jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ναι παιδες πηγα κι ομως αφου φορτωσα το kle μου καλα καλα ετοιμαστικαμε βαλαμε τζινα και αναχωρησαμε η διαδρομη καλα γραμμενη Πατρα - Καλαβρυτα - Κατω Κλειτορια-ΒΛαχερνα -Λεβιδι- Τριπολη -Σπαρτη -Μολαους -Ελαφονησο-Μονεμβασια-και πισω με αρκετα ενδιαμεσα χωρια.. η διαδρομη μαγικη.Μερικες φωτο γιατι τραβηξαμε παρα πολλες και δεν ξερω την να σας πρωτο δειξω.Α επισης κλασικα free camping με καποια περιπετεια με μπατσους ελπιζω ολα καλα ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Μπράβο Τζιμάρα!!!!! Να σαι καλά και να ξαναπάς!!!!! Πολύ όμορφες οι φωτό με ''ΚΟΡΥΦΑΙΑ'' για μένα την τελευταία που φαίνεται η μοτό και σκάει ο ήλιωτας πίσω απο τα δέντρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ωραίος και καλά του κάνατε. Πιστεύω ότι περάσατε καλά γιατί η θάλασσα εκεί είναι τέλεια. Ελπίζω μετά το ελεύθερο να μην αφήσατε ίχνη για να τα δούμε του χρόνου. (πλάκα είναι :D ) Το camping του Σίμου είναι καλό αλλά πιστεύω ότι έχει ακριβύνει αρκετά. Καλό χειμώνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Τι να το κάνεις το κάμπινγκ του Σίμου, ρε Μάριε, όταν υπάρχουν τόσα μέρη για ελεύθερο γύρω γύρω; Μπράβο Τζιμάκο, ξέρεις πόσο ζηλεύω δεν στο ξαναλέω, αλλά του χρόνου θα πάμε πάλι και θα έρθει και το στρώμα κοντά !!!! Εκανες την καλύτερη φάση φίλε μου........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Μπράβο ρε παίδες, ωραίο το ταξιδάκι σας. Σκεφτόμουν να το κάνω κι εγώ φέτος από Αθήνα αλλά δεν έκατσε. Να είμαι καλά να το κάνω του χρόνου και να είστε καλά κι εσείς να κάνετε κι άλλα πολλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδες ευχαριστω να στε και εσεις καλα andrew (deadhead) εμεις τα εχουμε πει μην με απειλης εμεna γιατι το KLE δεν κρατιεται και αυτο που ειπες ειναι υποσχεση.Δαιμονα εχουμε τραβηξει καμια 600αρια foto σε ευχαριστω και εμενα εκεινη ειναι η αγαπημενη ειναι ξημερωμα στιην μονεμβασια μολις ειδα το τοπιο το αποτυποσα περα απο την μνημη μου και στην φωτο.Παντα τετοια να εχουμε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ. ΑΑ Μαριε ειμαστε λατρεις τις φυσης ειμαστε νεοι αλλα οχι νεοελληνες μαζεψαμε και αλλα σημαδια που αφησαν η προηγουμενοι χωρις να βαρυγκομουμε.Α και κατι ακομα εχω πετυχει μια καλη θεση για free στην μονεμβασια βρηκαμε εκει και κατι παπουδες ναι ρε παιδια αλλα νεοι στην καρδια 65 φευγα και κανανε free ηδη 2 μηνες εκει να ναι καλα!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον jimmis5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Πολύ ωραίος ρε παλίκαρε, τέτοιες βόλτες τις ζηλευώ! Οι φωτογραφίες πολύ καλές επίσης! Πάντα τέτοια παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Υπέροχα και δεν έχω πάει ποτέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 εγω ειμαι ο συνταξιδιωτηs του jimmi5 :D εχουμε κανει αρκετεs τσαρκεs μαζι με την ευκαιρια να πω και εγω 2 λογακια σαν καινουριοs στο my bike δεν παιζει ρολο που θα παs αλλα με ποιον θα παs καλοταξιδοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxtx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 μπραβο ρε θηρια!!!ειστε φοβεροι...για κανονιστε καμια μπυροσυναντηση να δουμε κ μεις τις υπολοιπες φωτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 μπραβο ρε θηρια!!!ειστε φοβεροι...για κανονιστε καμια μπυροσυναντηση να δουμε κ μεις τις υπολοιπες φωτο!!!! ok φιλε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Βρε παιδιά αφού η Ελαφήνησος και γενικά τα μέρη κατά κει αρέσουν σε αρκετούς συντοπίτες και συμφορουμιτές γιατί δεν κανονίζετε καμία εκδρομούλα?!?!?! Σίγουρα συμμετοχές θα υπάρχουν μπόλικες... Συμφωνώ και γώ μόνο για την τελευταία φοτό... ;) Πάντα τέτοιες εκδρομές να έχουν τα κολλητάρια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΜΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ. ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΦΕΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 nice! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Μακαρι ολοι μας να καναμε τετοιες βολτες!! Μπραβο ρε παιδια! Ωραιες φωτογραφιες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Υπέροχα.. Κάτι τέτοια βλέπω και χαίρομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Έχοντας μόλις γυρίσει από Κρήτη και free, έχω να δηλώσω το εξής: οι χωματεροί βουρ για Σούγια, ίσα κάτω από Χανιά στα Νότια παράλια. Υποστήριξή κοινότητας, τύπου ντουζιέρες κλπ ανά 30 μέτρα, δέντρα, Λιβυκό και άγιος ο θεός. Και μην ξεχάσετε να πάτε Λυσσό με τα εντουράκια. Πήγα με την πριγκίπισσα μου και έμεινα μ@λ@κ@ς. Παρεπιπτόντως τα γύρω χωριά αξίζουν τη βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Ρε αρχαιοκαπηλοι που το ξεθαψατε αυτο?? Ολο και κατι θα κανονιστει παιδες.Απατσι τα καταφερες να την κοπανησεις εεε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sebastian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 μπράβο σας πολύ ωραίες οι φωτο να`στε καλά να κάνετε ακόμα περισσότερα ταξίδια B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Τζιμη και Αντωνη ΜΠΡΑΒΟ!Αφου εμεις δεν προκαμουμε λογω υποχρεωσωεων,τουλαχιστο να βλεπουμε απο την παρεα μας ομορφα οδοιπορικα να γουσταρουμε κι εμεις λιγουλακι!Ωραιοι πολυ ωραιοι μαγκες! Κι ας ειναι και του 2008 το Καλοκαιρι...αναχρονιστικα γουσταρουμε :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Κι ας ειναι και του 2008 το Καλοκαιρι...αναχρονιστικα γουσταρουμε :lol: :P. Ειναι σαν τις επαναληψεις της ΕΤ1 :lol: :lol: Αντε να σου πανε ολα καλα και Σεπτεμβριο να κανουμε ενα 2ημερακι τσιγγανικο προς Μετεωρα για ψησου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Αντε να σου πανε ολα καλα και Σεπτεμβριο να κανουμε ενα 2ημερακι τσιγγανικο προς Μετεωρα για ψησου... Αν ψηνομαι λεει...Για δες το πόρκυ στη φωτο... :lol: :lol: Μακαρι να την κανουμε για πανω...δε λες τιποτα!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 jimmako τα ωραια θεματα δεν πρεπει να ειναι θαμενα εγω το ξεθαψα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Μπραβο ρε παιδες! αυτα ειναι! Το ελαφονησι ειναι πανεμορφο, παντα τετοια Απο εδω ποτε θα ερθετε καμμια βολτιτσα και εχω καιρο να σας δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
42742 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Φίλε,μπράβο , ωραία εκδρομή.Πόση ώρα το έκανες από Πάτρα μέχρι Ελαφόνησο; Σε ρωτάω γιατί πήγες από Καλάβρυτα . Μαζί με στάσεις για καφέ και φαγητό να μου απαντήσεις σε παρακαλώ. (Την επόμενη φορά πάρ΄το ευθεία μέχρι Γύθειο και κάνε αριστερά μετά για Ελαφόνησο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες