b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Χαιρετάτε ρεεεεε!!!!! ΥΓ. Πάντως όταν έγινε την πρώτη φορά ένιωσα πολύ περήφανος που με δέχτηκαν στην παρέα τους (ετσι ένιωσα - σαν καλώς ήρθες φίλε) :D ακριβως αυτο... παρολο που ειμαι παντα με το ποδηλατο και δεν εχω ακομα μηχανη.πανταχαιρεταω αλητες τσαντακηδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Nαι ειναι αλήθεια, δεν χρειάζεται να έχεις μότο.... ........οποιος καβαλάει 2 ρόδες ανήκει στην μυστική σεκτα των μοτοσυκλετιστών και κρίνεται άξιος χαιρετούρας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Ρε παιδιά, ο χαιρετισμός με τα φώτα δεν μπορεί να εκληφθεί ως κάτι άλλο και ο άλλος να ψάχνετε να δει τι μλκία κάνει; Χαιρετισμός με το πόδι;; Η Κομανέντσι μόνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και όμως με χαιρετάνε!!!!! Μέσα στην πόλη, έξω απο την πόλη. Με χέρι, λόγια, φώτα, κόρνα...Μικρές μηχανές, μεγάλες μηχανές, αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά... Αν σε χαιρετούν απλά τα τετράτροχα οχήματα, σε παραδέχομαι κανεις πάταγο! Αν σου κορνάρουν μόνο μάλλον πρεπει να το προσέξεις... (αστειάκια!) Λέτε να φταίει το ότι είμαι κορίτσι;!! ;) Μερίδιο μεγάλο της επιτυχίας μας στους δρόμους ( και της βλακείας μας ενίοτε...) Οπότε αν δεν ανταποδίδουν γυναίκες τον χαιρετισμό μην τις παρεξηγείται ρε παιδιά...Συνήθως δεν το κάνουν επειδή σας σνομπάρουν. Το σινιάλο το κάνω και όποιος απαντήσει , αν και συνήθως με προλαβαίνουν. Την περασμένη βδομάδα Αθήνα-Διακοπτό, για καμια δεκαριά χιλίομετρα αλληλοχαιρετιόμασταν σε ένα Vstrom. Πότε τον περνούσα εγώ και κόρναρα, πότε αυτός και πριν βγω από την εθνική (ο θεός να την κάνει) με χαιρέτησε και ανταπέδοσα. Ωραία αίσθηση της διαφοράς από την μάζα. Εν τέλει μπορεί αρκετοί να μην μας χαιρετούν, στο χέρι μας (και στην κόρνα) όμως είναι να τους διαπαιδαγωγήσουμε. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον bou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Οδηγάω σκούτερ... Έχω βγεί το πολύ 7 φορές έξω απο τα όρια της πόλης. Με το σκούτερ ή με την πάπια που έχω. Και όμως με χαιρετάνε!!!!! Μέσα στην πόλη, έξω απο την πόλη. Με χέρι, λόγια, φώτα, κόρνα...Μικρές μηχανές, μεγάλες μηχανές, αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά... Εσείς που πηγαίνετε συχνά ταξίδια απορώ γιατί λέτε ότι δεν σας χαιρετάνε!! Εμένα δεν με σνομπάρουν οι μηχανάρες! Παρόλο που συνήθως οδηγάω το zipaki μου.. Λέτε να φταίει το ότι είμαι κορίτσι;!! ;) Ανταποδίδω σπάνια χαιρετισμούς....όχι επειδή σνομπάρω αλλά επειδή αν ανταποδώσεις στο επόμενο φανάρι (ή και κατά την οδήγηση) θα σου ζητήσει όνομα και τηλέφωνο!!! Πολύ ωραίο αυτό με τον χαιρετισμό έτσι όπως τον ορίζεται εσείς (νιώθεις μια επικοινωνία δεν αισθάνεσαι μόνος..κτλ..., για ταξίδια) θα ήθελα να μπορούσα να κάνω το ίδιο (όταν βγαίνω έξω απο την πόλη βέβαια) αλλά δεν έχουν όλοι αυτόν τον ορισμό στο μυαλό τους ;) οπότε θα το σκεφτόμουν πολύ για το αν θα χαιρετούσα... Οπότε αν δεν ανταποδίδουν γυναίκες τον χαιρετισμό μην τις παρεξηγείται ρε παιδιά...Συνήθως δεν το κάνουν επειδή σας σνομπάρουν. Μήπως φοράς τίποτα εξτρήμ ( κανένα τρελλό φουστανάκι που το παίρνει ο αέρας ) και γι αυτό σε χαιρετάνε???? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) @bou Δηλαδη θες να μας πεις οτι αν ειναι στο αντιθετο ρευμα και τον χαιρετησεις θα κανει μεταβολη να ερθει να σου ζητησει το τηλεφωνο σου? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 @bou Δηλαδη θες να μας πεις οτι αν ειναι στο αντιθετο ρευμα και τον χαιρετησεις θα κανει μεταβολη να ερθει να σου ζητησει το τηλεφωνο σου? ρώτα την bluezip... Μαζευτείτε....ξεφύγαμε από το topic :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 εμενα παλι που δεν με χερεταει κανενας......ολο σε γυναικες πεφτω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Ρε παιδιά, ο χαιρετισμός με τα φώτα δεν μπορεί να εκληφθεί ως κάτι άλλο και ο άλλος να ψάχνετε να δει τι μλκία κάνει; Ρε μαν, μια φορα πατας τον προβολεα. Ετσι και καλα χαιρετας. Αν τρεχει κατι ή μπλοκο ή οτιδηποτε, το πατας επανειλημμενα. Η μονη παρεξηγηση που μπορει να γινει ειναι να νομιζει ο μπροστινος σου οτι θελεις να κανει στην ακρη να προσπερασεις ... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε αυτό που είπε ο Karaflodaimon...(δεν μου βγήκε η παράθεση!!) Και φουστανάκι και να το παίρνει και ο αέρας εεεε όχι πάει πολύ!!!Είπαμε... Λόγο καλοκαιριού ναι φορέσαμε και κάτι πιο κοντό και πιο ανοιχτό δεν λέω...αλλά σε λογικά επίπεδα. Δεν αναφέρομαι μόνο για καλοκαιρινή περίοδο όμως, γενικά μιλάω. @bou Δηλαδη θες να μας πεις οτι αν ειναι στο αντιθετο ρευμα και τον χαιρετησεις θα κανει μεταβολη να ερθει να σου ζητησει το τηλεφωνο σου? Σε αυτό το σημείο αναφερόμουν πιο πολύ για κοντινές αποστάσεις και μέσα στην πόλη?όχι για μεγάλο ταξίδι. Να είναι στο αντίθετο ρεύμα και να αλλάξει κατεύθυνση, σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί?αλλά δεν θα μου φαινόταν παράλογο αν άκουγα ότι έχει συμβεί σε κάποια. Δηλαδή εσείς ποτέ δεν χαιρετήσατε όχι για τον χαιρετισμό αλλά για να πιάσετε συζήτηση; (για χαιρετισμό στο αντίθετο από εσάς φύλο) Βασικά κάνω τώρα! Απλά έπρεπε να απαντήσω, αφού ρωτήσατε? Sorry και πάλι για το ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον BlueZip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε αυτό το σημείο αναφερόμουν πιο πολύ για κοντινές αποστάσεις και μέσα στην πόλη?όχι για μεγάλο ταξίδι. Να είναι στο αντίθετο ρεύμα και να αλλάξει κατεύθυνση, σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί?αλλά δεν θα μου φαινόταν παράλογο αν άκουγα ότι έχει συμβεί σε κάποια. Δηλαδή εσείς ποτέ δεν χαιρετήσατε όχι για τον χαιρετισμό αλλά για να πιάσετε συζήτηση; (για χαιρετισμό στο αντίθετο από εσάς φύλο) Βασικά κάνω τώρα! Απλά έπρεπε να απαντήσω, αφού ρωτήσατε? Sorry και πάλι για το ? Α παιδακι μου εσυ εισαι φουλ προκατειλημενη με τους αντρες Να πω πως σου ετυχε να πω ενταξει μπορει να εχει και δικιο η κοπελα..αλλα το δεν χαιρεταω με τα φωτα για να μην μου την πεσει κανεις (δεν ειπαμε να του στειλεις και φιλακια) Υ.Γ Συνηθως ο χαιρετισμος γινεται για τον ερχομενο απο απεναντι αρα δεν νομιζω να το εχει κανεις για να πιασει και κουβεντουλαμε το αλλο φιλο :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Σε αυτό που είπε ο Karaflodaimon...(δεν μου βγήκε η παράθεση!!) Και φουστανάκι και να το παίρνει και ο αέρας εεεε όχι πάει πολύ!!!Είπαμε... Λόγο καλοκαιριού ναι φορέσαμε και κάτι πιο κοντό και πιο ανοιχτό δεν λέω.... Αιθέριες μηχανόβιες υπάρξεις!!!!!!!! Γουστάααααααρω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μια φορά μου ήρθε να κάνω επαναστροφή, και αυτό γιατι η οδηγός στο παπάκι από το αντίθετο ρεύμα μου είπε γειά σου (και φαινότανε καλό, όπως και η συνοδηγός άλλωστε!!), αλλά τελικά κότεψα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Μια φορά μου ήρθε να κάνω επαναστροφή, και αυτό γιατι η οδηγός στο παπάκι από το αντίθετο ρεύμα μου είπε γειά σου (και φαινότανε καλό, όπως και η συνοδηγός άλλωστε!!), αλλά τελικά κότεψα Τς τς τς τς τς ........... ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ???????? Είχες 2 στην τιμή του ενός και τσιγκουνεύτηκες μιά αναστροφή και ένα μπαντιλίκι για να τις προλάβεις??????? μπου φαίνεται πρέπει να σας αρχίσω εντατικά μαθήματα εδώ μέσα!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Κύριε! Κύριε! Δαίμονα!Κύριε Καραφλοδαίμωνα!! Να ρωτήσω κάτι? Να την πέφτουμε και σε φερινγκάτες, σκούτεράτες ή μόνο σε γυμνές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Α παιδακι μου εσυ εισαι φουλ προκατειλημενη με τους αντρες Να πω πως σου ετυχε να πω ενταξει μπορει να εχει και δικιο η κοπελα..αλλα το δεν χαιρεταω με τα φωτα για να μην μου την πεσει κανεις (δεν ειπαμε να του στειλεις και φιλακια) Υ.Γ Συνηθως ο χαιρετισμος γινεται για τον ερχομενο απο απεναντι αρα δεν νομιζω να το εχει κανεις για να πιασει και κουβεντουλαμε το αλλο φιλο :lol: Εννοείται ότι δεν το είπα, ούτε το εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες... Για μεγάλα ταξίδια και στο αντίθετο ρεύμα, έχεις δίκαιο Εγώ αναφερόμουν για μικρά ταξίδια και για μέσα στην πόλη, νόμιζα ότι ο "χαιρετισμός" αναφερόταν και σε αυτά... Αν δεν αναφέρεται και σε αυτά sorry γράψε λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εννοείται ότι δεν το είπα, ούτε το εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες... Για μεγάλα ταξίδια και στο αντίθετο ρεύμα, έχεις δίκαιο Εγώ αναφερόμουν για μικρά ταξίδια και για μέσα στην πόλη, νόμιζα ότι ο "χαιρετισμός" αναφερόταν και σε αυτά... Αν δεν αναφέρεται και σε αυτά sorry γράψε λάθος το κακο ειναι οτι μεσα στιν πολυ συναντας πολλους σκουτεραδες-προιν οδηγους αυτοκινητων που δεν εχουν ιδεα απο μηχανη.....ενω εξω βγενει η ποιοτητα.... εμενα παντος συνεχιζει να μην με χαιρεταει κανενας.....θα το κοψω μου φεναιτε..... το ξανασκευτικα ,μονο τους φιλους μας τους αστυνομικους θα χαιρεταω...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 από τον landscape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Τς τς τς τς τς ........... ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ???????? Είχες 2 στην τιμή του ενός και τσιγκουνεύτηκες μιά αναστροφή και ένα μπαντιλίκι για να τις προλάβεις??????? Σε τετοιες καταστασεις, τις περισσοτερες φορες, τουλαχιστον, 1+1= 0!! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Λοιπόν μου έτυχε κάτι χθες και θυμήθηκα τη συζήτηση αυτή. Είμαι στο Μπεντεβή στο δεύτερο φανάρι του ρεύματος καθόδου για τον ανισόπεδο.(Για όσους ξέρουν)Στο φανάρι πρώτος εγώ με μια γκρι V-strom δίπλα με οδηγό χωρίς κράνος..Κατεβαίνει μετά από μισό λεπτό ένα άλλο V-strom (μαύρο) από Εθνική και περνάει το φανάρι για τον ανισόπεδο.Το θέμα δεν είναι εκεί όμως.. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής του κορνάρει και του κάνει σήμα "που είναι το κράνος σου?" κι εκεί είναι που έμεινα..Ο οδηγός που ήταν δίπλα μου έμεινε κάγκελο.. Είχε κοκκινίσει ο άνθρωπος.. Κοιτούσε τους πάντες με μια απορία χωρίς να ξέρει τι έγινε.. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο άσχετος για το χαιρετισμό των μοτοσυκλετιστών.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Επειδη το θεμα παιζει ακομη και δεν ειχα ψηφησει ποτε μου για τον λογο οτι χρησιμοποιω και τις δυο πρωτες περιπτωσεις σας ενημερωνω τους υπολοιπους απο εδω και περα οτι στην ψηφοφορια μπηκε η δυνατοητηα πολλαπλης επιλογης... :D Τωρα στο θεμα...βλεπω καποιοι που ουσιαστικα κανουν κουβεντα για μεσα στην πολη, παιδες νομιζω δεν τιθεται θεμα για μεσα στην πολη, ειναι που ειναι παρανομο το να αναβεις φωτα να το κανεις και μεσα στην πολη που παιζουν χιλιαδες IX, λεωφορεια, πεζοι κτλ ειναι τραγικο λαθος κατα την αποψη μου και δεν βρισκω και τον λογο για κατι τετοιο μεσα στην πολη, εγω μεσα στην πολη δεν εχω χαιρετησει ποτε ουτε και θα το κανω ποτε παντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Κύριε! Κύριε! Δαίμονα!Κύριε Καραφλοδαίμωνα!! Να ρωτήσω κάτι? Να την πέφτουμε και σε φερινγκάτες, σκούτεράτες ή μόνο σε γυμνές? Σε ότι σου γεμίζει το μάτι!!!!!! Σε τετοιες καταστασεις, τις περισσοτερες φορες, τουλαχιστον, 1+1= 0!! :( Ναι αλλά επειδή καμιά φορά 1+1 = 11 ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο να προσπαθήσεις!!!! B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Καθήστε ορέ(ή ωρέ??) κορίτσια του forum δηλαδή κακό είναι να δεχτείτε και κανα κοπλιμέντο?Είπαμε.... Αυτά είναι τα ωραία της ζωής.... μην κάνετε έτσι.Μετά θα συζητάτε μεταξύ σας και θα παραπονιέστε ότι οι άντρες δεν την πέφτουν πια, ότι εσείς κάνετε το πρώτο βήμα και άλλα τέτοια γλαφυρά :spam: :spam: :spam: :spam: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mexicanos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Ελλάδα με τα φώτα,στο εξωτερικό με χέρι στους απέναντι και πόδι σε αυτούς που προσπερνώ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δεν χαιρετω σκουτερ-παπια-customαδες-και τους υπολοιπους "ξεβρακωτους" που ειπε και η Μαριλη.Αντιθετως χαιρεταω παντα τους Ζηταδες Να σε'χω στα υποψην μου απο του χρονου αν ειμαι με το καλο στην αστυφηλακων για ψηλου πηδημα παραβασεις! ΡΑΤΣΙΣΤΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες