Jump to content
kris

provlima sto 1048R

Recommended Posts

αρκεσου στη μανστερ που ειναι μουλαρι και ασε μας εμας στο ps

φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.νιοθω πολυ καλα που με ενα μουλαρι μπορω να κανω αυτοpost-7979-1221170299_thumb.jpg

γεννικα ομως το πιασατε λιγο απο το λαιμο το παλλικαρι που χωρις να σας ξερει βρεθηκε εκτεθημενος απο παντου

αλλα και εσυ ρε μαστορα,τοχες τρελλα το μοτορι και το πηρες εμας τι μας νιαζει αν το πηρες 30 40 η 50 χιλιαρικα κ.τ.λ

αν ηρεμισουμε ολοι και εξηγησεις ακριβος το προβλημα οι κυριοι και οι κυριες του φορουμ μπορουν να σε βοηθησουν

τι σανο τρωει το δικο σου και παει ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ε λογικό είναι ρε δεν νομίζω να έχει τίποτα, ειδικά αν η πάστα στο τακάκι είναι σκληρή έτσι κάνει... συνήθως όμως με τα δυνατά φρεναρίσματα στρώνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ε λογικό είναι ρε δεν νομίζω να έχει τίποτα, ειδικά αν η πάστα στο τακάκι είναι σκληρή έτσι κάνει... συνήθως όμως με τα δυνατά φρεναρίσματα στρώνει..

twra arxise na to kani.pses siggekrimena...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Kris οκ να την κακοπιάς, αλλά είναι ducati και μάλιστα από τις ντίβες της εταιρίας και θέλει προσοχή στο πόσο βάρβαρος είσαι! Πήγαινε δες το πρόβλημα σε συνεργείο, αλλά κανένα καλό συνεργείο, μην πας σε "μάστορες" ότι νάναι που φτιάχνουν chally και landy...πάρτο στην αντιπροσωπία να το δούν!

Και έτσι για την ιστορία, όντως ήμασταν λίγο απότομοι στην αρχή με τον Kris, και εσύ Kris η αξία της μηχανής του καθενός δεν έχει να κάνει...όλοι με τα ίδια σκ@τ@ ερχόμαστε αντιμέτωποι στους δρόμους καθημερινά! Καλές βόλτες και εύχομαι καλή παραμονή στο φόρουμ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα από τις βλακείες που κάναμε πλάκα,

αυτό μου το έκανε και εμένα και το έχω και εγώ κανα 3μηνο.

Σου είπα οτι είναι τα τακάκια 80% γιατί και εμένα έτσι μου είπαν.

Λέει μέχρι να στρώσει το υλικό από τα τακάκια πάνω στην δισκόπλακα.

Πάντος μην ανησυχείς, και καμμιά φορά καλά είναι να έχουμε και στο φόρουμ και πού και πού τα μακράαααν Debate μας. ;)

Και στο λέω τώρα πιά, καλώς ήρθες στο mybike.gr !!!!!! ^_^ ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα γραψεις σε αυτο το forum.....

χωρις πλακα σε παω τρελα kris...οσο για εσενα αλητη αλβερτο...ασε και ξερουμε τα καμοματα με το σαραβαλακι σου και ξερουμε οτι εσυ ησουν ο birrichino....αλητη....χαχαχαχαχαχα

τελικα το εφτιαξες?

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οσο για εσενα αλητη αλβερτο...ασε και ξερουμε τα καμοματα με το σαραβαλακι σου και ξερουμε οτι εσυ ησουν ο birrichino....αλητη....χαχαχαχαχαχα

τελικα το εφτιαξες?

Είναι για σέρβις τώρα,σήμερα το απόγευμα λογικά θα την έχω :_rock-on:

κε λοίγα τα λώγια σου γηα τα αλλα ακαουντς μου :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χχαχαχαχα έλιωσα στα γέλια πρωί πρωί......

Τελικά μάθαμε τι ήταν??Έτσι για την ιστορία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έμαθα ότι το πίσω ελαστικό (Bridgestone® 200/55 R16) για την Ducati D16RR κοστίζει 546?.

Κατά τα άλλα..

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον janabetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος :fool::smoke: την 1098R και να δηλωνει για dream bike το v-max. :tease:

yparxi kai poli megali.apo panta mou aresan ta naked.feftera h triti tin klinw mallon kai avti.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...yparxi kai poli megali.apo panta mou aresan ta naked.feftera h triti tin klinw mallon kai avti.

Ρε Kris θα μας κάνεις ζημειά ρε εσύ! Δηλαδή εσύ θα έχεις το 1098R και το vmax και εγώ το fz6?? :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα ελεγα να χαλαρωσουμε λιγο και να μην τρωγωμαστε με τα ρουχα μας.....φιλε με το ducati ριξε μια ματια στα τακακια αν ο ηχος θυμιζει σφυριγμα διοτι για να ειναι δισκοπλακες το μηχανακι ειναι πολυ καινουριο.....μπορει και να μην εχουν πατησει καλα τα τακακια...μηχανικος δεν ειμαι...μια απλη σκεψη κανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελληνικά θα γράψεις καμιά φορά; Alt+Shift

τωρα καλα ειναι???ρε μαγκα εχει απο χθεςδεν ειπες μια καλη κουβεντα...

Ρε Kris θα μας κάνεις ζημειά ρε εσύ! Δηλαδή εσύ θα έχεις το 1098R και το vmax και εγώ το fz6?? :cry:

φιλε ειχα το παλιο και το εδωσα και σταναχωρεθικα πολυ.....το νεο ειναι τελιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ μέσα δεν είχα ποτέ με κανέναν πρόβλημα.Αλλά η είσοδός σου στο φόρουμ ήταν η άκρως λάθος και το κακό είναι πως συνεχίζεις κιόλας πχ με τα greeklish.Πολλοι απο εμάς δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαβάζουμε greeklish και χάνεις την συμπάθεια απο την αρχή.

Για εμένα έχει τελειώσει το θέμα αλλά σεβάσου τουλάχιστον τους άλλους και γράψε ελληνικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φίλε βαλέ να δούμε...

...να γουστάρουμε!

Τροποποιήθηκε από τον Harris_X

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...