Jump to content
topmar

Μια πάπια μα ποια πάπια;

Recommended Posts

Φίλε one οι προλαλίσαντες έχουν σε όλα δίκιο .

1.όχι μόνο δεν γράφτηκες άδικα αλλά θα πεις ''που ήμουν τόσο καιρό''

2.Για κάθε λόγο που μπορείς και δε μπορείς να σκεφτείς , απέφυγε τα κινέζικα.

3.Η Derbi είναι νομίζω Ισπανική και έχει ειδίκευση στα μικρού κυβισμού μηχανάκια.Αν είσαι από Θεσσαλονίκη στη διασταύρωση Κ.Καραμανλή με Παπάφη είναι η αντιπροσωπεία της .

4.Επειδή τα Derbi δεν είναι πολυδοκιμασμένα στο Ελλάντα θα λάμβανα σοβαρά υπόψη μου τη γνώμη του Αντώνη-tourista .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς ευχαριστώ!

@ilio από όσο ξέρω το GLX δεν έχει συμπλέκτη. Επίσης θέλω να πάρω κάτι ολοκαίνουργιο.

@javaneze 1)Δεν είμαι σύγουρος για αύτο. Βλεπώ πολλά να κυκλοφορούν και πραγματικά προβληματίζομαι

2)Ευτιχός η δυστιχός θέλω να είμαι νομιμός οπότε και να μην μου το έλεγες θα το ακολουθούσα

3)Καμιά παραπάνω πληροφορία για αυτό το μηχανάκι; Είναι όμορφη αλλά τα ψιλοφοβάμε τα ψιλά

Στο http://www.50cc-motorcycles.com/ δεν είχαι και πολλά μηχανάκια. Και τα περισσότερα πρέπει να μην κυκλοφορούν πια.

@themata αυτά τα μικρά δεν είναι καθαρόαιμα για πίστα; Τα λευτά δεν είναι ιδιέτερο πρόβλημα. Θα προτμούσα να δώσω λίγα μια και θα το κρατίσω 2 χρόνια μόνο αλλά άμα τα φτηνά είνα επικύνδινα κλπ τότε θα πάω σε κάτι πιο καλό

@ducduc έχω οδηγήσει αλλά σε ελενχόμενο χώρο. Στον δρόμο ποτέ

@καμία παραπάνω πληροφορία για το μηχανάκι; Ακούγετε ενδιαφέρων.

@Beowolf όχι, δεν είναι αυτό. Αυτό που είδα εγώ ήτανε σαν το monkey μόνο που είχε και συπλέκτη.

@Carlos 3 δεν είμαι αποό θεσαλονίνη αλλά ξέρω που είναι η αντιπρωσοπία της και εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το βρήκα το μηχανάκι. Μάλλον πρόκιτε για αυτό http://us.jincheng.com/jc50q-7.htm δεν έχει άλλον μπόμπο στο site.

Τι λέτε για αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μάλλον το βρήκα το μηχανάκι. Μάλλον πρόκιτε για αυτό http://us.jincheng.com/jc50q-7.htm δεν έχει άλλον μπόμπο στο site.

Τι λέτε για αυτό;

<{POST_SNAPBACK}>

.....Αλλος,εβγαλε το 36ωρο περυσι μ'αυτο....

...ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λες "Αλλος,εβγαλε το 36ωρο περυσι μ'αυτο...." τι ενοείς; Σορυ για την άγνοια μου επι του θέματος.

Αυτό που με προβλιματίζει είναι η τελική. Είναι τυπογραφικό λάθος η θα βαράω ενέσεις; Και φυσικά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ ένα κινέζικο

Τροποποιήθηκε από τον one

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλη μια για εμπεδωση ... :P

Κρατησου μακρυα απο τα κινεζικα. (μιλαω εκ προσωπικης πειρας)

απεφυγε τα "παπια" και τους "μποπους" και κοιτα κατι που αν και 50cc λεγεται μοτοσυκλετα.

Για το ντερμπι δυστυχως δεν εχω αλλες πληροφοριες ... αν δεν βρεις στο ιντερνετ, περνα απο την αντιπροσωπεια μια βολτα.

DERBI - Αττική

Τ.Κ./Περιοχή------------Εταιρεία----------------Τηλέφωνο

11476 ΑΘΗΝΑ 2 RIDE-ΛΑΧΑΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 210-6420117

12462 ΑΘΗΝΑ ΑΡΑΟΥΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 210-5811120

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ήρθες και καλώς να μείνεις!.. :winking:

Πάρε ότι σου κάνει κέφι,ίσως για κάποια να πληρώσεις λίγα παραπάνω χρήματα για συντήρηση,αλλά ΟΚ,δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Περισότερο μου αρέσει που θες μοτοσικλέτα με συμπλέκτη...Είναι ότι καλύτερο για αρχή.

Όχι σε σκούτερ,παπάκια και λοιπά.Αν θες να είσαι για χρόνια στον κόσμο των 2 τροχών.

Διάβαζε προσεχτικά τι γράφουν πολλά παιδιά εδώ,γιατί όλα στο δρόμο θα τα δεις κάποια στιγμή....

Εύχομαι όμορφα,διασκεδαστικά και ασφαλή χιλιόμετρα με ότι και να διαλέξεις! :bye::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@javaneze τι μπορώ να πάθω δλδ με από ένα κινέζικο; 50cc και μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει. Οι απομυμίσεις που υπάρχουν έχω ακούσει ότι ειναι επικύνδινες, και επίσεις είναι ψιλές, κάτι που δεν θα με βοηθείση καθώς δεν θα έχω σύγουρο πάτιμα (είμαι και σχετικά κοντός)

@Stomu Yamashta Ευχαριστώ!

Το πρόβλημα δεν είναι η συντίριση, είναι να είμαι οσο το δυνατών ασφαλείς πάνω στο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα με ειχε μονιμως στο συνεργειο ... δεν εβγαλε ποτε καμια σπουδαια βλαβη, αλλα παντα υπηρχε μια ψιλομ@λ@κι@ που ηθελε φτιαξιμο. Κυριως πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα.

Οσο για το υψος που ανησυχεις, σκεψου οτι τα περισσοτερα σκουτερακια ειναι πιο ψηλα η σελα τους απο οτιδηποτε αλλο κοιταξεις. Ακομα και απο αυτα τα τυπου souper motard που σου δειξαμε.

Απο κει και επειτα ... κολοκυθοπιτα! :winking::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πρωτεινα να κανεις λιγο υπομονη μεχρι τα 16 να βγαλεις διπλωμα

για να μην εχεις προβληματα ειτε με την αστυνομια ειτε με ασφαλειες σε περιπτωση

στραβης.....

Τωρα για το μοτορι .... το aprilia mx50 εχει κινητηρα ΥΑΜΑΗΑ(minarelli AM6)

μετα το στρωσιμο το ξεταπωνεις και παει αρκετα καλα...

Super motard εχει και η Beta :thumbsup: και η Peugeot και η Derbi...

Ολα εχουν κρατημα και φρενα που ειναι πολυ ανωτερα των δυνατοτητων

του κινητηρα τους.Επισης παιρνουν κιτακι 70 ή 80cc και πολλα αλλα για βελτιωση.

Θα σε παρακαλουσα στην αγορα για οποιοδηποτε μηχανακι να συνυπολογισεις

και αλλα 300 ευρω για αγορα κρανους και μπουφαν με προστασιες...

Και να μην δωσεις βαση στα (συνηθισμενα) κοροιδευτικα σχολια για το κρανος....

ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΤΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@javaneze είναι ενα θέμα και αυτό.. αμα πρέπει συνέχια να τρέχω στο συνεργίο...

Και από τα scooter συνίθως δεν αιστάνομαι οτι πατάω σύγουρα. Με Runner φίλου μου δεν μπορώ, με liberty του θείου μου μπορώ αλλά όχι ιδιέτερα καλά και με την vespa του παπού μου ούτε να το φανταστώ. Όπως τα βλέπω μου φένονται στο ίδιο αν όχι πιο ψηλά τα super motard οπότε θα έχω πρόβλημα.

@Μα το μηχανάκι για τότε το θέλω, απλά ψάχνομαι από τώρα για να είμαι μέσα στα πράγματα.

Ευχαριστώ για την πρόταση, μπαίνει και αυτό στην λίστα. Κιτάκια, εξατμίσης και λοιπές βελτιώσεις δεν με ενδιαφέρουν.

Κράνος έχω είδη, και ενα δέρματινο της Harley έχω αλλά δεν ξέρω αν θεωρίτε κατάληλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κράνος έχω είδη, και ενα δέρματινο της Harley έχω αλλά δεν ξέρω αν θεωρίτε κατάληλο.

<{POST_SNAPBACK}>

Για το μηχανάκι που θέλεις μια χαρα είναι

Ισα ισα που θα σου κρατήσει και για επόμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ...

Δεν υπαρχουν και πολλα μηχανακια με συμπλεκτη στα 50 cc ..

Aπεκλεισες τα τυπου SS (SuperSport, R1, CBR κτλ) που ειναι χαμηλα, τα ψιλο - souper motard δεν τα θες γιατι ειναι ψηλα ...

Για μπομπο δεν συμφωνουμε οι περισσοτεροι ... οποτε ναι ... σαν να περιοριζεσαι λιγο σε επιλογες ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεχτώ τα SS (που τα αποκλείω καθός-φαντάζομαι- είναι σκωτόστρες και επειδή δεν μου αρέσουν) τι λέτε για αυτά; Είναι καλά μηχανάκι; Απο ασφάλια;

Αν το κοιτάξω σε μεταχειρισμένα απο το 2002 και μετά έχει τιποτά που αξίζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν καλώς ήρθες

Πρόσεχε αυτά που σου γράφουμε διότι οι περισσότεροι απο εδώ μέσα έχουμε περάσει απο αυτήν την φάση οπότε ξέχνα τα κινέζικα όλοι είναι αρνητικοί και κοίτα μεταξύ APRILIA και DERBY ταχύτητες έχουν μεγάλης διαμέτρου τροχούς έχουν μπορείς να πας παντού άν θέλεις και είναι και πολύ καλό σχολείο για αρχή

Κράνος δεν το συζητάμε ...........οδήγηση μηχανής χωρίς κράνος =θάνατος

Οτι και να πάρεις καλή αρχή και πάντα όρθιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για την ασφάλια των ss μπορεί να μου πει κανείς; Δεν τα βλέπω και πολύ "σόι" τα μικρά

<{POST_SNAPBACK}>

Τι ακριβως θελεις να μαθεις ,τι δεν σου αρεσει.....;;;;;;;;;;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισα ισα ... καμποσα απο αυτα εχουν ψυγειο και στανταρ μπρος πισω δισκοφρενα.

Γι αυτο αλλωστε ειναι και τοσο πιο ακριβα απο οτιδηποτε αλλο σε αυτη την κατηγορια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ δεν είμουν σύγουρος για μια ss. Βέβαια η μεγάλες τα τελευτέα χρόνια είναι ασφαλέστατες αλλά ενα 50cc που τρέχει τόσο και είναι τόσο μικρό δεν είναι επικύνδινο σε σχέση με αλλά που έχουν τα ίδια κυβικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μωρε μην φανταστεις οτι πανε και του σκοτωμου! :grin: :D

Πιανει σε ιδανικες συνθηκες κοντερισια 90 χαω, σε κατηφορα 100 ...

Τοσα πιανει και το διχρονο σκουτερακι που οδηγαω, 50αρι ... :winking:

ε τα παπια πιανουν 60-70, δεν ειναι τρελη διαφορα... αλλα ειπαμε θες συμπλεκτη ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω σε κανεναν χρονο απο τωρα θα παρω 50αρι. 2-3 μηνες πριν βγαλω διπλωμα βεβαια αλλα τι να κανουμε; Να αφησουμε το καλοκαιρι να φυγει χωρις να το φχαριστιθουμε;Και εγω θελω με συμπλεκτη αλλα ειμαι περιεργος στα γουστα...θελω και μεταχειρισμενο οσο πιο φτηνα γινετε για να κανω κατι πειραματα πανω(οχι μηχανικα, οτιδηποτε εχει να κανει με εμφανιση)...

Φιλε one, η street αν και προσωπικα δεν μου αρεσουν πρεπει να ειναι πολυ καλες, ιδικα για τις aprilia χω ακουσει πολυ καλα λογια. Για της sm αν δεν φτανεις κρατισου μακρια, αμα μαθενεις και ιδικα με ταχυτιτες πρεπει να πατας καλα. Για μπομπο δεν καταλαβενω γιατι ολοι ειναι τοσο αντιθετοι. Για αυτο το Κινεζικο που λες, το εχω δει σε μια εκθεση. Φενετε πολυ καλο μηχανακι αλλα οπως και να το κανουμε εινια κινεζικο... Δεν μπορεις να εισαι συγουρος τι θα σου βγει.

Τωρα θα με βοηθεισετε και εμενα; Εχω ακουσει οτι τα μπομπακια της honda(τα monkey) καπιες χρονιες βγηκαν με συμπλεκτη. Ειναι αληθεια αυτο; Βγαινουν ακομα σε καινουργια; Γιατι ειστε τοσο αντιθετοι για τους μπομπους;

Τπτ περα απο αυτα που προτινατε στον one μπορω να βρω σε μεταχειρισμενο μερικων ετων;

Ακομα, λογο του οτι θα το παρω καλοκαιρι και οσπου να μαθω της ταχυτιτες μαλλον θα φαω πολλες τουμπες, τι κανουμε με την ασφαλια; Δεν μπορω να ειμαι συνεχια με ενα μπουφαν (ολα οσα εχω για μηχανη ειναι δερματινα, πολλες φορες σκαω και τον χειμωνα). Επισης να ρωτισω, αν φοραω αρβιλες του στρατου προστατευουν (ειναι σκληρες δερματινες κλπ) η καμια σχεση με της "κανονικες" που ειναι φτιαγμενες για αυτον τον σκοπο; Το τζιν προστατευει πιο πολυ απο τα υπολιπα παντελονια ε; Κρανος να παρω καινουργιο η να κρατισω αυτο που εχω τωρα;(δεν ειναι καπιο ιδιετερα καλο αλλα ειναι αρκετα καλο πιστευω, ενα 100αρι το ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου)

Τιποτα αλλο που πρεπει να ξερω και ξεχναω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας τα πάρουμε από την αρχή και για τους δύο σας.

Να πάρετε SM γιατί:

1. Είναι μοτοσυκλετάκι και θα σας μάθει να οδηγάτε σωστά.

2. Φρένα και αναρτήσεις που τα ζηλεύουν και μεγαλύτερες μηχανές. (Μιχάλη για

σένα το λεώ..... :grin: )

3. Για το ύψος, ρυθμίζεις τις αναρτήσεις σε όποιο ύψος σε βολεύει.

4. Δίχρονο γιατί τα τετράχρονα στα 50cc είναι από νεκρά ως πεθαμένα.

5. Δυνατότητα κίνησης στο χώμα (το χώμα είναι το μεγαλύτερο σχολείο) .

Όσον αφορά την εκπαίδευση:

1. Εντατική οδήγηση σε ελεγχόμενο περιβάλλον- κατά προτίμηση σε μαλακό χώμα

(με ασκήσεις πανικού πχ. ξαφνικό φρενάρισμα, αποφυγή εμποδίων, εύρεση

ορίων κτλ.)

2. Μετά το δίπλωμα οδήγηση σε δρόμους με χαλαρή κίνηση

3. Αν υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος που έχει εμπειρία καλό είναι να τον

συμβουλευτείτε και ίσως να πάτε και κανά δυο βόλτες μαζί του

4. Ομαδική οδήγηση (ένα αυτοκίνητο πετάγεται δύσκολα σ' ένα γκρουπ μηχανών)

5. Όχι μαγκιές και καγκουριλίκια...... από τώρα.......

Για εξοπλισμό κράνος ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και τώρα το καλοκαίρι έστω ένα τζιν μπουφάν και μακρύ τζιν παντελόνι (για να μην βγάζεις πετραδάκια από τους αγκώνες και τα γόνατα)

MAY THE FORCE BE WITH YOU!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα