Jump to content
Sign in to follow this  
Sennsa

Ειναι Γεγονος! FZ6

Recommended Posts

μπραβο αρχηγε καλοριζικο και καλοταξιδο πολυ καλη επιλογη αν και δεν μου αρεσουν τα γυμνα(για μενα παντα)

αντε να προσεχεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

me geia re file kai panta kranos kai kalo!!!!!! ta lefta gia ta servis einai liga geia ladia apo 40-60 kai geia ta megala 100-200 an 8es rwtame kai go to idio exw kai touxw kanei 12000xiliometra ela kriti na pame kai voltoules!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια θα ανεβαζα photo χθες απο το μοτερ! αλλα επεσα με λιγη ταχυτητα 10 το πολυ 15χιλ! απο γ&^%^^%$να λαδια! Ευτυχως δεν επαθα τιποτα και η μηχανη

εχει μονο eλαφρα δαρμενο καπακι βολαν το οποιο αλλαξω αμεσα!(50 ευρω) Χθες χαλαστηκα παρα πολυ!

Σημερα ειμαι καλυτερα!

Πρωτη πτωση και να ειναι τευλευταια! Με ματιαξαν ρε πο$#8τη μου! :angry: :angry:

Σημερα εβαλα μανιταρια! θα εβαζα χθες αλλα δεν προλαβα!Πηγα στο μαγαζι ηταν κλειστο και στην επιστροφη επεσα!!!

Φωτο θα πεσουν σημερα! :)

Aλλα χαλαστηκα παρα πολυ(παραλιγο να κλαψω οταν την ειδα ξαπλωμενη!)Μου χαλασε μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου!

(Βεβαια το ηξερα οτι θα επεφτα καποτε αλλα οχι τοσο συντομα ρε γμτ!,τουλαχιστον ημαστε καλα! )

Αλλα εμπειρια δεν λεω!

Τροποποιήθηκε από τον Sennsa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοταξιδο ωρε καρντασι να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδια θα ανεβαζα photo χθες απο το μοτερ! αλλα επεσα με λιγη ταχυτητα 10 το πολυ 15χιλ! απο γ&^%^^%$να λαδια! Ευτυχως δεν επαθα τιποτα και η μηχανη

εχει μονο eλαφρα δαρμενο καπακι βολαν το οποιο αλλαξω αμεσα!(50 ευρω) Χθες χαλαστηκα παρα πολυ!

Σημερα ειμαι καλυτερα!

Πρωτη πτωση και να ειναι τευλευταια! Με ματιαξαν ρε πο$#8τη μου! :angry: :angry:

Σημερα εβαλα μανιταρια! θα εβαζα χθες αλλα δεν προλαβα!Πηγα στο μαγαζι ηταν κλειστο και στην επιστροφη επεσα!!!

Φωτο θα πεσουν σημερα! :)

Aλλα χαλαστηκα παρα πολυ(παραλιγο να κλαψω οταν την ειδα ξαπλωμενη!)Μου χαλασε μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου!

(Βεβαια το ηξερα οτι θα επεφτα καποτε αλλα οχι τοσο συντομα ρε γμτ!,τουλαχιστον ημαστε καλα! )

Αλλα εμπειρια δεν λεω!

Ωχ! Σου έτυχε την πρώτη μέρα ρε γμτ! Ψυχολογικά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πεσμένος, αλλά δεν πειράζει φίλε αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να εξοικειωθείς με την πιθανότητα πτώσης, επειδή δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρή και αυτό φυσικά ισχύει για όλους μας!

Αλλά μην σε πέρνει από κάτω. Σε λίγο καιρό θα το θυμάσαι και θα γελάς! Φτιάξε την μηχανούλα σου (πάλι καλά που δεν πήρε ντεπόζιτο) και ρίξε καμιά φώτο να γουστάρουμε! Καλές βόλτες και εύχομαι ποτέ ξανά!

Υ.Γ: Είναι η πρώτη σου μηχανή?

Τροποποιήθηκε από τον stoui

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ! Σου έτυχε την πρώτη μέρα ρε γμτ! Ψυχολογικά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πεσμένος, αλλά δεν πειράζει φίλε αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να εξοικειωθείς με την πιθανότητα πτώσης, επειδή δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρή και αυτό φυσικά ισχύει για όλους μας!

Αλλά μην σε πέρνει από κάτω. Σε λίγο καιρό θα το θυμάσαι και θα γελάς! Φτιάξε την μηχανούλα σου (πάλι καλά που δεν πήρε ντεπόζιτο) και ρίξε καμιά φώτο να γουστάρουμε! Καλές βόλτες και εύχομαι ποτέ ξανά!

Υ.Γ: Είναι η πρώτη σου μηχανή?

Eiχα να οδηγησω 2 χρονια! Ειχα ενα xr 125 πιο πριν Μονο καπακι βολαν θελω ευτυχως 55 ευρω συν περαστικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eiχα να οδηγησω 2 χρονια! Ειχα ενα xr 125 πιο πριν Μονο καπακι βολαν θελω ευτυχως 55 ευρω συν περαστικα!

Καλό αυτό! Ουσιαστικά το βάρος είναι που πρέπει να συνηθίσεις, οπότε με το μαλακό μέχρι να το μάθεις το μηχανάκι!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε συ κρίμα, ευτυχώς που δεν χτύπησες και δεν έπαθε και σοβαρή ζημιά! και άλλο κακό να μη σε βρει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Φωτο που ειχα πει! Της αργησα λιγο! Μεσα στη βδομαδα θα φτιαξω και το καπακι και ημαστε οκ!

Δεν ειναι κουκλα? :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

30082008398ls5.th.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία είναι, και γυμνή :_thumbsup: , έτοιμη για όλα!!! :devil:

Με Υγεία Πάντα, Καλορίζικια Καλοτάξιδη και Ασφαλή και Πολλά Χιλιόμετρα! :clover:

Μην κωλώνεις από την πτώση, λίγη αυτοσυγκράτηση στην αρχή, χρειάζεται να γνωριστείτε λίγο πρώτα!

Πάντα όρθιος!!! :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαδια ξιδια καθε 5 μεγαλο καθε 10

+ανοιγμα για ελενχο βαλβιδων (ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ) καθε 40.000

καλοταξιδο!!!

Τροποποιήθηκε από τον thumber

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη η κουκλάρα σου και σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα με πολύ προσοχή βέβαια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα