KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 B) Yo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 B) Yo Κόρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Vipeeeeeeeeeeeer4 Βορά και Νότο δεν κοιτώ ούτε Ανατολή και Δύση ένα χεράκι θα στα πώ να σου κοπεί η στύση! Άν έρθω εγώ εκεί ψηλά και πιάσω Εγνατία θα σε κερνώ τσαχπίνικα απο τα δυό, τα τρία! Το νούμερό μου σε πμ ευθύς θα σου το στείλω για να σου πώ τη συνταγή GSR με σώς μήλο ! Όλα μπουγάτσα εσύ τα λές μαζί και το στριφτάρι μαζί με τσάι σε κερνώ μπουγάτσα με π@π@ρι Και σ'άνοιξε η όρεξη και μου ζητάς και αγώνα Θα είσαι ο Μπίλης στην αρχή και ύστερα η Παγώνα! Πέτα το χρέπι σου μωρέ και πάρε ένα πατίνι φόρα μπουστάκι τιραντέ κι ένα γαλάζιο μίνι! Μιά βόλτα θα σε πάω εγώ στο Στέκι στην Αθήνα να φάς σουβλάκι ανδρικό και να σου φύγει η πείνα! Σουβλάκι σούπερ σπέσιαλ με έξτρα καλαμάκι έτσι το λέμε εμείς εδώ Βόρειο ανθρωπάκι Αμα σε πάω δικάβαλο μικρέ μου ετοιμάσου πολλά κι αφράτα θε να βγούν με χάρη τα κακά σου! Ξεκόλα τους καθρέπτες σου απο του GSR τη μούρη μονίμως απο εμέ θα τρώς το καραφλό τ'αγγούρι Ότι κι αν κάνεις, και ότι πείς πάντα θα είσαι πρώτος! Πρώτος πρωκτός στον μαχαλά και στα κουλάδια πρώτος! Οι ρίμες σου πρωινιάτικα μου έφτιαξαν την μέρα, μα έχε το υπόψιν σου πως έπεσες σε ξέρα! Μανίκι εσύ δεν έξυσες κι ούτε ποτέ θα ξύσεις, μόνο μανίκι σε περνώ και θέλεις να μη ζήσεις! Μπουγάτσα του Ζήση σε κερνώ μαζί με τσάι λεμόνι! Όταν το πιεις και δροσιστείς σου χώνω και τ'αμόνι! Αμόνι θαρρείς πως έχω γω κρύο σκληρό ατσάλι, δακρύζουνε τα μάτια σου σου έρχεται και ζάλη! Η στύση μου η τρομερή είναι για πάντα ντούρη μόνο που σκέφτομαι το GSR γκαυλώνει σαν αγγούρι! Έλα για την σαλάτα σου και φάτην με μιας όλη και πούλα μετά το fazer ακού τι λέω καριόλη;;; :P Τον γάμο σου εγώ σέβομαι και δεν το βγάζω βρώμα το πόσο πούστης έγινες με κώλο δίχως πώμα! χεχεχεχε Ρε πότε θα κανονίσουμε να ριμάρουμε και από κοντά;;; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Είστε κουλάδια όλοι σας μα δεν με νοιάζει εμένα είμαι ο καλήτερος εγώ στον κόσμο νούμερο ένα Φίλε δαιμώνιε άκουμε σου μιλάει ο γιαλισμένος καράφλα σαν και τη δική στο forum ο περπατημένος Άκου και εσύ viper με το ωραίο εργαλείο γρήγορος είσαι και εσύ αλλά όχι σαν το θείο Θείος είμαι εγώ ο πιο καλογιαλισμένος και αν τολμάτε ελάτε δω τώρα που είμαι κ@υλωμένος Κ@υλωμένος είμαι εγώ με το γρήγορο μοτόρι και αν περάσω δίπλα σας θα με δείτε με του ματιού την κόρη B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Τον γάμο σου εγώ σέβομαι και δεν το βγάζω βρώμα το πόσο πούστης έγινες με κώλο δίχως πώμα! Ααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!! Απο τις καλύτερες που έχεις στάξει Μπίλ!!!! Θα απαντήσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Γυναίκα: Άντρα μου θέλω να μου κάνεις ένα γιό!!!!!! Άντρας: Μα ρε γύναίκα....δεν παίζει γράγκο για child support...... Γυναικα: Μα άντρα μου θέλω έναν γιιιιιιιοο!!!!!!! Άντρας: καλά μώρό μου........YOOOOOOOOOOOO!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Ααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!! Απο τις καλύτερες που έχεις στάξει Μπίλ!!!! Θα απαντήσω.... Μιχάλη με λένε.. το Μπιλ που κολλάει;;; Γυναίκα: Άντρα μου θέλω να μου κάνεις ένα γιό!!!!!! Άντρας: Μα ρε γύναίκα....δεν παίζει γράγκο για child support...... Γυναικα: Μα άντρα μου θέλω έναν γιιιιιιιοο!!!!!!! Άντρας: καλά μώρό μου........YOOOOOOOOOOOO!!!!!! Απαλεψιές απαλεψιές;;; σε έπιασε τώρα ε; :D ΥΟΟΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Μιχάλη με λένε.. το Μπιλ που κολλάει;;; KILL BILL!!!!! :P Απαλεψιές απαλεψιές;;; σε έπιασε τώρα ε; :D ΥΟΟΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 KILL BILL!!!!! :P Χαχαχα αν δεν είναι σε στιχάκι μέσα δεν μετράει το σχόλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Χαχαχα αν δεν είναι σε στιχάκι μέσα δεν μετράει το σχόλιο. ο Viper4 ο βόρειος μας τα κανε τσουρεκια νομίζει πως ο δεσμός ειν' ο γόρδιος να του αλλαξουμε τα πρεκια! τι μας κουνιεσαι κυριε? ποιος νομιζεις είσαι φαε τη μπουγατσα σου και το μπρικι σου ελα στυσε ο δαιμωνας φωναζει δε σε φοβαται λεει μα και γω το χω μαραζι τη φατσα σου να δω να κλαιει μιχαλη σε βαφτισανε σου φερανε και δωρα μα ο κυνηγος μου τ αλλαξε και μπιλ σε λενε τωρα αντιρρηση δε θελω το ακους μικρε μου μπιλ? γιατι το ραλλο μου θα φερω και θα σε πατησω οπως στο kill bill!!! (ενταξει μετραει τωρα??) χιχιχιχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Μυαλό δεν βάζεις Βάιπερ μικρό κουλό κουνάβι την πιό μεγάλη θα σου βρώ μπανάνα απο μανάβη. Θα στην ταίσω όμορφα γλυκά-γλυκά απο πίσω γιατι μετα και ανανά ομοίως θα σε ταίσω! Θά 'ναι τραχύς κι αγκάθωτός χωρίς κουκουτσια μέσα θα ναι γλυκός μα και ξυνός μικρή μου πριγκηπέσα. Θα σε ανοίξω μιά χαρά θα κάνω κι άλλο χώρο να βάλεις και το GSR να μήν πληρώνεις φόρο. Σιγά τη στύση Μπίλαρε, δεν στρίβει το τιμόνι χώρο πολύ σου άνοιξα χωράει και το αμώνι! Με έκανες και γέλασα κι απο το γέλιο, δάκρυ Μέχρι να πιάσεις τα 100 έφτασα Νέα Μάκρη. Σταμάτησα σε ταβερνιό παρήγγηλα μπιφτέκια και πήρα και για σένανε λουκάνικα με φέτα!!!! Ξέρεις εσύ πώς θα τα φάς ροδέλες να στα βάλει? Γιατί θα γίνει κουμπαράς ο κώλος σου Μιχάλη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Μυαλό δεν βάζεις Βάιπερ μικρό κουλό κουνάβι την πιό μεγάλη θα σου βρώ μπανάνα απο μανάβη. Θα στην ταίσω όμορφα γλυκά-γλυκά απο πίσω γιατι μετα και ανανά ομοίως θα σε ταίσω! Θά 'ναι τραχύς κι αγκάθωτός χωρίς κουκουτσια μέσα θα ναι γλυκός μα και ξυνός μικρή μου πριγκηπέσα. Θα σε ανοίξω μιά χαρά θα κάνω κι άλλο χώρο να βάλεις και το GSR να μήν πληρώνεις φόρο. Σιγά τη στύση Μπίλαρε, δεν στρίβει το τιμόνι χώρο πολύ σου άνοιξα χωράει και το αμώνι! Με έκανες και γέλασα κι απο το γέλιο, δάκρυ Μέχρι να πιάσεις τα 100 έφτασα Νέα Μάκρη. Σταμάτησα σε ταβερνιό παρήγγηλα μπιφτέκια και πήρα και για σένανε λουκάνικα με φέτα!!!! Ξέρεις εσύ πώς θα τα φάς ροδέλες να στα βάλει? Γιατί θα γίνει κουμπαράς ο κώλος σου Μιχάλη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 (ενταξει μετραει τωρα??) χιχιχιχι Τώρα μάλιστα! Έδειξε!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Τώρα μάλιστα! Έδειξε!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μυαλό δεν βάζεις Βάιπερ μικρό κουλό κουνάβι την πιό μεγάλη θα σου βρώ μπανάνα απο μανάβη. Θα στην ταίσω όμορφα γλυκά-γλυκά απο πίσω γιατι μετα και ανανά ομοίως θα σε ταίσω! Θά 'ναι τραχύς κι αγκάθωτός χωρίς κουκουτσια μέσα θα ναι γλυκός μα και ξυνός μικρή μου πριγκηπέσα. Θα σε ανοίξω μιά χαρά θα κάνω κι άλλο χώρο να βάλεις και το GSR να μήν πληρώνεις φόρο. Σιγά τη στύση Μπίλαρε, δεν στρίβει το τιμόνι χώρο πολύ σου άνοιξα χωράει και το αμώνι! Με έκανες και γέλασα κι απο το γέλιο, δάκρυ Μέχρι να πιάσεις τα 100 έφτασα Νέα Μάκρη. Σταμάτησα σε ταβερνιό παρήγγηλα μπιφτέκια και πήρα και για σένανε λουκάνικα με φέτα!!!! Ξέρεις εσύ πώς θα τα φάς ροδέλες να στα βάλει? Γιατί θα γίνει κουμπαράς ο κώλος σου Μιχάλη!!! Ο κώλος μου εμένα δαίμωνα γράφει EXITONLY το εισαγωγαί εξαγωγαί το λέει σε σένα ONLY! O κώλος σου ο τριμέγιστος η super duper τρύπα χωράει μέσα της μεμιάς ολόκληρες τις ΗΠΑ! και μένει χώρος αρκετός να χώσεις την φριτέζα όσο για τις κωλότριχες έχω και μισινέζα! Ξύρισε το ποπουδάκι σου βάλτου και βαζελίνι μόνο της Mystique μην της το πεις δεν ξέρω αν σε αφήνει! Μιχάλη με φωνάζουμε εμένα όλοι οι φίλοι, μα εσύ προτίμησες ρε κούλαδε να με φωνάζεις Μπίλι! Μπίλι, Νίκο ή Γιώργαρο όπως κι αν με φωνάζεις, την ίδια γεύση έχεις στο στόμα σου όταν μου την αρπάζεις! Του GSR μου η εξάτμιση ξερνά σε σέν'αέρα, και είναι δα τόσο καυτός που λιώνει και την βέρα! Δίχως βέρα έμεινες να δω πως θα γυρίσεις που σαν το δει αυτό η mystique θα θέλεις να ψοφίσεις! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 ο Viper4 ο βόρειος μας τα κανε τσουρεκια νομίζει πως ο δεσμός ειν' ο γόρδιος να του αλλαξουμε τα πρεκια! τι μας κουνιεσαι κυριε? ποιος νομιζεις είσαι φαε τη μπουγατσα σου και το μπρικι σου ελα στυσε ο δαιμωνας φωναζει δε σε φοβαται λεει μα και γω το χω μαραζι τη φατσα σου να δω να κλαιει μιχαλη σε βαφτισανε σου φερανε και δωρα μα ο κυνηγος μου τ αλλαξε και μπιλ σε λενε τωρα αντιρρηση δε θελω το ακους μικρε μου μπιλ? γιατι το ραλλο μου θα φερω και θα σε πατησω οπως στο kill bill!!! (ενταξει μετραει τωρα??) χιχιχιχι Κρυφό μου ταλεντάκι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Κρυφό μου ταλεντάκι!!!! Από κάτι τέτοιους γονείς σκέψου η κόρη πως θα είναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Από κάτι τέτοιους γονείς σκέψου η κόρη πως θα είναι!!! :lol: :lol: :lol: Φευγάτη και ωραία!!!!!!!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 :lol: :lol: :lol: Φευγάτη και ωραία!!!!!!!!! B) Χαχαχαχα... λες να της αρέσουν σε καμιά 20αριά χρόνια οι μεγαλύτεροι άνδρες με GSR;;; χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Χαχαχαχα... λες να της αρέσουν σε καμιά 20αριά χρόνια οι μεγαλύτεροι άνδρες με GSR;;; χεχεχε ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ!!!! αυτο τωρα τι το θελες??? ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος για πολεμο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Χαχαχαχα... λες να της αρέσουν σε καμιά 20αριά χρόνια οι μεγαλύτεροι άνδρες με GSR;;; χεχεχε θα ποθάνεις ορέεεεεεε!!!! Άνδρες με GSR ???? Οξύμωρο!!! Το GSR είναι μοτοσακό για γυναίκες και όχι για ΆΝΔΡΕΣ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 θα ποθάνεις ορέεεεεεε!!!! Άνδρες με GSR ???? Οξύμωρο!!! Το GSR είναι μοτοσακό για γυναίκες και όχι για ΆΝΔΡΕΣ!!!!! Οι αληθινοί άνδρες οδηγούν GSR οι ιμιτασιόν φριτέζες!!! Το GSR είναι πραγματική γκομενοπαγίδα... θα το διαπιστώσεις σε καμιά 20αριά χρόνια... χεχεχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το τόπικ αυτό το έρημο χρόνια πολλά θαμμένο εγώ όμως το ανέστησα και σας το ξαναφέρνω Για κάγκουρες θε να μιλήσουμε και για σαγιονάρες αλλά και για τις γκόμενες, με όμορφες.......ματάρες Αντέστε όλοι στο χορό, βαράτε παλαμάκια, τα πληκτρα να ακούγονται με όμορφα στιχάκια Όλα εδώ θα είναι φιλικά και πάντοτε στην πλάκα, μην παρεξηγηθεί κανείς, αν τονε επούν ΜΑΛΑΚΑ!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2010 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 mc wana be ολοι μαλακες την εχετε δει...οχ μαν τι ξεπετα ηταν αυτη?!?!?!?(μην παρεξηγηθεί κανείς, αν τονε επούν ΜΑΛΑΚΑ!! Manalishi) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Yo Yo σου πήρα 5 ευρώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες