TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 τα πηγα πολυ καλητερα απο την προηγουμενη φορα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Φτού σου αγόρι μου!!!!!!!! Αντε και next time να ξύνεις και τις μασχάλες σου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Φτού σου αγόρι μου!!!!!!!! Αντε και next time να ξύνεις και τις μασχάλες σου!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 πολύ καλός! μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Σ'ωραίος! Σαββατιάτικες πιάνουν;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Βρε κουκουρούκου, γιατί δεν μου είπατε ότι θα μπείτε πίστα; Θα ερχόμουν κι εγώ για φωτογραφίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Σ'ωραίος! Σαββατιάτικες πιάνουν;;; ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Ζηλευω,αλλα κοντευει ο καιρος που θα ανεβω κι'εγω Μπραβο παιδες παντως,πολυ ωραιοι και οι δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Σαββατιανές ΚΑΙ οι δικές μου... 1η φορά σε πίστα στα 39 μου χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 1η φορά σε πίστα στα 39 μου χρόνια Αυτά είναι!!!! Μπράβο στη νεολαία!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!! Σαββατιανές ΚΑΙ οι δικές μου... 1η φορά σε πίστα στα 39 μου χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) :) ευχαριστώ κύριε janabetis για τα καλά σου λόγια :) εμείς τα είπαμε και στην πίστα (στην μακαρονάδα πάνω) :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον curvebendus rapidicus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) :) ευχαριστώ κύριε janabetis για τα καλά σου λόγια :) εμείς τα είπαμε και στην πίστα (στην μακαρονάδα πάνω) :) Αν τσάκιζες και την πάστα χαλαρά θα ήσουν -2sec ανά γύρο :P :P :P *Τασος.. δεν μας είπες το hornet πως τα πήγε εντός πίστας;;; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Σαββατιανές ΚΑΙ οι δικές μου... 1η φορά σε πίστα στα 39 μου χρόνια Σύμφωνα με το μοιρογνωμόνιο του Καραφλοδαίμωνα..........έίσαι καλός εσύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Μπραβο παιδες..γαμωωωω @curvebendus rapidicus οντως το εχεις και δεν το ξερες εδω και 39 χρονια.. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 @curvebendus rapidicus οντως το εχεις και δεν το ξερες εδω και 39 χρονια.. ^_^ 1η φορά πίστα με ΖΧ10 10 χρόνια μπράλο με ΖΧR400L :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Αν τσάκιζες και την πάστα χαλαρά θα ήσουν -2sec ανά γύρο :P :P :P *Τασος.. δεν μας είπες το hornet πως τα πήγε εντός πίστας;;; Eμενα το μηχανακι μου με εντυπωσιασε εντος πιστας.μολις βγαιναμε ευθεια(γιατι στροφες το παλευω)μεχρι τα 225 δεν με εφτανε 600αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Ήταν διασκεδαστικό; Σε άκουγε; Αισθάνθηκες οκ με τις αναρτήσεις σου και τα φρένα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 με τις αναρτησεις ετσι και ετσι.δεν ειναι και ακραιο μηχανακι,αλλα πηγαινε πολυ ωραια.με ακουγε παντα,και πολλους ακουω να εχουν παραπονα απο τα φρενα απο τα μηχανακια τους,το δικο μου πιστευω για μενα εχει αγκυρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ήταν διασκεδαστικό; Σε άκουγε; Αισθάνθηκες οκ με τις αναρτήσεις σου και τα φρένα; ''Σου άρεσε?! Πόνεσε?! Πως αισθάνθηκες?!'' ΕΛΕΟΣ ρε janabeti!Ούτε την παρθενιά του να χανε το παλικάρι! Μιλάμε τον έχω πετάξει έξω και τονε κοπανάω πάνω στο τραπέζι! Τι φλώρος θέε μου! :lol: :P copyright Mozart Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Την κουνάω την σημαία. Τον ξύνω τον μαρσπιέ. χαχαχαχα ''Σου άρεσε?! Πόνεσε?! Πως αισθάνθηκες?!'' ΕΛΕΟΣ ρε janabeti!Ούτε την παρθενιά του να χανε το παλικάρι! Μιλάμε τον έχω πετάξει έξω και τονε κοπανάω πάνω στο τραπέζι! Τι φλώρος θέε μου! :lol: :P copyright Mozart Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τι φλώρος θέε μου! :lol: :P copyright Mozart σε εμενα απευθυνοταν αυτο??? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον TASOS :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 :P :P Εχετε ξεφυγει λιγο εσεις οι παλιοι νομιζω :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες