Jump to content
Sign in to follow this  
poligantemis

Helppp...kaigomai

Recommended Posts

paidia geia sas katarxin... egw exw ena xy150t-7 (to kineziko)..einai h apomimisi tou SH HONDA 150cc... xreiazomai antalaktika alla pistepste me de mporw na brw pou8ena.. gurisa oli tin a8ina.. gia ayto ama 3erete kanena magazi pou na exei antalaktika peite mou kai mena mpas kai kataferw na to kanw na tsoulisei...! euxaristw..

Τροποποιήθηκε από τον poligantemis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για επικοινωνησε εδω με την εταιρεια που τα εισαγει μπας και δεησουν να σε βοηθησουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς ήλθες!

Δεν ξέρω κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά για τέτοια Scooter, οπότε περιορίζομαι απλά σε κάποιες σκέψεις:

- Η πρώτη και προφανέστερη, ο επίσημος εισαγωγέας δηλαδή, εκτέθηκε ήδη από τον steven04.

- Ανάλογα με τα ανταλλακτικά που ψάχνεις, μπορεί και να ταιριάζουν από το Honda SH150...

- Ίσως να ήταν καλύτερα, να μην επενδύσεις πολλά χρήματα σ' αυτό το μηχανάκι, αν θέλει σοβαρές επισκευές σκέψου και την εναλλακτική να το δώσεις και να πάρεις κάτι άλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά για τέτοια Scooter, οπότε περιορίζομαι απλά σε κάποιες σκέψεις:

- Η πρώτη και προφανέστερη, ο επίσημος εισαγωγέας δηλαδή, εκτέθηκε ήδη από τον steven04.

- Ανάλογα με τα ανταλλακτικά που ψάχνεις, μπορεί και να ταιριάζουν από το Honda SH150...

- Ίσως να ήταν καλύτερα, να μην επενδύσεις πολλά χρήματα σ' αυτό το μηχανάκι, αν θέλει σοβαρές επισκευές σκέψου και την εναλλακτική να το δώσεις και να πάρεις κάτι άλλο...

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή υπάρχουν αντιπροσωπείες σε πολλές πόλεις,και από ότι διάβασα είσαι από Αθήνα πήγαινε www.ymc.gr και βρές στην καρτέλα συνεργάτες αυτόν που σε βολεύει! Θα βρεις ανταλλακτικά σίγουρα! Μην αγχώνεσαι....οι κινέζοι είναι παντού πλέον,σαν τα JUMBO...... :) :P :P :P :P :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε βρηκες αυτα που θες φιλε μου στειλε μου ενα πμ. Δουλευα σε μια εταιρεια που εισηγαγε απο κινα και μπορω να σου πω που να βρεις ανταλλακτικα. :) Το 7 αν θυμαμαι καλα ειναι με το συναγερμο, ετσι?

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
paidia euxaristw olous g tis pplirofories sas..!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΒ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΑΚΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ 34 ΤΗΛ: 210 4127763 ΚΑΙ 210 4528184. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις μεινει ευχαριστημενος απο το μηχανακι σου φιλε driver? Κατι προβληματακια στα ηλεκτρικα παρουσιαζε το 6 απο οτι θυμαμαι, το 7 σαφως πιο βελτιωμενο...

(επισης τα κεφαλαια στο γραπτο λογο δηλωνουν οτι φωναζουμε, καλυτερα γραφε με πεζους χαρακτηρες... :) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχεις μεινει ευχαριστημενος απο το μηχανακι σου φιλε driver? Κατι προβληματακια στα ηλεκτρικα παρουσιαζε το 6 απο οτι θυμαμαι, το 7 σαφως πιο βελτιωμενο...

(επισης τα κεφαλαια στο γραπτο λογο δηλωνουν οτι φωναζουμε, καλυτερα γραφε με πεζους χαρακτηρες... :) )

Φίλε μου εχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα. Έχεις ακούσει κάτι εσύ ?

( έγραφα με κεφαλαία για μην βάζω τόνους !!!) :D

Φίλε μου εχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα. Έχεις ακούσει κάτι εσύ ?

( έγραφα με κεφαλαία για μην βάζω τόνους !!!) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα