kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 φιλε αυριο θα το παω συνεργειο...θα αλλαξω και πισω λαστιχο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 αλβερτο γραφεις και με αλλο νικ για να δημηουργεις εντασεις παλιοπαιδο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manstro tasos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 αρκεσου στη μανστερ που ειναι μουλαρι και ασε μας εμας στο ps Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ανέκαθεν, αλλάζω τα νίκ μου σαν τα πουκάμισα και τέτοια σκηνικα :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 εκαναν τα φρενα ενα τριξιμο...την κακοπιω πολυ ομος.αυριο θα την παω συνεργειο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 αρκεσου στη μανστερ που ειναι μουλαρι και ασε μας εμας στο ps φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.νιοθω πολυ καλα που με ενα μουλαρι μπορω να κανω αυτο γεννικα ομως το πιασατε λιγο απο το λαιμο το παλλικαρι που χωρις να σας ξερει βρεθηκε εκτεθημενος απο παντου αλλα και εσυ ρε μαστορα,τοχες τρελλα το μοτορι και το πηρες εμας τι μας νιαζει αν το πηρες 30 40 η 50 χιλιαρικα κ.τ.λ αν ηρεμισουμε ολοι και εξηγησεις ακριβος το προβλημα οι κυριοι και οι κυριες του φορουμ μπορουν να σε βοηθησουν τι σανο τρωει το δικο σου και παει ετσι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ε λογικό είναι ρε δεν νομίζω να έχει τίποτα, ειδικά αν η πάστα στο τακάκι είναι σκληρή έτσι κάνει... συνήθως όμως με τα δυνατά φρεναρίσματα στρώνει.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ε λογικό είναι ρε δεν νομίζω να έχει τίποτα, ειδικά αν η πάστα στο τακάκι είναι σκληρή έτσι κάνει... συνήθως όμως με τα δυνατά φρεναρίσματα στρώνει.. twra arxise na to kani.pses siggekrimena... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ρε Kris οκ να την κακοπιάς, αλλά είναι ducati και μάλιστα από τις ντίβες της εταιρίας και θέλει προσοχή στο πόσο βάρβαρος είσαι! Πήγαινε δες το πρόβλημα σε συνεργείο, αλλά κανένα καλό συνεργείο, μην πας σε "μάστορες" ότι νάναι που φτιάχνουν chally και landy...πάρτο στην αντιπροσωπία να το δούν! Και έτσι για την ιστορία, όντως ήμασταν λίγο απότομοι στην αρχή με τον Kris, και εσύ Kris η αξία της μηχανής του καθενός δεν έχει να κάνει...όλοι με τα ίδια σκ@τ@ ερχόμαστε αντιμέτωποι στους δρόμους καθημερινά! Καλές βόλτες και εύχομαι καλή παραμονή στο φόρουμ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Πέρα από τις βλακείες που κάναμε πλάκα, αυτό μου το έκανε και εμένα και το έχω και εγώ κανα 3μηνο. Σου είπα οτι είναι τα τακάκια 80% γιατί και εμένα έτσι μου είπαν. Λέει μέχρι να στρώσει το υλικό από τα τακάκια πάνω στην δισκόπλακα. Πάντος μην ανησυχείς, και καμμιά φορά καλά είναι να έχουμε και στο φόρουμ και πού και πού τα μακράαααν Debate μας. ;) Και στο λέω τώρα πιά, καλώς ήρθες στο mybike.gr !!!!!! ^_^ ^_^ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) θα γραψεις σε αυτο το forum..... χωρις πλακα σε παω τρελα kris...οσο για εσενα αλητη αλβερτο...ασε και ξερουμε τα καμοματα με το σαραβαλακι σου και ξερουμε οτι εσυ ησουν ο birrichino....αλητη....χαχαχαχαχαχα τελικα το εφτιαξες? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον landscape Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 na iste kala pedia.kalinixta Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 καληνύχα σου φίλε και καλές βόλτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 οσο για εσενα αλητη αλβερτο...ασε και ξερουμε τα καμοματα με το σαραβαλακι σου και ξερουμε οτι εσυ ησουν ο birrichino....αλητη....χαχαχαχαχαχα τελικα το εφτιαξες? Είναι για σέρβις τώρα,σήμερα το απόγευμα λογικά θα την έχω κε λοίγα τα λώγια σου γηα τα αλλα ακαουντς μου :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος την 1098R και να δηλωνει για dream bike το v-max. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Χχαχαχαχα έλιωσα στα γέλια πρωί πρωί...... Τελικά μάθαμε τι ήταν??Έτσι για την ιστορία!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ έμαθα ότι το πίσω ελαστικό (Bridgestone® 200/55 R16) για την Ducati D16RR κοστίζει 546?. Κατά τα άλλα.. :popcorn: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον janabetis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος την 1098R και να δηλωνει για dream bike το v-max. yparxi kai poli megali.apo panta mou aresan ta naked.feftera h triti tin klinw mallon kai avti. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 ...yparxi kai poli megali.apo panta mou aresan ta naked.feftera h triti tin klinw mallon kai avti. Ρε Kris θα μας κάνεις ζημειά ρε εσύ! Δηλαδή εσύ θα έχεις το 1098R και το vmax και εγώ το fz6?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Ελληνικά θα γράψεις καμιά φορά; Alt+Shift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DION78 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 εγω θα ελεγα να χαλαρωσουμε λιγο και να μην τρωγωμαστε με τα ρουχα μας.....φιλε με το ducati ριξε μια ματια στα τακακια αν ο ηχος θυμιζει σφυριγμα διοτι για να ειναι δισκοπλακες το μηχανακι ειναι πολυ καινουριο.....μπορει και να μην εχουν πατησει καλα τα τακακια...μηχανικος δεν ειμαι...μια απλη σκεψη κανω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Ελληνικά θα γράψεις καμιά φορά; Alt+Shift τωρα καλα ειναι???ρε μαγκα εχει απο χθεςδεν ειπες μια καλη κουβεντα... Ρε Kris θα μας κάνεις ζημειά ρε εσύ! Δηλαδή εσύ θα έχεις το 1098R και το vmax και εγώ το fz6?? φιλε ειχα το παλιο και το εδωσα και σταναχωρεθικα πολυ.....το νεο ειναι τελιο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Εδώ μέσα δεν είχα ποτέ με κανέναν πρόβλημα.Αλλά η είσοδός σου στο φόρουμ ήταν η άκρως λάθος και το κακό είναι πως συνεχίζεις κιόλας πχ με τα greeklish.Πολλοι απο εμάς δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαβάζουμε greeklish και χάνεις την συμπάθεια απο την αρχή. Για εμένα έχει τελειώσει το θέμα αλλά σεβάσου τουλάχιστον τους άλλους και γράψε ελληνικά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 βαλε φωτο απο το μηχανακινα το θαυμασουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε φίλε βαλέ να δούμε... ...να γουστάρουμε! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον Harris_X Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες