mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Λοιπόν... ένα πολύ σύντομο πλάνο χιλιομέτρων/ώρας/σημείων Αν ξεκινήσουμε 7:30 από Ελευσίνα έχουμε Είναι 70χιλ (45') μέχρι Κιάτο (McDonnalds) θα πιούμε ένα καφέ εκεί να ανοίξει το μάτι? (πείτε) Κιάτο (McDonnalds)-Λεβίδι είναι 88χιλ (75') Λεβίδι - Καρκαλού είναι 32χιλ (30') Καρκαλού - Καρίταινα είναι 35χιλ (45') Καρίταινα - Ανδρίτσαινα είναι 32χιλ (45') Ανδρίτσαινα - Κρέστενα είναι 45χιλ (45') Κρέστενα - Αρχ. Ολυμπία είναι 12χιλ (15') (κάπου εδώ να φάμε?) Αρχ. Ολυμπία - Λάμπεια είναι 30χιλ (30') Λάμπεια - Ζευγολατειό είναι 46χιλ (45') Ζευγολατειό - Καλάβρυτα είναι 38χιλ (45') Καλάβρυτα - Διακοπτό είναι 33χιλ (45') Διακοπτό - Αθήνα είναι περίπου 150χιλ (90') Με αυτά τα δεδομένα έχουμε συνολικά 9 ώρες πολύ χοντρικά ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ. Άρα αν φύγουμε 7:30πμ και 9h = 4μιση το απόγευμα Αθήνα αν δεν σταματήσουμε πουθενά. Το destinator βγάζει 12:20 ώρες, εσύ 9. Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα, μάλλον κοντά στις 10 ώρες. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί όμως. Βάλτε μέσα τώρα τις καθυστερήσεις σε καφέ, φαγητό. Καφέ αν τον πιούμε στα γρήγορα θέλουμε τουλάχιστον 45' με μια ώρα από την στιγμή που θα σβήσουμε τις μοτοσυκλέτες. Το φαγητό θα μας πάρει χαλαρά ένα δίωρο. Άρα 3 ώρες σε αυτά τα δύο. 4:30μμ και 3 = 7:30μμ στην Αθήνα. Κι επειδή πιστεύω στο χρονοδιάγραμμα χιλιομέτρων ώρας έχω δώσει περιθώρια, θα βγουν από κει και οι στάσεις για τσιγάρο/ανεφοδιασμούς. Έτσι πιστεύω ότι το πολύ στις 7μιση με 8 θα είμαστε Αθήνα :) Και 9 ή 10 να είμαστε δεν έγινε τίποτα αλλα σίγουρα βλέπεις περισσότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν έχει ακόμα φώς. Όσοι έχεται σκούρες ζελατίνες (όπως εγώ) να φέρετε σίγουρα μαζί σας και τις λευκές. Είμαστε μέσα για 7:30πμ στην Ελευσίνα??? (Απαντήστε να ξέρουμε ότι ενημερωθήκαμε όλοι! ) Σε ποιά McDonalds θα είναι ο καφές; Α! στο Κιάτο. Μήπως να συναντηθούμε όλοι εκεί 8:15; Καλό θα ήταν 8:40 να ξεκινήσουμε απο McDonalds, τι λέτε; Νομίζω είναι το καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Εγω παντως λεω να αποφασιουμε σιγουρα για τον καφε γιατι αν δεν πιω απο το σπιτι...δεν πιω και στον δρομο....θα μου βγουν ξυνα τα πρωτα χλμ.. :D Οσο για το 07.30 οκ...ο Γερασιμος ομως θα μπορει να ειναι 8.30 Mc ή Κιατο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Άμα πείτε 7.30 είμαι μέσα αλλά............. άποψη μου είναι οτι καλύτερα να κόψουμε εάν γίνεται κάνα 100αρι km ώστε να βγουν όλα πιο καλά και ήρεμα απο το να το σπρώχνουμε απο εδω και να το τραβάμε απο την αλλή για να μας βγεί με πίεση. 540km εκ των οποίων τα περισσότερα σε επαρχιακό είναι υπεραρκετά για να χορτάσουμε. Και απο την άλλη δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε απο το σπίτι στις 6.30 που θα κάνει και πολλούς να οδηγούν όλη τη μέρα νυσταγμένοι ...............γιατί Σάββατο βράδυ είναι αυτό και κανένας όσο και να το θέλουμε δεν κοιμάται και πολύ νωρίς. :/ Αν κάνουμε το κόψιμο χιλιομέτρων που έγραψε ο Αλέξανδρος κερδίζουμε λέει 55χλμ, δηλαδή από τα 650 πάμε στο 595. Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο και εγώ πως είναι καλύτερα να μην το κάνουμε, λόγω ομορφίας της διοδρομής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Εγω παντως λεω να αποφασιουμε σιγουρα για τον καφε γιατι αν δεν πιω απο το σπιτι...δεν πιω και στον δρομο....θα μου βγουν ξυνα τα πρωτα χλμ.. :D Οσο για το 07.30 οκ...ο Γερασιμος ομως θα μπορει να ειναι 8.30 Mc ή Κιατο; 08:30 Θα ειμαι εκει, αλλο με απασχολει στα McDonnalds θα μπορεσω να κανω επι τοπου στροφη η θα πρεπει να κανω καμποσα χμ ακομα για να μπορεσω να αλαξω ρευμα κυκλοφοριας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Είμαστε μέσα για 7:30πμ στην Ελευσίνα??? (Απαντήστε να ξέρουμε ότι ενημερωθήκαμε όλοι! ) ok, 0730 μετά τα δίοδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 08:30 Θα ειμαι εκει, αλλο με απασχολει στα McDonnalds θα μπορεσω να κανω επι τοπου στροφη η θα πρεπει να κανω καμποσα χμ ακομα για να μπορεσω να αλαξω ρευμα κυκλοφοριας; Αν δεν κάνει λάθος η μνήμα της οικογένειας (η γυναίκα μου) στην δική σου πλευρά είναι τα mac οπότε εμείς θα έχουμε το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Με ψησατε κωλοπαιδα.Προτιμω να κατσω μια βδομαδα σπιτι παρα να χασω αυτη την εκδρομη.7μιση Ελευσινα κι εγω μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 δυστυχως παιδια εγινε αυτο που φοβομουν................ οταν σχεδον ολοι γυρω σου ειναι αρωστοι θα την πατησεις και εσυ. απο παρασκευη βραδι ειμαι χαλια. δεν θα την παλεψω να ερθω πολλες οι ωρες και τα χιλιομετρα.καλα να περασετε μαγκες και περιμενω φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν δεν κάνει λάθος η μνήμα της οικογένειας (η γυναίκα μου) στην δική σου πλευρά είναι τα mac οπότε εμείς θα έχουμε το πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλα νομίζω πως ΜcDonnalds εχει και στις δυο πλευρές. Το σίγουρο είναι πως δεν εχει νησίδα, οπότε θα "μπορείς" να αλάξεις ρεύμα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2008 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 08:30 Θα ειμαι εκει, αλλο με απασχολει στα McDonnalds θα μπορεσω να κανω επι τοπου στροφη η θα πρεπει να κανω καμποσα χμ ακομα για να μπορεσω να αλαξω ρευμα κυκλοφοριας; Φίλε κάνεις δεξιά στα μακ.. διπλα απο το πρατηριο.. εχει ενα δρομο.. ρωτάς κιόλας εκει, και απο εκει με μια υπογεια διαβαση ερχεσε στο απεναντι μερος.. Ειναι καλυτερα ετσι γιατι ειναι λιγο καρμανιολα εκει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 1) ALX (BMW R1150GS) Aλέξανδρος 2) Θάνος (BMW K1200S) 3) mesastou (Honda Varadero) Αντώνης 4) GERASIMOSBOUSA (Suzuki Hayabusa) 5) rallistas (Suzuki Vstrom 650) 6) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR) (δεν είναι σίγουρος λόγω ίωσης) 7) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS 8)(SΤRADA 650) TAKHS 9) Harris_X (Honda Hornet) 10) kiriakos (fjr 1300) 11)geoiat (tdm900) γιωργος 12) spyro (Triumph Tiger 1050) Kαλή ανάρρωση φίλε markus. Kι εμένα πήγε να μου την κάνει αλλά την πρόλαβα. Στην επόμενη λοιπόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Ζειλέυω ....... , και η μηχανή μου με κοιτάει με παράπονο!!!! Κάλα να περάσετε ορε καλόπαιδα!!!! ΦΩΤΟOOOOOO,,,, πολλές!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Ο Γεράσιμος πρέπει να μπει στα McDonnalds που είναι στο ρεύμα προς Πάτρα κι όχι σε αυτά που είναι απέναντι προς Αθήνα, γιατί εμείς θα συνεχίσουμε από κει για 20χιλ περίπου προς Πάτρα μέχρι να βρούμε την διασταύρωση (αερογέφυρα) που θα μας πάει προς Στυμφαλία. Οπότε μόλις φτάσεις εκεί Γεράσιμε και δεις πως δεν έχει κίνηση από το αντίθετο, χώσου αριστερά στα Mc. Αν τώρα έχει κίνηση εκείνη την στιγμή, σταμάτα δεξιά και περίμενε να ελευθερωθεί ο δρόμος μπρος και πίσω και περνάς. Ούτως ή άλλως σιγά την κίνηση που θα έχει Κυριακή πρωί. Νησίδα δεν έχει σε κείνο το σημείο (λες κι έχει πουθενά αλλού...αλλά λέμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Φίλε κάνεις δεξιά στα μακ.. διπλα απο το πρατηριο.. εχει ενα δρομο.. ρωτάς κιόλας εκει, και απο εκει με μια υπογεια διαβαση ερχεσε στο απεναντι μερος.. Ειναι καλυτερα ετσι γιατι ειναι λιγο καρμανιολα εκει.. Didn't know! Σωστόοος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Οκ ρε παιδες 08:30 θα ειμαι εκει μαζι με τον Μακη(ΜΑΚΗΣ SBR600F) Ο οποιος θα ειναι με ενα ολοκαινουριο SBR1000RR Καλη μας ανταμωση παιδες κ οχι ποτα κ ξενυχτια σημερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 ok, 0730 μετά τα δίοδια! Οπότε έχουμε ραντεβού - οριστικό αυτό - στις 7:30 μετά τα διόδια και δεν θα περιμένουμε όσους αργήσουν περισσότερο από περίπου 15 λεπτά, αφού θα μας βρούν στα Mac Κιάτου 8:30+ (αν τύχει και αργήσω και εγώ μην με περιμένετε - θα σας βρω εκεί - αλλά θα έχω χάσει τον καφέ - δεν πειράζει ) :) :) :) Σωστά Αλέξανδρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 5:30 ξυπνητήρι, 6:30 αναχώρηση , 7:30 Ελευσίνα! Καφές Στεμνιτσα (είναι super) Τώρα νάνι……………… ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΡΕ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Προς τους εχοντες μπαγκαζιερα:Τι θα κανετε παιδες?Σκεφτομαι να την βγαλω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να κινουμα πιο ανετα και να παρω μαζι ενα σακιδιο πλατης.Πως σας ακουγεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Προς τους εχοντες μπαγκαζιερα:Τι θα κανετε παιδες?Σκεφτομαι να την βγαλω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να κινουμα πιο ανετα και να παρω μαζι ενα σακιδιο πλατης.Πως σας ακουγεται? Τι να την κανεις την μπαγκαζιερα σιγα τα πραγματα που θα παρεις μαζι, εγω ενα σακιδιο θα παρω κ θα ειναι κ αδειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Προς τους εχοντες μπαγκαζιερα:Τι θα κανετε παιδες?Σκεφτομαι να την βγαλω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να κινουμα πιο ανετα και να παρω μαζι ενα σακιδιο πλατης.Πως σας ακουγεται? Μην τολμήσεις να το έχεις στην πλάτη!! δεστο στη σέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Λες να το δεσω στη βαση της μπαγκαζιερας με ιμαντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λες να το δεσω στη βαση της μπαγκαζιερας με ιμαντα? NAI Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2008 από τον nikoskkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Οκκκ!Θα παρω και τριποδακι για group photo! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Εκανα και τα δεσιματα μου.Σαν απειρος που ειμαι περιμενω συμβουλες δεσιματος αυριο πρωι στα διοδια!Αντε και καλη μας νυχτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 λοιπον παιδες εκανα τις τελευταιες ετοιμασιες για να μην εχω τιποτα το πρωι .... θα τα πουμε απο κοντα συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες