papias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Πρώτο μου ποστ Ψάχνω να αγοράσω παπάκι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη και για να πηγαίνω στην δουλειά μου. Στην αρχή είχα βάλει το kristar στο μάτι, ίσως και το crypton R, που πάνω κάτω στην ίδια τιμή είναι. Δεν έχω διάθεση να ξοδέψω περισσότερα για μηχανάκι γι' αυτό αφήνουμε στην άκρη κάτι που να μοιάζει περισσότερο με μοτοσυκλέτα. Επίσης ξεχνάμε τα σκουτεράκια, γιατί η θέση οδήγησης, τουλάχιστον σε εμένα, χωρίς να έχεις να στηρίξεις κάπου τα πόδια, μου προκαλεί ανασφάλεια. Αλλά, επειδή έχω καποια κιλά, λόγω ύψους κυρίως :P, μου πρότειναν να δω και το crypton X, το οποίο χοντρικά πάει στα +400€. Δυστυχώς, δεν το βρήκα σε μαγαζί να το δώ και ούτε νομίζω να το έχω πετύχει ποτέ στο δρόμο. Μάλλον θα το έχω πετύχει, αλλά δεν θα το πρόσεξα. Άν κάποιος έχει γνώση του θέματος ας μας δώσει τα φώτα του. Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα, αν δεν το θέλω για κόντρες; Εκτός όμως από τον κινητήρα, πρόσεξα ότι δεν έχει την κλασσική ανάρτηση πάπιας πίσω. Σημαίνει αυτό ότι έχει και καλύτερη οδική συμπεριφορα; Μου φαίνεται ότι έχει λιγότερο αποθηκευτικό χώρο κάτω απο την σέλα και μικρότερα μπροστινά προστατευτικά σε σχέση με το R και τα άλλα παπάκια γενικά. Ισχύει; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Καλώς όρισες … Oι μισοί ντελιβεράδες έχουν MODENAS KRISTAR και από ότι έχω ακούσει είναι αξιόπιστο, παλαιότερα μοντέλα είναι δοκιμασμένα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Σίγουρα θα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι όπως σε όλες τις μάρκες άλλωστε. Θέμα με παπιά έχει ξανασυζητηθεί, δες εδώ! Η εταιρία που τα εισάγει προς το παρών φαίνετε σοβαρή και κάνει και ανακλήσεις εδώ! έχει σχετικό site. Κόντρες ... τι είναι αυτό ... δεν κάνουμε τέτοια εδώ :P !!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 κρυπτον χ ασηζητιτη,,τελιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannakis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Αλλά, επειδή έχω καποια κιλά, λόγω ύψους κυρίως :P , μου πρότειναν να δω και το crypton X, το οποίο χοντρικά πάει στα +400€. Δυστυχώς, δεν το βρήκα σε μαγαζί να το δώ και ούτε νομίζω να το έχω πετύχει ποτέ στο δρόμο. Μάλλον θα το έχω πετύχει, αλλά δεν θα το πρόσεξα. Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα, αν δεν το θέλω για κόντρες; οχι δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα του παρα μονο σε τιμη μεταπωλησης...καποιοι βεβαια θα πουν το αντιθετο αλλα παραπανω λεφτα για ταμπουρο πισω εγω δεν το βρισκω εξυπνη λυση...Modenas Kristar ειναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 οχι δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα του παρα μονο σε τιμη μεταπωλησης...καποιοι βεβαια θα πουν το αντιθετο αλλα παραπανω λεφτα για ταμπουρο πισω εγω δεν το βρισκω εξυπνη λυση...Modenas Kristar ειναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ επιλογη λοιπον εχουμε,στα 400 ευρω παραπανω,,υδροψυξη,,135cc,,κυλινδρος με επιστροση diasil,,μονο αμορτισερ πισω τυπου μοτοσικλετας,,zαντες αλουμινιου στην σπεσιαλ εκδοση,,κομψο,και απο πισω του το ονομα yamaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Αν ειναι να δωσεις λεφτα για το Crypton-X (ή το innova) παρε καλυτερα το YBR που ειναι στα ΙΔΙΑ λεφτα και θα εχεις και 18" ροδα, ψεκασμο, μεγαλυτερη αυτονομια, συμπεριφορα και στρηψιμο μοτοσυκλετας. Το kristar εχει βγει πολυ τιμιο παπι και το τελευταιο ειναι και ομορφο. καλη επιλογη αν δεν θες να ξεφυγεις οικονομικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Αν ειναι να δωσεις λεφτα για το Crypton-X (ή το innova) παρε καλυτερα το YBR που ειναι στα ΙΔΙΑ λεφτα και θα εχεις και 18" ροδα, ψεκασμο, μεγαλυτερη αυτονομια, συμπεριφορα και στρηψιμο μοτοσυκλετας. Το kristar εχει βγει πολυ τιμιο παπι και το τελευταιο ειναι και ομορφο. καλη επιλογη αν δεν θες να ξεφυγεις οικονομικα...και παντρεψου μετα και το μοτενας,και το ybr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 καλο το ybr αλα ειναι λιγο γεροντιστικο,και αεροελεοψιχτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 YAMAHA FILE MIA ZWH YAMAHA EXW KAI MODENAS KAI CRYPTON X TO CRYPTON ASIZITITI EINAI KALITERO KAI PIOTITA KAI SE ANTOXES...DIKI SOU EPILOGI EINAI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 YAMAHA FILE MIA ZWH YAMAHA EXW KAI MODENAS KAI CRYPTON X TO CRYPTON ASIZITITI EINAI KALITERO KAI PIOTITA KAI SE ANTOXES...DIKI SOU EPILOGI EINAIπιο κρυπτον εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 και παντρεψου μετα και το μοτενας,και το ybr Το Modenas γιατί να το παντρευτείς? Είναι πολύ γνωστή μάρκα στα παπιά και κρατάει αξία. Εγώ το δικό μου πάντως το είχα πουλησει χωρίς πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Σας ευχαριστώ για τι απαντήσεις. Το άλλο το thread για τα παπιά το είχα ήδη διαβάσει. Κυρίως όμως ψάχνω απαντήσεις στα ερωτήματα που με απασχολούν στο αρχικό post. Αλλά μια και το αναφέρατε, το ybr είναι πράγματι στα ίδια λεφτά, για την ακρίβεια φτηνότερο από το Χ. Έχει καλύτερη συμπεριφορά από ότι ένα κλασσικό παπάκι; Σε σύγκριση με το cryptonX τί θα λέγατε; Μην πείτε για την εμφάνιση γιατί είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άσε που μάλλον μου αρέσει το ρετρό στυλάκι του. :o Επίσης, μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει ένα νέο Kriss 125 για λιγότερα από 1700€. Με απλά λόγια σε τί διαφέρει από το Kristar; Ευχαριστώ, και αν σκεφτώ και άλλη βλακεία να ρωτήσω θα ενοχλήσω και πάλι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Φιλε "παπιας" το YBR δεν συγκρινεται με κανενα παπι της αγορας στην οδηγικη συμπεριφορα. Εχει πλαισιο τυπου διαμαντι, 18" ροδες, στησιμο και συμπεριφορα απο μηχανες μεγαλυτερης κατηγοριας και ολα αυτα σε τιμη παπιου. Υστερει λιγο σε αποθηκευτικους χωρους (ανυπαρκτους) και σε επιδοσεις εναντι του crypton-x. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 -Αυτό με τον σκελετό μου το ξαναείπατε. Λογικά προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία, αλλά πόση διαφορά μπορεί να κάνει αυτό σε ένα μηχανάκι τόσο χαμηλών επιδόσεων; Ή είναι και κάτι άλλο; -Βαλιτσάκι πίσω μπαίνει εύκολα ή θα πρέπει να ψάχνω γιατ τίποτα πατέντες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 -Αυτό με τον σκελετό μου το ξαναείπατε. Λογικά προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία, αλλά πόση διαφορά μπορεί να κάνει αυτό σε ένα μηχανάκι τόσο χαμηλών επιδόσεων; Ή είναι και κάτι άλλο; -Βαλιτσάκι πίσω μπαίνει εύκολα ή θα πρέπει να ψάχνω γιατ τίποτα πατέντες; το βαλιτσακι πισω μπαινει σε λιγα λεπτα. εγω εχω ενα της yamaha 30 λιτρων και κανενα προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες