kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 λες να μην το'πιασα;... Απλα ειμαστε πιο γΛηγοροι οι megaOn-Offαδες ακομα και στη σκεψη απο τους ST... :lol: :lol: :lol: οκ .. οτι πεις B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Ο Τάκης το παλεύει πολύ. Είναι η τρίτη φορά που έχουμε τύχει μαζί σε διαδρομές. Μία πέρσι που πήγαμε στο Μονοδένδρι, μία στο 36ωρο και μία τώρα. Το πρόβλημά του δεν είναι οι ίπποι του Strada, αλλά η ψυχολογία του. Του λείπει δηλαδή το θάρος να το "βάλει" το μηχανάκι του. Αν τον πρόσεξες πήγαινε γρήγορα μόνο στα πολύ σφιχτά κομμάτια (όπως ας πούμε στο κομμάτι πριν φτάσουμε Καλάβρυτα) Αυτό το ανέφερε και ο Νίκος, εγώ δεν έτυχε να το προσέξω. Την εθνική μην την βάζεις μέσα, γιατί το μονοκύλινδρο χάνει από τα αποδυτήρια το ματς. Εκεί που εγώ πήγαινα με 160 χαλαρά, ο Τάκης το ζόριζε το μηχανάκι για να κρατήσει αυτή την ταχύτητα. Εγώ πάντως δεν είχα πλέον κέφι στην Εθνική να ακολουθήσω τον δικό σας ρυθμό. Μπορούσα αλλά δεν ήθελα, ένοιωθα ότι κινδύνευα. Σε θυμόμουν ποιό χαλαρό όταν γυρνούσαμε από Λαμία (πέρυσι Μονοδένδρι). Ίσως και εγώ να έχω σκουριάσει λίγο, ίσως και τα xenon σαν κάνουν να βλέπετε σαφώς καλύτερα. Το αστείο είναι πως και ο Νίκος που νωρίτερα είχε πει πως δεν του αρέσει η Εθνική και πως πάει με 140 πήγαινε εξίσου ... τρελά Πάντως πιστεύω πως αν έκανε ένα CSS, θα βελτιωνόταν κατακόρυφα γιατί πράγματι το πάει καλά το μηχανάκι. Σε οδηγούς σαν εσάς, της γρήγορης ομάδας, νομίζω ότι λίγα πράγματα μπορεί να προσφέρει. Βασικά κάποιες αρχές που μάλλον τις γνωρίζετε ήδη. Η αρχή που χρειάζεται ο Τάκης μάλλον είναι πως η στροφή θέλει προοδευτικό άνοιγμα του γκαζιού. Πάντως τέτοιες βόλτες πιστεύω μας βελτιώνουν πολύ σαν οδηγούς αν την ψάχνουμε και λίγο στην οδήγησή μας. Εγώ πάντως αυτή την φορά δοκίμασα διαφορετικό στυλ οδήγησης στις στροφές απ' ότι έστριβα τις άλλες φορές και διαπίστωσα πως πήγαινα καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στην στροφή κι ας είχα μεγαλύτερες γενικώς ταχύτητες μέσα στις στροφές απ ότι συνήθως (έτσι όπως το καταλάβαινα τουλάχιστον εγώ) Συμφωνώ, ωραίο θέμα για συζήτηση την επόμενη φορά. Μάλλον κάποια μέρα πρέπει να μπω και μια πίστα να ψαχτώ με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ίσως σε κάποιο CSS ή σε κάποιο τρακ ντέι Αν θες παρέα πες μου. Τίποτα δεν είναι πιστεύω καλύτερο από την εξάσκηση (εφόσον γνωρίζεις τις αρχές). Το είδα και στον εαυτό μου προχθές, στην αρχή - σκουριασμένος - δυσκολευόμουν να ακολουθήσω, στο τέλος λιγότερο και ποιό χαλαρά. :D Κατά τα άλλα δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως χθες ήμουν πτώμα, κούραση, κρύο, σκουριά :D βγήκαν στην φόρα. Κυριακή βράδυ δεν είχα καταλάβει τίποτις, μάλλον λόγω έντασης της ημέρας. Ευτυχώς σήμερα συνήλθα. Άντε και στην επόμενη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 λες να μην το'πιασα;... Απλα ειμαστε πιο γΛηγοροι οι megaOn-Offαδες ακομα και στη σκεψη απο τους ST... :lol: :lol: :lol: Εγω παντος με το ST δεν ειδα να μενω πισω παρολο που η διαδρομη ηταν ιδανικη για on-off ισα ισα που μερικες φορες παταγα φρενο για να μην μπω καβαλα στα on-off μιας κ δεν ηθελα να περασω μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 τα χερια που τα οδηγανε Ακόμα και την ίδια ακριβώς μηχανή να είχαμε όλοι, νομίζω πως η κατάταξη (λέμε τώρα), θα ήταν ... η ίδια :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Αυτό το ανέφερε και ο Νίκος, εγώ δεν έτυχε να το προσέξω. Εγώ όσες φορές βρέθηκε μπροστά μου αυτό έβλεπα. Μπαίναμε στην στροφή και έκοβε γκάζι (μέσα στην στροφή) και αναγκαζόμουν να κόψω κι εγώ από πίσω του για να μην πέσω πάνω του. Αυτό στην αρχή. Μετά που τον κατάλαβα κράταγα μια μεγαλύτερη απόσταση. Δεν είχε/έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται πιστεύω. Ενώ μπορούσε, κάτι τον "φρενάριζε" Ίσως πίστευε ότι έμπαινε με πολλά κι ότι δεν θα τον έπαιρνε η στροφή και έκοβε γκάζι. Πράγμα λάθος, βέβαια γιατί έτσι χαλούσε τις γραμμές του. Στις στροφές που είχε άπλετη ορατότητα όμως έμπαινε κανονικά κι όπως έπρεπε με ελαφρώς επιταχυνόμενο ρυθμό μέσα στην στροφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Όσα ταξίδια έχει κάνει ο Τάκης(strada) τα εχουμε κάνει μαζί, εχει βελτιωθεί δραματικά! Εχει κανει και ενα CSS. Απλά δεν παίρνει(πιστεύω) σωστή γραμμή στην είσοδο της στροφής (κλείνει γρήγορα ) και όταν βρίσκεται λίγο πριν την κορυφή της είναι ήδη στο αντίθετο ρεύμα και εκεί είναι που ΚΛΕΙΝΕΙ γκάζι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Βρε ωραια κουβεντουλααααα..... :D Ο τακης πραγματικα στα πολυ κλειστα κομματια πηγαινε καλα...εγω αυτο που ειδα παντως απο την βολτα μας ηταν πως σε αλλα σημεια αλλοι ηταν πιο γρηγοροι και σε αλλα αλλοι... ο λογος; για εμενα πρωτος και βασικοτερος η ψυχολογια της στιγμης και η αισθηση..λογικο σε καποια σημεια καποιος που ανεβαζε ρυθμο μετα απο λιγα χλμ να επεφτε και καποιος αλλος που ηταν πριν πιο χαλαρος τσιτωνε αργοτερα.... επισης σημαντικο ρολο επαιξαν τα διαφορα κομματια...εγω για πχ οπου ηταν πολυ κλειστα και με λακουβες με μετρια προσφυση δεν ενιωθα καθολου καλα, αντιθετως σε ελαφρως πιο ανοιχτα και καλοστρωμενα κομματια το ευχαριστηθηκα... Οσο για το ποια ειναι πιο "στριφτερα" που βαλθηκε να βαλει φωτιες ο φιλος Κωστας εχει να κανει με τα αντιστοιχα κομματια... Εαν μιλησουμε οτι θα οδηγουσε ο ΙΔΙΟΣ οδηγος ενα on-off και ενα st οι διαφορες θα επαιζαν με βαση τους δρομους... Οπως και να το κανουμε σε νταμαροδρομο και πολυ κλειστο στροφιλικη θα κινηθει πιο καλα ενα on-off και αυτο λογο καλυτερης συμπεριφορας αναρτησεων-στησιματος μηχανης, σε καλοστρωμενα σημεια και με κλασσικες στροφουλες και οχι φουρκετες 270 μοιρων τα ST εχουν τα πρωτεια γιατι μπορουν απλα να εκμεταλλευτουν την μεγαλυτερη κλιση που μπορουν να παρουν...αρα Κωστα το ερωτημα σου ΔΕΝ βγαζει νικητη...ειπαμε...το καθενα ειναι βασιλιας στην φυση του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 πχ στο κοματι με τον χωματοδρομο εκει ... να παμε η να να παμε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Σας διαβάζω με ενδιαφέρων... Και πραγματικά στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Ρε παιδια για να καταλαβω κ εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καλα, την κυριακη βολτα πηγα με η κοντρες καναμε; ο καθενας μας πηγενε ωπος μπορουσε να παει τι πσαχνουμε να βρουμε τωρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Βρε ωραια κουβεντουλααααα..... :D Μη χασεις εσυ...καγκουρα!!! :P :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Ρε παιδια για να καταλαβω κ εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καλα, την κυριακη βολτα πηγα με η κοντρες καναμε; ο καθενας μας πηγενε ωπος μπορουσε να παει τι πσαχνουμε να βρουμε τωρα; τιποτα βρε γερασιμε ολοι ευχαριστιθικαμε τα μηχανακια μας και την βολτα.... κους κους κανουμε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 και ευχαριστηθήκαμε.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 και ευχαριστηθήκαμε.................... Δεν θα ελεγα το ιδιο κ για τον Μακη(ΜΑΚΗS SBR600F)ακομι κ σημερα που με πηρε τηλ μου ελεγε οτι δεν το ξανα κανει ακομι τον ποναει ο κολος του απο τι σελα του RR :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 πχ στο κοματι με τον χωματοδρομο εκει ... να παμε η να να παμε ;) Μη χασεις εσυ...καγκουρα!!! :P :lol: :lol: Πλακα πλακα εσυ κωστακη παιδι μου γιατιιιιι δεν ηρθες;;;; @ Γερασιμε οντως κους κους κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 @ Γερασιμε οντως κους κους κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 OK ρε παιδια μι βαρατε :D Τα αυτοκολλητα βρε τα εδωσες ή τα κρατησες για την παρτυ σου ολα;;; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 :D Τα αυτοκολλητα βρε τα εδωσες ή τα κρατησες για την παρτυ σου ολα;;; :lol: Οχι δεν τα εδωσα ακομι αλλα θα τα δοσω ρε Θανο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Πλακα πλακα εσυ κωστακη παιδι μου γιατιιιιι δεν ηρθες;;;; Τα ειχα πει εγω γιατι δεν ερχομαι αλλά εσυ ΔΕΝ ειδες ...ΕΔΩ Στην επομενη βλεπουμε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Να σου πω κι εμενα εκτος το οτι ηταν κυριακη, με σταματησε και η παρεα με τα μεγαλα μηχανακια που μαζευτηκαν. (με αρχηγο τον ALX που ειναι ινδιανος :P :lol: ) Εκ των υστερων που ειδα οτι επαιζε και vstrom στην παρεα, μαλλον θα μπορουσαμε να ακολουθησουμε κι οι πιο αργοι. Το λεω ειδικα γι αυτη την δυσκολη/αγνωστη διαδρομη που θα επρεπε ο μπροστινος να περιμενει τον επομενο σε καθε σταυροδρομι. Κακως που δεν ηρθες γιατι ο καθενας πηγαινε με το ρυθμο που μπορουσε.Κι εμεις οι πιο αργοι μια χαρα το ευχαριστηθηκαμε! :D Οσο για τα μεγαλα μηχανακια...."I eat 1150GS for breakfast"" :P :lol: :lol: ΥΓ)Στην ευθεια! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Μέτρησα κατανάλωση , γύρω στα 6.5lt/100km μου βγαίνει. Μέτρησε κανείς άλλος; Επίσης η βενζίνη από το τελευταίο βενζινάδικο (κάτω στην Εθνική Οδό) μου φάνηκες κάπως . Η μηχανή μου έσβησε όταν ήταν κρύα 2 φορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 6,8l/100Km μου βγήκε εμένα. Έκαψα 43 λίτρα περίπου για 630χιλ διαδρομής. (Από το σπίτι στο σπίτι βέβαια) Αντώνη εγώ δεν είχα πρόβλημα με την βενζίνη. Ακόμα μ αυτήν είμαι και το μηχανάκι δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Με έναν πρόχειρο χοντρικό υπολογισμό έκαψε περίπου 6,5lt/100km. Μπορώ να πω πως έχω εκπλαγεί! Περίμενα ότι έκαιγε παραπάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Να σου πω κι εμενα εκτος το οτι ηταν κυριακη, με σταματησε και η παρεα με τα μεγαλα μηχανακια που μαζευτηκαν. (με αρχηγο τον ALX που ειναι ινδιανος :P :lol: ) Εκ των υστερων που ειδα οτι επαιζε και vstrom στην παρεα, μαλλον θα μπορουσαμε να ακολουθησουμε κι οι πιο αργοι. Το λεω ειδικα γι αυτη την δυσκολη/αγνωστη διαδρομη που θα επρεπε ο μπροστινος να περιμενει τον επομενο σε καθε σταυροδρομι. Το ίδιο σκεφτόμουν και ‘γω! Αλλά είπα ότι αν οι υπόλοιποι πάνε “μαλλιά κουβάρια” και δεν μπορώ να ακολουθήσω, θα πάω με τον δικό μου ρυθμό και στην χειρότερη θα γυρνούσα πίσω για να μη την χαλάσω στους υπόλοιπους! Όπως διάβασες όμως, δεν ήμουν ο μόνος που είχε ποιο χαλαρό ρυθμό! Κάπου στο μέσον της διαδρομής και λόγω του ότι καταλάβαμε λάθος για την επόμενη συνάντηση, αποκοπήκαμε οι τρεις και περάσαμε εξίσου καλά. Την επόμενη φορά σε περιμένουμε! Αλήθεια... πότε είναι η επόμενη;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες