Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Την Δευτερα στις 9:00 δινω για διπλωμα..Ευχηθειτε μου να περασω :) Δωστε και κανα SOS ... :P Νιωθω ετοιμος αν και απο τοτε που δηλωσα εχω ενα ψιλοτρακ.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2008 από τον Crypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Αντε και εις ανωτερα βρε... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 μην μασας,το'χεις.χαλαρα,ομορφα κι ωραια..σκεψου μονο ποσοι-και οκομα χειροτερα ποσες εχουνε παρει δηπλωμα :D (jk) καλη επιτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alekos81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Καλη επιτυχια και χαλαρα μην αγχωνεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Kαλη επιτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 με το καλό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Το μυστικο ειναι να μην εχεις αγχος, θα το παρεις ανετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 ΚΑΛΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΑΚΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΧΑΛΑΡΑ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΣΙΑ ΕΝΑΣ MYBIKERS , ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . COOOOOL MAN . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Kαλή επιτυχία, μην άγχεσαι (αν κι εγώ αγχωμένος ήμουν όταν έδινα!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Καλή επιτυχία και μη φοβάσαι τίποτα. Παιχνιδάκι είναι και θα το φχαριστηθείς. Η εκπαίδευση που σου κάνει ο εκπαιδευτής είναι πολύ πιο αυστηρή από την εξέταση, οπότε μη μασάς. Άντε και καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Αυριο ειναι η μεγαλη μερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jamaicanos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Ρήξε και καμιά σούζα εκείνη την στιγμή έτσι για το καλό! Αμα φας καπάκι δεν πέρνεις το δίπλωμα :P !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Καλη επιτυχια και εις ανωτερα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω παιδια :) και αυτο με την σουζα θα το εφαρμωσω οταν φοραω κρανος :) Γιατι εγω οσο και αν με κοροιδευουν με το κρανος οι "γρηγοροι" εχω 1% να ζησω μετα απο μια μεγαλη συγκρουση φορωντας το κρανος ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2008 από τον Crypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Το κρανος φορα 'το και ασ'τους "γρηγορακιδες/ζωα " να λενε οτι θελουν . Καλη επιτυχεια , με τη νικη !!! Χαλαραααα.... ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Έμαινε Γιούτσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Σημερα, εδωσε και ο γιος μου.. (Και το πηρεεεε!!! :D :D ) Καλη επιτυχια και σε σενα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Σημερα, εδωσε και ο γιος μου.. (Και το πηρεεεε!!! :D :D ) Καλη επιτυχια και σε σενα!!! Εύγε στο Μαύρογερακόπουλο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Περασα ρεεεεε!!!Black-Hawk απο που εισαι?Ξερω γω?Ισως εισαι απο κιλκις μερια και δωσαμε μαζι με τον γιο σου :) Τα σηματα και τα μηχανολογικα ευκολα..Η οδηγηση ομως ηταν παιχνιδακι...Με ενα Daytona ενως παιδου δωσαμε ολοι γιατι κανεις αλλος δεν το ειχε παρει απο το σπιτι του(λογο του οτι δεν ειχαμε διπλωματα :P )..Καναμε εναν κυκλο σε ενα παρκακι και ο εποτηρητης : Περασες, φυγε..Πολυ φαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Περασα ρεεεεε!!!Black-Hawk απο που εισαι?Ξερω γω?Ισως εισαι απο κιλκις μερια και δωσαμε μαζι με τον γιο σου :) Τα σηματα και τα μηχανολογικα ευκολα..Η οδηγηση ομως ηταν παιχνιδακι...Με ενα Daytona ενως παιδου δωσαμε ολοι γιατι κανεις αλλος δεν το ειχε παρει απο το σπιτι του(λογο του οτι δεν ειχαμε διπλωματα :P )..Καναμε εναν κυκλο σε ενα παρκακι και ο εποτηρητης : Περασες, φυγε..Πολυ φαση.. Συγχαρητήρια φίλε!!! Μπράβο σου!!!!! Κοίτα να εφαρμόζεις όλα όσα έμαθες στην θεωρία και τα υπόλοιπα θα σου έρθουν με τον καιρό!!! Να προσέχεις , πάντα όρθιος και ......ΚΑΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ(πλέον) ΒΟΛΤΕΣ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Συγχαριτήρια φιλαράκι, καλές βόλτες και πάντα τα μάτια σου 14. Καλή διασκέδαση:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 τιγκα σκηνικα και καταστασεις.ευγε ρε φιλε. συγχαρτηρια και στον γιο σου black hawk. ω,ρε τιγκ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Καλες βολτες σας ευχομαι και στους δυο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Περασα ρεεεεε!!!Black-Hawk απο που εισαι?Ξερω γω?Ισως εισαι απο κιλκις μερια και δωσαμε μαζι με τον γιο σου :) Κομματι δυσκολο το βλεπω! (Εδωσε Κερκυρα!! :D ) Σου λεω, οτι ειπα και στον δικο μου, σημερα που ηρθε να μου πει τα νεα: "KAI TΩΡΑ, ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ!! Αν το 50% της "στραβης" οφειλεται στους αλλους, ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ! Φροντισε να καλυψεις καλα, το ΔΙΚΟ ΣΟΥ! 50%, και συγχρονως φροντισε με προσοχη, λογικη και ΠΡΟΒΛΕΨΗ! να μειωνεις το αλλο 50% των αλλων!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Εύγε νέε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες