azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Καινουργιο lacoste polo ασπρο,γνησιο, με τις ετικετες του, μεγεθος medium/// Πωλειται λογω λαθος μεγεθους. Ειμαι θεσσαλονικη και το δινω 35 ευρα! + Jean Lacoste size=32 (W32 L32) τιμη = 20 ευρω (φορεμενο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Και μιας και μιλαμε για την ιδια μαρκα.. Ελαφρως μεταχειρισμενα Lacoste σλιπακια, πωλουνται στη μιση τιμη, απο την επισημη, και δωρο ενα κουτακι Dentyne, με "ελαφρως μεταχειρισμενα" κουφετα! :yahoo: :plaf: (Συγνωμη φιλε μου, αλλα μου φαινεται "καπως", μια τετοια αγγελια εδω μεσα... 1) Το μπλουζακι, γιατι δεν πας να τ'αλλαξεις?? 2) Μεταχειρισμενο παντελονι, δεν περνει στο ΤΖΑΜΠΑ! ουτε το φιλοπτωχο της ενοριας (μου)σου.. ΕΛΕΟΣ! δλδ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) :shock: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 από τον Aragorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 τα ελαφρώς μεταχειρισμένα εσώρουχα, έχουν ανακλαστικές επιφάνειες;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Καλά δουλευόμαστε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Καλά δουλευόμαστε; Σε χαλασε κι εσενα το ασπρο ε;... :lol: :lol: (+1 κι απο μενα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 το είδαμε κι αυτό...αντε να βρεθεί και το σωματίδιο του χιγκς και τέλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM έχω λιώσει λέμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε παιδια μπορει το λακοστ να ειναι μετατροπη μοτο...δηλ. να εχει προστατευτικα .... στο γιακαδάκι...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Όχι άλλο κάρβουνο!!! Τα είπες όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Τα οικονομικά μου δεν πάνε καλά και πουλάω το παρακάτω όχημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 φίλε μου όπως θα έχεις ήδη καταλάβει η αγγελία σου δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του forum. να είσαι σίγουρος όμως ότι όλοι όσοι σου απάντησαν θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε αφορά την μοτοσυκλέτα και τον τρόπο ζωής με αυτήν. πάντα όρθιος με το μοτόρι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaZyFoX 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ε Λ Ε Ο Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Τα οικονομικά μου δεν πάνε καλά και πουλάω το παρακάτω όχημα... Φίλε με ενδιαφέρει το όχημά σου, αλλά για πες… …πόσο το δίνεις, ποσά km έχει, έχει μαμά εξάτμιση, είναι ατρακάριστο;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Χααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Τέλη κυκλοφορίας είναι πληρωμένα; Από κατανάλωση τι λέει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Τα οικονομικά μου δεν πάνε καλά και πουλάω το παρακάτω όχημα... φίλε με ενδιαφέρει. που ακριβώς μένεις στο πολύκαστρο; α και πόσο το δίνεις; test ride μπορώ να το κάνω; στείλε πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 φίλε με ενδιαφέρει. που ακριβώς μένεις στο πολύκαστρο; α και πόσο το δίνεις; test ride μπορώ να το κάνω; στείλε πμ. Όπα φίλε, σε έχω προλάβει... Δες παραπάνω σε παρακαλώ και απόσυρε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σου (δεν αξιζει να χαλασουμε τις καρδιες μας γι’ αυτό!)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Όπα φίλε, σε έχω προλάβει... Δες παραπάνω σε παρακαλώ και απόσυρε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σου (δεν αξιζει να χαλασουμε τις καρδιες μας γιʼ αυτό!)! φιλαράκι δεν πάει έτσι. το παλικάρι θα κρίνει την καλύτερη προς αυτόν προσφορά και θα αποφασίσει. εμπόριο είναι αυτό. θα παίξουμε με τους νόμους της αγοράς. γιαυτό σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) φιλαράκι δεν πάει έτσι. το παλικάρι θα κρίνει την καλύτερη προς αυτόν προσφορά και θα αποφασίσει. εμπόριο είναι αυτό. θα παίξουμε με τους νόμους της αγοράς. γιαυτό σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου. ok ρε μεγάλε, θα αποσυρθώ εγώ! Αλλά θα ενημερώσω και τα φιλαράκια μου σε Πολύκαστρο και Αθήνα να σε περιποιηθούν αναλόγως με τους νόμους της αγοράς!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν παιζεστε ρε μ@λ@κες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ρε παιδιά γιατί τόση ειρωνεία και χλευασμός; Απαγορεύονται αγγελίες πραγμάτων άσχετων με τη μοτοσυκλέτα; Και αν απαγορεύονται γιατί δεν σβήνονται και οι άλλες άσχετες αγγελίες; Αν δεν απαγορεύονται γιατί τέτοιο δούλεμα; Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο το είδος, αλλά αν κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να μην ποστάρονται τέτοια θέματα ας το πει πιο κόσμια. Αν ήμουν στη θέση του φίλου που έβαλε την αγγελία θα είχα προσβληθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Kλειδώστε το θέμα και τέλος νομίζω Είναι άλλο ένα βλακώδες θέμα που δεν έχει δουλειά εδω μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες