ariss33 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Σημερα παρελαβα επιτελους το στρωμα μου :) ενα DL650A !!!!!!!!!!!! Το οποιο το εφερα οδικος απο θεσσαλονικη στην κοζανη και παρολου που φυσαγε διαολεμενα σε ολη την διαδρομη το μηχανακι ξεπερασε τις προσδοκιες μου, δεδομενου οτι ειμαι σχετικα αρχαριος με τις μηχανες ευχαριστηθικα καθε χιλιομετρο! Αν και δεν το ανοιξα πανω απο 6000 στροφες(καθοτι καινουργιο) το κοντερ εγραφε 130 kh τα οποια για μενα ηταν πολυ καλα και απο προχειρους υπολογισμους στα 130km πρεπει να μου εκαψε 7-8 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 καλοταξιδο καλοριζικο και παντα ορθιος! και παντα κρανος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Καλοταξιδος, ΠΑΝΤΑ!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 ....καλοριζικο και καλογκαζωτο φιλε μου ! ........... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 κι αλο στρωμα στην παρεα?? αυξανεστε και πληθυνεστε σιγα σιγα... καλοταξιδο με πολλα ωραια και παντα ορθια χιλιομετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Καλοριζικο αδερφε και παντα ορθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 φίλε μου καλορίζικο, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο. Να σαι πάντα καλά να το οδηγείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλοταξιδος!Εγω βρηκα ατομο να παρει το μικρο μου οποτε πλησιαζει ο καιρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Να το στείσεις στο σουρδ μπεν να το καμαρώνουν όλοι. Μεγιά φίλε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2008 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Μα ποιος άλλος έχει στρωμα, ποιος άλλος έχει στρώμα ...... :vv: Καλορίζικο φίλε και να το ευχαριστηθείς όπως κι εγώ :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλοριζικη φιλε! Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 καλορίζικο,καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο φίλε. για βάλε και καμιά φωτό από καμιά βόλτα να το θαυμάσουμε και μεις που το βλέπουμε ακόμα στα όνειρά μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Με τις υγείες σου φίλε!!Καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο το στρωματάκι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaZyFoX 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πολύ Κλισέ Φίλε ΑΛΛΑ........ ***ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ*** Καλορίζικο,Καλοτάξιδο και Πάντα Όρθιος Φιλαράκι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2008 από τον LaZyFoX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Ναι ρε γαμώ το . Το μόνο κακό με αυτό το πολυεργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 καλοταξιδο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 καλοταξιδο το στρωμα σου φιλος κ παντα ορθιος! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Έτσι να χαίρεσαι και τα υπόλοιπα ταξίδια με το μοτόρι σου φίλε, όπως και αυτό. Πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 καλορίζικο φίλε, φαντάζομαι θα ψάχνεις αφορμές για να το οδηγήσεις τέτοιες μέρες όπως όλοι μας. αχ, μου θύμισες τα δικά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-vasilis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλορίζικη και καλοτάξιδι φίλε!! Και να ξέρεις σε ζηλεύω πολύ γιατί εδώ και καιρό προσπαθώ να την κάνω κι εγώ δικιά μου και πάντα κάτι στραβώνει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 καλοταξιδο και παντα ορθια χιλιομετρα. να το χαιρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλοτάξιδη! V-strom το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει! Απόλαυσε την! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου και πάντα με προσοχή. Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ το δικό μου..... :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλοριζικο το μοτο...και καλοταξιδο :vv: Εχει και ο κολητος μου και μονο καλα λογια μπορω να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spikydeath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Καλα χιλιομετρα και παντα προσεκτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες