Jump to content
ALX™

Μονοήμερη στριφτερή βόλτα στην Πελοπόννησο Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Recommended Posts

Καμιά γυναίκα θα φέρει κανένας για να δηλώσω και εγώ...... γιατί εάν πω στην δικιά μου ότι έφυγα Κυριακάτικα για βόλτα που γουσταρεί και αυτή τρελά, δεν θα έχω καλά ξεμπερδέματα :grin:

15) nikol (faizer 600) :winking:

Τροποποιήθηκε από τον kiriakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1) ALX (BMW R1150GS) Aλέξανδρος

2) Θάνος (BMW K1200S)

3) mesastou (Honda Varadero) Αντώνης

4) GERASIMOSBOUSA (Suzuki Hayabusa)

5) M0t@rd@$ (YAMAHA XTX660)

6) Dennis G. (Triumph ST1050) Διονύσης

7) nikosTDM (YAMAHA TDM 900)

8) baba (BMW R100GS P/D) ή (ΒΜW F650ST) Θοδωρής

9) markous (Ducati Monster 696)

10) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR)

11)nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

12) (SΤRADA 650) TAKHS

13) Harris_X (Honda Hornet)

14) kiriakos (fjr 1300)

15) nikol (faizer 600)

16) ducpilot (850GS) Χρήστος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ενα φιλαρακι παιδι μαλαμα μοντελο και το ονομα αυτου geoiat,οποτε....

2) Θάνος (BMW K1200S)

11)nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

12) (SΤRADA 650) TAKHS

14) kiriakos (fjr 1300)

15) nikol (faizer 600)

16) geoiat (tdm900) γιωργος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

36ωρο θα γίνει :grin:

Πάντως εγώ σήμερα ξύπνησα με καούρες στο στομάχι και έντονο κοιλόπονο. Φοβάμαι ότι άρπαξα καμιά ίωση γαστρεντερίτιδας :angry: Aπό το πρωί δεν κατάφερα να βάλω κάτι στο στόμα, παρά μόνο δύο κούπες τσάι που ήπια. Έχω κι έντονη τάση για :puke:

Γαμώτο :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως εγώ σήμερα ξύπνησα με καούρες στο στομάχι και έντονο κοιλόπονο. Φοβάμαι ότι άρπαξα καμιά ίωση γαστρεντερίτιδας :angry: Aπό το πρωί δεν κατάφερα να βάλω κάτι στο στόμα, παρά μόνο δύο κούπες τσάι που ήπια. Έχω κι έντονη τάση για :puke:

Άσε τα μπλιαξ και πιες κάνα τσάι και καμιά ασπιρίνη και θα είσαι εντάξει!! :yahoo:

Αλλιώς θα παμε χωρίς εσενα!! :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάνοντας μια μικρή επανάληψη της διαδρομής όπως την έχω γράψει στο αρχικό πόστ, τα χιλιόμετρα είναι περίπου στα 650 από Αθήνα μέχρι Αθήνα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό ταχύτητας/χιλιομέτρων στις εκάστοτε διαδρομές, έβγαλα ότι την κάνουμε γύρω στις 10 ώρες με νορμάλ ρυθμούς, με μικροστάσεις και μία μεγαλύτερη για φαγητό. Το οποίο σημαίνει ότι αν φύγουμε 8:30 από Ελευσίνα θα είμαστε σπίτια μας στις 7μμ, άντε το πολύ 8 αν το κωλοβαράμε στις στάσεις.

Ένα 12ωρο οδήγηση...καλά είναι νομίζω για να κλείσουμε όμορφα την χρονιά πριν πιάσουν τα κρύα!

ΥΓ: Σκέφτομαι μήπως για κάποιους είναι πολλές αυτές οι ώρες και κοίταζα τον χάρτη να δω μήπως μπορούμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο, οδηγώντας από πιο κεντρικούς δρόμους.

Οπότε παίζει μία εναλλακτική διαδρομή ώστε να αποφύγουμε την Νεμέα και τα χωριαδάκια τριγύρω. Θέλω όμως να περάσουμε από το χωριό Σκοτεινή γιατί από κει μέχρι Λεβίδι υπάρχει μια πολύ καλή διαδρομή.

Έτσι λέω να μην στρίψουμε προς Τρίπολη ερχόμενοι από Αθήνα, και να συνεχίσουμε μέσω Ε.Ο για Κιάτο, ώστε να ανέβουμε από κει προς Στυμφαλία. Στο ύψος της λίμνης μπαίνουμε προς Σκοτεινή και ακολουθούμε την αρχική διαδρομή. Χιλιομετρικά δεν έχουμε σχεδόν καμία διαφορά, αλλά σίγουρα η διαδρομή αυτή είναι πιο γρήγορη και θα κερδίσουμε χρόνο αποφεύγοντας όπως είπα τα χωριουδάκια μετά την Νεμέα που θα πηγαίνουμε με πολύ λίγα χιλιόμετρα.

Ακούω.

Συμφωνώ πως η διαδρομή από Κιάτο προς Στυμφαλία είναι όμορφή και γρήγορη.

Να και μερικές φωτογραφίες από παλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ ... το ιδιο ειχε παθει και ο geoiat προχθες .... το καλο ειναι πως κραταει μια δυο μερες ... περαστικα.

αα και στην στυμφαλια παιζει πολυ καλο γουρουνοπουλο ;) ;) ;)

Τροποποιήθηκε από τον kiriakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ακουω για ιωσεις....χαπακωνεστε και ερχοσαστε... :D

Αρε ψηλε τι μου κανεις...εγω μαλλον οσο λιγοτερη εθνικη εχουμε τοσο καλυτερα...γιατι αλλιως βλεπω να φωναζω καμια οδικη να με γυρναει πισω.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να χαπακωθούμε ρε Θάνο? Στις γαστρεντερίτηδες απλά κάνεις συμπτωματική θεραπεία και περιμένεις να περάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρωγε εσυ τις κρεμουλες του μπεμπη να στανιαρεις και ασε τα μακαρι να ειμαι καλα...εχεις 5 μερες μπροστα σου :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αγχωνεστε! :D

Κραταει το ΠΟΛΥ! μια-τρεις! μερες, συνηθως! (Οι extreme καταστασεις, θελουν,ουτως 'η αλλως, νοσοκομειακη αντιμετωπιση.. :winking: )

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1385

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX σορυ ακυρο απο μενα ,εκατσε μια δουλεια και δεν θα μπορω να ερθω ελπιζω στην επομενη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, μήπως έχεις κάποιος την δυνατότητα να τυπώσει ένα χάρτη της διαδρομής και να μοιραστεί σε όσους ενδιαφέρονται? Κάποιοι αγχώθηκαν λίγο μην χαθούν αν μείνουν πίσω.

Εγώ προσωπικά θα έχω το GPS αν χρειαστεί. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν κι άλλοι, αλλά για όσους δεν έχουν καλό θα ήταν να βγει μια εκτύπωση χάρτη και να μοιραστεί σε όσους θέλουν.

Μπορεί κάποιος?

@Χρήστο οκ ρε συ no pro ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν εχω ουτε εκτυπωτη :D Πιστευω πως σε καποια σημεια κλειδι που παιζει μπερδεμα καλο θα ειναι να περιμενουμε να μαζευομαστε ολοι...

Εγω εμαθα οτι δυστιχως ο ωραιος καιρος δεν θα κρατησει ακομη πολυ και οτι θα εχει βροχες την κυριακη...ελπιζω να μην μας το χαλασει :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μετεό πάντως δεν δίνει βροχές την Κυριακή. Μόνο συννεφιές. Είδωμεν γιατί τους μετεο/γους τους έχει φοβηθεί το μάτι μου. Την Παρασκευή με Σάββατο θα ξέρουμε σίγουρα και πάλι ελέγχεται κι αυτό, γιατί εμείς θα ανέβουμε βουνά, που σημαίνει ότι οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν από ώρα σε ώρα και δεν έχουν καμία σχέση με τις πόλεις και γενικώς τα πεδινά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το μετεό πάντως δεν δίνει βροχές την Κυριακή. Μόνο συννεφιές. Είδωμεν γιατί τους μετεο/γους τους έχει φοβηθεί το μάτι μου. Την Παρασκευή με Σάββατο θα ξέρουμε σίγουρα και πάλι ελέγχεται κι αυτό, γιατί εμείς θα ανέβουμε βουνά, που σημαίνει ότι οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν από ώρα σε ώρα και δεν έχουν καμία σχέση με τις πόλεις και γενικώς τα πεδινά.

μολις μπηκα και εγω στο μετεο και ειναι ακριβως οπως τα λες... βεβαια τις καλητερες βροχες τις εχω φαει οταν εμπιστευτικα το μετεο και δεν πηρα μαζι μου αδιαβροχα... κοντος ψαλμως παντος = αληλουια B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βρεχει εγω φοβαμαι οτι δεν θα ακολουθησω...εαν θα ειναι στο βρεχει δεν βρεχει θα ακολουθησω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν βρεχει εγω φοβαμαι οτι δεν θα ακολουθησω...εαν θα ειναι στο βρεχει δεν βρεχει θα ακολουθησω...

στο δεν βρεχει θα ειναι :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

post-46-1223525409.gif :tooth: :tooth: :tooth:

Ωωωωωωωωωωωωωωωωω!Θανο!!!!! :2guns: :2guns: Πω Πω!!!!!!!Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!Τι ειπεεεεεεεεεεεεεε!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά η γυναίκα δεν ακολουθεί, γιατί τα 650km είναι πολλά για συνοδηγός στο Tiger :D

Οπότε εκτός απο μία μικρή πιθανότητα να δουλεύω την Κυριακή το πρωί, θα είμαι και εγώ εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2) Θάνος (BMW K1200S)

11) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

12) (SΤRADA 650) TAKHS

14) kiriakos (fjr 1300)

15) nikol (faizer 600)

16) geoiat (tdm900) γιωργος

17) spyro (Triumph Tiger 1050)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα