kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 re pedia,pira ti 1049R prin apo 3 mines.pses meta apo mia...grigori voltitsaakosa ena periergo ixo mprosta sta frena.den inje oute apo akatharsia alla oute kai fagoma...kamia gnomi.apo tis souzes kai ta klista klosimata pirazi kati??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ...το πιο λογικο ειναι να εχεις λιωσει τα τακακια!....αλλα...φανταζομαι πηγαίνοντας τάπα ...το "τσαλακωνεις" και στα φρενα συνεχεια... αναψαν οι δισκοι και τριβονται περισσοτερο!!!...λεω εγω τωρα! ...πλακα-πλακα παντως .... ...στο θεμα που σήκωσες γραφεις ...provlima sto 1048R ...μεσα γραφεις .............................re pedia,pira ti 1049R ...και σαν Mybike γραφεις ...............Ducati 1098R χαχα!...πιο Ducati εχεις τελικα??? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 επισεις αλλο προβλημα που σου εβγαλε το ducati και δεν το προσεξες ειναι οτι μειωνονται τα κυβικα του..... προσεξε γιατι ειναι ατιμοι αυτοι οι ιταλοι και σε κλεβουν απο παντου...εσενα σου το πουλισαν 1098R μετα απο τρεις μηνες εγινε 1049R και μετα απο μια βολτα εγινε 1048R ,στιν επομενη βολτα προσεξε μην χασεις το R....γνωμη μου να πας οχι σε συνεργιο,αλλα στην ιταλια να το σκαλισουν τα μαστορια να δουν τι φταιει..... ρε μας δουλευεται?? (ερωτηση τα klosimata τι ειναι? ,θα χαρω να μαθω...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε μας δουλευεται?? +1...παιζει πολυ τελευταια...σε αρκετα ποστ... Γιατι οντως φαινεται πολυ περιεργο καποιος να αγοραζει ενα 1098 και να πιστευει οτι πηρε ενα 1049 το οποιο να χανει κι ενα κυβικο στη βολτα ως 1048...Εκτος και αυτος που το πηρε δεν πολυκαταλαβε τι πηρε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 1047.... 1046.... 1045... (klosima) 997... 996.... 995... (klosima) 785... 784... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν άντεξα απ' τα σχόλια. :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον swork21 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 re xaivania otan egrafa imoun mperdemenos...lete oti thelete kai den ine poli sosto.....plakitsa aSpoume?Ato mixanima ine 1098R 180bhp kai exi 1198 cc....ama mporite esis parte 678 kai aste tin 1098 gia emas tous anideous.eksallou ine DUCATI KANI 37.500 KAI OSA CC THELI GINETE...... Δεν άντεξα απ' τα σχόλια. :lol: :lol: :lol: re xaivania otan egrafa imoun mperdemenos...lete oti thelete kai den ine poli sosto.....plakitsa aSpoume?Ato mixanima ine 1098R 180bhp kai exi 1198 cc....ama mporite esis parte 678 kai aste tin 1098 gia emas tous anideous.eksallou ine DUCATI KANI 37.500 KAI OSA CC THELI GINETE...... 1047.... 1046.... 1045... (klosima) 997... 996.... 995... (klosima) 785... 784... re xaivania otan egrafa imoun mperdemenos...lete oti thelete kai den ine poli sosto.....plakitsa aSpoume?Ato mixanima ine 1098R 180bhp kai exi 1198 cc....ama mporite esis parte 678 kai aste tin 1098 gia emas tous anideous.eksallou ine DUCATI KANI 37.500 KAI OSA CC THELI GINETE...... +1...παιζει πολυ τελευταια...σε αρκετα ποστ... Γιατι οντως φαινεται πολυ περιεργο καποιος να αγοραζει ενα 1098 και να πιστευει οτι πηρε ενα 1049 το οποιο να χανει κι ενα κυβικο στη βολτα ως 1048...Εκτος και αυτος που το πηρε δεν πολυκαταλαβε τι πηρε... ESI GASGAKIA plakatzi oso kani to piso elastiko tis ducati kani kai i mixani sou..den exis dikeoma tote na kanis to ntah Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Πρώτα γράφε ελληνικά.....θα σε βοηθήσει να μην μπερδεύεσαι....και δεν είναι τρόπος αυτός. Σε άλλο φόρουμ αυτά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 καλα καληνυχτα και οταν αφησεις το playstasion τα ξαναλεμε.................... ΥΓ εχω εχω μονο 696 πειραζει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 καλα καληνυχτα και οταν αφησεις το playstasion τα ξαναλεμε.................... ΥΓ εχω εχω μονο 696 πειραζει? αρκεσου στη μανστερ που ειναι μουλαρι και ασε μας εμας στο ps Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 αρκεσου στη μανστερ που ειναι μουλαρι και ασε μας εμας στο ps Ο ρατσισμός απέναντι σε αυτόν που θα είναι μαζί σου στο δρόμο δεν είναι καλός...και ας έχει και παπί.Εχεις χάσει εξ αρχής την ιδέα του υγιη μοτοσυκλετισμού και αυτό οτι και να κάνεις δεν το αγοράζεις. Επίσης με την ομιλία σου δεν σέβεσαι τον ιδρώτα και τον κόπο κάποιον για να πάρουν έστω ένα κοινό θνητό μηχανάκι (για εσένα) το οποίο για μερικούς είναι η ζωή τους. Εδω είναι ένα φόρουμ ανταλλαγης ιδεών,απόψεων και γνώσεων γύρω απο το αντικείμενο.Και μην ξεχνάς πως εδώ μέσα γεννήθηκαν και μεγάλες φιλίες. Αν διαβάσεις τους κανόνες λειτουργιάς του φόρουμ (και των κάθε φόρουμ) θα δεις πως μπήκες με τον ακριβώς λάθος τρόπο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ο ρατσισμός απέναντι σε αυτόν που θα είναι μαζί σου στο δρόμο δεν είναι καλός...και ας έχει και παπί.Εχεις χάσει εξ αρχής την ιδέα του υγιη μοτοσυκλετισμού και αυτό οτι και να κάνεις δεν το αγοράζεις. Επίσης με την ομιλία σου δεν σέβεσαι τον ιδρώτα και τον κόπο κάποιον για να πάρουν έστω ένα κοινό θνητό μηχανάκι (για εσένα) το οποίο για μερικούς είναι η ζωή τους. Εδω είναι ένα φόρουμ ανταλλαγης ιδεών,απόψεων και γνώσεων γύρω απο το αντικείμενο.Και μην ξεχνάς πως εδώ μέσα γεννήθηκαν και μεγάλες φιλίες. Αν διαβάσεις τους κανόνες λειτουργιάς του φόρουμ (και των κάθε φόρουμ) θα δεις πως μπήκες με τον ακριβώς λάθος τρόπο to ps τι το ηθελες?ροτα πρωτα γιατι το εγραπσα λαθοσ και μετα οι αστεισμοι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε φιλαράκι επειδή έχεις μηχανή 37,500 ? έγινε κάτι ???? Τώρα είσαι κάποιος που έχεις το Ducati και το παίζεις μάγκας. Ε, ωραία εμείς είμαστε οι φτωχοί και εσύ ο πλούσιος. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑ-ΠΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 37,500 ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΙΛΟΜΥΤΗ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ?????? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΚΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ Ducati, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ Stoner ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΡΙΟΙ ΜΕ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ <<klista klosimata>>. Εγώ στο forum είμαι πολύ καιρο και δεν έχω κάνει διαμάχη με κανέναν γιατί ΟΛΟΙ είμαστε ίσοι. Το οτι έχεις το 1098R δεν σε κάνει ανότερο από κανέναν. Το μέσα σου παίζει σημασία, όχι η τσέπη σου. Κάτι τύποι σαν και εσένα τελικά χαλάνε την ουσία των μηχανόβιων. Την μηχανή δεν την πήρες για την κάβλα σου, γιατί αν ήσουν τελικά τόσο γρήγορος θα ήξερες οτι από ένα CBR 1000RR ΤΑ ΤΡΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ !!!!!!!! Και κάνει τα μισά από το μπουρούχι σου. Και κατα 80% μάλλον είναι στα τακάκια το πρόβλημα. Αλλά Ducati είναι, τί περιμένεις???? (Φέρομαι πάντα ανάλογα με την περίσταση) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Κατα διαστηματα κανει αποπειρα ενας τετοιος και θολωνει τα νερα παντως εδω μεσα :P Αλλα γουσταρουμε τζερτζελε :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε φιλαράκι επειδή έχεις μηχανή 37,500 ? έγινε κάτι ???? Τώρα είσαι κάποιος που έχεις το Ducati και το παίζεις μάγκας. Ε, ωραία εμείς είμαστε οι φτωχοί και εσύ ο πλούσιος. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑ-ΠΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 37,500 ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΙΛΟΜΥΤΗ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ?????? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΚΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ Ducati, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ Stoner ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΡΙΟΙ ΜΕ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ <<klista klosimata>>. Εγώ στο forum είμαι πολύ καιρο και δεν έχω κάνει διαμάχη με κανέναν γιατί ΟΛΟΙ είμαστε ίσοι. Το οτι έχεις το 1098R δεν σε κάνει ανότερο από κανέναν. Το μέσα σου παίζει σημασία, όχι η τσέπη σου. Κάτι τύποι σαν και εσένα τελικά χαλάνε την ουσία των μηχανόβιων. Την μηχανή δεν την πήρες για την κάβλα σου, γιατί αν ήσουν τελικά τόσο γρήγορος θα ήξερες οτι από ένα CBR 1000RR ΤΑ ΤΡΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ !!!!!!!! Και κάνει τα μισά από το μπουρούχι σου. Και κατα 80% μάλλον είναι στα τακάκια το πρόβλημα. Αλλά Ducati είναι, τί περιμένεις???? (Φέρομαι πάντα ανάλογα με την περίσταση) μαγκα, 1)ειμαι απο κυπρο.2)ειμαι νταλικερης και δουλευω 12ωρα.3)οι γονοισ μου ειναι προσφυγες και οτι κανεμε και εχουμε ειναι απο τον ιδρωτα μασ που εσυ δεν εβγαλες οθ το 1/10.4)εχω απο τα 13 μηχανες και κατι rr που λεσ τα εχω για πρωινο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ασε μας ρε φίλε...ρε ρίξτε του ένα BAN!!!!!!!!! Κατα διαστηματα κανει αποπειρα ενας τετοιος και θολωνει τα νερα παντως εδω μεσα :P Αλλα γουσταρουμε τζερτζελε :lol: Για αυτό λέω ΒΑΝ...να γίνει μια ώρα γρηγορότερα :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 έτσι ... σκίστε τον, σκίστε τον νεαρός μου ακούγεται πάντως... Προφανώς αν επιβιώσει της εφηβείας, μπορεί και να μάθει πως φέρονται στους άλλους και δεν αποκλείεται κάποτε να γίνει και γ@μώ τα παιδιά. :) η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 εχω απο τα 13 μηχανες και κατι rr που λεσ τα εχω για πρωινο. Αυτά τα rr που λές τα τρώς πρίν ή μετα την πρωϊνή ? Να ξέρω σε συ μην περάσω και με φας, όχι τιποτα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liago86 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δε συμφωνω με το ban, αυτα τα post ειναι να τα διαβαζεις με ποπ κορν! :popcorn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εγω πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσουν λιγο τα πνευματα...... Μπορει το παιδι να μην εχει ξαναγραψει σε φορουμ και να μην ξερει καλα την λειτουργια και τους κανονισμους....ας τον βοηθησουμε να τα μαθει.... Και εσυ φιλε Kris δεν υπαρχει λογος να εισαι τοσο προκλητικος ....οτι εγραψαν τα παιδια το εγραψαν στα πλαισια του χιουμορ...και δοξα τον θεο εχουμε μπολικο ολα τα μελη εδω μεσα!!!!! Καλως ηρθες απο εμενα...και ελπιζω να βρεις λυση στο προβλημα σου....... Ειπα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου......... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 1) Δεν ανέφερα ποτέ καμμία χώρα. Ούτε Ελλάδα, ούτε Κύπρο, ούτε Τουρκία, ούτε Αλβανία κλπ. 2) + 3) Αν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα τότε τα 37μιση χιλιάρικα πρέπει να τα εκτιμάς πολύ και να μην λες οτι (και αυτό ήταν που με πείραξε πιο πολύ) όσο κάνει το πίσω λάστιχο σου κάνει η μηχανή του καθενός μας. Ε, οκ αυτό είναι λίγο σαν να μας βλέπεις αφ' υψηλού, και καλά εγώ έχω πανάκριβη μηχανή και εσείς με τα γιαπονέζικα δεν έχετε. ΚΑΙ σαν νταλικέρης τώρα που το έμαθα δεν θα έπρεπε να σκεφτόσουν και τον άλλον με το Monster π.χ. λέμε τώρα που δεν μπορούσε να δώσει 37,500 ? να πάρει 1098R. 4α) Είμαι 15 και καβαλάω απο τα 14. 4β) Το Honda CBR 1000RR Fireblade κάνει τους ευρωπαίους όλους να νοιώθουν ντροπή για τα προϊόντα τους....... Αυτά είχα να πώ και οτι, η μηχανή δεν κάνει τον μηχανόβιο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εγω πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσουν λιγο τα πνευματα...... Μπορει το παιδι να μην εχει ξαναγραψει σε φορουμ και να μην ξερει καλα την λειτουργια και τους κανονισμους....ας τον βοηθησουμε να τα μαθει.... Και εσυ φιλε Kris δεν υπαρχει λογος να εισαι τοσο προκλητικος ....οτι εγραψαν τα παιδια το εγραψαν στα πλαισια του χιουμορ...και δοξα τον θεο εχουμε μπολικο ολα τα μελη εδω μεσα!!!!! Καλως ηρθες απο εμενα...και ελπιζω να βρεις λυση στο προβλημα σου....... Ειπα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου......... :) ΒΑΝ και στη Νατάσα....πήρα φόρα....ΒΑΝ σε όλους!!!! :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Αυτά τα rr που λές τα τρώς πρίν ή μετα την πρωϊνή ? Να ξέρω σε συ μην περάσω και με φας, όχι τιποτα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑααααααα !!!!!!!!!! BAN και σε εμένα επειδή επικροτώ τα CBR σε τόπικ για 1098R !!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Εγω πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσουν λιγο τα πνευματα...... Μπορει το παιδι να μην εχει ξαναγραψει σε φορουμ και να μην ξερει καλα την λειτουργια και τους κανονισμους....ας τον βοηθησουμε να τα μαθει.... Και εσυ φιλε Kris δεν υπαρχει λογος να εισαι τοσο προκλητικος ....οτι εγραψαν τα παιδια το εγραψαν στα πλαισια του χιουμορ...και δοξα τον θεο εχουμε μπολικο ολα τα μελη εδω μεσα!!!!! Καλως ηρθες απο εμενα...και ελπιζω να βρεις λυση στο προβλημα σου....... Ειπα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου......... :) ρε μεγαλε εγεινε εν ορθογραφικο και το εκαναν σαν το κυπριακο προβλημα....οτι ειπαν δεν ηταν στα πλαισια του χιουμορ αλλα τισ ζηλιας και κακιασ απο 5-10 ατομα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΒΑΝ και σε εμένα!!!! :lol: Αλλα σε εσάς πρώτα!!! ρε μεγαλε εγεινε εν ορθογραφικο και το εκαναν σαν το κυπριακο προβλημα....οτι ειπαν δεν ηταν στα πλαισια του χιουμορ αλλα τισ ζηλιας και κακιασ απο 5-10 ατομα. Αυτή η παράγραφος νομίζω για αρχή σε καλύπτει Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον honda55551 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες