lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Πάλι :D ........... Δεν βάζεις ένα link από το You Tube να το δούμε??? :lol: :lol: :lol: Τς τς τς.. σχόλια.. Δες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τς τς τς.. σχόλια.. Δες! χο χο χο... και γ@μώ... λες και ηταν σταματημένο το R1 ήταν.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Τς τς τς.. σχόλια.. Δες! Πώ πω......... ρεζίλι το R1 το έκανε το Busa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Λοιπόν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Με πρόλαβες!!!! Θα τις έβαζα εγώ τις φώτο!!! :lol: Πάντως απο εμφάνιση, λένε.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Πολύ όμορφα είναι!!! Λίγο ο φάρος με χάλασε αλλά κατά τα άλλα κουκλιά είναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ΕΕΕεεε, οσο να 'χει έχουν αυτήν την άτιμη την Ιταλική ομορφιά.... :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Ειδα κι εγω ενα απο κοντα σημερα.Παιρνω πισω τους κακους χαρακτηρισμους μου.Νεανικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liago86 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Πραγματι πολυ ομορφα, να δουμε ποσο θα τα κρατησουν ετσι καινουρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Όμορφα τα άτιμα τα Aprilia. Ο φάρος ξέμεινε έτσι από τη δάδα της ολυμπιακής φλόγας ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 από τον swork21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Έχουμε και εδώ στο Ναύπλιο ένα!!! :D Μιλάμε άλλο να τα βλέπεις απο κοντά και άλλο να μιλάς απλώς γι αυτά. :o :o Το μόνο που τα χαλάει έιναι ο φάρος και το σήμα της αστυνομίας..... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Με την αγορα των πηγασων δειχνουν καθαρα οτι σκοπος τους δεν ειναι να επιβαλλουν την ταξη αλλα να καβαλανε πεζοδρομια και λακουβες για να κοβουν κλησεις.... Δεν εχω κατι με τον πηγασο, απλως οτι ειναι τετρακυλινδρο και >400cc απλα δεν μπορουν να το φτασουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
more 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 ΜΠΡΑΒΟ πολυ ωραια μηχανακια για μες την αθηνα εχω ενα φιλο ζητα νομιζω μου ειπε οτι φορανε το μοτερ της yamaha 650 επισης επιτελους να μπορεσουν να γινουν χρησιμοι στη κοινωνια και να καταδιωκουν και κανα κλεφτρονι και οχι μονο να γραφουν τα παιδακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες