Jump to content
ALX™

Μονοήμερη στριφτερή βόλτα στην Πελοπόννησο Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Recommended Posts

Τύπωσα 17 χάρτες, είναι ok;

Θα περισσέψουν κιόλας. Έχουμε κι άλλη μία αποχώρηση λόγω ανωτέρα βίας.

1) ALX (BMW R1150GS) Aλέξανδρος

2) Θάνος (BMW K1200S)

3) mesastou (Honda Varadero) Αντώνης

4) GERASIMOSBOUSA (Suzuki Hayabusa)

5) M0t@rd@$ (YAMAHA XTX660)

6) Dennis G. (Triumph ST1050) Διονύσης

7) nikosTDM (YAMAHA TDM 900)

8) markous (Ducati Monster 696)

9) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR)

10) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

11) (SΤRADA 650) TAKHS

12) Harris_X (Honda Hornet)

13) kiriakos (fjr 1300)

14) nikol (faizer 600)

15) geoiat (tdm900) γιωργος

16) spyro (Triumph Tiger 1050)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον η νικολ δυστηχως δεν θα ξεκινηση μαζι μας διοτη το σαββατο το βραδυ δουλευει και γυρνα πισω ξημερώματα... μου ειπαι οτι θα πεσει για υπνο και καποια στιγμη θα με παρει τηλεφονο μπας και μας συναντηση καπου στην διαδρομη...

οποτε ειμαστε

2) Θάνος (BMW K1200S)

5) M0t@rd@$ (YAMAHA XTX660)

6) Dennis G. (Triumph ST1050) Διονύσης

7) nikosTDM (YAMAHA TDM 900)

8) markous (Ducati Monster 696)

9) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR)

10) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

11) (SΤRADA 650) TAKHS

12) Harris_X (Honda Hornet)

13) kiriakos (fjr 1300)

14) geoiat (tdm900) γιωργος

15) spyro (Triumph Tiger 1050)

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιγράφω από ΕΜΥ

• ΚΥΡΙΑΚΗ 12-10-2008
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

.. σύντομα θα ξέρουμε καλύτερα, ειδικά από http://www.noa.gr/forecast/bolam/Greece/3hHours.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

post-46-1223525409.gif :tooth: :tooth:

:2funny:

Ωωωωωωωωωωωωωωωωω!Θανο!!!!! :2guns: :2guns: Πω Πω!!!!!!!Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!Τι ειπεεεεεεεεεεεεεε!!!! :thumbsup:

Δεν πειραζει Κωστα, στην διαδρομη θα τα δουμε ολα :bruce_h4h::spiteful:

Οσο για τον καιρο, μακαρι να μην χαλασει αλλα ετσι φαινεται....πολυ φοβαμαι οτι θα μας την χαλασει την βολτα γμτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν πειραζει Κωστα, στην διαδρομη θα τα δουμε ολα :bruce_h4h::spiteful:

Bλεπω στον οριζοντα κατι σαν...κατι σαν...σκονη!!!Ποιανουν να ειναι αυτος ο κωλ@ς....Ποιος να'ναι ο "ποιητης"...; :grin: Καταλαβα τι εχει να γινει στο "after sales" της εκδρομης :_zeppelin::lipssealed::knife::kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια το που θα συναντηθουμε το εχουμε πει; εγω που θα ερθω απο λευκαδα (Το πιο πιθανο να ερθω με αλλους 2-3)θα βρω κανενα στο δρομο μου; :help: :help: :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bλεπω στον οριζοντα κατι σαν...κατι σαν...σκονη!!!Ποιανουν να ειναι αυτος ο κωλ@ς....Ποιος να'ναι ο "ποιητης"...; :grin: Καταλαβα τι εχει να γινει στο "after sales" της εκδρομης :_zeppelin::lipssealed::knife::kill:

Κααααλα το φανταζεσαι.... :2funny: :2funny:

Ρε παιδια το που θα συναντηθουμε το εχουμε πει; εγω που θα ερθω απο λευκαδα (Το πιο πιθανο να ερθω με αλλους 2-3)θα βρω κανενα στο δρομο μου; :help:

Φανταζομαι οτι για να ερθετε να παμε ολοι μαζι θα πρεπει να παιξει συνταντηση καπου προς τα διοδια για τριπολη μετα την κορινθο...

εαν δεν κανετε ολο αυτον τον κυκλο τοτε θα πρεπει να βρεθουμε στο σημειο φαγητου να υποθεσω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδια το που θα συναντηθουμε το εχουμε πει; εγω που θα ερθω απο λευκαδα (Το πιο πιθανο να ερθω με αλλους 2-3)θα βρω κανενα στο δρομο μου; :help: :help: :help:

Ti σκέφτεστε ακριβώς?

Α και μια και το έφερε η κουβέντα, τελικά λέω καλύτερα να φύγουμε προς Κιάτο και να ανέβουμε από κει προς Στυμφαλία κι όχι να πάμε από Νεμέα. Ίσως είναι καλύτερα και για τα καιρικά φαινόμενα αυτό.

Οπότε Γεράσιμε, που θέλετε να συναντηθούμε? Σας βολεύει να έρθετε κάπου στο Κιάτο και να συνεχίσουμε από κει μαζί ή να συναντηθούμε κάπου αλλού? (Αν και το πιο λογικό φαίνεται το Κιάτο γιατί μετά φεύγουμε κάθετα προς τα Νότια οπότε δεν υπάρχει σημείο συνάντησης χωρίς να χάσετε τουλάχιστον την μισή βόλτα)

Από Λευκάδα Κιάτο πρέπει να είσαστε 300χιλ. Οπότε με χαλαρούς ρυθμούς θα το κάνετε 2½ ώρες. Εμείς στο Κιάτο θα είμαστε υποθέτω στις 9+ (αν φύγουμε στις 8:30 όπως λέω από τα διόδια της Ελευσίνας)

Οπότε σας περιμένουμε εκεί μέχρι τις 9:30 και φεύγουμε όλοι μαζί.

Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας πέστε το να το κουβεντιάσουμε.

Οι υπόλοιποι καλώς εχόντων των πραγμάτων (καιρού κτλ) συναντιόμαστε στις 8 αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Πληρώνουμε και σταματάμε αμέσως μετά δεξιά. Θα περιμένουμε εκεί μέχρι τις 8:30 το πολύ και μετά ξεκινάμε.

Ακούγεται ίσως...κάπως αυτό, αλλά αν αρχίσουμε να το κωλοβαράμε από το πρωί με τις ώρες θα τρυγυρνάμε την νύχτα στα βουνά!

Περιμένουμε λοιπόν τους Λευκαδίτες για σημείο συνάντησης και βλέπουμε (ποιος άλλος είναι από Λευκάδα?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γίνεται αλλιώς ρε Αλέξανδρε. Αφού θα πρέπει να σταματήσουμε εκεί....

Θα μας πιάσουν ρε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν γίνεται αλλιώς ρε Αλέξανδρε. Αφού θα πρέπει να σταματήσουμε εκεί....

Θα μας πιάσουν ρε :D

συμφωνω (και εγω αυτο κανω παντα) απλα μου αρεσει που το εγραψες αφου ξερεις πως σκεφτονται μερικοι απο εμας... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω μια στάση για καφέ προκαθορισμένη για να οργανωθούμε και να τα πούμε .Τώρα για φαγητό δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ξερεις πως σκεφτονται μερικοι απο εμας... :lol:

:whistling:

;)

Θα ερχόμουν αλλά Κυριακή, μετά απο Σαββατόβραδο, σπάνια μπορώ να ξυπνήσω τόσο νωρίς...

Καλά να περάσετε...

Τροποποιήθηκε από τον argi6argi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προτείνω μια στάση για καφέ προκαθορισμένη για να οργανωθούμε και να τα πούμε .Τώρα για φαγητό δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί!

Kι αυτό παίζει αλλά ας περιμένουμε να δούμε τις θα μας πουν τα παιδιά από Λευκάδα στο θέμα συνάντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι αυτό παίζει αλλά ας περιμένουμε να δούμε τις θα μας πουν τα παιδιά από Λευκάδα στο θέμα συνάντηση.

Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν έγινε................. :ranting3:

Χθές το βράδυ γύρισα από επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσ/νίκη ( με μηχανή πάντα )............

και σήμερα πρωϊ πρωϊ βρίσκω στο e-mail μου εισητήρια για Σόφια Σάββατο 11/10/08.

Υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο..... απλά πίστευα επειδή είχε μεσολαβήσει η Θεσ/νίκη θα την γλίτωνα....

και θα ήμουν μαζί σας να βολτάρω.... γιατί καλό και το ανεβοκατέβασμα στην Θεσ/νίκη, αλλά .....άλλη γλύκα έχει η παρέα...

και τι παρέα ...... όλα τα :_innocent: μαζεμένα.... όλοι οι ελίτ :_thumbsup: ....

και κυρίως κάποια φιλαράκια που έχω καιρό να τα δω και να συνταξιδέψουμε.

Εύχομαι να περάσετε καλά, μην φάτε πολύ στις ταβέρνες..... να φάτε πολύ τα λάστιχα

και να γυρίσετε όλοι όρθιοι και χαμογελαστή.

Καλά να περάσετε και ΠΡΟΣΟΧΗ. :thumbsup:

Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν έγινε................. :ranting3:

Χθές το βράδυ γύρισα από επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσ/νίκη ( με μηχανή πάντα )............

και σήμερα πρωϊ πρωϊ βρίσκω στο e-mail μου εισητήρια για Σόφια - Βάρνα........ Σάββατο 11/10/08.

Υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο..... απλά πίστευα επειδή είχε μεσολαβήσει η Θεσ/νίκη, θα την γλίτωνα....

και θα ήμουν μαζί σας στην βόλτα.... γιατί καλό και το ανεβοκατέβασμα στην Θεσ/νίκη, αλλά .....άλλη γλύκα έχει η παρέα...

και τι παρέα ...... όλα τα :_innocent: μαζεμένα.... όλοι οι ελίτ :_thumbsup: ....

Κυρίως κάποια φιλαράκια που έχω καιρό να τα δω και να συνταξιδέψουμε.

Εύχομαι να περάσετε καλά, μην φάτε πολύ στις ταβέρνες..... να φάτε πολύ τα λάστιχα

και να γυρίσετε όλοι όρθιοι και χαμογελαστή.

Καλά να περάσετε και ΠΡΟΣΟΧΗ. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, θέλω πολύ να έρθω, για να γνωρίσω κ κάποια παιδιά..

Θα προσπαθήσω, παίζει ρόλο κάποια δουλειά το Σάββατο..

Η διαδρομή είναι πολύ ωραία.. την κάναμε πριν κάποιους μηνες..

Και εκει στα μακ ντοναλντ αν κάνετε σταση, ανεφοδιασμό, και ένας καφες μέχρι να ερθουν και οι υπολοιποι, είναι καλα πιστευω. Κουβεντιαζετε κ τα λετε.. εμεις έτσι το είχαμε κανει. Αν ειναι εκει θα σας βρω κ εγω.. μιας και θα ειμαι Αργολιδα.

Δεν δηλώνω ακομα συμετοχή.. αλλά πραγματικα θέλω να έρθω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2) Θάνος (BMW K1200S)

5) nikosTDM (YAMAHA TDM 900)

6) markous (Ducati Monster 696)

7) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR)

8) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

9) (SΤRADA 650) TAKHS

10) Harris_X (Honda Hornet)

11) kiriakos (fjr 1300)

12) geoiat (tdm900) γιωργος

13) spyro (Triumph Tiger 1050)

Έχουμε μια ακόμα αποχώρηση (εκτός του Dennis) λόγω ανωτέρας βίας από mot@rd@s με το ΧΤΧ

Όσοι τελικά δεν μπόρεσαν...οκ...στην επόμενη παιδιά ;)

Πάντως απ ότι βλέπω παίζουν ισοδυναμίες στα μηχανάκια εκτός εξαιρέσεων

Μάρκες

3 BMW

3 Honda

3 Yamaha

1 aprilia

1 Ducati

1 Suzuki

1 Triumph

Kατηγορίες

4 sport touring

3 mega on off

3 ψηλά street (τα TDM και το Tiger)

2 μεσαία naked

1 μεσαίο οn/off motard

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντιγράφω από ΕΜΥ

• ΚΥΡΙΑΚΗ 12-10-2008
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

.. σύντομα θα ξέρουμε καλύτερα, ειδικά από http://www.noa.gr/forecast/bolam/Greece/3hHours.htm

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-10-2008

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ.

Η σημερινή πρόβλεψη είναι καλύτερη από την χτεσινή, άρα πάμε καλά. Αύριο πιστεύω πως θα έχουμε ακόμα θετικότερη πρόβλεψη για την Κυριακή Β)

Το μετεό είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικό από την ΕΜΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά τα λέει και το http://www.noa.gr/forecast/bolam/Greece/3hHours.htm που νωρίτερα έδινε μια μικρή τοπική βροχή κατά τις 9.00.

Τώρα όλα καθαρά εκτός από ... την Κρήτη ! :lol: :lol: :lol:

Νομίζω πως θα το ευχαριστηθούμε :rolleyes: πολύ.

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι επειδή είναι Παρασκευή απόγευμα (νωρίς το θυμήθηκα) κι ίσως κάποιοι δεν έχουν πρόσβαση νετ από το σπίτι το λέμε για μια φορά ακόμα.

Συνάντηση αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνας στις 8πμ (στις 8:30 φεύγουμε εκτός κι αν είμαστε όλοι νωρίτερα εκεί και κερδίσουμε μερικά λεπτά)

Οι Χαλκιδαίοι ας κανονίσουν αναλόγως την ώρα αφύπνισης για να είναι στο ραντεβού εντάξει.

Οι Λευκαδίτες δεν ενημέρωσαν τελικά τι σκέφτονται να κάνουν :( Θα ισχύσει ραντεβού στο Κιάτο? Αν ναι να κανονίσουμε το ραντεβού στα McDonnalds αν είναι για να πιούμε κι ένα γρήγορο καφεδάκι)

Αυτοί που θα έρθουν από μακρυά ας δώσουν ένα κινητό για να έχουμε επικοινωνία αν χρειαστεί (μήπως κάτι έτυχε να τους περιμένουμε λίγο)

Καλή μας βόλτα λοιπόν!!! :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ti σκέφτεστε ακριβώς?

Α και μια και το έφερε η κουβέντα, τελικά λέω καλύτερα να φύγουμε προς Κιάτο και να ανέβουμε από κει προς Στυμφαλία κι όχι να πάμε από Νεμέα. Ίσως είναι καλύτερα και για τα καιρικά φαινόμενα αυτό.

Οπότε Γεράσιμε, που θέλετε να συναντηθούμε? Σας βολεύει να έρθετε κάπου στο Κιάτο και να συνεχίσουμε από κει μαζί ή να συναντηθούμε κάπου αλλού? (Αν και το πιο λογικό φαίνεται το Κιάτο γιατί μετά φεύγουμε κάθετα προς τα Νότια οπότε δεν υπάρχει σημείο συνάντησης χωρίς να χάσετε τουλάχιστον την μισή βόλτα)

Από Λευκάδα Κιάτο πρέπει να είσαστε 300χιλ. Οπότε με χαλαρούς ρυθμούς θα το κάνετε 2½ ώρες. Εμείς στο Κιάτο θα είμαστε υποθέτω στις 9+ (αν φύγουμε στις 8:30 όπως λέω από τα διόδια της Ελευσίνας)

Οπότε σας περιμένουμε εκεί μέχρι τις 9:30 και φεύγουμε όλοι μαζί.

Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας πέστε το να το κουβεντιάσουμε.

μετά ξεκινάμε.

Περιμένουμε λοιπόν τους Λευκαδίτες για σημείο συνάντησης και βλέπουμε (ποιος άλλος είναι από Λευκάδα?)

Φιλε ALX τα ΧΜ για εμας ειναι παρα πολλα κ δεν ξερω ακομη, οι αλλοι ειναι αρνητικοι, εγω θελω πολυ να ερθω οπως κ να εχει θα σας ειδοποιησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK Γεράσι (κατά Ημισκούμπρια :D ) Πες μας όμως μέχρι αύριο τι θα κάνεις να ξέρουμε!

Από τους Αθηναίους, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, θέλει κανείς να βρεθούμε πουθενά να φύγουμε όλοι μαζί για το ραντεβού?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα