Jump to content
Sarevock

GhostRider

Recommended Posts

Ρε μαγκες γιατι μυριζομαι μουφα την ολη ιστορια? :_unsure:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το οτι υπαρχει σκηνοθεσια σε ολη την φαση ειναι σιγουρο.Εδω υπαρχουν ληψεις μεχρι κι απο ελικοπτερο!!!

Τωρα το αν ειναι πειραγμενο το κοντερ δεν το ξερω.

Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν εκανε το Ουψαλα-Στοκχολμη τα αυτοκινητα ερχοντουσαν με.....την οπισθεν :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε ναι ούτε όχι, ο άνθρωπος είναι χεράς, αλλά ως ένα βαθμό όσα κάνει είναι σκηνοθετημένα για να εντυπωσιάσουν.

Βάλε λοιπόν κι ένα "Ναίχι" στο ψηφοδέλτιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα μου καποιος που στο καλο θα το βρω αυτο το dvd να το δω και εγω.Με εχει φαει περιεργεια.Το πουλανε στα μαγαζια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό που λένε οι από πάνω.

Το ότι είναι μαλάκας δε χρειαζόταν να μπει στο πολλ ε;

<{POST_SNAPBACK}>

:_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο πιθανο ειναι να ξεκινησε σαν μια καλοστημενη φαρσα στην αστυνομια για να τους ξεφτιλισει, αλλα μετα αφου εγινε διασημος στο internet , γιατι να το αφησει ο ανθρωπος να παει χαμενο? ε? :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα βλεπουν τα παιδακια και θελουν ολοι απο ενα R1 να πανε τεζα...τωρα το που θα πανε τεζα δεν ξερω...

το ΠΟΥ και το ΤΕΖΑ παρτε τα οπως θελετε..

Τροποποιήθηκε από τον Giannis_L

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ghost Rider είναι εμπνευσμένος απο τον John Blaze, γνωστό υπερήρωα των comics της Marvel. :ph34r:

Σε λίγο καιρό βγαίνει και η ομώνυμη ταινία στους κινηματογράφους με πρωταγωνιστή τον φοβερό Νίκολας Κέιτζ! B)

Όσο για το άν είναι ghost ή rider, σίγουρα δεν είναι ούτε κανένα φάντασμα, ούτε όμως και οδηγός...είναι άνθρωπος με σάρκα και οστά και είναι μία κατηγορία πάνω απο τους οδηγούς: είναι πιλότος!

Δυστυχώς, πιστεύω, είναι σχεδόν απίθανο να μάθουμε ποιός είναι (έχει ακουστεί ακόμα και η εκδοχή πως είναι μπάτσος!) καθώς όλα κατασκευάζονται (και ας είναι αγνά στην αρχή), σκηνοθετούνται, σίγουρα θα "λαδώνονται" και κάποιοι άρχοντες του νόμου για να βγεί....το επόμενο DVD του και να πουλήσει τρελλά!

Όλα δηλαδή θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος και εμείς είμαστε απλοί θιασώτες!

Σίγουρα πίσω απο αυτόν υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία που 'κονομάει με DVDs, μπλούζες, κουκλάκια κτλ. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο...

Και θέτω το εξής ερώτημα: Έστω ότι ο Ghost Rider ήμουν εγώ (λέμε τώρα!). Θα το "τραβούσα" τόσο πολύ ώστε να σκηνοθετούσα (στα καλούπια του Hollywood) τόσο πολύ την "πλάκα" μου, την "αρρώστια" μου, ή θα με έφτιαχνε πιό πολύ να έμενα στο περιθώριο με ερασιτεχνικά βιντεάκια δικά μου ή μερικών φίλων μου?

Με μία καλή βιντεοκάμερα, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (px pinnacle 9) και ένα μάτσο απο καλά mp3 μπορείς να κάνεις παπάδες...για πάρτη σου!

Αυτό φυσικά δέν θα με σταματήσει να βλέπω τα DVD του (αυτά που δίνουν τα περιοδικά ή δανείζομαι απο κανέναν φίλο, χέρι στην τσέπη δέν βάζω), δεν θα σταματήσω να τον θαυμάζω για τις δεξιότητες που αναμφισβήτητα έχει. Θα ήθελα να κάνω και εγώ έστω τα μισά απο όσα κάνει, δεν βγάζω όμως απο το μυαλό μου πως μπορεί να είναι και μεγάλο λαμόγιο και σίγουρα δεν είναι ο ρομαντικός ήρωας της Marvel που πούλησε την ψυχή του στον διάβολο (Mephisto) για να σώσει την ζωή του αδελφού του (Barton).

Την ψυχή του στον διάβολο την έχει πουλήσει σίγουρα, αλλά για άλλον λόγο!

:devil:

Φίλε Salcon, τα DVDs (δέν είναι μόνο ένα) τα προσφέρουν κατα καιρούς περιοδικά σχετικά με μοτοσυκλέτες στην συσκευασία τους -πχ MOTO-.

Οπότε, κάποιος φίλος σου μπορεί να έχει υλικό.

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα κάνε μια βόλτα απο το μοναστηράκι στην οδό Ηφαίστου στην στοά με τα CDs (Τζάμπας, κα) και ίσως κάτι βρείς στα μεταχειρισμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Ghost Rider είναι εμπνευσμένος απο τον John Blaze, γνωστό υπερήρωα των comics της Marvel.  :ph34r:

Σε λίγο καιρό βγαίνει και η ομώνυμη ταινία στους κινηματογράφους με πρωταγωνιστή τον φοβερό Νίκολας Κέιτζ!  B)

Όσο για το άν είναι ghost ή rider, σίγουρα δεν είναι ούτε κανένα φάντασμα, ούτε όμως και οδηγός...είναι άνθρωπος με σάρκα και οστά και είναι μία κατηγορία πάνω απο τους οδηγούς: είναι πιλότος!

Δυστυχώς, πιστεύω, είναι σχεδόν απίθανο να μάθουμε ποιός είναι (έχει ακουστεί ακόμα και η εκδοχή πως είναι μπάτσος!) καθώς όλα κατασκευάζονται (και ας είναι αγνά στην αρχή), σκηνοθετούνται, σίγουρα θα "λαδώνονται" και κάποιοι άρχοντες του νόμου για να βγεί....το επόμενο DVD του και να πουλήσει τρελλά!

Όλα δηλαδή θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος και εμείς είμαστε απλοί θιασώτες!

Σίγουρα πίσω απο αυτόν υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία που 'κονομάει με DVDs, μπλούζες, κουκλάκια κτλ. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο...

Και θέτω το εξής ερώτημα: Έστω ότι ο Ghost Rider ήμουν εγώ (λέμε τώρα!). Θα το "τραβούσα" τόσο πολύ ώστε να σκηνοθετούσα (στα καλούπια του Hollywood) τόσο πολύ την "πλάκα" μου, την "αρρώστια" μου, ή θα με έφτιαχνε πιό πολύ να έμενα στο περιθώριο με ερασιτεχνικά βιντεάκια δικά μου ή μερικών φίλων μου?

Με μία καλή βιντεοκάμερα, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (px pinnacle 9) και ένα μάτσο απο καλά mp3 μπορείς να κάνεις παπάδες...για πάρτη σου!

Αυτό φυσικά δέν θα με σταματήσει να βλέπω τα DVD του (αυτά που δίνουν τα περιοδικά ή δανείζομαι απο κανέναν φίλο, χέρι στην τσέπη δέν βάζω), δεν θα σταματήσω να τον θαυμάζω για τις δεξιότητες που αναμφισβήτητα έχει. Θα ήθελα να κάνω και εγώ έστω τα μισά απο όσα κάνει, δεν βγάζω όμως απο το μυαλό μου πως μπορεί να είναι και μεγάλο λαμόγιο και σίγουρα δεν είναι ο ρομαντικός ήρωας της Marvel που πούλησε την ψυχή του στον διάβολο (Mephisto) για να σώσει την ζωή του αδελφού του (Barton).

Την ψυχή του στον διάβολο την έχει πουλήσει σίγουρα, αλλά για άλλον λόγο!

Φίλε Salcon, τα DVDs (δέν είναι μόνο ένα) τα προσφέρουν κατα καιρούς περιοδικά σχετικά με μοτοσυκλέτες στην συσκευασία τους -πχ MOTO-.

Οπότε, κάποιος φίλος σου μπορεί να έχει υλικό.

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα κάνε μια βόλτα απο το μοναστηράκι στην οδό Ηφαίστου στην στοά με τα CDs (Τζάμπας, κα) και ίσως κάτι βρείς στα μεταχειρισμένα.

<{POST_SNAPBACK}>

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

:_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν:

Ας δεχθούμε ότι όλα όσα δείχνουν τα βίντεο είναι αληθινά. Ε είναι μαλάκας. Όταν πηγαίνεις χωρίς αύριο μες την πόλη, είσαι μαλάκας! (ναι έχω φοβερό λεξιλόγιο)

Αν πάλι, είναι σκηνοθετημένα όλα (όχι ότι αυτό δεν προϋποθέτει ικανότητες, ίσα ίσα), ε και πάλι είναι μαλάκας (τα είπαμε) για το λόγο που είπε ο Giannis_L.

Πάντως, κάπου είδα φωτογραφίες των μηχανών του σε έκθεση. Λίγο αστείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ' όσο έχω δει (3 DVD) πιστεύω πως ειναι αληθινά αν και οι συνθήκες είναι

ελεγχόμενες (τις περισσότερες φορες!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ρε παιδια για αληθινο μου κανει,

εκανε και δηλαωσει οτι θελει να κανει ΚΑΓΚΟΥΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!!!!

Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

malakas i oxi kserei na to pigainei...

diakyndinepse ti zwi tou polles fores se auto to video

den pethane kai to ebgale... auto ithele auto ekane

respect

twra an to konter anti gia 300 itan 280 mikri simasia exei , pantws ta km einai polla fainetai kathara

an exei parakolouthisei kaneis isle of man se videaki (proteinetai an oxi)... ta palikaria, nomimws, riskaroun me ti zwi tous pernwntas me 300 souzaristoi dipla se pezodromia kai spitia

einai ola thema proteraiotitwn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα εκανα με τπτ οτι εχει κανει ..... :shock::shock:

αλλα αυτος δεν ειναι και λογος για να τον κατακρινω η να τον αμφισβητησω.... :_thumbsup::_thumbsup:

ο ανθρωπος ειναι ΠΙΛΟΤΑΡΑ και δεν παιζεται.... :clapping::clapping:

τωρα αν πηγαινει γρηγορα η οχι στα αληθεια η fake εγω ειμαι της γνωμης οτι ειναι ολα αληθινα.... :yes::yes:

παντως θα τον προκαλουσα προσωπικα :lipssealed::lipssealed:

να ερθει να τα κανει αυτα που κανει εδω .....

στην δικη μας εθνικη οδο

και στο δικο μας επαρχιακο δικτυο

και με τους δικους μας οδηγους ΙΧ αναμεσα του.....

να δουμε μετα ποσα απιδια παιρνει ο σακκος!!!!!!! :yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν θα εκανα με τπτ οτι εχει κανει .....  :shock:  :shock:

αλλα αυτος δεν ειναι και λογος για να τον κατακρινω η να τον αμφισβητησω.... :_thumbsup:  :_thumbsup:

ο ανθρωπος ειναι ΠΙΛΟΤΑΡΑ και δεν παιζεται.... :clapping:  :clapping:

τωρα αν πηγαινει γρηγορα η οχι στα αληθεια η fake εγω ειμαι της γνωμης οτι ειναι ολα αληθινα.... :yes:  :yes:

παντως θα τον προκαλουσα προσωπικα  :lipssealed:  :lipssealed:

να ερθει να τα κανει αυτα που κανει εδω .....

στην δικη μας εθνικη οδο

και στο δικο μας επαρχιακο δικτυο

και με τους δικους μας οδηγους ΙΧ αναμεσα του.....

να δουμε μετα ποσα απιδια παιρνει ο σακκος!!!!!!! :yes:  :yes:  :yes:

<{POST_SNAPBACK}>

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖωστος.Τον φαγανε στα πρωτα 200μ.

Εχουν ακουστει πολλα αλλα οι φημη ειναι κατι που μεγαλωνει

πολλες φορες κατι που ισως ειναι μαμακια.

Οτι ειναι μπατσος

Και μαλιστα ομογεννης Ελληνας.

Οτι εχει σκοτωθει σε γυρισμα που το εχουν.

Οτι εχει καρκινο και γιααυτο παει χωρις αυριο.

Οτι δεν ειναι μονο ενας

ΠΟΛΛα

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι αληθινα.

Αυτια B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...ότι έχει έρθει από τον ίδιο πλανήτη με τον Elvis μήπως?

<{POST_SNAPBACK}>

Ρε συ...αυτο ηταν μυστικο.

Που το ξερεις????

Εισαι του κλαμπ???

Πες συνθημα.

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηηηπως απο θεσσαλονικη εχει καποιος τα dvd?μηπωωως?

που εχω φαει τα λυσακα μου να το δω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν:

Ας δεχθούμε ότι όλα όσα δείχνουν τα βίντεο είναι αληθινά. Ε είναι μαλάκας. Όταν πηγαίνεις χωρίς αύριο μες την πόλη, είσαι μαλάκας! (ναι έχω φοβερό λεξιλόγιο)

Αν πάλι, είναι σκηνοθετημένα όλα (όχι ότι αυτό δεν προϋποθέτει ικανότητες, ίσα ίσα), ε και πάλι είναι μαλάκας (τα είπαμε) για το λόγο που είπε ο Giannis_L.

Πάντως, κάπου είδα φωτογραφίες των μηχανών του σε έκθεση. Λίγο αστείο.

<{POST_SNAPBACK}>

Φίλε Chriss_Boss, σε αυτό που λές για την έκθεση έχεις δίκιο...

Μάλλον αναφέρεσαι στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, στις 12 Φββρουαρίου 2005.

Σε κάποιο περίπτερο είδα και εγώ έκπληκτος το παρακάτω (και το απαθανάτισα με την φωτογραφική μου μηχανή):

:_w00t:

post-397-1132873922_thumb.jpg

post-397-1132873938_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε συ...αυτο ηταν μυστικο.

Που το ξερεις????

Εισαι του κλαμπ???

Πες συνθημα.

:tease:

<{POST_SNAPBACK}>

"Love Me Tender..." μήπως??? :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ZAHARAKIS εισαι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ας ερθρει να κανει τον πιλοτο στην ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ και θα τον γυρισουν σε πολλα κομματακια πισω απο κει που ρθε....

ας μην ξεχναμε οτι οι συνθηκες στην χωρα μας ειναι ΠΟΛΥ διφορετικες....

και αν πανε πολλα απο τα παλικαρια που κανουν καφριλες στην ελλαδα εξωτερικο,

οχι μονο DVD θα βγαλουν HOLLYWOODιανη υπερπαγωγη και πανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα