Stradale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Το ίδιο κάνουν σε όλη την επαρχία....Στα Γιάννενα που ξέρω,μην δουν ξένο αμάξι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Τελικά στο Δήμο Ζωγράφου με παρακάλεσαν ευγενικά να κάνω τη δήλωση "δεν είμαι ελέφαντας" ("δεν κατείχα ποτέ όχημα με αυτά τα στοιχεία ούτε συγγενής μου") γιατί διαδικαστικά θα ταλαιπωρούμασταν όλοι. Τους έκανα τη χάρη γιατί ήταν πολύ ευγενικοί, οπότε μάλλον τελείωσε εδώ το θέμα. Την ώρα που με εξυπηρετούσε η υπαλλήλος την κουδούνισαν από τράπεζα και την πρήζανε γιατί καθυστέρηση τη δόση του στεγαστικού που καθυστέρησε ... 10 ημέρες... ΑΛΛΑ πιάνοντας κουβέντα μου είπε ότι ΚΑΙ αυτή παραλίγο να την γράψουνε για ζώνη που ΦΟΡΟΥΣΕ το καλοκαίρι και την έβγαλε για να τους δώσει τα χαρτιά της. Την έσωσε η εμφανής κοκκινίλα που είχε στον ώμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Εγώ πάντα σταματάω στα μπλόκα, δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Μόνο 2 φορές που με γράψανε για δίπλωμα δικαίος. Ακόμα και τότε ήταν πολύ ευγενικοί και μου λέγανε να βγάλω και ότι δεν λέει κτλ. Η δεύτερη φορά ήταν 2 βδομάδες πριν την εξέταση οδήγησης (καθηστέρηση λόγω απεργίας), πράμα που δεν πτώησε τον αστυνομικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 μακρυα και οχι αγαπημενα τωρα τελευταια οι ειδικοι φρουροι την εχουν δει καπως περιεργα,τελος παντων αδιαφοροι μου εινα.η εξουσια ειναι γλυκια + οτι τα παιδια της φαπας εχουν γινει αστυνομικοι και δεν μιλαω για ολους αλλα εγω ξερω 3-4 παντως να μην τα λεμε και ολα στραβα υπαρχη και οι αλλοι πλευρα που ειναι σωστοι 1ον εχουμε γεμισει αστυνομικους 2ον που ειναι ??? γραφιαδες? 3ον εχουμε πιο πολλους απο χωρες με τριπλασιους κατοικους 4ον ελατε μια εκδρομη με ομαδα να δειτε πως προκαλουν χωρις λογο 5ον ακουνε πολλα και βλεπου πολλα και καπου τους δικαιολογω 6ον και να μην ειχα να φαω δεν θα την εκανα ποτε αυτοι την δουλεια γιατι δεν θα ηθελα να μπω σε αυτες της καταστασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες