ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) ρε μεγαλε εγεινε εν ορθογραφικο και το εκαναν σαν το κυπριακο προβλημα....οτι ειπαν δεν ηταν στα πλαισια του χιουμορ αλλα τισ ζηλιας και κακιασ απο 5-10 ατομα. O "Μεγάλος" είναι "Μεγάλη" και μάλιστα με monster (Πληροφοριακά πάντα) Και δεν υπάρχει στο φόρουμ ΠΟΤΕ ζήλια ή φθόνος για κανέναν. Άλλωστε το φόρουμ είναι φτιαγμένο για να βοηθάει ο ένας τον άλλον, να λέμε τα νέα και να περνάμε καλά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον ChrisMelas0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Φίλε θα σε βοηθήσει... Humour or humor is the tendency of particular cognitive experiences to provoke laughter and provide amusement. A sense of humour is the ability to experience humour, although the extent to which an individual will find something humorous depends on a host of variables, including geographical location, culture, maturity, level of education, intelligence, and context. Περισσότερα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Humor Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Γουσταρω χαβαλε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) να σε ρωτίσω κάτι άσχετο? ο ήχος απο τα φρένα έκανε κάτι σαν βζζζ? άντε μπας και καταφέρουμε τελικά να σε βοηθήσουμε πρίν αρχίσει να σκορπάει Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον anothercbrowner Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε μεγαλε εγεινε εν ορθογραφικο και το εκαναν σαν το κυπριακο προβλημα....οτι ειπαν δεν ηταν στα πλαισια του χιουμορ αλλα τισ ζηλιας και κακιασ απο 5-10 ατομα. 1ον...δεν ειμαι μεγαλος...ειμαι μεγαλη......... και 2ον πιστεψε με....δεν υπαρχει ουτε κακια ουτε ζηλια ....ηταν καθαρα απο χιουμορ..... ολα τα παιδια εδω μεσα εχουμε μια κοινη αγαπη....και αυτη ειναι η μοτοσυκλετα και οι συναντησεις μας.........δεν ειναι οι διαφορες εταιριες....... BANme !!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εγω καληνυχτώ...θα δω το πρωι την συνέχεια :bye: :lol: ΒΑΝ.....ΒΑΝ.....ΒΑΝ.....Παντού!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εγω καληνυχτώ...θα δω το πρωι την συνέχεια :lol: ΒΑΝ.....ΒΑΝ.....ΒΑΝ.....Παντού!!!!!!! φύγε όσο προλαβαίνεις πριν σε λιώσει με το πορτοφόλι του :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 να σε ρωτίσω κάτι άσχετο? ο ήχος απο τα φρένα έκανε κάτι σαν βζζζ? τι, φοβάσαι μην είναι η γνωστή "Σιμπιαροπροσπέραση" ??? Είναι σπάνιο και σοβαρό πρόβλημα και δημιουργείται συχνά σε μηχανές διάφορες της CBR (ειδικά της 1000, όχι οτι το 600 με χαλάει) ιδίως στα Ευρωπαικά. :/ :/ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΕΤΣΙ ??? :lol: :lol: Μην αρπαχτείτε πάλι!!!! :kill: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ban ban he shot me down,,,,,,,,,, Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 τι, φοβάσαι μην είναι η γνωστή "Σιμπιαροπροσπέραση" ??? Είναι σπάνιο και σοβαρό πρόβλημα και δημιουργείται συχνά σε μηχανές διάφορες της CBR (ειδικά της 1000, όχι οτι το 600 με χαλάει) ιδίως στα Ευρωπαικά. :/ :/ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΕΤΣΙ ??? :lol: :lol: Μην αρπαχτείτε πάλι!!!! βρε χαϊβάνι ξέρεις οτι ιδρώνω πολύ? ειδικά τώρα το καλοκαίρι? και οτι το νεφρό μου στην μαύρη αγορά κάνει όσο το μηχανάκι σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 φύγε όσο προλαβαίνεις πριν σε λιώσει με το πορτοφόλι του :lol: ορεοσ!!!!!μπορεισ και εσυ να λιωνεισ με το πορτοφολι σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ορεοσ!!!!!μπορεισ και εσυ να λιωνεισ με το πορτοφολι σου? όχι με κάτι άλλο μακρύτερο λιώνω εγώ αλλα ας μην το αναλύσουμε εδώ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 :vv: :vv: :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 όχι με κάτι άλλο μακρύτερο λιώνω εγώ αλλα ας μην το αναλύσουμε εδώ... με φωναξες μωρο μου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 βρε χαϊβάνι ξέρεις οτι ιδρώνω πολύ? ειδικά τώρα το καλοκαίρι? και οτι το νεφρό μου στην μαύρη αγορά κάνει όσο το μηχανάκι σου? Δεν είπα εγώ οτι δεν ιδρώνεις. Εγώ απλώς υποστιρίζω την θεωρία μου ΟΤΙ τα CBR δεν έχουν (ισάξιο) αντίπαλο στην κατηγορία τους (εκτώς το 125) Τι, μόνο 3,500 κάνει το νευρό σου ?????? Γιατί σε εμένα έκανες παράθεση!!!!!! Μάλλον εννοείς τον άλλον Kris. Εγώ είμαι ο απλός Chris o Απριλόβιος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Α!Ο ανθρωπΑς ειναι πολυ μπροστα... Μ@λακια μου που ασχοληθηκα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δεν είπα εγώ οτι δεν ιδρώνεις. Εγώ απλώς υποστιρίζω την θεωρία μου ΟΤΙ τα CBR δεν έχουν (ισάξιο) αντίπαλο στην κατηγορία τους (εκτώς το 125) Τι, μόνο 3,500 κάνει το νευρό σου ?????? Γιατί σε εμένα έκανες παράθεση!!!!!! Μάλλον εννοείς τον άλλον Kris. Εγώ είμαι ο απλός Chris o Απριλόβιος. Αστο δεν το έπιασες, δεν τρέχει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Αστο δεν το έπιασες, δεν τρέχει! Λές για το πόστ στην αρχή με το 1/10 ???? Γιατι αν έτσι, οκ το πιασα τρέχει λίγο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 πεστε και αλλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Οκ σορυ γιατί ήμασταν λίγο :offtopic: :offtopic: ........ Πάντος για μένα όπως είπα τα τακάκια φταίνε κατα 80%. που να τρεξει αφου δεν εχει ντουκατι............. Ναι ρε γμτ. Κρίμα τώρα θα πρέπει να σταματήσω να καβαλάω γιατί είναι Ιταλικό μεν αλλά Ducati δε.... (Πάλι λίγο πλάκα :D ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον ChrisMelas0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 πεστε και αλλα όσα και να πούμε ρε συ το φρένο σου θα συνεχίσει να κάνει έτσι μέχρι να το πάρεις απόφαση να μας ρωτίσεις επάνω στο θέμα που άνοιξες για να σε βοηθήσουμε, τελικά τι συμπτόματα έχει? μπορει να κανει απο νιααααααααααααουυυυ( που σημαίνει οτι πάτησες γάτα) ώς και ένα εντονο βρρρρρρρρρρ με μπάσο τόνο (που σημαίνει οτι έχει σκευρώσει η δισκόπλακα) μπορώ να συνεχίσω τις υποθέσεις όλη νύχτα αλλα θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες ακριβώς τι κάνει και πότε ξεκίνησε πχ, ή τι επιπτώσεις έχει αυτό στα φρένα σου (τρέμουν, είναι το ίδιο, φρενάρει λιγότερο κτλ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) δεν χαλαρώνετε όλοι λίγο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον stoui Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) πες τε τα ολα γιατι το πρωι θα μπει κανενας ALX και θα μας το χαλασει...anothercbrowner...ευκαιρια ψαχνεις για νεο birrichino....xexexexexeexexexe πλακα κανω ,μην φαω και εγω κανενα ΒΑΝιο....χεχεχε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον landscape Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 όχι ρε καμία σχέση, εντάξι κάνουμε τον χαβαλέ μας αλλα θέλει βοήθεια γιαυτό κ ήρθε εδώ. όσο για τον μπιριτσίνο, πλακα πλάκα το πήγαινα το τυπάκι, δαιν ηχαμαι μηληση ποται αλλα ηχε την φασει του χο χο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες