katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 egw sou eipa ta + kai - tou bobou se blepw apofasismeno na pareis ena, kai ta meionektimata ta kaneis pleonektimata, opote kalorizikos elpizw na mi me thymitheis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 @Οne@Sony, παπάκι με συμπλέκτη; Ωραίο ακούγετε... 80 κιλά;Εδώ με το ζόρι πιανώ τα 53... Και ειμαι και μόνο 1,65. Γιαυτό τα ψιλοφοβάμε και η μαμά μου δεν θέλει να πάρω ψιλό(καλά, θέλει και να πάρω αυτόματο για να μάθει και αυτή αλλα αυτό είναι άλλου παπά ευαγκέλιο...) Και πάρα πολύ λίγα είπες αλλά που να βρούμε τόσα μάτια... λοιπόν μικρέ μου αδερφέ μελλοντικέ εραστή των 2τροχων παρτο να τελειώνεις! το παπί με συμπλέκτη και 6 ταχύτητες! http://www.gorgolis.gr/Dinamik.htm μόνο που δεν είναι 50ψψ ρε γαμώτο! παρε τηλέφωνο και ρώτα αν βγαίνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 egw sou eipa ta + kai - tou bobou se blepw apofasismeno na pareis ena, kai ta meionektimata ta kaneis pleonektimata, opote kalorizikos elpizw na mi me thymitheis <{POST_SNAPBACK}> Καθολου αποφασισμενος. Και δεν κανω κανενα μιωνεκτιμα πλεονεκτιμα, εγω μιλαω με τις λιγες γνωσης που εχω, και αμα κανω λαθος διωρθοσε με και δειξε μου πως και γιατι ειναι κακο η καλο καπιο πραγμα. Το οτι προτιμο τον μπομπο απο τα sm και τα ss δεν παει να πει οτι ειμαι αποφασισμενος. Βρες μου chopper 50αρια και θα το προτιμισω, βρες μου κατι που να μου αρεσει περισσοτερο απο τον μπομπο και θα το προτιμισω. Αλλα αμα συγκρινω μπομπο με αυτα που εχουν προτινει ολοι μεχρ στιγμης προτιμο τον μπομπο και θα παρω αυτον αν δεν βρω κατι που να το πρωτιμο. @SONY ουτε αυτο ουτε το FX βγαινουν σε 50αρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 (τροποποιήθηκε) @Οne λοιπόν μικρέ μου αδερφέ μελλοντικέ εραστή των 2τροχων παρτο να τελειώνεις! το παπί με συμπλέκτη και 6 ταχύτητες! http://www.gorgolis.gr/Dinamik.htm μόνο που δεν είναι 50ψψ ρε γαμώτο! παρε τηλέφωνο και ρώτα αν βγαίνει! <{POST_SNAPBACK}> Ψιιιιιιιιιιιτ αυτο που λες ειναι το κουκλακι μουυυυυυυυυυυ (δες κατω) Το μηχανακι αυτο ειναι στην παραγωγη...εχει 18 αλογα( ) εχει τελικη 170χλμ και η τιμη του μονο 2.295ευρω-μια απλη αναφορα Ειναι 125cc ομως... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΙΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ειστε τρελοι που θα παρει αυτο το παιδι??? Εδω δεν ξερει τι θα πει Διχρονο και θα παρει αυτο το τερας ασε που δεν οδηγουσε συστηματικα??? <_< Ουτε το FX βγαινει σε 50cc... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2006 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2006 Ψιιιιιιιιιιιτ αυτο που λες ειναι το κουκλακι μουυυυυυυυυυυ (δες κατω) Το μηχανακι αυτο ειναι στην παραγωγη...εχει 18 αλογα( ) εχει τελικη 170χλμ και η τιμη του μονο 2.295ευρω-μια απλη αναφορα Ειναι 125cc ομως... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΙΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Και να θελεις να αυτοκτωνισεις δεν τολμας να κατσεις εκει πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Beowolf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 παρε το κινεζικο που βρηκες. Ισως στην αρχη αντιμετοπισεις καποια προβληματα μικρα βεβαια μιας και ειναι κινεζικο, αλλα μετα θα το εχεις για μια ζωη εαν το κρατησεις και ετσι και ευχαριστημενος θα εισαι και ενα σωρο λεφτα δεν θα εχεις δωσει για καποιο μηχανακη μικρου κυβισμου μονο και μονο επειδη θα γραφει πανω το ονομα μιας επωνυμης εταιριασ αλλα κατα τα αλλα θα ειναι φτιαγμενο στην κινα λογω φτηνων εργατικων χεριων. Εγω οταν εψαχνα να βρω μηχανη να παρω (εχω ενα κινεζικο custom 250cc πλεον) εβλεπα της τιμες απο τις υπολοιπεσ και ελεγα ημαρτον ρε παιδια με την ακριβεια που υπαρχει ακομα και στης μεταχειρισμενες που στην τελικη τελικη δεν ξερει και κανεις τη εχουν τραβηξει. ε λοιπον το πηρα το κινεζικο ολοι οι φιλοι μου με κοροιδευαν για την και καλα επιλογη μου και σε πληροφορο οτι το σκ που μας περασε πηγαμε με αυτο απο την μια μερια της κρητης στην αλλη και το ειχα και φωρτομενο. ουτε κιχ δεν εκανε, το μονο μειον ειναι οτι λογω του οτι εχει 10 λιτρα ντεποζιτο σταματουσα πιο συχνα απο τους αλλους για βενζινη. ε και λοιπον οτι και να επερνα με 10 λιτρα το ιδιο προβλημα θα ειχα. μετα το σκ δεν μιλησε ανθρωπος για το μηχανακι μου το κινεζικο ποια. :D α και η τιμή. 2500 καινουργιο που ουτε cbf δεν βρισκεις με τοσο λιγα ουτε μεταχειρισμενο. δευτερο παραδειγμα το πρωτο μηχανακι μου (βαοτιαν 50cc scooter) ο μηχανικος με κοροιδευε, ε λοιπον του εκανα πριν το δωσω 2000 χλμ και δεν του εκανα ουτε service για τα πρωτα λαδια. και παρολο που εφαγα 2 σουπες καλες μαζι του λογω μλκσ μου μια χαρα συνεχισε να δουλευει. τωρα αν σου κατσει και φολα τι να πω, εδω βλεπεις και ακους να εχουν δωσει παλικαρια 17 και 18 χιλιαρικα για μηχανη και να ειναι καθε 3ις και λιγο στα συνεργεια και να ειναι και το μηχανακι τους made in japan. συμπερασμα, αν ειναι να σου κατσει στραβη θα σου κατσει, δεν μπα να ειναι και στην nasa φτιαγμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 @Beowolf Αν το λες σε εμένα, μάλλον θα διστάσω. Έκατσα πάνω σε έναν (honda monkey) και αιστανόμουν ότι θα με πατίσουν όλοι λογο ύψους. Τα ss τι ύψος έχουν περίπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 παρε το κινεζικο που βρηκες. Ισως στην αρχη αντιμετοπισεις καποια προβληματα μικρα βεβαια μιας και ειναι κινεζικο, αλλα μετα θα το εχεις για μια ζωη εαν το κρατησεις και ετσι και ευχαριστημενος θα εισαι και ενα σωρο λεφτα δεν θα εχεις δωσει για καποιο μηχανακη μικρου κυβισμου μονο και μονο επειδη θα γραφει πανω το ονομα μιας επωνυμης εταιριασ αλλα κατα τα αλλα θα ειναι φτιαγμενο στην κινα λογω φτηνων εργατικων χεριων. Εγω οταν εψαχνα να βρω μηχανη να παρω (εχω ενα κινεζικο custom 250cc πλεον) εβλεπα της τιμες απο τις υπολοιπεσ και ελεγα ημαρτον ρε παιδια με την ακριβεια που υπαρχει ακομα και στης μεταχειρισμενες που στην τελικη τελικη δεν ξερει και κανεις τη εχουν τραβηξει. ε λοιπον το πηρα το κινεζικο ολοι οι φιλοι μου με κοροιδευαν για την και καλα επιλογη μου και σε πληροφορο οτι το σκ που μας περασε πηγαμε με αυτο απο την μια μερια της κρητης στην αλλη και το ειχα και φωρτομενο. ουτε κιχ δεν εκανε, το μονο μειον ειναι οτι λογω του οτι εχει 10 λιτρα ντεποζιτο σταματουσα πιο συχνα απο τους αλλους για βενζινη. ε και λοιπον οτι και να επερνα με 10 λιτρα το ιδιο προβλημα θα ειχα. μετα το σκ δεν μιλησε ανθρωπος για το μηχανακι μου το κινεζικο ποια. :D α και η τιμή. 2500 καινουργιο που ουτε cbf δεν βρισκεις με τοσο λιγα ουτε μεταχειρισμενο. δευτερο παραδειγμα το πρωτο μηχανακι μου (βαοτιαν 50cc scooter) ο μηχανικος με κοροιδευε, ε λοιπον του εκανα πριν το δωσω 2000 χλμ και δεν του εκανα ουτε service για τα πρωτα λαδια. και παρολο που εφαγα 2 σουπες καλες μαζι του λογω μλκσ μου μια χαρα συνεχισε να δουλευει. τωρα αν σου κατσει και φολα τι να πω, εδω βλεπεις και ακους να εχουν δωσει παλικαρια 17 και 18 χιλιαρικα για μηχανη και να ειναι καθε 3ις και λιγο στα συνεργεια και να ειναι και το μηχανακι τους made in japan. συμπερασμα, αν ειναι να σου κατσει στραβη θα σου κατσει, δεν μπα να ειναι και στην nasa φτιαγμενο. <{POST_SNAPBACK}> Οταν λες καπια μικρα προβληματα τι προβληματα ενοεις; Αυτο το μηχανακι θα το κρατισω και μετα πιο πολυ για πειραματα ισως και λιγο πειραγμα για την πλακα μου αλλα πιο πολυ για γρηγορες μικρες μετακινισεις οπου δεν θα με βολευει η μεγαλη μηχανη, ιδικα εδω στην παλια πολη ειναι γεματο στενακια, βολευει το μπομπακι. Οτι ειναι πολυ πιο φτηνα ειναι το μονο συγουρο. Και οσο για το κοροΐδεμα αστοςυ να λενε, αμα σου αρεσει εσενα τι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι. Απο την στιγμη που ξερεις οτι σου προσφερει αυτα που θελεις... Για πιθανα μηχανικα προβληματα δεν εχω προβλημα. Ουτος η αλλως μηχανικο θα ειναι, τι θα μου βγαλει πια; Και να θελει σχετικα συχνα δεν εχω προβλημα, εγω θα το φτιαχνω μετα απο τα 2-3 πρωτα service. Ισα-ισα ειναι και μια ενδιαφερουσα διαδικασια που μου αρεσει πολυ. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι τα φρενα του. Αν αυτα εχουν πρβλημα... Μηπος ξερει κανεις αν γινετε να βαλω διπλοδισκοφρενο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 Μηπος ξερει κανεις αν γινετε να βαλω διπλοδισκοφρενο; <{POST_SNAPBACK}> Που θες να το βαλεις το διπλο δισκοφρενο? Στο Μπομπο? Δε νομίζω να μιλασ σοβαρα? Αν μιλας σοβαρα, τοτε συνεχισε με ποδήλατο κανα χρόνο ακόμα και τα ξαναλεμε. Αν κανεις πλάκα τότε έχεις πολύ χιουμορ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 Πολυ μικρος τροχος για διπλο ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 διπλο δισκοφρενο=; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2006 Διπλο δισκοφρενο ειναι οταν εχει δυο δισκους στον τροχο, τον εναν στα αριστερα και τον αλλον στα αριστερα. Αυτο βοηθαει στο να φρανερει πιο καλα και χωρις να "φευγει" προς την μια πλευρα το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2006 Και γιατι δεν μπορεί να μπεί στον μπόμπο; Μόνο σε συγκεκριμένα μηχαάκια μπένει; Πόσο κοστίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2006 Μααααλλον ξεφυγατε λιγακι ε? Τι να τον κανετε μωρε τον δευτερο δισκο?Τι θα φρεναρετε?Τα πολλα κιλα ή τα τρελα χιλιομετρα? Τα φρενακια που βαζουν πανω στα μηχανακια οι εταιριες ειναι 90% αναλογως των δυνατοτητων τους.Οταν μιλαμε τωρα για 50αρια ο δευτερος δισκος ειναι καραυπερβολη.Ασε που θες και αλλο πιρουνι που να εχει βαση για την δευτερη δαγκανα...και που να το βρεις δηλαδη Λοιπον...επειδη πολλα ακουστηκαν περι συμπλεκτη σε παπια,να σας πω πως παιζει ενα modification για συμπλεκτη. Οι πατεντες που καναμε πιτσιρικαδες στα παπια.Αγοραζες μια καινουρια καμπανα (και καπακι καμπανας) και εκανες οποιο παπι και οποιο μπομπο ηθελες με συμπλεκτη.Σιγα τα ωά.Απλα εδινες κατι τις παραπανω για να στο τοποθετησουν.Εβαζες και μια μανετα στα αριστερα και ετοιμο το μηχανακι με τον συμπλεκτη.Νομιζω παντως οτι εβγαιναν τετοια μονο για τα Hondoπαπα.Μια ερωτηση σ αυτο το μαγαζι στην Πειραιως (καπου απεναντι απο το "Γκαζι" (δεν θυμαμαι πως το λενε) θα μαθεις αν υπαρχει και ποσο κοστιζει. Μετα το ξανασκεφτεσαι για κανα παπι και αν σε παιρνει κανεις αυτη την πατεντα. Διαφορετικα πας σε 50αρια τυπου aprilia ή Derbi οπως ειπαν και οι προλαλισαντες. Απλα θυμησου κατι.Αν θελεις να μαθεις να οδηγεις σωστα και να εχεις "γερες" βασεις πανω στο θεμα οδηγηση μοτοσυκλετας,απεφυγε παπια/μπομπους/σκουτερ κτλ υβριδια. Παρε απλα μια.......μικρη μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2006 Το διπλο δισκοφρενο το θελω απλα για να αιστανομαι οσο το δυνατων περισσοτερο ασφαλης. Θα μου πεις με τελικη γυρο στα 50χλμ/ω και χωρις φρενο σταματας που λεει ο λογος αλλα ποτε δεν ξερεις. Εστω και ενα 10% λιγοτερες πιθανοτιτες για ατυχα να εχω θα το βαλω αν μπορω. Και ιδικα αμα παρω κινεζικο δεν ειμαι συγουρος για τα φρενα. Σχετικα με αυτο με τα παπια, δεν γινετε μονο στα Honda. ΤΟ ξερω το κολπο καθως εχω ενα καρτ το οπιο ειναι πατεντα και εκτος των αλλων η διαφορες μηχανες που του εχω βαλει κατα καιρους παντα ητανε απο παπια. Μπορεις απλα να του αλλαξεις το σασμαν και να του βαλεις ενα με ταχυτιτες. Το ειχα κανει στο καρτ αλλα μετα μου εβγαζε συνεχια προβληματα, δεν απομονονε καλα, δεν εμπεναν καλα η ταχυτιτες, εσβηνε η μηχανη κλπ οποτε δεν θελω να το δοκιμασω πανω σε 2 τροχους. Αμα δεν εχει συμπλεκτη απο το εργοστασιο δεν το κανω. Σχετικα με το να μαθω, θα μαθω ουτος η αλλος οταν ερθει η ωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2006 Αυτό με τα παπάκια σύγουρα βγάζει τόσα προβλήματα; Θα πήγενα σήμερα στο συνεργίο τις Honda να ρωτίσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω γενικοτερα, εγω αυτην την εμπειρια εχω και πρωσοπικα δεν θα το διακυνδινευσω. Με μια Honda 72cc απο παπι του 90 εκανα την πατεντα και οπως ειδες δεν ειχε καθολου καλα αποτελεσματα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2006 από τον Dark_kronos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2006 Έγώ έχω ένα chally και το έφτιαχνα κυβικά και τα σχετικά αλλά βαρέθηκα την μαυρίλα.Κάποια στιγμή είδα για τα κινέζικα μοτέρ και το σκέφτηκα. Ε! λοιπόν το πήρα το έβαλα και ησύχασα(Lifan).Μπορεί να μην έχει την απόδοση του Honda αλλά πάει το σκυλί και το έχω δυο χρόνια τώρα με πολλά χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει τίποτα.Και δίσκους που άλλαξα δεν χρειαζότανε γιατί έφταιγε το συνθετικό λάδι τελικά που μου πατίνιαρε τους δίσκους Όσο για τα φρένα ταμπούρο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο παρόλο που το πηρούνι τα έχει παίξει από τα πολλά χρόνια.Το έχω και από το '98 Τα ηλεκτρικά και τα σχετικά μια πλεξούδα έχει 15 ευρώ και μια ηλεκτρονική 3 ευρώ. Υπ'όψιν για όσους δεν με ξέρουν είμαι 1.90 και 86 κιλά,θα μου πεις πως χωράς,χωράω και γουστάρω τα μικρά μηχανάκια,έχω πάρει και τρικάβαλο Όσο για το μοτερ είναι άμιζο 110cc και το πήρα 270 ευρώ.Τόσα δεν σου φτάνουν να αλλάξεις κιλυνδροπίστονα γνήσια σε Honda Έχω οδηγήσει και ένα μπόμπο 125 και καραγούσταρα.(Αν βρω λεφτά και φτιάξω και το άλλο chally θα πάρω και έναν μπόμπο) Να πάρει τον μπόμπο και να τον έχει αργότερα για να πηγαίνει λαική Πριν απ'όλα όμως και πριν βάλει το κλειδάκι στο μοτέρ που θα πάρει ΚΡΑΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2006 Καινουργιο το ειχες παρει τοτε; Σαν κινιτιρας ειναι μεν καλος αλλα τα φρενα φανταζομαι δεν ειναι κινζικα... Τα ηλεκτρονικα που λες τι ειναι; Μιλισε ο πατερας μου τις προαλες με τον μηχανικο που του παει την μηχανη και ο μηχανικος του ειπε οτι δεν εχω τπτ να φοβιθω απο τον μπομπο, οπως και να εχει κατι παραπανω ξερει ο ανθρωπος (50+ χρονων απο τα 15 του στην δουλεια και ο γιος του εχει μπομπο εδω και αρκετα χρονια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Τα φρένα δεν είναι κινέζικα, αλλά αν δεις οτι δεν πιάνουν και τα σχετικά ή αλλάζεις σιαγόνες ή στην τελική αλλάζεις ταμπούρο.Άλλωστε μην περιμένεις να σταματήσεις καμιά νταλίκα. Από την μάνα του ήταν 6V και του έβαλα μια πλεξούδα imitation απο Astrea και δουλέυουν όλα ρολόι.Μόνο τα φλάς δεν μπόρεσα να συνδέσω γιατί δεν έχω και το διάγραμμα με τα ηλεκτρικά του Astrea Τον μπόμπο που οδήγησα είχε 125cc μοτέρ και με το κοντό ψαλίδι χόρευες,εγώ τον γουστάρω με χίλια,αν ήμουν και λίγο πιο κοντός θα τον πήγαινα πιο καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Γιατί δεν παίρνεις ένα CBR 125cc? Και πανέμορφο και +75cc....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Γιατί δεν παίρνεις ένα CBR 125cc? Και πανέμορφο και +75cc....... <{POST_SNAPBACK}> Υπάρχει και το XL125V (Varadero 125) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Aν δεν παινέψεις το σπίτι σου,(στην συγκεκριμένη περίπτωση, μηχανή) θα πέσει να σε πλακώσει Του ταιριάζει καλύτερα, πιστεύω, το CBR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Εγω μηχανακι πανω απο 50cc δεν περνω, αν ο one θελει τοτε οκ. Παντος εγω πανω απο 50cc δεν περνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2006 Ούτε εγώ θέλω πάνω από 50cc. Εκτός του ότι είναι καλήτερα να μάθω σε όσο το δυνατών λιγότερα κυβικά δεν με αφήνουν και οι γονείς μου να πάρω μεγαλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες