Blokos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Οκ, το έχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Πολύ καλό και αυτό το θέμα ALX! Μας παραδίδεις μαθήματα μηχανικής χρήσιμα για εμάς τα νεούδια. Μηχανικός είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Όχι δεν είμαι μηχανικός, ούτε είναι όλα τα κείμενα δικά μου (πέρα από τα how to... που φτιάχνω μόνος μου) Το συγκεκριμένο είναι από mototriti (το γράφω κάτω κάτω) Απλά επειδή μου αρέσει να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου στα τεχνικά θέματα, ψάχνω και βρίσκω τέτοια κείμενα που εξηγούν τι είναι το ένα και τι το άλλο (και τα μοιράζομαι και με όλους μέσα στο mybike) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Ωραίο σκεπτικό. Σ' ευχαριστούμε! Εγώ θέλω να μάθω πολλά επάνω στο αντικείμενο του κινητήρα και γενικά στη μοτοσυκλέτα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις και έχω πάρει και ένα βιβλίο και διαβάζω, γιατί από τον υπολογιστή δε μπορώ να διαβάζω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλή συνέχεια! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες