Jump to content
janabetis

Καύσιμα σε ανήλικους..

Recommended Posts

Σήμερα σταμάτησα να βάλω βενζίνη και πριν από εμένα ανεφοδιαζόταν βενζίνη ένα 15χρονο με ένα από αυτά τα καγκούρικα παπιά..

Γιατί δεν απαγορεύεται στα πρατήρια να δίνουν βενζίνη σε ανήλικους χωρίς δίπλωμα;

Θα ήταν ενδιαφέρον να ισχύει κάτι αντίστοιχο όπως με τα καταστήματα που τους σερβίρουν αλκοόλ. Μόνο που τα περισσότερα πρατήρια ανήκουν σε πολυεθνικές αλυσίδες και θα το εφαρμόσουν όπως θα όριζε ο νόμος.. άρα θα είχε και αποτέλεσμα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σήμερα σταμάτησα να βάλω βενζίνη και πριν από εμένα ανεφοδιαζόταν βενζίνη ένα 15χρονο με ένα από αυτά τα καγκούρικα παπιά..

Γιατί δεν απαγορεύεται στα πρατήρια να δίνουν βενζίνη σε ανήλικους χωρίς δίπλωμα;

Θα ήταν ενδιαφέρον να ισχύει κάτι αντίστοιχο όπως με τα καταστήματα που τους σερβίρουν αλκοόλ. Μόνο που τα περισσότερα πρατήρια ανήκουν σε πολυεθνικές αλυσίδες και θα το εφαρμόσουν όπως θα όριζε ο νόμος.. άρα θα είχε και αποτέλεσμα ;)

Δεν είναι το ίδιο... Φαντάζεσαι ένας 17άρης που μοιάζει με 15άρη να είναι σε βενζινάδικο και να αρνούνται να του δώσουν βενζίνη επειδή δεν έχει μαζί του το δίπλωμα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα αν δεν εχει διπλωμα ενα ζωω και κανει καποιο ατυχιμα ι δυστιχιμα ?

Προτιμοτερο ειναι να εχει κατω απο τη σελα το διπλωμα , ι μια φωτοτυπια , παρα να προκαλεσει

Απο την αλλη ισως να ειναι και ακραιο.Στο εξωτερικο παντος τα πραγματα ειναι διαφορετικα

Απλα η Ελλαδα ειναι ενα μεγαλο ....λο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο μου ακουγεται εμενα αν και οι εταιριες δεν σκεφτονται την ασφαλεια στους δρομους αλλα το πως να οικονομισουν ποιο πολλα χρηματα..ή κανω λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά χαιρετώ :spiteful: ,

Δεν νομίζω ότι δεν είναι λύση η απαγόρευση. Οδηγώ από τα 12 μου χρόνια (παράνομα βέβαια).

Σε άλλα κράτη (π.χ. Αμερική) παίρνουν δίπλωμα αυτοκινήτου από τα 16. Επίσης πολλοί μπαμπάδες,

σε ιδιωτικούς χώρους μαθαίνουν τα παιδιά τους οδήγηση από την ηλικία των 8 χρόνων

(για να μην πω και από μικρότερη – βλέπε εντούρο). Οπότε :idea: καλύτερα νομίζω είναι να μαθαίνουν τα παιδιά,

από το σχολείο οδήγηση και κυκλοφοριακή αγωγή και να παίρνουν δίπλωμα πενηνταριού :scooter: από μικρότερη ηλικία.

Αλλά άντε να πείσεις :knuppel2: τους καρεκλοκένταυρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να γινει, τα πρατιρια τα εχουν οι πρατιριουχει, οχι η μεγαλες αλησυδες... Σιγα μην χασει ο αλλος τα λευτα του (που εχει να πληρωσει και ποσοστα, η ενοικιο η δεν ξερω και εγω πως λειτουργουν αυτα, στην μεγαλη αλυσιδα) επειδη το παιδι δεν εχει λευτα

Και εκτος αυτου, σιγα μην κατσει και ο ανηλικος χωρις βενζινη, ειτε θα παει ο μπαμπας του να του βαλει, ειτε θα σταματισει λιγο πριν το βενζιναδκο, θα εχει μαζι του ενα μπιτονακι και θα παει και θα πει οτι εμειναν με τον παπου του με το αμαξι λιγο πιο πανω, ε και για να μην περπαταει γερος ανθρωπος ηρθε το παιδι να παρει βενζινη... Τι θα τους πεις, οχι κουβαλισε μου τον γερο; Και αν οντως εχει συμβει αυτο;...

Και εκτος των αλλων, ειναι και οι αυτοματοι πωλιτες. Δλδ ενταξη, μεχρι τις 9 που ειναι ανοιχτο το βενζιναδικο δεν βαζεις βενζινη, ελα στις 9και δεκα και βαλε απο τον αυτοματο... Η μηπος θα ζηταει και ο αυτοματος διπλωμα; Και εκτος αυτου αν μπορεις να βαλεις απο τον αυτοματο, γιατι να μην βαλεις και οταν ειναι ανοιχτο το βενζιναδικο... Για πιον λογο τετια ηρωνια, για τους τυπους;....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιός επιχειρηματίας θα πέι ''ΟΧΙ'' στα ωραιότατα λεφτάκια του κ@υλωμένου 15άχρονου?????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποιός επιχειρηματίας θα πέι ''ΟΧΙ'' στα ωραιότατα λεφτάκια του κ@υλωμένου 15άχρονου?????????

Ουδεις!!!

Μεχρι 10χρονο εχω δει πανω σε 100 αστρεα στο βενζιναδικο που δουλευα πριν απο 10 χρονια. Τα ποδια του δεν εφταναν καλα καλα κατω και ομως οδηγουσε. Αλλα τι να πεις. Τσομπανης ηταν ο μπαμπας του. Το νηπιαγωγειο με μεσο το εβγαλε. Επειδη ομως εγινε μεγαλοκτηματιας στον Θεσσαλονικιο καμπο (βλ Χαλαστρα-Μαλγαρα-Κυμινα) ακομα και οι αστυνομικοι δεν το σταματουσαν.

Ετσι λειτουργει το συστημα φιλτατοι. Δυστυχως. :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry και ολας αλλα ας ειμαστε λιγο σοβαροι παιδια,δεν γεινεται να κανει ελενχο διπλωματος ο πρατηριουχος,τι ειναι τροχαια?Το διπλωμα ειναι δημοσιο εγκραφο και μονο δημοσια αρχη μπορει να κανει ελενχο η να σοθ το ζητησει εν προκειμενο ο μπατσος.Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει περιπτωση να ανεχτει ο οποισδηποτε πατερας και με το δικιο του να ζηταει το διπλωμα του γιου του ο καθε πρατηριουχος με πιο δικαιωμα ρε αδερφε τι ειναι μπατσος?οχι βεβαια οποτε κανεις στην ΕΛΛΑΔΑ δεν προκειται να ανεχτει τετοιο ελενχο και κατα τη γνωμη μου και πολυ καλα θα κανει.Ασχετο ενηλικος ειμαι δεν ειμαι ανηλικος μην νομιζετε οτι τα λεω ολα αυτα γιατι δεν εχω διπλωμα.Φιλικα παντα ολα αυτα που ειπα και εντελωσ προσωπικη αποψη βεβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ έξυπνη ιδέα τι να πω να μην δώσουν σε εσένα βενζίνη όχι σε εμένα γιατί όλοι δηλαδή οι ανήλικοι έχουν καγκουράκια παπιά? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Sorry και ολας αλλα ας ειμαστε λιγο σοβαροι παιδια,δεν γεινεται να κανει ελενχο διπλωματος ο πρατηριουχος,τι ειναι τροχαια?

Πάντως για να σου δώσει πετρέλαιο θέρμανσης για τη σόμπα ο πρατηριούχος ζητάει απόδειξη της ΔΕΗ.... :fool:

(προφανώς, μετά από τους τελευταίους νόμους για την πάταξη της λαθρεμπορίας, θεωρείται απόδειξη ότι το θέλεις για τη σόμπα και όχι για το φορτηγό... :_zeppelin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ναι αλλα αν δεν εχει διπλωμα ενα ζωω και κανει καποιο ατυχιμα ι δυστιχιμα ?

Προτιμοτερο ειναι να εχει κατω απο τη σελα το διπλωμα , ι μια φωτοτυπια , παρα να προκαλεσει

Απο την αλλη ισως να ειναι και ακραιο.Στο εξωτερικο παντος τα πραγματα ειναι διαφορετικα

Απλα η Ελλαδα ειναι ενα μεγαλο ....λο !

Διαβάζω σωστά το μήνυμά σου Ή κάνω λάθος ?

Αποκαλείς "ζώο" τον πιτσιρικά που δεν έχει δίπλωμα ?

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 'Η ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΜΝΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αντισυνταγματικό τελείως. Ειναι βλακεία ακόμη και να το σκέφτεται κάποιος οτι "δεν σου βάζω βενζινη επειδή είσαι κάνκουρας". Και με ποια κριτήρια ξέρεις οτι ο άλλος είναι κάνκουρας? Επειδή έχει το μαλλί όρθιο και έχει παπάκι? Σωπατε ρε... Και εσύ που εχεις μηχανή των 10.000 15.000 ή και 20.000 είσαι ο κυριλέ? Μπράβο... Τεσπα μεγάλο θέμα ανοίγουμε και ειναι βαρετό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Sorry και ολας αλλα ας ειμαστε λιγο σοβαροι παιδια,δεν γεινεται να κανει ελενχο διπλωματος ο πρατηριουχος,τι ειναι τροχαια?Το διπλωμα ειναι δημοσιο εγκραφο και μονο δημοσια αρχη μπορει να κανει ελενχο η να σοθ το ζητησει εν προκειμενο ο μπατσος.Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει περιπτωση να ανεχτει ο οποισδηποτε πατερας και με το δικιο του να ζηταει το διπλωμα του γιου του ο καθε πρατηριουχος με πιο δικαιωμα ρε αδερφε τι ειναι μπατσος?οχι βεβαια οποτε κανεις στην ΕΛΛΑΔΑ δεν προκειται να ανεχτει τετοιο ελενχο και κατα τη γνωμη μου και πολυ καλα θα κανει.Ασχετο ενηλικος ειμαι δεν ειμαι ανηλικος μην νομιζετε οτι τα λεω ολα αυτα γιατι δεν εχω διπλωμα.Φιλικα παντα ολα αυτα που ειπα και εντελωσ προσωπικη αποψη βεβαια.

Γιατί αυτός που έχει μπάρ και οφείλει να μήν πουλάει αλκοολ σε ανήλικους τί είναι? Μπάτσος είναι και ζητάει ταυτότητα?????

Μήν το βλέπεις νομικά! Ανθρώπινα δες το! Θα ήθελες εσύ να οδηγάς ωραία και καλά και να σκάσει πάνω σου στα καλά του καθουμένου ένα 11άχρονο παιδάκι χωρίς δίπλωμα και χωρίς οδηγική παιδία και να σε σκοτώσει????? Τί θα πεί η μητέρα σου ή ο πατέρας σου στους γονείς του 11χρονου?????? Τί θα πουν στον κρετίνο που του έδωσε το μηχανάκι και τί θα πούν σε αυτόν που έβαλε βενζίνη στον πιτσιρικα (γιατί ευθύνεται κι αυτός μιάς και χωρίς ζουμί το μοτόρι δεν πάει) ???? Και όλα αυτά θα σε φέρουν πίσω????? (χτύπα ξύλο) ?????? Ή αν ένα 11άχρονο ψυρίσει τα κλειδιά απο το παπί του μπαμπά και με το ανώριμο μυαλό του δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό και το πάρει βόλτα και πάρει και τον φίλο του μαζί, δεν πρέπει όποιος το δεί να το προστατέψει????? Επειδή είναι χαζά να πεθάνουνε δηλαδή?????

Έλεος, μή λέμε και ότι θέλουμε!!!! Όλοι πρέπει να έχουν μία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις , όχι για νομικούς αλλά για ανθρώπινους λόγους! -_-

γιατί όλοι δηλαδή οι ανήλικοι έχουν καγκουράκια παπιά? :_zeppelin:

Ναι έχουν!!! Εχεις δεί εσύ ποτέ ανήλικο σε 1000άρα ???? Και άν είδες τί του είπες???? Μπράβο?????? -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντισυνταγματικό δεν είναι. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρω διάταξη που να προσβάλεται από αυτή την ιδέα.

Όταν κάποιος κυκλοφορεί ένα όχημα παίρνει τεράστια ευθύνη.. που μπορεί να κοστίσει ακόμη και πολλές ζωές. Νομίζω ότι οι πρατηριούχοι μπορούν να ζητούν το δίπλωμα όταν υποψιάζονται ότι είναι ανήλικος ο οδηγός. Ακριβώς το ίδιο με τις αποδείξεις της ΔΕΗ, ακριβώς το ίδιο με την ταυτότητα για το αλκοόλ.

Το πρόβλημα δεν θα το εξαφανίσει φυσικά μια τέτοια ρύθμιση, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να δυσκολέψει τα πράγματα.

υγ. Όποιος βρίσκει το θέμα βαρετό ή οτιδήποτε άλλο, έχει πάντα την επιλογή να μην συμμετέχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειναι αντισυνταγματικό τελείως. Ειναι βλακεία ακόμη και να το σκέφτεται κάποιος οτι "δεν σου βάζω βενζινη επειδή είσαι κάνκουρας". Και με ποια κριτήρια ξέρεις οτι ο άλλος είναι κάνκουρας? Επειδή έχει το μαλλί όρθιο και έχει παπάκι? Σωπατε ρε... Και εσύ που εχεις μηχανή των 10.000 15.000 ή και 20.000 είσαι ο κυριλέ? Μπράβο... Τεσπα μεγάλο θέμα ανοίγουμε και ειναι βαρετό.

Χρήστο δεν μιλάμε για κάγκουρες, μιλάμε για ΑΝΗΛΙΚΑ παιδάκια! Κάγκουρας είναι και ο θείος μου που είναι 60 χρονών!!! :/

Το θέμα είναι ''Απάντηση στο Καύσιμα σε ανήλικους..''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λεμε τωρα..Αυτοι, να πουλανε θελουν.. Για δεστε σε ποσα ΜΗ! καταλυτικα οχηματα βαζουν αμολυβδη, επειδη την ζητουν οι οδηγοι τους λογω χαμηλοτερης τιμης.. :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραια... στο τελος να δωσουμε και την εξουσια παλι στο Στρατο!!!

Οοοοοοοοολε !

:surrender:

Μάλλον ετσι θα είναι το σωστό... Αφου απαγορευσουν τα καύσιμα σε ανήλικους στο τέλος με την ίδια λογική θα ξαναερθουν και τα εσώκλειστα σχολεία, τα αρρένων-θυλέων κλπ...

υγ. Το θεμα γινεται διασκεδαστικό όπως και πολλά αλλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραια... στο τελος να δωσουμε και την εξουσια παλι στο Στρατο!!!

Οοοοοοοοολε !

:surrender:

Τί σχέση έχει η ιδέα του να προσπαθήσουμε να βρούμε μία ιδέα για να προστατέψουμε τα ανήλικα απο το να σκοτωθούν ή να μας σκοτώσουν με τη χούντα????????? :huh::huh::huh: Μπορείς να εξηγήσεις αυτό που λές ή το λές για να το πείς????

Μάλλον ετσι θα είναι το σωστό... Αφου απαγορευσουν τα καύσιμα σε ανήλικους στο τέλος με την ίδια λογική θα ξαναερθουν και τα εσώκλειστα σχολεία, τα αρρένων-θυλέων κλπ...

Αυτά τα 2 δεν μου φαίνονται να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους!! Οπότε θεωρώ άστοχο αυτό που λές! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προστατευτηκε ποτε καποιος με 10000000 απαγορευσεις?

(οσο για αυτο που ειπα, το ενα φερνει το αλλο... )

Τροποποιήθηκε από τον Dummy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ δεν μίλησε κανείς για χούντα.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με κάγκουρες, στρατό ή ότι φαντασίωση μπορεί να έχει κανείς για σχολικές φούστες και γραβάτες.

Είναι παράνομο να οδηγεί κάποιος όχημα χωρίς να έχει την αντίστοιχη άδεια ικανότητας, σωστά; Γιατί να είναι νόμιμο να ανεφοδιάζει λοιπόν το όχημα.. είναι ένα πολύ εύκολο checkpoint.

Και δεν καταλαβαίνω ποια ατομικά δικαιώματα θίγονται; Ψέμματα.. θίγεται το ζω στην μπανανία και κάνω ότι θέλω και κανείς δεν μου το χαλάει γιατί έχω τα κονέ..

Οδηγός χωρίς άδεια ικανότητας = ανασφάλιστο όχημα. Κίνδυνος αλλά και προσβολή σε όσους έχουν μπει στην διαδικασία που απαιτείται για να είναι νομοταγείς.

Η ερώτηση είναι απλή..

Μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο; Θα είχε αποτέλεσμα.. να δυσκολέψει δλδ την κατάσταση; Άλλες προτάσεις για να λιγοστέψουν τα ανασφάλιστα οχήματα από τους δρόμους;

Δαίμονα.. νομίζω μόνο εσύ κατάλαβες τον προβληματισμό μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ολα τα υπολοιπα λειτουργουσαν ΣΩΣΤΑ στην μπανανια δεν θα συζητουσαμε τωρα για νεες απαγορευσεις!

Τροποποιήθηκε από τον Dummy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
προστατευτηκε ποτε καποιος με 10000000 απαγορευσεις?

(οσο για αυτο που ειπα, το ενα φερνει το αλλο... )

Πολλοί!!!!! Εσύ για παράδειγμα προστατεύτηκες απο το νόμο που δεν επιτρέπει την οπλοκατοχή!!!! Αλλος μπορεί να έχει πεθάνει αλλά με ποσοστά αν το δείς φαντάσου πόσους νεκρούς θα είχαμε στην Ελλάδα άν επιτρεπόταν η οπλοκατοχή! Εχεις δεί κανένα ντοκυμαντέρ για κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ που επιτρέπεται η οπλοκατοχή???? Εχεις δεί τί ποσοστά θνησιμότητας υπάρχουν εκεί????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα