CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Να έχεις πολλά,καλά και ασφαλή χλμ. !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 μπραβο αρχηγε καλοριζικο και καλοταξιδο πολυ καλη επιλογη αν και δεν μου αρεσουν τα γυμνα(για μενα παντα) αντε να προσεχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fz6neapoli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 me geia re file kai panta kranos kai kalo!!!!!! ta lefta gia ta servis einai liga geia ladia apo 40-60 kai geia ta megala 100-200 an 8es rwtame kai go to idio exw kai touxw kanei 12000xiliometra ela kriti na pame kai voltoules!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fa(TaL)ZeR_ErrOr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Με γειά φίλε!!! Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος σου εύχομαι. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδια θα ανεβαζα photo χθες απο το μοτερ! αλλα επεσα με λιγη ταχυτητα 10 το πολυ 15χιλ! απο γ&^%^^%$να λαδια! Ευτυχως δεν επαθα τιποτα και η μηχανη εχει μονο eλαφρα δαρμενο καπακι βολαν το οποιο αλλαξω αμεσα!(50 ευρω) Χθες χαλαστηκα παρα πολυ! Σημερα ειμαι καλυτερα! Πρωτη πτωση και να ειναι τευλευταια! Με ματιαξαν ρε πο$#8τη μου! :angry: Σημερα εβαλα μανιταρια! θα εβαζα χθες αλλα δεν προλαβα!Πηγα στο μαγαζι ηταν κλειστο και στην επιστροφη επεσα!!! Φωτο θα πεσουν σημερα! :) Aλλα χαλαστηκα παρα πολυ(παραλιγο να κλαψω οταν την ειδα ξαπλωμενη!)Μου χαλασε μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου! (Βεβαια το ηξερα οτι θα επεφτα καποτε αλλα οχι τοσο συντομα ρε γμτ!,τουλαχιστον ημαστε καλα! ) Αλλα εμπειρια δεν λεω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2008 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 καλοταξιδο ωρε καρντασι να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδια θα ανεβαζα photo χθες απο το μοτερ! αλλα επεσα με λιγη ταχυτητα 10 το πολυ 15χιλ! απο γ&^%^^%$να λαδια! Ευτυχως δεν επαθα τιποτα και η μηχανη εχει μονο eλαφρα δαρμενο καπακι βολαν το οποιο αλλαξω αμεσα!(50 ευρω) Χθες χαλαστηκα παρα πολυ! Σημερα ειμαι καλυτερα! Πρωτη πτωση και να ειναι τευλευταια! Με ματιαξαν ρε πο$#8τη μου! :angry: Σημερα εβαλα μανιταρια! θα εβαζα χθες αλλα δεν προλαβα!Πηγα στο μαγαζι ηταν κλειστο και στην επιστροφη επεσα!!! Φωτο θα πεσουν σημερα! :) Aλλα χαλαστηκα παρα πολυ(παραλιγο να κλαψω οταν την ειδα ξαπλωμενη!)Μου χαλασε μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου! (Βεβαια το ηξερα οτι θα επεφτα καποτε αλλα οχι τοσο συντομα ρε γμτ!,τουλαχιστον ημαστε καλα! ) Αλλα εμπειρια δεν λεω! Ωχ! Σου έτυχε την πρώτη μέρα ρε γμτ! Ψυχολογικά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πεσμένος, αλλά δεν πειράζει φίλε αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να εξοικειωθείς με την πιθανότητα πτώσης, επειδή δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρή και αυτό φυσικά ισχύει για όλους μας! Αλλά μην σε πέρνει από κάτω. Σε λίγο καιρό θα το θυμάσαι και θα γελάς! Φτιάξε την μηχανούλα σου (πάλι καλά που δεν πήρε ντεπόζιτο) και ρίξε καμιά φώτο να γουστάρουμε! Καλές βόλτες και εύχομαι ποτέ ξανά! Υ.Γ: Είναι η πρώτη σου μηχανή? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Ωχ! Σου έτυχε την πρώτη μέρα ρε γμτ! Ψυχολογικά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πεσμένος, αλλά δεν πειράζει φίλε αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να εξοικειωθείς με την πιθανότητα πτώσης, επειδή δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρή και αυτό φυσικά ισχύει για όλους μας! Αλλά μην σε πέρνει από κάτω. Σε λίγο καιρό θα το θυμάσαι και θα γελάς! Φτιάξε την μηχανούλα σου (πάλι καλά που δεν πήρε ντεπόζιτο) και ρίξε καμιά φώτο να γουστάρουμε! Καλές βόλτες και εύχομαι ποτέ ξανά! Υ.Γ: Είναι η πρώτη σου μηχανή? Eiχα να οδηγησω 2 χρονια! Ειχα ενα xr 125 πιο πριν Μονο καπακι βολαν θελω ευτυχως 55 ευρω συν περαστικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Eiχα να οδηγησω 2 χρονια! Ειχα ενα xr 125 πιο πριν Μονο καπακι βολαν θελω ευτυχως 55 ευρω συν περαστικα! Καλό αυτό! Ουσιαστικά το βάρος είναι που πρέπει να συνηθίσεις, οπότε με το μαλακό μέχρι να το μάθεις το μηχανάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 οχι ρε συ κρίμα, ευτυχώς που δεν χτύπησες και δεν έπαθε και σοβαρή ζημιά! και άλλο κακό να μη σε βρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Η Φωτο που ειχα πει! Της αργησα λιγο! Μεσα στη βδομαδα θα φτιαξω και το καπακι και ημαστε οκ! Δεν ειναι κουκλα? :wub: :wub: :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Πολύ ωραία είναι, και γυμνή , έτοιμη για όλα!!! Με Υγεία Πάντα, Καλορίζικια Καλοτάξιδη και Ασφαλή και Πολλά Χιλιόμετρα! Μην κωλώνεις από την πτώση, λίγη αυτοσυγκράτηση στην αρχή, χρειάζεται να γνωριστείτε λίγο πρώτα! Πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) λαδια ξιδια καθε 5 μεγαλο καθε 10 +ανοιγμα για ελενχο βαλβιδων (ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ) καθε 40.000 καλοταξιδο!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2008 από τον thumber Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Καλορίζικη η κουκλάρα σου και σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα με πολύ προσοχή βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες