FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.2...serbouarmixanis Το βαζω μονο για ενημερωση καποιων που δεν θα πεσει στα χερια τους το φυλλαδιο. Η Lidl ξαναεχει στα 20 ευρω τανκ μπαγκ μαγνητικο. Δεν το ειδα και προφανως δεν θα ειναι καλης ποιοτητας αλλα απο το ολοτελα για αυτους που δεν θελουν να δωσουν 50-60 και βαλε καλο πρεπει να ειναι. Εγω την Πεμπτη θα παω να το δω σε πρωτη φαση και αν μ'αρεσει θα το παρω. Δεν εχει ιμαντες για προσδεση αλλα πιστευω οτι με εξτρα μαγνητες θα κρατηθει ανετα πανω στο τεποζιτο Οσοι ενδιαφερομενοι σπευσατε. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2008 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 σχετικα μικρο μου φαινεται αυτο γι αυτο δεν ξερω Πετρο αλλα εγω εχω εδω και 2 χρονια ενα αλλο απ τα λιντλ το ειχα παρει 10 ευρω αν θυμαμαι καλα εχει τραβηξει τα πανδινα και ακομα ζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 εγω παντως θα παρω αυτες τις κλειδαριες αυτην την παπαριτσα τον ψηφιακο μετρητη ελαστικων παιδια αυτο το σετ απομακρυνσης γρατζουνιων θα κανει δουλεια η τσαμπα λεφτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 Αυτο για τις γρατσουνιες δεν νομιζω να σου αποδωσει τα αναμενομενα αποτελεσματα. Τα υπολοιπα ενταξει. Για τα λεφτα τους καλα ειναι. Και κατι ακομα Τις φωτογραφιες στην υπογραφη σου μαζεψε τις λιγο. Μας βγαλανε τα ματια :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 Και κατι ακομα Τις φωτογραφιες στην υπογραφη σου μαζεψε τις λιγο. Μας βγαλανε τα ματια :shock: αφου δε χαλανε τι σελαδα καλες ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 αφου δε χαλανε τι σελαδα καλες ειναι Ε καλα ντε μια κουβεντα ειπαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 λοιπον το τανκ παγκ το εχω ειναι μικρο αλλα ειναι μια χαρα για την πολη η μικρες βολτες εξω απο αυτην και δεν θες πολλα πραγματα μαζι σου για μενα να το παρετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 θα το κοιταξω....γιατι ψηνομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 θα το κοιταξω....γιατι ψηνομαι!!! εγω περα απο το tank bag που μαλλον θα το παρω για μελλοντικη χρηση μιας και ακομα με την αγορα του tdm ψηνωμαι για την φωτογραφια που εχεις βαλει..... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2008 εγω περα απο το tank bag που μαλλον θα το παρω για μελλοντικη χρηση μιας και ακομα με την αγορα του tdm ψηνωμαι για την φωτογραφια που εχεις βαλει..... :lol: :lol: :lol: τι εγινε με το TDM??? :o :o την φωτο να την αφησεις ισυχη εχει προλαβει αλλος!!!!!! anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 τιποτα απλα ολο λεω να βαλω μπρος να το αγορασω και ολο το αναβαλω μια δεν εχω λεφτα μια... ....μια ....... :lol: :lol: αλλα που θα παει θα το παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) χεχεχε και εγω τα ιδια λεω για το ιδιο μηχανακι του ξαδερφου μου.....αλλα δεν μπορω να παρω την μεγαλη αποφαση.....ή μαλλον η κυρια Mother δεν μπορει να την παρει...ενω απο την πλευρα του πατερα μου......ο διαολος θα με παρει......παντος οπως παει μαλλον με το KLE μου θα μεινω θα ερθει και μαζι μου αν περασω αθηνα..μια χαρα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2008 από τον landscape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Κάποτε ο αδερφός μου είχε πάρει ένα.. αλλά είχα το bmw gs 650 τότε.. και ήταν ολα πλαστικά και δεν μπορούσα να το βάλω... έτσι έμεινε στην αποθήκη... αλλά απο τοτε που πήρα το fazer.. ειναι αναπόσπαστο κομμάτι !!! πραγματικά πολύ καλό με μέτρια ποιότητα ... μιας και το έχω κοντά στα 4 χρόνια.. και έχει χάσει μονο το χρώμα του απο τον ήλιο !! το πήρα μαύρο.. και ειναι λίγο καφέ τώρα ( δεν ξέρω μήπως φοβάται τα πολλά άλογα )........ αλλά είναι σχετικά μικρό... ουτε με bugster δεν θα το άλλαζα !!! εαν ειναι το ίδιο που έχω θα πάρω 3-4 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αυριο στο LIDL παίζει ένα τσαντάκι ρεζερβουάρ για όσους ενδιαφέρονται.Δεν ξέρω αν η τιμή του είναι καλή γιατί δεν έχω ψάξει αλλά μου φαίνεται αρκετά πρακτικό. Τσάντα ρεζερβουάρ μηχανής * Εφαρμόζει με μαγνητικό κούμπωμα στο ρεζερβουάρ * Πίσω μέρος με αντιολισθητικό πάτο * Επένδυση από αφρώδες υλικό * Εξωτερικές θήκες με φερμουάρ * Αποσπώμενη διάφανη θήκη για χάρτες * Περιλαμβάνεται αδιάβροχο κάλυμμα * Λουρί ώμου * Διαστάσεις: 19 x 23 x 15 cm Λέει ή άλλο ένα 20άρι για πέταμα; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Mικρο, δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ξέρω γω; Δεν είχα ποτέ και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα πρέπει να είναι.Αυτό κανα 2 "Ταρατατά" πρέπει να τα παίρνει :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 λοιπον πηγα και το ειδα ,δεν το πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολικα μικρο!!!!!!!!!κατα τα αλλα οι μαγνητες ειναι αρκετα ισχυροι αλλα ειναι απο μεσα και αφερουνται...και το υλικο καλο φαινετε απλα ειναι πολυ μικρο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Σχετικά με αυτό το είδος, δεν γνωρίζω. Περιμένετε λίγο γατί τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία κάποια άλλα καταπληκτικά tank bag's, τα οποία είναι μεγαλύτερα, με χωρητικότητα 45lt, δυνατότητα να μετατραπεί σε σακίδιο πλάτης, ενσωματωμένο τσαντάκι μέσης, ζελατίνα για τοποθέτηση χάρτη, θήκη για τηλέφωνο ή άλλη πηγή ήχου με τρύπα εξαγωγής καλωδίου, ειδικά αποθηκευμένη κουκούλα αδιαβροχοποίησης η οποία βγαίνει όταν δεν την χρειάζεσαι (καλοκαίρι), ισχυρούς μαγνήτες αλλά και ζώνη στο εμπρός μέρος (για στήριξη στον λαιμό της ΜΟΤΟ, αλλά και ειδικές υποδοχές (μαζί με ιμάντα) για να δεθεί και κάτω από το ρεζερβουάρ. Η τιμή του εάν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 30 ευρώ. Μέχρι πέρσι το έβγαζε κάθε φθινόπωρο. Πιστεύω ότι θα το έχει και φέτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σχετικά με αυτό το είδος, δεν γνωρίζω. Περιμένετε λίγο γατί τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία κάποια άλλα καταπληκτικά tank bag's, τα οποία είναι μεγαλύτερα, με χωρητικότητα 45lt, δυνατότητα να μετατραπεί σε σακίδιο πλάτης, ενσωματωμένο τσαντάκι μέσης, ζελατίνα για τοποθέτηση χάρτη, θήκη για τηλέφωνο ή άλλη πηγή ήχου με τρύπα εξαγωγής καλωδίου, ειδικά αποθηκευμένη κουκούλα αδιαβροχοποίησης η οποία βγαίνει όταν δεν την χρειάζεσαι (καλοκαίρι), ισχυρούς μαγνήτες αλλά και ζώνη στο εμπρός μέρος (για στήριξη στον λαιμό της ΜΟΤΟ, αλλά και ειδικές υποδοχές (μαζί με ιμάντα) για να δεθεί και κάτω από το ρεζερβουάρ. Η τιμή του εάν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 30 ευρώ. Μέχρι πέρσι το έβγαζε κάθε φθινόπωρο. Πιστεύω ότι θα το έχει και φέτος. αυτο εχω και εγω , το ειχα παρει κατω απο 20 ευρω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2008 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως το πηρα. Ειναι ομορφο μικρο και κομψο. Εχει θηκη για χαρτη παρα πολλες τσεπες μικρες και μεγαλες, αορτηρα για τον ωμο και κάλυμμα για τη βροχη. Στηριζεται με μαγνητακια μικρα τα οποια κανουν ανετα τη δουλεια τους. Για να το δοκιμασω το πηγα μεχρι 180χιλιομετρα την ωρα που γυρνουσα απο Κατερινη και δεν κουνηθηκε καθολου. Ε τωρα αν θες να πηγαινεις με 200+ βαλε ακομα ενα μαγνητη απο κανενα παλιο ηχειο απο τη μεσα πλευρα κι εισαι ενταξει. Αυτα!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες