Jump to content
Sign in to follow this  
FOURNARIS

Tank bag ξανα απο το LIDL

Recommended Posts

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.2...serbouarmixanis

Το βαζω μονο για ενημερωση καποιων που δεν θα πεσει στα χερια τους το φυλλαδιο.

Η Lidl ξαναεχει στα 20 ευρω τανκ μπαγκ μαγνητικο.

Δεν το ειδα και προφανως δεν θα ειναι καλης ποιοτητας αλλα απο το ολοτελα για αυτους που δεν θελουν να δωσουν 50-60 και βαλε καλο πρεπει να ειναι.

Εγω την Πεμπτη θα παω να το δω σε πρωτη φαση και αν μ'αρεσει θα το παρω.

Δεν εχει ιμαντες για προσδεση αλλα πιστευω οτι με εξτρα μαγνητες θα κρατηθει ανετα πανω στο τεποζιτο

Οσοι ενδιαφερομενοι σπευσατε.

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σχετικα μικρο μου φαινεται αυτο

γι αυτο δεν ξερω Πετρο αλλα εγω εχω εδω και 2 χρονια ενα αλλο απ τα λιντλ το ειχα παρει 10 ευρω αν θυμαμαι καλα εχει τραβηξει τα πανδινα και ακομα ζει

20071005bikepics1046655ej8.jpg

20071005bikepics1046655ej8.0dac19b9ad.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως θα παρω αυτες τις κλειδαριες αυτην την παπαριτσα

τον ψηφιακο μετρητη ελαστικων

παιδια αυτο το σετ απομακρυνσης γρατζουνιων θα κανει δουλεια η τσαμπα λεφτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο για τις γρατσουνιες δεν νομιζω να σου αποδωσει τα αναμενομενα αποτελεσματα.

Τα υπολοιπα ενταξει. Για τα λεφτα τους καλα ειναι.

Και κατι ακομα Τις φωτογραφιες στην υπογραφη σου μαζεψε τις λιγο. Μας βγαλανε τα ματια :shock: :shock: :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και κατι ακομα Τις φωτογραφιες στην υπογραφη σου μαζεψε τις λιγο. Μας βγαλανε τα ματια :shock: :shock: :shock:

αφου δε χαλανε τι σελαδα καλες ειναι :lac::shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου δε χαλανε τι σελαδα καλες ειναι :lac::shades:

Ε καλα ντε μια κουβεντα ειπαμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον το τανκ παγκ το εχω ειναι μικρο αλλα ειναι μια χαρα για την πολη η μικρες βολτες εξω απο αυτην και δεν θες πολλα πραγματα μαζι σου για μενα να το παρετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα το κοιταξω....γιατι ψηνομαι!!!

εγω περα απο το tank bag που μαλλον θα το παρω για μελλοντικη χρηση μιας και ακομα :kaaaala: με την αγορα του tdm

ψηνωμαι για την φωτογραφια που εχεις βαλει..... :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω περα απο το tank bag που μαλλον θα το παρω για μελλοντικη χρηση μιας και ακομα :kaaaala: με την αγορα του tdm

ψηνωμαι για την φωτογραφια που εχεις βαλει..... :lol: :lol: :lol:

τι εγινε με το TDM??? :o :o

την φωτο να την αφησεις ισυχη εχει προλαβει αλλος!!!!!! anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιποτα απλα ολο λεω να βαλω μπρος να το αγορασω και ολο το αναβαλω μια δεν εχω λεφτα μια... :kaaaala: ....μια :waycon1: .......

:lol: :lol: αλλα που θα παει θα το παρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic:

χεχεχε και εγω τα ιδια λεω για το ιδιο μηχανακι του ξαδερφου μου.....αλλα δεν μπορω να παρω την μεγαλη αποφαση.....ή μαλλον η κυρια Mother δεν μπορει να την παρει...ενω απο την πλευρα του πατερα μου......ο διαολος θα με παρει......παντος οπως παει μαλλον με το KLE μου θα μεινω θα ερθει και μαζι μου αν περασω αθηνα..μια χαρα...

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποτε ο αδερφός μου είχε πάρει ένα..

αλλά είχα το bmw gs 650 τότε..

και ήταν ολα πλαστικά και δεν μπορούσα να το βάλω...

έτσι έμεινε στην αποθήκη...

αλλά απο τοτε που πήρα το fazer.. ειναι αναπόσπαστο κομμάτι !!!

πραγματικά πολύ καλό με μέτρια ποιότητα ...

μιας και το έχω κοντά στα 4 χρόνια.. και έχει χάσει μονο το χρώμα του απο τον ήλιο !!

το πήρα μαύρο.. και ειναι λίγο καφέ τώρα ( δεν ξέρω μήπως φοβάται τα πολλά άλογα )........

αλλά είναι σχετικά μικρό...

ουτε με bugster δεν θα το άλλαζα !!!

εαν ειναι το ίδιο που έχω θα πάρω 3-4 !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο στο LIDL παίζει ένα τσαντάκι ρεζερβουάρ για όσους ενδιαφέρονται.Δεν ξέρω αν η τιμή του είναι καλή γιατί δεν έχω ψάξει αλλά μου φαίνεται αρκετά πρακτικό.

Τσάντα ρεζερβουάρ μηχανής

* Εφαρμόζει με μαγνητικό κούμπωμα στο ρεζερβουάρ

* Πίσω μέρος με αντιολισθητικό πάτο

* Επένδυση από αφρώδες υλικό

* Εξωτερικές θήκες με φερμουάρ

* Αποσπώμενη διάφανη θήκη για χάρτες

* Περιλαμβάνεται αδιάβροχο κάλυμμα

* Λουρί ώμου

* Διαστάσεις: 19 x 23 x 15 cm

08_2108_b.jpg

08_2108_s.gif

Λέει ή άλλο ένα 20άρι για πέταμα;

Τροποποιήθηκε από τον chdimis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω γω; Δεν είχα ποτέ και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα πρέπει να είναι.Αυτό κανα 2 "Ταρατατά" πρέπει να τα παίρνει :lol: :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον chdimis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον πηγα και το ειδα ,δεν το πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολικα μικρο!!!!!!!!!κατα τα αλλα οι μαγνητες ειναι αρκετα ισχυροι αλλα ειναι απο μεσα και αφερουνται...και το υλικο καλο φαινετε απλα ειναι πολυ μικρο.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά με αυτό το είδος, δεν γνωρίζω. Περιμένετε λίγο γατί τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία κάποια άλλα καταπληκτικά tank bag's, τα οποία είναι μεγαλύτερα, με χωρητικότητα 45lt, δυνατότητα να μετατραπεί σε σακίδιο πλάτης, ενσωματωμένο τσαντάκι μέσης, ζελατίνα για τοποθέτηση χάρτη, θήκη για τηλέφωνο ή άλλη πηγή ήχου με τρύπα εξαγωγής καλωδίου, ειδικά αποθηκευμένη κουκούλα αδιαβροχοποίησης η οποία βγαίνει όταν δεν την χρειάζεσαι (καλοκαίρι), ισχυρούς μαγνήτες αλλά και ζώνη στο εμπρός μέρος (για στήριξη στον λαιμό της ΜΟΤΟ, αλλά και ειδικές υποδοχές (μαζί με ιμάντα) για να δεθεί και κάτω από το ρεζερβουάρ. Η τιμή του εάν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 30 ευρώ. Μέχρι πέρσι το έβγαζε κάθε φθινόπωρο. Πιστεύω ότι θα το έχει και φέτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σχετικά με αυτό το είδος, δεν γνωρίζω. Περιμένετε λίγο γατί τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία κάποια άλλα καταπληκτικά tank bag's, τα οποία είναι μεγαλύτερα, με χωρητικότητα 45lt, δυνατότητα να μετατραπεί σε σακίδιο πλάτης, ενσωματωμένο τσαντάκι μέσης, ζελατίνα για τοποθέτηση χάρτη, θήκη για τηλέφωνο ή άλλη πηγή ήχου με τρύπα εξαγωγής καλωδίου, ειδικά αποθηκευμένη κουκούλα αδιαβροχοποίησης η οποία βγαίνει όταν δεν την χρειάζεσαι (καλοκαίρι), ισχυρούς μαγνήτες αλλά και ζώνη στο εμπρός μέρος (για στήριξη στον λαιμό της ΜΟΤΟ, αλλά και ειδικές υποδοχές (μαζί με ιμάντα) για να δεθεί και κάτω από το ρεζερβουάρ. Η τιμή του εάν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 30 ευρώ. Μέχρι πέρσι το έβγαζε κάθε φθινόπωρο. Πιστεύω ότι θα το έχει και φέτος.

αυτο εχω και εγω , το ειχα παρει κατω απο 20 ευρω

:worshippy::respekt::worthy:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως το πηρα.

Ειναι ομορφο μικρο και κομψο. Εχει θηκη για χαρτη παρα πολλες τσεπες μικρες και μεγαλες, αορτηρα για τον ωμο και κάλυμμα για τη βροχη. Στηριζεται με μαγνητακια μικρα τα οποια κανουν ανετα τη δουλεια τους. Για να το δοκιμασω το πηγα μεχρι 180χιλιομετρα την ωρα που γυρνουσα απο Κατερινη και δεν κουνηθηκε καθολου. Ε τωρα αν θες να πηγαινεις με 200+ βαλε ακομα ενα μαγνητη απο κανενα παλιο ηχειο απο τη μεσα πλευρα κι εισαι ενταξει.

Αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα