KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Τί πιστεύετε για αυτά που ακούγονται να τρέχουν όλοι με την ίδια εταιρία ελαστικών???? Καλό για τον αγώνα ή κακό??? Καλό για την εξέλιξη ελαστικών ή όχι???? Αθέμιτος ανταγωνισμός????? Για αναπτύξτε καμιά άποψη να δούμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Γνώμη μου όσο περισσότερες εταιρίες μπουν στο χώρο τόσο το καλλίτερο, και για τους αγώνες, αλλά και για το αγοραστικό κοινό, δηλαδή εμάς. Οι αγώνες βοηθάνε τις εταιρίες να βελτιωθούν και σε είδη εμπορίου. Όχι μόνο στα αγωνιστίκα. Οπότε για εμένα θα πρέπεινα μπούν και άλλες εταιρίες στο χώρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Ισως αν ολοι εχουν τα ιδια λαστιχα, ο αγωνας να γινει πιο "αντρικος", θα μετραει πιο πολυ η ικανοτιτα του οδηγου, αλλα εγω ειμαι υπερ του να μπουν οσο το δυνατων περισσοτερες εταιριες... Και οι 2 λιγες ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 οσο αφορα τους αγωνες καλυτερα θα ηταν μια εταιρια ελαστικων γιατι τα τελευταια χρονια ειδαμε πως παιζουν μεγαλο ρολο στην εκβαση των πρωταθληματων και οχι το ζητουμενο οδηγος - μηχανη. για εμας στον δρομο ειναι καλυτερα να μπουν κι αλλες εταιριες ωστε να αυξηθει ο νταγωνισμως των εταιριων ελαστικων προς οφελος μας με την εξελιξη που θα γινεται στα λαστιχα. τι να πεις εγω θα ηθελα μια εταιρια για το θεαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 …έχω να προτείνω κάτι καλύτερο… Να είναι Ο Λ Ο Ι με ίδιες μοτοσικλέτες, με τις ίδιες ρυθμίσεις, με τα ίδια λάστιχα, με τα ίδια κράνη, με τις ίδιες στολές… κλπ… Μόνο έτσι θα μετρήσει ο οδηγός! Όχι ρε παιδιά, νομίζω ότι το έχουν παρακάνει με κάτι τέτοιους κανονισμούς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Προτείνω να μείνει ώς έχει. Καλώς ή κακώς μέσα στο άθλημα είναι και ευκαιρία και η δυνατότητα να επιλέξεις το ελαστικό που νομίζεις οτι σου κάνει καλύτερα. Όσο περισσότερες εταιρίες τόσο πιο δύσκολη η επιλογή. Πιστεύω οτι ενας οδηγός πρέπει να έχει την ικανότητα να επιλέξει αυτό που τον βολεύει. Τί νόημα θα είχε αν όλοι έτρεχαν με ίδια μηχανάκια κτλ; Πάντως ότι και να γίνει στα gp δεν έχει να κάνει με εμας αυτό σαν αγοραστικό κοινό. Δεν μας αγγίζει αυτό νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Όταν υπάρχει συναγωνισμός, υπάρχει και εξέλιξη. Ναι, καλό είναι να δούμε επί ίσοις όροις, ποιός είναι ο πιό καλός και ολοκληρωμένος οδηγός, αυτό όμως δέν θα μας βοηθήσει στο να καβαλάμε καλύτερες μηχανές αύριο, με καλύτερα λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις κλπ. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μέσα απο το κίνητρο των εταιρειών να επικρατήσουν στους αγώνες, φτάσαμε στο να οδηγούμε μηχανές (και αυτοκίνητα) με δισκόφρενα, USD, ABS, μονόμπρατσα, ρυθμιζόμενες προφορτίσεις και αποσβέσεις, πολυβάλβιδες κεφαλές, ελαφρά και στιβαρά πλάισια, ράντιαλ λάστιχα χωρίς σαμπρέλλες. Ναί λοιπόν, όχι σε δύο, αλλά σε εικοσιδύο λαστιχάδες, αμορτισεράδες, φρενάδες κλπ. Αν η Χ εταιρεία εξελίξει αύριο ενα λάστιχο που θά κρατάει σαν βεντούζα απο τα πρώτα μέτρα, θα φρενάρει σε στεγνό και βρεγμένο με την σκέψη και θα αντέχει και 30.000 χλμ, και στην διαδικασία αυτή βγάλει και πρωταθλητή τον Μήτσο τον Κουλό, χαλάλι της, εγώ θα είμαι πιο ασφαλής στους δρόμους.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Προτείνω να μείνει ώς έχει. Καλώς ή κακώς μέσα στο άθλημα είναι και ευκαιρία και η δυνατότητα να επιλέξεις το ελαστικό που νομίζεις οτι σου κάνει καλύτερα. Όσο περισσότερες εταιρίες τόσο πιο δύσκολη η επιλογή. Πιστεύω οτι ενας οδηγός πρέπει να έχει την ικανότητα να επιλέξει αυτό που τον βολεύει. Τί νόημα θα είχε αν όλοι έτρεχαν με ίδια μηχανάκια κτλ; Πάντως ότι και να γίνει στα gp δεν έχει να κάνει με εμας αυτό σαν αγοραστικό κοινό. Δεν μας αγγίζει αυτό νομίζω. Όχι άμεσα (από αύριο), αλλά σε βάθος χρόνου όλα φιλτράρονται και περνάνε και σε εμάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 …έχω να προτείνω κάτι καλύτερο… Να είναι Ο Λ Ο Ι με ίδιες μοτοσικλέτες, με τις ίδιες ρυθμίσεις, με τα ίδια λάστιχα, με τα ίδια κράνη, με τις ίδιες στολές… κλπ… Μόνο έτσι θα μετρήσει ο οδηγός! Όχι ρε παιδιά, νομίζω ότι το έχουν παρακάνει με κάτι τέτοιους κανονισμούς! το ιδιο σκευτομουν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaly 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Εμένα δεν με νοιάζει να αναδειχθεί ο τάδε οδηγός αλλά να προσπαθήσουν πολλές εταιρίες για το καλύτερο για να επωφεληθούμε τελικά εμείς με τις τεχνολογίες που θα είσαχθούν στο χώρο της μοτοσυκλέτας... Συμφωνώ απολυτα με το φίλο Παναγιωτη Κ. απο πάνω... Να γίνουν 50 οι εταιρίες σε όλα και όχι μόνο στα λάστιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Όταν υπάρχει συναγωνισμός, υπάρχει και εξέλιξη. Ναι, καλό είναι να δούμε επί ίσοις όροις, ποιός είναι ο πιό καλός και ολοκληρωμένος οδηγός, αυτό όμως δέν θα μας βοηθήσει στο να καβαλάμε καλύτερες μηχανές αύριο, με καλύτερα λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις κλπ. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μέσα απο το κίνητρο των εταιρειών να επικρατήσουν στους αγώνες, φτάσαμε στο να οδηγούμε μηχανές (και αυτοκίνητα) με δισκόφρενα, USD, ABS, μονόμπρατσα, ρυθμιζόμενες προφορτίσεις και αποσβέσεις, πολυβάλβιδες κεφαλές, ελαφρά και στιβαρά πλάισια, ράντιαλ λάστιχα χωρίς σαμπρέλλες. Ναί λοιπόν, όχι σε δύο, αλλά σε εικοσιδύο λαστιχάδες, αμορτισεράδες, φρενάδες κλπ. Αν η Χ εταιρεία εξελίξει αύριο ενα λάστιχο που θά κρατάει σαν βεντούζα απο τα πρώτα μέτρα, θα φρενάρει σε στεγνό και βρεγμένο με την σκέψη και θα αντέχει και 30.000 χλμ, και στην διαδικασία αυτή βγάλει και πρωταθλητή τον Μήτσο τον Κουλό, χαλάλι της, εγώ θα είμαι πιο ασφαλής στους δρόμους.......... Με τα λόγια του Παναγιώτη συμβαδίζει και η δικιά μου γνώμη!! +998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Συμφωνώ απόλυτα.. και όχι μόνο 2 εταρείες.. γιατί δεν βάζουν και άλλες στο παιχνίδι; Μάλιστα θα γούσταρα πολύ να απαγορευτούν τα ετήσια συμβόλαια. Όποιος θέλει αγοράζει ότι μάρκα θέλει μια εβδομάδα πριν τον αγώνα.. οι εταιρείες προσφέρουν, οι ομάδες επιλέγουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Συμφωνώ απόλυτα.. και όχι μόνο 2 εταρείες.. γιατί δεν βάζουν και άλλες στο παιχνίδι; Μάλιστα θα γούσταρα πολύ να απαγορευτούν τα ετήσια συμβόλαια. Όποιος θέλει αγοράζει ότι μάρκα θέλει μια εβδομάδα πριν τον αγώνα.. οι εταιρείες προσφέρουν, οι ομάδες επιλέγουν.. +998 να σφίξουν λίγο οι κώλοι των λαστιχάδων για να "τρέχουν" και να έχουν ΠΑΝΤΑ ανταγωνιστικό προϊόν. Και η τεχνογνωσία σίγουρα θα περάσει μακροπρόθεσμα στον καταναλωτή. Δίγομα και τρίγομα δεν είχαμε πάντα. Απο τους αγώνες ξεκίνησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Να μπούν και άλες εταιρίες, συμφωνώ με τον Παναγιώτη. Άσε που δεν νομίζω να χαλάει κανέναν το θέαμα όπως έχει σήμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ok Ολα καλα αυτα που λετε! Αλλα πολυ θα γουσταριζα ενα πρωταθλημα μοτοσυκλετας σε στυλ NASCAR. Ενα μοτερ ολοι, μια εταιρια ελαστικων ολοι, ενα τυπου πλαισιου ολοι και σχημα μοτοσυκλετας του εμποριου απο την μαρκα που επελεξαν! Ισως αν εφταιχναν την μεσαια κατηγορια των 250 ετσι; Με εναν τρικυλινδρο τετραχρονο κινητηρα 460 κ.εκ. στους 130 ιππους, με σωληνωτα πλαισια, ωστε να ειναι ευκολα στην κατασκευη χωρις ηλεκτρονικα χωρις τιποτα! Μονο ο αναβατης εναντίον του χρονομετρου! Θα ηταν σχετικα μια φτηνη κατηγορια που θα προσελκυε τοσες ομαδες που δεν θα χωρουσαν στο grid, θα τους χωριζαν σε δυο σκελη.... Λεω τωρα εγω μια ιδεα.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 !!!ΚΑΚΟ!!! Και βέβαια είναι! Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλύτερος του μονοπωλίου. Και βέβαια όχι μόνο δυο εταιρίες … να μπουν και άλλες … πολλές! Ας κάνουν αν θέλουν και αγώνα ενιαίου όπως στα αυτοκίνητα … αλλά το MotoGP να μείνει ως έχει! Δεν νομίζω να παίζεται θέμα ικανότητας οδηγών, άλλωστε τις μηχανές τις πάνε οι οδηγοί και όχι η μηχανές τους οδηγούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Να συνεχίσουν να τρέχουν με όποια ελαστικά θέλει ο καθένας. Γιατί πολύ απλά ακόμα και τα ελαστικά είναι μέρος των ρυθμίσεων που επιλέγει ο κάθε οδηγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreenBill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Όταν υπάρχει συναγωνισμός, υπάρχει και εξέλιξη. Ναι, καλό είναι να δούμε επί ίσοις όροις, ποιός είναι ο πιό καλός και ολοκληρωμένος οδηγός, αυτό όμως δέν θα μας βοηθήσει στο να καβαλάμε καλύτερες μηχανές αύριο, με καλύτερα λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις κλπ. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μέσα απο το κίνητρο των εταιρειών να επικρατήσουν στους αγώνες, φτάσαμε στο να οδηγούμε μηχανές (και αυτοκίνητα) με δισκόφρενα, USD, ABS, μονόμπρατσα, ρυθμιζόμενες προφορτίσεις και αποσβέσεις, πολυβάλβιδες κεφαλές, ελαφρά και στιβαρά πλάισια, ράντιαλ λάστιχα χωρίς σαμπρέλλες. Ναί λοιπόν, όχι σε δύο, αλλά σε εικοσιδύο λαστιχάδες, αμορτισεράδες, φρενάδες κλπ. Αν η Χ εταιρεία εξελίξει αύριο ενα λάστιχο που θά κρατάει σαν βεντούζα απο τα πρώτα μέτρα, θα φρενάρει σε στεγνό και βρεγμένο με την σκέψη και θα αντέχει και 30.000 χλμ, και στην διαδικασία αυτή βγάλει και πρωταθλητή τον Μήτσο τον Κουλό, χαλάλι της, εγώ θα είμαι πιο ασφαλής στους δρόμους.......... Συμφωνω απολυτα.Απλα αν μεινει τελικα μια εταιρεια θα εκλειψει μια απο τις δικαιολογιες των εκαστοτε κουλων.Τωρα θα τους φταινε ολα τα αλλα εκτος των ελαστικων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αληθεια..Καλο δεν θα ηταν να υπηρχε ενιαιο και στις μοτο?? :think: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 σύμφωνα με το MCN, στον αγώνα του Montegi θα ανακοινωθεί και ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών όλων των εταιριων από το 2009 http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sp...tyres-for-2009/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Για να δούμε....θα βγεί σε καλό???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Νομίζω πως το καλύτερο είναι όντως να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι κατασκευαστές ελαστικών . Σίγουρα έτσι προάγεται ο ανταγωνισμός και η εξέλιξη . Όμως τα τελευταία 2 χρόνια στο MotoGP παρατηρείται μια τεράστια διαφορά μεταξύ των (τριών πέρισυ και 2 φέτος) εταιρειων που προμηθεύουν ελαστικά σε βαθμό που να είναι ο βασικότερος παράγοντας που κρίνει το πρωτάθλημα !!! Αυτο το επιβεβαιώνει η κίνηση του rossi στην αρχή της φετινής χρονιάς αλλά για μένα ακόμα περισσότερο η κίνηση του Pedrosa στην μέση της χρονιάς να αλλάξουν εταιρεία ! Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ ξανά οδηγός να αλλάζει εταιρεία στη μέση της χρονιάς!!! Νομίζω ότι η Michelen μετά από αυτή την ντροπή έπρεπε να αποσυρθεί από μόνη της . Δυστυχώς όμως το χαρακίρι είναι μια λέξη που την δημιούργησαν Ιαπωνες ! Δεν είναι τυχαίο !!!! Για μένα λοιπόν κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχουν 2 λύσεις ! 1. Μονομάρκα 2. Να φύγει η michelin και να επιστρέψει η Dunlop η οποία πέρισυ πιστεύω ότι είχε δώσει καλά δείγματα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caesar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Αν και ψήφισα να μείνει όπως είναι τώρα με την λογική του "Παναγιώτης Κ" που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, υπάρχουν 2 απόψεις που διίστανται. 1η Άποψη Να έχουν 1002 διαφορετικές εταιρίες για όλα, όχι μόνο για τα λάστιχα, γιατί απλά στο τέλος τέλος, το να κερδίσει μια ομάδα ένα πρωτάθλημα δεν είναι μόνο θέμα οδηγού αλλά όλης της ομάδας. Και στο τέλος τέλος, ο καλός οδηγός μπορεί να επιλέξει και λάστιχα που του ταιριάζουν και φρένα και βελτιώσεις και ότι άλλο πιστεύει ότι ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ. Απλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει ο όρος ΟΜΑΔΑ, που όλοι με τον τρόπο τους κάνουν την δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν προς το επιθυμητό αποτέλεσμα (Συμπεριλαμβανομένου του οδηγού-αναβάτη). 2η Άποψη Είχε ακουστεί και σαν δικαιολογία για την καθιέρωση ενός ελαστικού στην F1. Αν υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρίες, θα υπάρχουν και πολλές διαφορετικές τιμές. Κοινώς οι μεγάλες ομάδες θα έχουν την δυνατότητα βάση Budget να πάρουν το καλύτερο, οι μικρές όμως? που το Budget τους είναι σαφώς μικρότερο, τι θα κάνουν? Από την άλλη ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ το μονοπώλιο δεν βοήθησε στην ανάπτυξη κανενός προϊόντος αντίθετα δημιουργεί απλά εντυπώσεις "είναι το καλύτερο, είναι Super και άλλα", και οι εταιρίες με μια μικρή αλλαγή, "που κάλλιστα μπορεί να είναι μόνο στα λόγια" κρατάει τις μάζες στο "Όνειρο" ότι η εταιρία είναι κορυφή και συνεχίζει να βελτιώνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Συμφωνώ απόλυτα.. και όχι μόνο 2 εταρείες.. γιατί δεν βάζουν και άλλες στο παιχνίδι; Μάλιστα θα γούσταρα πολύ να απαγορευτούν τα ετήσια συμβόλαια. Όποιος θέλει αγοράζει ότι μάρκα θέλει μια εβδομάδα πριν τον αγώνα.. οι εταιρείες προσφέρουν, οι ομάδες επιλέγουν..συμφωνώ! Θα ψήφηζα αν υπηρχε η επιλογή να καταργηθούν τα συμβόλαια.Τότε οι εταιρίες θα έβλεπαν άμεσα το αντικτιπο του ανταγωνισμού και ο κάθε αγωνιζόμενος,δεν θα έχανε όλη τη χρονιά του όπως ο πεντρόζα που το πάλευε μάταια φέτος. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν οτι όπως και φέτος που η μπρίτζεστον έκανε τη διαφορά,τότε όλοι οι οδηγοί θα μετακόμιζαν με τον επόμενο αγώνα και δεν θα έμενε κανείς για να δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να εξελιχθεί. Δύσκολη η χρυσή τομή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Το άλλο το ακούσατε; Στο μέλλον θα κάνουνε ιπποδρομίες με άλογα κλώνους... Συμφωνώ με τον Βίκτωρα μεν.. θα ήταν ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα ΜΙΑ κατηγορία στην οποία το μόνο που διαφέρει είναι ο αναβάτης. Αλλά.. τα MotoGP είναι η αιχμή της τεχνολογίας στα όρια του ανταγωνισμού. Πρέπει να υπάρχουν επιλογές, διαφορές.. συνεχές κυνηγητό για το καλύτερο. Όσες ομάδες δεν αντέχουν μπορούν να τρέξουν σε άλλες κατηγορίες. my2cents Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες