Jump to content
Sign in to follow this  
johnmanos

Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τα σκυλιά?

Recommended Posts

Δεν χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις γιατι περασες μεσα απο το βενζιναδικο...

Παντως η περιγραφη της σκηνης....ειναι ολα τα λεφτα :2funny::2funny::2funny:

ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aγοράστε BMW με μπόξερ κινητήρα... :grin: και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά περνάς κι αν θέλουν ας προσπαθήσουν να σου αρπάξουν πόδι (γιατί εκεί σημαδεύουν από την εμπειρία μου κι όχι στον τροχό όπως ειπώθηκε) και δεν θα τους μείνει μασέλα από το μποξερομπουκετίδι που θα φάνε :D

Όσο ήμουν με άλλες μηχανές πραγματικά τα φοβόμουνα αυτά τα αδέσποτα. Τώρα με το boxer τα γράφω στα... φρύδια μου :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι πολυ αντρας!μακαρι να μην δω κανα τετοιο

.............για την ακριβεια κοπελα ειμαι................

δεν εχω καποιο προβλημα με τα ζωα ουτε προσπαθω για να τους κανω κακο...

και σκυλακι εχουμε αλλα φροντιζουμε να μην το αφηνουμε να περιφερεται στους δρομους και να απειλει τον κοσμο...

αν ομως ειναι αδεσποτα στο δρομο δεν θα τα αφησω να με ριξουν κιολας... να φροντισει το φιλοζωικο και διαφορες οργανωσεις, συνηθως μη κυβερνητικες που υπαρχουν, για να μην δεις κατι τετοιο (και δεν αναφερω το κρατος γιατι δεν θα γινει τιποτα γι αυτο και το ξερουμε)

φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aγοράστε BMW με μπόξερ κινητήρα... :grin: και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά περνάς κι αν θέλουν ας προσπαθήσουν να σου αρπάξουν πόδι (γιατί εκεί σημαδεύουν από την εμπειρία μου κι όχι στον τροχό όπως ειπώθηκε) και δεν θα τους μείνει μασέλα από το μποξερομπουκετίδι που θα φάνε :D

Όσο ήμουν με άλλες μηχανές πραγματικά τα φοβόμουνα αυτά τα αδέσποτα. Τώρα με το boxer τα γράφω στα... φρύδια μου :lol:

"Να γιατί boxer!" :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ρόδες κυνηγάνε που γυρνάνε παιδιά. Όπως κυνηγάνε και τις μπάλες. Εγώ όποτε μπανίζω σκύλο κοντά μου να με κοιτάει απλά σταματάω. Αυτός κοιτάει και περιμένει να κυλίσουν οι ρόδες μέχρι που βαριέται και φεύγει. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να κλωτσήσεις είναι επικίνδυνο από την άποψη ότι μάλλον

θα προλάβει να σε γραπώσει εκείνο, γνωστό της πάση εξάλλου

ότι τα αντανακλαστικά των ζώων δεν έχουν καμία σχέση

με τα ανθρώπινα, οπότε θα χάσεις εσύ.

Το καλύτερο, το είπατε ήδη, είναι να σταματήσεις, κάνοντάς το

φοβούνται δεν ξέρω τι παθαίνουν αλλά τα βλέπεις τσούπ και κόβουν λάσπη

ή αν ο δρόμος είναι καθαρός αναπτύσεις ταχύτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να δαγκωσουν, θα το προσπαθησουν σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΧΕΙ! απο τη μηχανη! Γι'αυτο, ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ! ΤΑ ΠΟΔΙΑ! στα μαρπιε, και γκαζι!! (Εκ πειρας..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, εγώ τις προάλες έφευγα βράδυ από το παντεπιστήμιο (δεν διάβαζα προφανώς) και έξω είχε ούτε λίγο ούτε πολύ 20-25 σκυλιά. Με το που άναψα τι μηχανή άρχισαν να γαυγίζουν. Ωραία λέω και γω θα βαρεθούν, έκανα ένα ζέσταμα 15 λεπτών και ακόμα. Κλείνω τη μηχανή και φεύγω για WC, γυρνάω και όλα εκεί...Φεύγω και γω τι να έκανα, και στο δρόμο με κινήγησαν γύρω στο 1km, και ένα με δάγκωσε χωρίς ποτέ να προσπαθήσω να κλοτσίσω κανένα.

Πρέπει να πω εδώ ότι στο πατρικό μου στο Κιλκίς έχω 2 σκυλιά, 1 γάτα, παπαγαλάκια κτλ και όλα μέσα στο σπίτι. Τέρμα φιλόζωος.

Μην μου πει κανείς να πάταγα γκάζι και να έφευγα γιατί ήταν διαρκώς μπροστά μου πάνω από 4-5 σκυλιά διαρκώς, και αν τα πάταγα θα σκότωνα κανένα, εκτώς το ότι θα έπεφτα κιόλας.

Την επόμενη φορά θα πάρω έναν πυροσβεστήρα από το διπλανό κτήριο και θα τους κάνω άσπρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λεμε ρε παιδια τωρα. εγω τη μερα που ηταν να πουλησω το dinamik σηκωνομαι το πρωι που ηταν να το δωσω, και οπως οδηγουσα (οπως καθε μερα απο τον ιδιο δρομο), ερχεται ενα σκυλι και γαυγιζει διπλα μου (μιλαμε 5.30 το πρωι τωρα ετσι???) οπως εκανε καθε μερα, αλλα τη συγκεκριμενη αποφασισε να πεσει και μπροστα στη ροδα μου. τον καβαλησε η μπροστινη μου ροδα, και πως καταφερα να μην πεσω, και να φυγει και το σκυλι πριν να το χτυπησει η πισω ροδα...????ακομα το ψαχνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα