Jump to content
Sign in to follow this  
nik7119

KYMCO NEXXON 125 vs SPRIDER 125 DAYTONA

Recommended Posts

Εδω και ενα χρονο εχω ενα Nexxon 125.Εχουμε και λεμε...

Τη πρωτη μερα στη πρωτη βολτα μου κολλησε το πισω φρενο.Πηγα πισω στην εκθεση που το ειχα παρει και μου το κρατησε κανα διωρο λεγοντας μου πως λογω θεσης μαρσπιε και ποδοφρενου ασυναισθητα ψιλο παταγα φρενο με συνεπεια να κολλησει.Οκ!Παει αυτο.Εντος 4μηνου σταδιακα κοπηκαν τα πλαστικα των μαρσπιεδων και βγηκαν εξω οι μεταλλικοι σκελετοι (ενα παντελονι τρυπιο μεχρι να τους αλλαξω)Συγχρονως αρχισαν να ανοιγουν οι ραφες στη σελα με συνεπεια πλεον να θελει αλλαγμα το καλλυμα. Η μπαταρια αλλαχθηκε στους δεκα μηνες.Σημερα πηγαινοντας στη δουλεια, μου κοπηκε το πισω γραναζι και στο τσακ δεν σκοτωθηκα (Κατεχακη..)Το παω στο εξουσιοδοτημενο και αυριο θα δουμε.Βεβαια μου ειπε ο ..εξουσιοδοτημενος οτι αυτο μαλλον δεν καλυπτεται απο την εγγυηση ... και με εκανε να σκεφτομαι.....Αυριο τηλ.στην αντιπροσωπεια και εχει ο Θεος (και οι οργανωσεις καταναλωτων βεβαια..)Επισης στο θεμα αυτονομια καυσιμων ...αστα.Ενω στα χαρακτηριστικα του αναφερουν 4 λιτρα ντεποζιτο το ανωτερο που εβαλα (ενω ειχα μεινει απο βενζινη)ειναι 2,80λιτρα.Ποσα χιλιομετρα να βγαλεις ?Που να το χρησιμοποιουσα ως εργαλειο..καθε πιτσα και γεμισμα θα ημουν..Ευτυχως παω και ερχομαι μονο στη δουλεια αλλιως....Εν κατακλειδι θα μπορουσα να χα κανει καλυτερη αγορα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγω ΚΥΜΚΟ θα σου προτεινα απο τα ποιο αξιοπιστα 4χρονα αυτοματα ειναι πιστευω να ειναι και στα παπια....

Ρε παιδια η ΚΥμκο ειναι Ιαπωνεζικια?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κορεάτικη είναι η Kymco με έδρα την Taiwan :winking:

A ναι, ε? Τα μπερδεψα με τους Αποανατολιτες! :surrender:

:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό :tooth:

Solitary , welcome ρε φιλε , και εσυ εδω τελικα ε ? :P

Γιναμε αρκετοι νεχχοναδες τωρα πια στο σαιτ :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Solitary , welcome ρε φιλε , και εσυ εδω τελικα ε ? :P

Γιναμε αρκετοι νεχχοναδες τωρα πια στο σαιτ :victory:

Καλώς σε βρήκα φίλε ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η daytona νομιζω ότι ειναι ιαπωνική με εταιρεία κατασκευής στην κίνα....Αν κάνω λάθος διορθώστε με.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα