Fa(TaL)ZeR_ErrOr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Xαιρετώ... Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, σε ποιο εύρος στροφών έχει το Fazer S2 τη χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 5.000 rpm περιπου στα 100 χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fa(TaL)ZeR_ErrOr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Από 1000-5000 δηλαδή καίει τη λιγότερη βενζίνη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 ΛΟΓΙΚΑ ΝΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Ε γενικα πιστευω σχεδον σε ολες τις μοτο ειναι περιπου στις μισες στροφες τους απο τα κοκκινα και φυσικα να το ανοιγεις ομαλα :) Αντε και λιγο παραπανω κανα 1000-2000 ακομα..αν θες καπως ποιο γρηγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 και δεν μου λετε ρε fazerαδες για τι καταναλωση μιλαμε στο εν λογο μηχανακι;;;; με βαση αυτα που εχετε δει εσεις και οχι τι λενε τα περιοδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fa(TaL)ZeR_ErrOr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Eγώ δεν έχω κάνει ούτε 500km ακόμα. Οπότε μετά το 1ο service μπορω να πώ. Όσο πάει μου φαίνεται ότι καίει και πιο λίγο πάντως... Ψάχνομαι πάντως να δω... Αν ξέρει κανείς πιο σίγουρα αυτό που ρώτησα, είναι ακόμα απαντήσιμο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες