Jump to content
topmar

Μια πάπια μα ποια πάπια;

Recommended Posts

οι μποτες του στρατού ΔΕΝ σε προστατεύουν σε καμμία περίπτωση όπως οι μοτοσυκλετιστικές

oι οποίες είναι ενισχυμένες στα σημεία που είναι ευαίσθητα (αστραγαλοι, αχίλλειο κλπ)

το κρανος πρεπει να είναι σε καλή κατασταση...

σχετικά με το μπουφαν τώρα, μπροστά στην προστασία που προσφέρει ε, ας ζεσταθεις και λίγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

Πο ποοοοοοο σελω να μασω κι αλλαααααααα... :grin::grin::grin:

Γι αρχη παιδια...ξεκινηστε με minibikes...MiniBike

Για αυτα δεν θελετε ουτε διπλωμα ουτε τιποτα...ειναι μονο για πιστα εξω απαγορευεται να κυκλοφορουν!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Οσον αφορα τα 50αρια οι εταιριες αποφευγουν να βγαζουν με συμπλεκτη για τον εξης απλο λογο...αποσκοπουν στην καλυτερη και ευκολοτερη κινηση εντος των πολεων...!!!

Αν θελετε ενα αυτοματο καλο μοτοσυκλετακι καλης και γνωστης εταιριας που ειδικευετε στα 50αρια ειναι το GILERA DNA 50cc!!!

GILERA DNA 50cc

GILERA DNA 50cc

GILERA DNA 50cc

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και εγω σε κανεναν χρονο απο τωρα θα παρω 50αρι. 2-3 μηνες πριν βγαλω διπλωμα βεβαια αλλα τι να κανουμε; Να αφησουμε το καλοκαιρι να φυγει χωρις να το φχαριστιθουμε;

O καθένας κάνει τις επιλογες του και είναι υπεύθυνος των πραξεων του

Τωρα θα με βοηθεισετε και εμενα; Εχω ακουσει οτι τα μπομπακια της honda(τα monkey) καπιες χρονιες βγηκαν με συμπλεκτη. Ειναι αληθεια αυτο; Βγαινουν ακομα σε καινουργια; Γιατι ειστε τοσο αντιθετοι για τους μπομπους;

ίσως γιατί είναι απομιμηση μηχανης??Λέω ίσως

Ακομα, λογο του οτι θα το παρω καλοκαιρι και οσπου να μαθω της ταχυτιτες μαλλον θα φαω πολλες τουμπες, τι κανουμε με την ασφαλια; Δεν μπορω να ειμαι συνεχια με ενα μπουφαν

Καλωςήρθες στο δίτροχο κόσμο

(ολα οσα εχω για μηχανη ειναι δερματινα, πολλες φορες σκαω και τον χειμωνα)

Είπαμε ότι έχετε ζέστη κάτω αλλά και τόσο πια??

. Επισης να ρωτισω, αν φοραω αρβιλες του στρατου προστατευουν (ειναι σκληρες δερματινες κλπ) η καμια σχεση με της "κανονικες" που ειναι φτιαγμενες για αυτον τον σκοπο;

Αν εξαιρεσεις το υψος τους , καμία απολύτως σχέση

Το τζιν προστατευει πιο πολυ απο τα υπολιπα παντελονια ε;

Και αυτό σχετικό είναι

Κρανος να παρω καινουργιο η να κρατισω αυτο που εχω τωρα;(δεν ειναι καπιο ιδιετερα καλο αλλα ειναι αρκετα καλο πιστευω, ενα 100αρι το ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου)

Εξαρτάτια από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα και από τις προδιαγραφές του

<{POST_SNAPBACK}>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DLD

θα τα σχολειασω μετα, τωρα δεν προλαβενω.

Τροποποιήθηκε από τον Dark_kronos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ Καλυτερα τετραχρονο και να πηγενω σαν κοτα παρα διχρονο και να πηγενω με νεκροφορα...

@themata Οκ λοιπον, αρβιλα= το ιδιο με οπιοδηποτε παπουτσι...

Δεν ξερω απο κρανη αλλα δεν εχει πεση ποτε οποτε φανταζομαι οτι ειναι μια χαρα

Μονο που τα μπουφαν που εχω...

@st3li0s mini bike; Να αφτοκτωνισω θελω;

Χωρις συμπλεκλη δεν βγαζουν μονο για αυτον τον λογο. Μην ξεχναμε οτι ο στοχος ολων των εταιριων ειναι να βγαλουν χρημα...

@Carlos δλδ τα αλλα τι ειναι; ο DNA που λεει το παιδι απο πανω πχ ειναι κανωνικη μηχανη;

Εχουμε ζεστη, εχω και δερματινα αγορασμενα στην σουηδια φτιαγμενα για να καβαλας μηχανη με 0 εως και -15 βαθμους... Οταν εχει +15 εδωπερα...

Οταν λες σχετικο; Δλδ με ενα σορτς η μια φορμα θα προστατευτω καλυτερα; :/

Κατασταση του κρανους δεν ξερω αλλα πρεπει να ειναι καλη, τωρα για τις προδιαγραφες δεν εχω ιδεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@javaneze scooter και πιάνει τόσα;

@Dark_kronos Καλώς ήρθες! Και εγώ απο την Ρόδο είμαι!Θέλεις να βρεθούμε; Γιατι δεν περιμένεις να βγάλεις πρώτα το δίπλωμα;

@touristas 1)Γιατι με τα άλλα δεν θα μάθουμε;

2)Ε; Αποκλείετε

3)Ε, και πόσο μπορεί να χαμηλώσει;

4)Τι είναι το δίχρονο;

5)Μα και τα άλλα πάνε στο χώμα. Άλλωστε και αυτά δεν έχουν ιδιέτερες δυνατότιτες στο χώμα

@st3li0s Είπαμε... οχι και mini bike... μην το ξεφτιλίζουμε

Μπαίνει και το DNA στην λίστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

One εχεις πμ ;)

Για τα υπολιπα τωρα,

1)Συμφωνω

2)Δεν αποκλειετε κιολας αλλα δυσκολο μια 600αρα να ζηλευει τα φρενα εωος 50αριου... (και δεν μιλαω για αυτα καθ΄αυτα αλλα για την αποδοση τους, γιατι αυτα καθ΄αυτα συγουρα δεν δουλευουν καθολου σε μια μεγαλυτερη)

3)Για μηχανακια δεν ξερω, αλλα στα αυτοκινιτα μερικα εκατοστα μπορουν τα τα ψηλωσουν η να τα χαμηλοσουν.

4)Δεν ξερω ακριβει ορισμο αλλα πρακτικα πραγματα. Τα διχρονα οταν αφησεις το γκαζι συνεχιζουν την πορεια τους κανονικα αργοντας να ριξουν ταχυτιτα (αν δεν πατισεις φρενο παντα) και αναπτισουν μεγαλυτερες ταχυτιτες. Αντιστιχα το τετραχρονο οταν αφησεις το γκαζι κοβει σχετικα γρηγορα και δεν μπορει να αναπτυξει την ιδια ταχυτιτα με ενα μηχανακι με τις ιδιες δυνατοτιτες αλλα διχρονο

5)συμφωνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

simantiki erwtisi, POSA lefta diathetei o kathenas gia mixanaki????

an einai stena ta pragmata tote papaki, glx i strogylofanaro, pros theou oxi kainourgio, to syblekti re palikari ti ton thes???? poly apla de xreiazetai se auta ta kybika.

egw eimai 25 exw megali mixani kai exw kai ena strogylofanaro na kykloforw stin polh, den to allazw me tipota.

an to xrima reei, tote pairneis ena sm-aki 50ari an kai ta antipathw logw astheneias kinitira

mporei na mi ftaneis to scooter alla to smaki enai toso steno pou oti xaneis apo ypsos tha to kerdiseis apo ti steni sela pou tha sou epitrepei na patas podi katw. einai toso elafry kai kala zygismeno de, pou akoma kai me ti myti tou podiou sou na patas katw eisai komple.

einai oti kalytero yparxei gia entry level sto motorbike world, panw katw einai oti tha kabalas kai sto mellon. frenarei stribei kai pernaei apo tis lakoubes san na min yparxoun, pas kai to xwma sou ama goustareis.

alla eipame an to xrima reei kapws... giati kai akriba einai, kai kali metapwlisi den exoun, kai to thes mono gia 2 xronia...

giauto an to xrhma reei...

betafoto019nv.jpg

beta giati se auta ta kybika brisketai polla xronia sto xwro, me trial bikes

episis giati exw kabalisei ena 400ari kai epatha tin plaka mou me to poso kalo itan

parte kai ena link gia 50cc mixanakia

http://www.50cc-motorcycles.com/

bobos aporiptetai. gia logous pou einai tosoi polloi pou bariemai na grafw, tha pw enan pou arkei apo monos tou.

me toso mikres rodes stin prwti lakouba tha to metanoiwseis...

Τροποποιήθηκε από τον katemis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω ειτε να δωσω 1500 περιπου και να παρω κατι αρκετα καλο που να μπορω και να ψιλοπειραματιστο πανω του, ειτε να παρω κατι οσο πιο φτηαν μπορω και να το μαμισω κανονικα το μηχανακι και να παρω και ενα με 2000-3000 για να εχω την συγουρια. Δεν ξερω ακομα, εχω καιρο... Αποχρηματικης πλευρας εχω σχεδων τα παντα ανοιχτα μπροστα μου, ομως δεν μου αρεσουν και πολλα... Σκευτομαι την λυση να παρω ενα sm καινουργιο και να βρω καπιο ουτε πολυ παλιο ουτε πολυ καινουργιο με κανα 500αρικο για να το μαμισω κανονικα. Γιατι το βλεπω και για πολλες τουμπες και ειναι κριμα να παρω κατι πανακριβο και να το διαλυσω.

Συμπλεκτη θελω για πολους και διαφορους λογους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@katemis Εγώ θα πάρω όπιο μου αρέσει περισσότερο(οι γονείς πληρώνουν :P )

Ο συπλέκτης δεν ειναί θεμα κυβικών. Οπως και ο Dark_kronos θελω με συμπλέκτη για πολούς και διάφορους λόγους. Beta;Πρώτη φορά την ακούω

Τροποποιήθηκε από τον one

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dark kronos, to kalo me auta ta mixanakia einai oti einai ftiagmena gia na peftoun epeidi proerxontai apo enduradika montela, kai exoun kai poly ftina plastika

opote oses toubes kai na fas, kati psilogratsounies tha faei tipota parapanw

tou bazeis kai ena zeugari xouftes(me gwnia) gia na mi sou spane oi manetes sto pesimo kai den ksanasxoleisai

e afou plirwnoun oi goneis... kai plirwnoun kala

perna apo ena hellinstore (ekei pou poulane ta perissotera eurwpaika, ducati , ktm, beta)(den eimai sigouros oti exei sti rodo, logika omws nai)

kai rixtou mia matia...

asxeto, i orthografia sas einai kapws xalia, twra pou tha parete mixanaki, na pigainete stin wra sas sto mathima na beltiwtheite :thumbsup: to mixanaki kanei kalo stin koinwnia telika

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πρεπει να έχει, δεν έχω δει κατι τέτιο. Αλλά έχει αρκετές εκθέσης που έχουν πολλά και διάφορα, άλλωστε θα περάσω απο όλες πριν πάρω μηχανάκι.

Συγνώμη για την ορθογραφία. Αρχικά τα διώρθωνα με word αλλά είναι σπαστικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και είμαι κατά των παπιών και άλλων πουλερικών (λόγω γρίπης των πτηνών :cry: )

εχω την εντύπωση οτι υπάρχει και παπί με συμπλέκτη :this:

για κοιτάξτε το!

και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πάρτε ρε σεις ΣΜ και μην φοβάστε το ύψος λέμε αν είστε και καμια 80 κιλά μολις καβαλάτε θα κατεβαίνει και θα γίνεται σουπερσπορτ! :secret: μιλαω εκ πείρας! :smoke:

και κράνος καινούργιο!

με τζιν αφησα μισο αριστερό μοιρο περυσι στην άσφαλτο

και μπουφανάκι ΠΑΝΤΑ!

Αρβύλες στρατού??? ούτε στον στρατό! :wallbash:

Α! νε κε ανίξτε κε καναίνα βοιβλείω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι και αυτο αλλα γενικα δεν μου πολυ παει να δωσω τοσα λευτα για κατι που θα τραβιξει τα πανδυνα (γιατι δεν ειναι μονο η τουμπες)

Οσο για την ορθογραφια, πλακα ξεπλακα συγνωμη αλλα εχω δυσλεξια και η κατασταση δεν παλευετε ευκολα

@SONY θα το κοιταξω για το παπι, αν και ουτε εγω τα παω

80 κιλα μαζι με πετσινο μουφαν και κρανος θα τα καταφερω να τα πιασω φανταζομαι.. :D να που να εχεις τα κιλα σου ειναι καλο καμια φορα :D

Κρανος και εγω για καινουργιο το βλεπω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οσο για την ορθογραφια, πλακα ξεπλακα συγνωμη αλλα εχω δυσλεξια και η κατασταση δεν παλευετε ευκολα

Σορρυ φίλε.

ΡΕΣΠΕΚΤ τότε και ΜΠΡΑΒΟ από μένα που προσπαθείς -

συνέχισε έτσι και κάποια μέρα θα κοροϊδεύεις εμάς :_thumbsup:

Θέλει Αρχίδια για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σαυτή τη ζωή!μικρό και μεγάλο!

και εσυ τάχεις!

γιαυτο πάρε και ένα ΣΜ να σαι άρχοντας :) :cheers:

πλακα πλάκα και ο μπόμπος με μια καλή ΑΚΡΑΠΑ θα δώσει καμια 500χλμ/ω τελική!

για δεστο :bye::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

post-1053-1149699364.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ φίλε.

ΡΕΣΠΕΚΤ τότε και ΜΠΡΑΒΟ από μένα που προσπαθείς -

συνέχισε έτσι και κάποια μέρα θα κοροϊδεύεις εμάς :_thumbsup:

Θέλει Αρχίδια για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σαυτή τη ζωή!μικρό και μεγάλο!

και εσυ τάχεις!

γιαυτο πάρε και ένα ΣΜ να σαι άρχοντας :) :cheers:

πλακα πλάκα και ο μπόμπος με μια καλή ΑΚΡΑΠΑ θα δώσει καμια 500χλμ/ω τελική!

για δεστο :bye::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

<{POST_SNAPBACK}>

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη, φυσικο ειναι να μην το ξερεις.

ακραπα τι ειναι παλι; Τι να την κανω αυτην την τελικη; Cessna οδηγαω; :P

Παντος δεν εχω καταλαβει γιατι ολοι ειναι εναντιων του μπομπου και κανεις δεν μου λεει λογους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΚΡΑΠΑ = Acrapovic εξάτμισούμπα!

γιατί όχι μπόμπο?

άποψη μου ....

γιατί δεν μοιάζει καθόλου με μηχανάκι ρε φίλε! χεχε

ειναι κοντό , μικρό , χοντρό, μικρές ρόδες , όλα μικρά!

μου τη σπάει να είναι όλα μικρά! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
dark kronos, to kalo me auta ta mixanakia einai oti einai ftiagmena gia na peftoun epeidi proerxontai apo enduradika montela, kai exoun kai poly ftina plastika

opote oses toubes kai na fas, kati psilogratsounies tha faei tipota parapanw

tou bazeis kai ena zeugari xouftes(me gwnia) gia na mi sou spane oi manetes sto pesimo kai den ksanasxoleisai

e afou plirwnoun oi goneis... kai plirwnoun kala

perna apo ena hellinstore (ekei pou poulane ta perissotera eurwpaika, ducati , ktm, beta)(den eimai sigouros oti exei sti rodo, logika omws nai)

kai rixtou mia matia...

asxeto, i orthografia sas einai kapws xalia, twra pou tha parete mixanaki, na pigainete stin wra sas sto mathima na beltiwtheite  :thumbsup:  to mixanaki kanei kalo stin koinwnia telika

<{POST_SNAPBACK}>

Mμμμμ κοιτα ποιος μιλαει που γραφει ακομα με greeklish :P :P :P :P :P

@one η λεξη ΑΚΡΑΠΑ προερχεται απο την αγγλικη λεξη AKRAPOVIC που ειναι οι γνωστες εξατμισεις...!!!

Με τοσους εδω μεσα θα γινω και εγω δυσλεξικος... :bye::cheers::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Sony και μια εξατμιση απο μονη της θα ανεβασει τοσο τις επιδοσης του μηχανακιου;

Το οτι ειναι μικρο τι πειραζει; Απο την στιγμη που μου αρεσει γιατι οχι;

@st3li0s εγω ρωτισα για το ακραπα, οχι ο one.

Και δυσλεκτικος να γινεις δεν εγινε και τπτ, θα κανεις θεραπια και μετα απο αρκετο καιρο θα στρωσεις παλι! Να χουμε και κατι να κανουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@Sony και μια εξατμιση απο μονη της θα ανεβασει τοσο τις επιδοσης του μηχανακιου;

Π@@ΤΣΕΣ απλά λέμε και καμιά Μαλακία να περνάει η ώρα μωρέ! :thumbsup:

Το οτι ειναι μικρο τι πειραζει; Απο την στιγμη που μου αρεσει γιατι οχι;

Σωστό κι αυτό αλλά η δική μου άποψη είναι οτι δεν μοιάζει με μοτο αλλά με κάτι αλλο που πρέπει να διπλωθείς πάνω του :)

Τέλος πάντων ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 456164502146502164324361064230642308372402874208974203!

μηπως είπα λίγα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Sony, παπάκι με συμπλέκτη; Ωραίο ακούγετε...

80 κιλά;Εδώ με το ζόρι πιανώ τα 53... Και ειμαι και μόνο 1,65. Γιαυτό τα ψιλοφοβάμε και η μαμά μου δεν θέλει να πάρω ψιλό(καλά, θέλει και να πάρω αυτόματο για να μάθει και αυτή αλλα αυτό είναι άλλου παπά ευαγκέλιο...)

Και πάρα πολύ λίγα είπες αλλά που να βρούμε τόσα μάτια...

@st3li0s ο Dark_kronos ρώτισε, εμένα τι με μπερδεύεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα λεμε και καμια μπιπ να περασει η ωρα... Εδω και την ninja οσο και να την τουρμισεις δεν θα τα πιασει τα 500...

Οσο για τον μπομπο, σε σχεση με τα αυτοματα πιο πολυ μοιαζει με μοτο..

Τεσπα, εγω μονο φοβαμε για την ασφαλεια του γιατι ολοι λενε οτι ειναι σκωτοστρα αλλα δεν βλεπω επειχηριματα... Και τοσο παιδια που εχουν δλδ τι παθανε;

Θα βαλω ολοι την ταξη πανω να ελενχει :P :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

re sy akouse giati o bobos einai skwtostra

-einai toso mikro mixanaki... pou pithanon na se patisei kapoio fortigo epeidi de tha se dei ekei katw pou thasai, edw pou ta leme kindyneueis kai apo autokinita

episis skepsou an symbei auto i mouri sou tha ginei afisa stis grillies tou psygeiou kapoiou autokinitou

-isws to pio simantiko, i diametros twn troxwn... me autous tous troxous den exeis kamia statherotita an o dromos exei tin paramikri lakouba (kai me tis mikres diadromes stin anartisi)

tha xoropidaei san katsiki stis lakoubes kai an de se kourasei tin prwti mera ti deuteri tha to blastimas sigoura.

-me toso mikro metatroxio (apostasi kentrwn mprostinou me pisw troxou) to mixanaki den exei oute deigma statherotitas

-last but not least, i ergonomia, i opoia apla einai athlia, xeria podia se poly lathos gwnies, tha episkeuteis giatro gia skwliwsi poly syntoma

me liga logia pas na agoraseis ena mixanaki ypo klimaka, me oti auto synepagetai

to mono kalo einai oti epeidi kathesai poly xamila exeis megalyteri aisthisi tis taxytitas, kai pigainontas me 40km/h dedomenis kai tis astatheias , tha sou fenetai oti pigaineis komatia :D

genika exei arketi plaka na odigas bobo, alla den einai to mixanaki pou mporeis na bgeis sto dromo kai na kykloforiseis.

elpizw na se fwtisa

Τροποποιήθηκε από τον katemis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)Ειμαι στην Ροδο, σπανια πευτεις σε φορτιγο και ειδικα στους δρομους που (θα) κινουμε εγω. Απο αυτοκινιτα δεν νομιζω να κινδυνευω, μεσα απο το αμαξι του πατερα μου (SUV) φενονται οι μπομποι, δεν θα φενοντια απο ενα "απλο";

Για αυτον τον λογο φοραμε κρανος, ωστε να μην γινουμε αφισα, αλλα και απο την αλλη αμα το δεις, τι ειανι καλητερο, να σταματισω πανω στο αμαξι η να πεταξω και να πεσω σε εναν δρομο και νε περασει κανενας, να μην προλαβει να σταματισει και να με κανει κιμα;

2)Ιδια διαμετρο (ισως λιγο πιο μεγαλη) εχουν και τα περισσοτερα αυτοματα (Runner, Adress,Vespa ,Ice κλπ)

Δεν ειανι αναγκη να μπενω στις λακουβες, ασε που μεσα στην πολη δεν εχει πολλες λακουβες, εξω γινετε χαμος.

3)Οσο πιο μικρο μετατροχιο τοσο πιο καλα δεν ειναι; Ειναι και πιο ευκινιτο.

4)Γιατι να παθω σκωλιωση; Δεν εισαι σκυφτος πανω στον μπομπο. Συγουρα δεν ειανι στην καλυτερη δυνατη θεση αλλα δεν θα ειμαι και απο το πρωι μεχρι το βραδυ πανω στο μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα