη αριστερή ότι πρέπει για πλάγιασμα. 90-100 στο κοντέρ με το τότε Suzuki Bandit μου, πλάγιασμα, χώμα, και ξαφνικά μου πετάγεται μια Αγριοχαρουπιά (Δέντρο με πολλούς μικρούς κορμούς, ευτυχώς όχι έναν μεγάλο). Ευτυχώς, μόνο μώλωπες, και ένα πιθανό κάταγμα ωμοπλάτης, που ακόμη με τις αλλαγές τους καιρού μου θυμίζει την μλκ μου.. Το γελοίο είναι ότι εγώ έστριψα, ο φίλος όμως που είχα συνεπιβάτη είπε να το ισορροπήσει στρίβοντας αντίθετα, 69 κιλά τότε εγώ, 90+ τότε εκείνος, φυσικά το μηχανάκι πήγε εκεί που ήθελε αυτός. Τέλος καλό όλα καλά. Ίσως ήταν η εκδίκηση του για τότε που τον είχα πετάξει από ένα παπί μαζί με ένα καφάσι μπύρες. Δεν έφταιγα πολύ ο Δήμαρχος έφταιγε που δεν είχε στρώσει τον δρόμο και ήταν γεμάτος λακκούβες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Τη μεγαλύτερη οδηγική μου "πατάτα" την έχω κάνει με το αυτοκίνητο... Είμαι σταματημένος επί της Τσιμισκή στο φανάρι Τσιμισκή - Εθνικής Αμύνης. Αφηρημένος κοιτάω το φανάρι, βλέπω πράσινο, βάζω πρώτη και ξεκινάω. Ευτυχώς πάντα κοιτάω για πεζούς μπροστά μου και στον κάθετο δρόμο για κανέναν που θα περάσει με "βαθύ κόκκινο" το φανάρι και πράγματι βλέπω μία Mercedes να έρχεται γρήγορα από την Εθνικής Αμύνης και να διασχίζει την Τσιμισκή!... Σταματώ, τον κορνάρω, βγάζω το κεφάλι από το παράθυρο και του φωνάζω: "Πού πας ρε βλάκα;;;;..." Αυτός τρόμαξε! Σταματάει, κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: "Εγώ που πάω; Εσύ πέρασες με κόκκινο!!! Όλοι οι άλλοι είναι σταματημένοι! Μόνο εσύ ξεκίνησες, βλάκα!!!" Είχα δει το πράσινο για τους πεζούς και ξεκίνησα με τσαμπουκά... ο βλάκας!!!... Ευτυχώς ο άνθρωπος με τη Mercedes ήταν ευγενικός και ενώ πέρασα με κόκκινο και τον έβρισα κι από πάνω, απλά μου ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό!... :blush: Πολύ καλό!!! Ευτυχώς που δεν έγινε κανένα ατύχημα!! Το αντίθετο έχω κάνει εγώ!! Εγνατία στον ΟΣΕ απο έξω, ήθελα να στρίψω αριστερά...Το φανάρι γίνεται κόκκινο για αυτούς που πάνε ευθεία, για αριστερά πράσινο βελάκι, μπερδεύομαι με το κόκκινο και σταματάω!!! Αρχίζει να κορνάρει και να χτυπιέται ο απο πίσω!!! Γυρνάω του δείχνω το φανάρι και φωνάζω "Κόκκινο είναι ρε δεν βλέπεις!!!" Και βλέπω ότι για αριστερά είναι πράσινο!! Πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα τόσο βρισίδι!!!Και ο απο πίσω να χτυπιέται!!! Ευτυχώς προλάβαμε το πράσινο και φύγαμε...αλλιώς μάλλον θα κατέβαινε και θα με σάπιζε στο ξύλο με τα νεύρα που είχε... Και μια δεύτερη και τελευταία!! (στον δρόμο!) Κάτω απο την γέφυρα ανάμεσα στα ανατολικά carrefour και στο νοσοκομείο...Εϊχε πολύ κίνηση και ήθελα να χωθώ στον δρόμο για να στρίψω αριστερά...Κοντά κοντά στο μπροστινό αυτοκίνητο για να ξεκινήσω μαζί του...Και ξεκινάει...και ξεκινάω...και σταματάει...και δεν σταματάω!!! Τον κοιτάω απο τον καθρέφτη του και του χαμογελάω :D κατεβαίνει ο άνθρωπος να δει τι έγινε...ευτυχώς καμία ζημιά...με είδε και μένα καλά μου είπε να προσέχω και έφυγε...Ουφ την γλίτωσα και χωρίς ποινελίκια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 εχω κανει και εγω μια καλη πατατα.... σταματημενος στο φαναρι στην λεωφορο καβαλας με ενα bantit 400 που ειχα τοτε και αγουροξυπνημενος με τιν ακρη του ματιου μου βλεπω το πρασινο να αναβει,χωρις δευτερη ματια κουμπονο 1η και φευγω με αποτελεσμα ενα φορτηγακι που ερχοταν καθετα μου κοπαναει μια και παω και κολαω στο διάζωμα... η πατατα εγινε οταν το πρασινο που ειδα με την ακρη του ματιου μου δεν ηταν το φαναρι αλλα το πρασινο ανθρωπακι που αναβει για τους πεζους αρα ουσιαστικα περασα με κοκκινο... εχω κατι σημαδια απο καψιματα που μου την θυμιζουν καπου καπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orestis_G 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Σκηνικό πρώτο: 1998, νέος οδηγός εγώ τότε στα δίκυκλα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία από μηχανές, ότι έχω πάρει το AX-1 μου και κατεβαίνω δικάβαλος από πανεπιστήμιο στο κέντρο της Πάτρας. Φανάρι Αράτου και Κορίνθου (εγώ επί της Αράτου, ψιλοανηφορίτσα). Η οδηγία που είχα δώσει στο συνεπιβάτη μου, ήταν να μην αφήνει ποτέ τα χέρια του, γιατί ως ασυνήθιστος, ξεκίναγα φοβερά απότομα ώρες-ώρες. Έχουμε σταματήσει στο φανάρι και περνά μία ωραιότατη δεσποινίς από το πεζοδρόμιο δίπλα μας. Ο συνεπιβάτης μου αφήνει τα χέρια και γυρνάει να κοιτάξει, το φανάρι πάει πράσινο και ξαφνικά με την περιφερειακή μου όραση συλλαμβάνω δύο μποτάκια να περνάνε αριστερά και δεξιά του κράνους μου. :) Σκηνικό δεύτερο: 1999, έχουμε δεν έχουμε δύο εβδομάδες δεσμό με την γυναίκα μου και ξεκινάμε για τις πρώτες μας διακοπές Κεφαλλονιά. Στον δρόμο Σάμης - Αργοστολίου και ενώ πλησιάζουμε τη διασταύρωση που οδηγεί στην κορυφή του Αίνου, αρχίζω κι εγώ να χαζεύω το βουνό, μπαίνω σε μία ωραία αριστερή στροφούλα με ολίγα χιλιομετράκια παραπάνω, το βλέπω τελευταία στιγμή, μπλοκάρω το μπροστινό...αποτέλεσμα, γδαρσιματάκια αγκώνες - γόνατα, μία υπέροχη εμπειρία για τη γυναίκα μου στο πρώτο της ταξίδι με μηχανή και ένα σκηνικό απείρου κάλλους όταν δύο μέρες μετά δεν αντέξαμε και πέσαμε για βουτιά στο Φισκάρδο, γελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα (το κλάμα απ'το τσούξιμο, το γέλιο γιατί η όλη υπόθεση ήταν κωμική) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες