Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Έχω βρει 2 μηχανάκια και με προβληματίζει πάρα πολύ η αγορά τους γιατί δεν ξέρω πιο να πάρω. Το ένα είναι το Transalp 650 μοντέλο 2003 που το συζητάω για 3700 περίπου αλλά περιμένω ακόμα το τελικό ΟΚ. Το άλλο είναι ενα BMW F650 Dagar 2002 μοντέλο για το οποίο έχουμε καταλίξει στην τιμή τον 3000 ευρώ. Ξέρω ότι η τιμή είναι πολύ καλή γιατί το μηχανάκι έχει και λίγα χιλιόμετρα και είναι σε καλή κατάσταση (ενοείτε θα το δει και ο μηχανικός αύριο μεθαύριο). Ο προβληματισμός μου αφορά το εάν το κόστος επισκευών και ανταλακτικών είναι αρκετά υψηλώτερο στο BMW σε σχέση με το Τransalp και δεύτερον το πόσο πιο δύσκολα θα πουληθεί το BMW μετά (μάλλον μετά 2-3 χρόνια) σε σχέση με το Transalp που θεωρείτε από τα πιο εμπορικά μηχανάκια. Τέλος θα ήθελα να μου πείτε γενικά την γνώμη σας για αυτά τα δυο μηχανάκια ή γενικά και για ΧΤ ή KLE. Να σημειώσω εδώ ότι είμαι κοντός (1,70-85kg) οπότε θα πρέπει και να το φτάνω το μηχανάκι και με τα δύο πόδια. Είμαι με τα λεφτά στο χέρι (έως 3500 το πολύ ανάλογα με το μηχανάκι και το μοντέλο) και δεν μπορώ να αποφασίσω. Η χρήση που θα κάνω στην μηχανή είναι καθημερινή μετακίνηση προς και από την δουλειά μέσω περιφεριακής στην θεσσαλονίκη και σύνολο 60χλμ την ημέρα και 3-4 εκδρομούλες τον χρόνο και για αυτό θα ήθελα να μπορώ να κινούμε άνετα και με ταχύτητες έως 120-140 της καθημερινές και στα ταξίδια έως 150-160χλμ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Ο προβληματισμός μου αφορά το εάν το κόστος επισκευών και ανταλακτικών είναι αρκετά υψηλώτερο στο BMW σε σχέση με το Τransalp και δεύτερον το πόσο πιο δύσκολα θα πουληθεί το BMW μετά (μάλλον μετά 2-3 χρόνια) σε σχέση με το Transalp που θεωρείτε από τα πιο εμπορικά μηχανάκια. Οποιο και να παρεις πανω απο τα λεφτα που το πηρες δεν προκειται να το δωσεις μη σου πω κι ολας γυρω στα 2.500 οποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 bmw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Ο προβληματισμός μου αφορά το εάν το κόστος επισκευών και ανταλακτικών είναι αρκετά υψηλώτερο στο BMW σε σχέση με το Τransalp και δεύτερον το πόσο πιο δύσκολα θα πουληθεί το BMW μετά Το service στο συγκεκριμενο BMW, ειναι πολυ φτηνο (οπως και τα ανταλλακτικα) Απο αποψη μεταπωλησης, θα χασεις και στα δυο το ιδιο περιπου Απο κει και περα, αν η κυρια χρηση ειναι πολη και μικροδιαδρομες με λιγα ταξιδια, προτιμοτερο το BMW, αν τα ταξιδια ειναι πολλα, καλυτερα το TRANSALP (Yπ'οψιν οτι το BMW εχει ΜΑΚΡΑΝ! την χαμηλoτερη σελα της κατηγοριας.. ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 spam on: Λαζαρε απο ss που ελεγες να παρεις, πως κατεληξες σε on-off???? spam-off Δινω ψηφο στο BMW γιατι μ'αρεσει το συγκεκριμενο μοντελο και εχω ακουσει καλα λογια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Συγκριτικό τέστ μεταξύ Honda Transalp 650 και BMW F650GS Dakar. Οι δύο μοτοσικλέτες, παρότι τις ... χωρίζει ένας κύλινδρος (δικύλινδρη η πρώτη, μονοκύλινδρη η δεύτερη), έχουν πάρα πολλά κοινά σε χαρακτήρα. Είναι δυο κλασικές περιπτώσεις πραγματικών on-off μοτοσικλετών που μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα αξιοπρεπώς, χωρίς όμως να είναι κορυφαίες πουθενά. Είναι μοτοσικλέτες της "χρυσής τομής", που λέμε και γι' αυτό αγαπήθηκαν πολύ εδώ στην Ελλάδα που ο κόσμος ζητά εναγωνίως τέτοιες μοτοσικλέτες. Βλέπετε, εδώ δεν είναι Αγγλία, Βέλγιο ή Γαλλία που οι περισσότεροι μοτοσικλετιστές ασκούν το "σπόρ" της οδήγησης μηχανής το Σαββατοκύριακο με τη λιακάδα (και συνήθως με supersport ή superbike). Εδώ στην Ελλάδα η οδήγηση μοτοσικλέτας δεν είναι "σπόρ". Είναι καθημερινή ανάγκη, ευχαρίστηση, απόλαυση, τρόπος ζωής. Γι' αυτό και επιλέγουμε τα ανάλογα μηχανάκια. Δηλ. αυτά που μπορούν να μας εκληρώσουν όλες αυτές τις καθημερινές μας ανάγκες, χαρές, απολαύσεις με τον πληρέστερο τρόπο. Γι' αυτό τα on-off ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην κορυφή των προτιμήσεων του Ελληνα μοτοσικλετιστή, παρά τη σκληρή κόντρα που δέχονται από άλλες αναπτυσσόμενες εμπορικά κατηγορίες (supermoto, naked, streetfighter). To αειθαλές και ιστορικό πλέον Transalp 650 με τον εξαιρετικό (σε αξιοπιστία, μακροζωία και "γλυκό" δούλεμα) V-2 κινητήρα του, με 52 μοίρες περιεχόμενη γωνία, με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής (απλότητα και μικρότερο βάρος), με 3 βαλβίδες ανά κύλινδρο είναι μια μοτοσικλέτα που αποδίδει όσο χρειάζεται για να πάει ήρεμα και σίγουρα παντού. Η ιπποδύναμή της (55 ίπποι ονομαστικοί και περίπου 45 στον τροχό) είναι μικρή για τα σημερινά δεδομένα αλλά από την άλλη η εντυπωσιακή ελαστικότητα του πολιτισμένου κινητήρα σώζει την κατάσταση και κινεί το Transalp αξιοπρεπώς σε κάθε περίσταση, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει τις επιδόσεις π.χ. του V-Strom των 66 ίππων στον τροχό (70 ονομαστικά). Ούτως ή άλλως όμως, το ατσάλινο πλαίσιο του Transalp 650 έχει σχεδιαστεί για τέτοιας κλίμακας ιπποδύναμη και έχει μικρές ελαστικότητες (κοινώς, δεν είναι "ντουβάρι"), κάτι που καθιστά το όλο σύνολο "μαλακό" και φιλικό στην εκτός δρόμου χρήση αλλά στις ανοιχτές παρατεταμένες στροφές με πλήρες φορτίο (τριβάλιτσο κλπ) θα σου βάλει γρήγορα το όρια, υποδεινύοντάς σου ότι έχεις μηχανάκι on-off και όχι sporttouring. Με αυτά τα δεδομένα, ο κινητήρας του ΤΑ είναι επαρκής για το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Το θέμα άλλωστε δεν είναι οι απόλυτες επιδόσεις αλλά το ομοιογενές σύνολο και η οδηγική ευχαρίστηση που σου προξενεί η οδήγηση της μοτοσικλέτας. Παιδιά συγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Τα υπόλοιπα αύριο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 @Dummy : μα το ξέρω ΄τοι δεν θα πάρω τα λεφτά μου. Το θέμα είναι να χάσεις τα λιγότερα και να πουλήσεις3 μετά το μηχανάκι πιο εύκολα @steven_04 : απλά φίλε θέλω να βολευτώ για 1-2 χρόνια μέχρι να πάρω το εργαλείο που κατέληξα να πάρω καινούριο πλέον (την busa) @Αιγαιοπλόος : μας άφησες στην μέση. Αναμένουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) ..... Συνέχεια στο συγκριτικό μεταξύ Transalp 650 και F650GS Dakar. Για να ολοκληρώσω την άποψή μου για το Transalp 650 (μετά τα περί κινητήρα και πλαισίου) πρέπει να αναφερθώ και στην τροφοδοσία του. Τα καρμπυρατέρ της ιαπωνικής Keihin εγγυώνται την εξαιρετικά ομαλή και "γλυκιά" λειτουργία του κινητήρα ακόμη και στις πολύ χαμηλές στροφές. Ταυτόχρονα όμως "εγγυώνται" και την κάπως αυξημένη κατανάλωση. Μή φανταστείτε όμως ότι καταναλώνει σαν τετρακύλινδρο χιλιάρι. Απλώς, σε σχέση με τα τωρινά ψεκαστά δικύλινδρα V, καταναλώνει κάπως περισσότερο. Πάμε τώρα στις αναρτήσεις του Transalp 650. Η Showa τις έχει κατασκευάσει με τη λογική της on-off χρήσης, δηλ. μεγάλες διαδρομές, ενδοτικότητα, μαλακή αίσθηση. Τί σημαίνουν αυτά; Πρώτα πρώτα άνεση. Δεύτερον, καλή "ανάγνωση" των ανωμαλιών του δρόμου (και του χώματος, μονοπατιού κλπ). Οι μεγάλες διαδρομές και το ποιοτικό δούλεμα του πιρουνιού και του αμορτισέρ έχουν σαν αποτέλεσμα να "διαβάζει" καλά το μηχανάκι τις ανωμαλίες του δρόμου και να πληροφορεί σωστά τον αναβάτη για το "τί γίνεται" κάτω από τις ρόδες του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο ασφάλειας, ιδίως όταν η πρόσφυση είναι μειωμένη, καθώς αντιλαμβάνεται έγκαιρα ο οδηγός πότε αρχίζει να "χάνει" το μπροστινό και πράττει ανάλογα. Επειδή όμως όλα έχουν και την άλλη όψη τους, οι αναρτήσεις του Transalp θα δυσαρεστήσουν στη γρήγορη οδήγηση υπό πίεση (π.χ. ορεινό στροφιλίκι, ανοιχτές παρατεταμένες στροφές στην εθνική), ιδίως αν είναι δικάβαλο και με αποσκευές. Εκεί είναι το αδύναμο σημείο τους, γιατί αφήνουν το μηχανάκι να πλέει και καμιά φορά τερματίζουν. Είναι δηλ. προφανές ότι το Transalp δεν κάνει για γρήγορη οδήγηση. Επόμενο κεφάλαιο, τα φρένα. Αυτά πράγματι είναι "κεφάλαιο", γιατί η Nissin έχει κάνει καλή δουλειά. Μπορεί οι σχετικά μικροί μπροστινοί δίσκοι να μη σου "γεμίζουν το μάτι" αλλά τα φαινόμενα απατούν. Είναι τόσο καλή η αίσθηση των φρένων (μπροστά και πίσω) που νομίζεις ότι "ακουμπάς" με το χέρι σου τους δίσκους. Ο ορισμός της άριστης αίσθησης. Εχουν προοδευτική λειτουργία (απουσιάζει το αρχικό δάγκωμα) και δεν μπλοκάρουν εύκολα. Τα εμπιστεύεσαι απόλυτα και βοηθούν τον αρχάριο να μάθει να φρενάρει σωστά. Ταιριάζουν γάντι με το χαρακτήρα του Transalp και δεν τους βρίσκω τίποτα μεμπτό. Τέλος, η ποιότητα κατασκευής του Transalp 650 είναι σε αρκετά καλά επίπεδα (μιλάω για ποιότητα υλικών, βαφής, πλαστικών) αλλά δε φτάνει στα παλιά κορυφαία επίπεδα της Honda των αρχών της δεκαετίας του 1990. Ιδίως τα πλαστικά στα όργανα δε σου γεμίζουν το μάτι και η οικονομία που έγινε είναι ορατή ενώ και τα γκρίπ είναι φτηνά και το δείχνουν. Αυτά περί Transalp 650. Πάμε τώρα στον ... ανταγωνιστή με τον έναν κύλινδρο. BMW F650GS Dakar. Το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι προιόν συνεργασίας της γερμανικής BMW με την αυστριακή εταιρία κατασκευής κινητήρων Rotax. Εχω την εντύπωση ότι κατασκευαζόταν στην Ιταλία (τώρα πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή του και ο κινητήρας του μετακόμισε στη σειρά G650Xmoto/country/challenge της BMW). Συνεπώς για ανταλλακτικά του κινητήρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού ο κινητήρας συνεχίζει να παράγεται από τη Rotax για τη σειρά G της βαυαρικής εταιρίας. Ας δούμε τον κινητήρα αυτόν αναλυτικά: Είναι τετραβάλβιδος, μονοκύλινδρος, με 2 μπουζί και με 2 Εκκεντροφόρους επικεφαλής. Ονομαστικά αποδίδει 50 ίππους, τιμή απολύτως αξιοπρεπή για να κινήσει το μηχανάκι άνετα σε ταξίδια. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη και δεν έχει ακουστεί κάτι περίεργο γι' αυτόν. Αλλωστε η Rotax είναι εγγύηση. Ο θόρυβός του είναι λίγο άσχημος (ξερός) αλλά μικρό το κακό. Δεν είναι τυχαίο ότι με αυτόν τον κινητήρα (στο παλιό πλαίσιο του Funduro) ο Κώστας Μητσάκης και η γυναίκα του (Ολγα Παπαδόγιαννη) είχαν γυρίσει το μισό πλανήτη (κυριολεκτικά). Κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος μονοκύλινδρος κινητήρας σήμερα αλλά δυστυχώς πλέον δεν φοριέται σε κανένα on-off μοντέλο, παρά μόνο στην εξειδικευμένη σειρά G650 της BMW. Εχει δύναμη ψηλά, είναι ροπάτος στις μεσαίες στροφές και μόνο χαμηλά εμφανίζει λίγο σκορτσάρισμα αλλά αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι είναι μονοκύλινδρος. Για τη τροφοδοσία του (ψεκασμός) δεν έχουν ακουστεί προβλήματα και η κατανάλωσή του είναι χαμηλή. Οι αναρτήσεις του (στην έκδοση Dakar) εχουν μεγαλύτερες διαδρομές σε σχέση με την απλή έκδοση και ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και το κράτημα αρκετά καλά, δηλ. το μηχανάκι είναι και άνετο (στις ανωμαλίες, χώμα κλπ) αλλά έχει και καλό κράτημα όταν ταξιδεύει φορτωμένο (καλύτερο από το Transalp στον τομέα αυτό). Τα φρένα του (μονός δίσκος μπροστά) είναι μεν δυνατά αλλά δεν έχουν την αίσθηση του Transalp, οπότε το ABS είναι πολύ χρήσιμο (τα περισσότερα Dakar το έχουν). Ενα μεγάλο συν του εν λόγω ABS είναι ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις, οπότε πάς στο χώμα άφοβα. H άνεση της σέλας χτυπάει κορυφή με το καλημέρα. Ισως είναι μέσα στις τρεις πιο άνετες σέλες on-off μονοσικλέτας που υπάρχουν σήμερα. Παράδειγμα προς μίμιση, λοιπόν. Μόνο το τεράστιο ύψος της σέλας του θα προβληματίσει τα μέτρια αναστήματα. Τέλος η ποιότητα κατασκευής του Dakar είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά δε φτάνει τα κορυφαία επίπεδα των boxer της εταιρίας. Κάτι ακόμη που αξίζει να αναφερθεί είναι και η διαχρονικότητα του F650GS. Το μηχανάκι δείχνει ακόμη και σήμερα φρέσκο σχεδιαστικά και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους: αφενός στην "έλικα" που φέρει επάνω του και αφετέρου στην πολιτική της BMW να μην αλλάζει τα μοντέλα της κάθε τρεις και λίγο, απαξιώνοντάς τα. Σίγουρα είναι μια καλή αγορά, εφόσον βέβαια είναι σωστά συντηρημένο και καλοδουλεμένο από τον ιδιοκτήτη του. Ποιο από τα δύο διαλέγουμε; Εδώ είναι το θέμα. Δύσκολη η απόφαση. Καλά είναι και τα δύο. Για τις ανάγκες που αναφέρει ο Lazaros32 κάνουν και τα δύο και θα του συνιστούσα να κάνει μια βόλτα και τα δύο και να πάρει αυτό που γουστάρει περισσότερο, αυτό που τον "φτιάχνει" πιο πολύ. Η μοτοσικλέτα μας άλλωστε δεν αρκεί απλώς να μην έχει προβλήματα. Πρέπει να τη γουστάρουμε κιόλας. Πρέπει να κατεβαίνουμε από τη σέλα της με χαμόγελο και να τρέχουμε να ανέβουμε πάνω της με κέφι. Ας πώ όμως κι εγώ τη γνώμη μου, για να μην υπεκφεύγω. To Transalp 650 θα έπαιρνα. Αλλά περί ορέξεως... Φίλε, ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή επιλογή :) . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Τσίμπα τον Γερμανό !!!!!! Τσάμπα το δίνουν το BMW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ευχαριστώ. Τελικά μάλλον τον Γερμανό θα πάρω γιατί πήρα και το ΟΚ απο τον μηχανικό και το Transalp δεν απάντησε ακόμα. Θα σας ενημερώσω εννοείτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 τελικά αγόρασα χτες τον Γερμανό BMW F650GS Dagar 8ος 2001 με 23500χιλ. στην τιμή των 2900 ευρώ και έκανα κιόλας την επιστροφή (μιας και δεν το πείρα από Θεσσαλονίκη ταξίδη 500χιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Καλοτάξιδο φίλε, αυτά είναι μηχανάκια για την Ελλάδα. Όταν θα πάρεις την Hayabusa κράτα και το bmw για να πηγαίνεις εκεί που δε θα μπορείς με την haya. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Καλοτάξιδο,φιλε μου.. Πιστεύω πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Ευχαριστώ παιδιά και να είστε καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Καλοταξιδος! Θα το'φχαριστηθεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 καλοριζικο,με το καλο και το busa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 τα ανταλακτικα εχουν πολοι λογικες τιμες. και μαλιστα φθηνοτερες απο την χοντα για τα συγκεκριμενα μοντελα. +το οτι η bmw οτι ανταλακτικο και να θελεις στη χειροτερη θα το εχει σε 5 μερες απο γερμανια... αμα δεν εχει η χοντα αυτο που θες θα το παραγγηλεις 15αυγουστο και να σου ερθει ενω σουβλιζεις αρνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Είμαι σίγουρος αρκεί να βρώ τώρα τρόπο να το χαμηλώσω (έιτε να βάλω την χαμηλή σέλα από το απλό το GS) γιατί έχω πρόβλημα λόγο κοντού αναστήματος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Εγώ έχω ένα καθηγητή που οδηγεί μια ΚLE 500 και τα πόδια του δε φτάνουν κάτω καλά καλά. Οπότε μην ανησυχείς. ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Μην το λες. Είμαστε σε ηλικία που δεν λέει να πέσουμε για αυτό θα βρω τον τρόπο να το χαμηλώσω αφού ρωτάω πλέων παντού. Είχα παλαιότερα και ένα KLR που ήταν σε αυτό το ύωος και χαζά χαζά έκανα ένα πέσιμο σταματημένος (γιατί εκεί είναι το πρόβλημα) ή όταν κατεβαίνεισ κανένα πεζοδρόμιο και μείνεισ στην με΄ση μιας και εκεί δεν φτάνει μετά κάτω ούτε το ένα πόδι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Λαζαρε καλοριζικο το νεο μοτορι σου. Ευχομαι καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Thanks steven-04. Να είσαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venumis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 καλοτάξιδη η μπέμπα σου και καλές διαδρομές. περίμενα όμως να γράψεις και μερικές εντυπώσεις !!! ακόμα περιμένω :D :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Εχω κάνει τώρα πλάον περίπου 2000 χιλιόμετρα και την έχω ευχαριστηθεί πολύ παιδιά. Μέσα στην κίνηυση ενώ νομίζεισ ότι είναι θηρίο και δεν θα μπορείς να κινηθείς στην ουσία είναι καλύτερη και από παπάκι μιας και περνάς τους καθρέφτες από τα αμάξια από πάνω και δεν σε ενοχλούν καθόλου. Άσε το ανέβα κατέβα πεζοδρόμια κτλ που δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Από γκάζι τελική έχει 165, ταξίδη έκανα άνετα (Χαλκίδα - Θεσσαλονίκη) και με 140 χιλιόμετρα με μόνο 2 στάσεις για βενζίνη και για να ξεπιαστώ. Για On-Off στρίβει αρκετά καλά. Ροπές ως μονοκύλινδρο από χαμηλά και κινήσει πολύ άνετα παντού. Σε γενικές γραμμές και ενώ δεν είχα ποτέ τέτοια μηχανή μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες