kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 re magges odigo ena ducati 1048R. eho porothei kai eroteutei to neo vmax kai to thelo kai paraskevi mallon tha to kleiso na to paro alla thelo na matho apo kanena an ehei akousei tipote arnitiko i thetiko kai mia gnomi apo sas pou ektimo tin gnomi sas! kai tin paraskevi hopeful vmax owner!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Πολυ νωρις, ακομα φιλε μου, για λεπτομερειες, οσο αναφορουν το συγκεκριμενο μοντελο.. (Το οτι με εκπλησει μια τετοια αλλαγη, απο αυτο που εχεις, σε αυτο που ρωτας, ειναι μια αλλη κουβεντα, βεβαιως-βεβαιως.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Εσυ θα μας πεις τα αρνητικά του μιας και ίσως να είσαι ο πρώτος που θα το πάρεις από εδώ μέσα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 ela file kris elpizo na apolamvaneis to 1098r einai oneiriki mihani alla ontos einai megali allagi re file na pas apo tin diki sou sto vmax fisika gousta einai...to neo vmax akoma na vgei alla xero oti thelei paragelia apo tora gia 2000 kommatia ton hrono kai den xeroume ti mihani einai akoma alla apo oti akousa einai kai g@mo tis mixanes....ante kai kalotaksido...an thes kano to test drive tis :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Φίλε … Μακριά, αν το πάρεις κάηκες … μόνιμα θα είσαι στα συνεργεία … για να μην σου πω ότι να πας να σπουδάσεις μηχανικός γιατί θα σου χρειαστεί … 1700cc … θα σε σκίσει η εφορία … 200 ίππους … ποιος θα τους ταΐζει … άσε που μάλλον από ότι έχω ακούσει θα είναι 200 γάιδαροι και αυτοί ψόφιοι … καλύτερα να πάρεις ποδήλατο … Μερικοί λένε επίσης ότι με κάτι 600ρια θα σε σκίζουν … και τα Zastava θα σε έχουν σου λέω εγώ … έχω το παλαιό 1200cc και κάτι καλοφτιαγμένα παπιά με έχουν … γνώμη μου πάντα … όσο μπορείς μακριά!!! Ακόμα το σκέφτεσαι!!! Δεν με πιστεύεις … Ε πάρε και αποδείξεις ΕΔΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 re paidia den milise kaneis gia allagi mihanis apla tha eho kai to vmax eiha to palio vmax kai to edosa na paro to 1098 alla to metaniosa einai alli klasi mihani kai to apofasisa gia to neo mias kai eimai kai fun ton naked mihanon....fisika elpizo na vgei kalo mihanima mias kai tha to paro sta tifla... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 vre gianni mpas kai eihes vespa me autokollitakia vmax gia na kaneis haroules??? to palio proto kai kirio dikaze polles alles mihanes kai kati alles naked tis ekana peripato kai milame panta gia 1000ares+ tora an esena se pernagane papia ti na sou kano.panta milo gia stock mihanes epeidi an arhisoume gia extrakia katse gireve den vgazeis akri. to vasiko einai oti ekanan kairo polli na vgaloun mihani san to vmax to palio. pantote i gnomi mou :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 αλλαζεισ το 1098 για το βμαξ???????? δεν περιμενα να ακουσω ποτε κατι τετοιο....... τεσπα, σου ευχομαι να βγει η μηχανη των ονειρων σου.. αφιερωμα για το μοντελο εχει στουσ 2τροχουσ του σεπτεμβρη, αλλα δεν εχω προλαβει να το διαβασω.. αν θεσ παντοσ, κυκλοφορει μαζι με τουσ 4τροχουσ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 paidia epanalamvano den iparhei thema allagis mihanis apla prosthiki allis mias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 vre gianni mpas kai eihes vespa me autokollitakia vmax gia na kaneis haroules??? to palio proto kai kirio dikaze polles alles mihanes kai kati alles naked tis ekana peripato kai milame panta gia 1000ares+ tora an esena se pernagane papia ti na sou kano.panta milo gia stock mihanes epeidi an arhisoume gia extrakia katse gireve den vgazeis akri. to vasiko einai oti ekanan kairo polli na vgaloun mihani san to vmax to palio. pantote i gnomi mou :) Καλώς όρισες … :D Να είσαι Καλά!!! … :lol: Ακόμα γελάω … Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 paidia epanalamvano den iparhei thema allagis mihanis apla prosthiki allis mias Εεεμμ..ΤΩΡΑ! το διευκρινιζεις!! (Και ημουν ετοιμος για.. "flame" απαντηση!! :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Καλώς όρισες … :D Να είσαι Καλά!!! … :lol: Ακόμα γελάω … ela re gianni exiga apo pou pigazei toso gelio... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 ela re gianni exiga apo pou pigazei toso gelio... Πλάκα σου κάνω φιλαράκι … :D Θέλει και ερώτηση για να την πάρεις … το TOP της Yamaha και δεν θα είναι Καλό!!!; Και αν δεν είναι … λέμε τώρα … θα σου στέλνουν συστημένο γράμμα για να πηγαίνεις για αναβάθμιση … κάτι σαν την Rοlls-Rοyce! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 entaxei re gianni katalavato asteio apla eipa na to prohoriso ligo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 re magges,odigo ena ducati 1098R.paraskevi tha kliso kai to neo vmax.kala tha kano?pia i gnomi sas gia to vmax 2009.tha xaro poli na paro ti gnomi sas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ: Όρεξη και χρόνο να έχει για να αλλάζεις πίσω λάστιχο (Κάνε στοκ 5-6) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Πρώτον, σε παρακαλώ προσπάθησε να γράφεις στα ελληνικά.. αν παρατήρησες η συντριπτική πλειοψηφία των myBikers το κάνουν. Δεύτερον, το μηχανάκι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.. μην περιμένεις πολλές γνώμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλά θα κάνεις!!!! Αν είχα τα λεφτά θα το χτύπαγα ΑΝΕΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Α ρε συνονόματε βάζεις φωτιές!!! 1098R + vmax=380 άλογα και κάαααμποσα κιλά ροπής!!! :_rock-on: Για τιμή του vmax άκουσες τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) ρε 'σεις είναι αληθεια οτι θα κυκλοφορίσουν 40.000 μόνο στην ευρώπη ???????? Πρέπει τότε να είναι πανάκριβο!!!!! Φίλε kris σε κόβω να δίνεις κανα 20.000++ για το Vmax ΑΛΛΑ το μηχανάκι απλά............ Γ@μ@?| :D :D !!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Γυρω στα ?20000 θα πηγαινει το μαλλι και εχουν πουληθει καποια απο οσο ξερω αλλα κανεις ακομη δεν εχει το μηχανακι στα χερια του....Μια χαρα γουστα θα βγαλεις! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Ακυρο!!! https://www.new-vmax.com/yourVMAX/reservation.jsp ?22000 μονο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Για το νέο V-max έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό μοτοσυκλέτας ένα άρθρο ενός ξένου δημοσιογράφου (δυστυχώς δεν έχω συγκρατήσει ονόματα), όπου το κατηγορεί σαν "ευνουχισμένο" σε σχέση με το παλιό που έβγαζε την αγριάδα του χωρίς περιορισμούς. Κάτι έγραφε και για περιορισμο της τελικής ταχύτητας σε ένα μικρό νούμερο για το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας (πάλι δε θυμάμαι, γιατί δεν έχω σχέση με τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες και δεν τα συγκράτησα). Πάντως, αυτό που κατάλαβα, είναι ότι δεν πρόκειται για το "αντί B-King" που θα ήθελαν οι περισσότεροι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Για το νέο V-max έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό μοτοσυκλέτας ένα άρθρο ενός ξένου δημοσιογράφου (δυστυχώς δεν έχω συγκρατήσει ονόματα), όπου το κατηγορεί σαν "ευνουχισμένο" σε σχέση με το παλιό που έβγαζε την αγριάδα του χωρίς περιορισμούς. Κάτι έγραφε και για περιορισμο της τελικής ταχύτητας σε ένα μικρό νούμερο για το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας (πάλι δε θυμάμαι, γιατί δεν έχω σχέση με τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες και δεν τα συγκράτησα). Πάντως, αυτό που κατάλαβα, είναι ότι δεν πρόκειται για το "αντί B-King" που θα ήθελαν οι περισσότεροι. Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα, αλλά αφορούσε μόνο την τελική: θα έχει λέει κόφτη στα 220km/h. Για την δύναμη (άλογα στον τροχό) δεν θα υπάρχει περιορισμός, αν βέβαια δεν φτάσει τα 220km/h! Σκέψου να πηγαίνεις εθνική καβάλα στον διάολο (vmax) και να σε περάσει cb superfour Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZONYS18113 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Sat 13 Sep 08 - 02:32 το τελευταιο μην απο μελος του mybike 10/2/09 εχω το περιοδικο μπροστα μου το οποιο κλεινει μηνες στο συρταρι μου... νεο v-max μπλα μπλα 0-402m σε λιγοτερο απο 10sec 5αρι σασμαν τελικη ταχυτητα 270kmh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες