Jump to content
Vito Varadero

Χαιρετισμός Μοτοσυκλετιστών

Recommended Posts

προσωπικά χαιρετάω πάντα και ας έχω BMW μέχρι και τα σκούτερ που βλέπω στον έθνικό δρόμο βέβαια έχω δει και κάτι π@π@ρες που πάνε σαν να έχουν πιάσει τον Πάπα από τα Αρχ...... και ούτε που σε κοιτάνε και δεν καβαλάνε BMW

Τροποποιήθηκε από τον soter3gm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παντως ειναι πολυ πιο ασφαλες (αποσπα πολυ λιγοτερο την προσοχη), το να χαιρεταμε απλως, και να αδιαφορουμε για την ανταποδωση, παρα να προσπαθουμε να δουμε και την μαρκα της μηχανης που χαιρετησαμε.. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως ειναι πολυ πιο ασφαλες (αποσπα πολυ λιγοτερο την προσοχη), το να χαιρεταμε απλως, και να αδιαφορουμε για την ανταποδωση, παρα να προσπαθουμε να δουμε και την μαρκα της μηχανης που χαιρετησαμε.. :winking:

το αλλήθωρο μάτι της μπέμπας κανει μπαμ απο μακρυά :blink:

Τροποποιήθηκε από τον TheDentist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.. A μπα? Καθιερωσε η BMW, ασυμμετρους προβολεις, σε ολα τα μοντελα της?? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζετε ότι το γυρίσαμε απο τόπικ "χαιρετισμός μηχανόβιων" σε "αν χαιρετάνε οι κατέχοντες BMW"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν νομίζετε ότι το γυρίσαμε απο τόπικ "χαιρετισμός μηχανόβιων" σε "αν χαιρετάνε οι κατέχοντες BMW"?

Αν προσεξεις καλυτερα (και συνολικοτερα) στο forum, ολα "εκει" γυρω, τριγυριζουν!

"Ποσοι κατοχοι BMW, χαιρετουν στο δρομο?

Ποσοι (επι τοις %) φοραν Armani?

Tι φορολογικη δηλωση κανουν?

Σπανε αυτα τα χρεπια?

Αλλαγη φλατζας σε BMW???????? Ωωωωωω... Μα τι ρεταλια ειναι!!!.. :o :o

Κανουν ταξιδια, 'η μονο καφετερια?

Ειναι μοτοσυκλετες 'η status symbol?"

κλπ...κλπ..κλπ...

Ελεος, παιδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν προσεξεις καλυτερα (και συνολικοτερα) στο forum, ολα "εκει" γυρω, τριγυριζουν!

Σπανε αυτα τα χρεπια?

κλπ...κλπ..κλπ...

Ελεος, παιδια....

Ναι καλά...τώρα θα μας πείς και οτι δέν σπάνε κιόλας......!!!!

:P :P :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι λέτε ότι χαιρετάτε πάντα, που στο καλό κυκλοφορείτε? Εμένα δεν με έχει χαιρετίσει ποτέ και κανείς, ανεξαρτήτως μάρκας, κυβισμού ή είδους μηχανής.

Μόνο ένα παλικάρι με έχει χαιρετίσει και αυτός ήταν με μια Monster πολύ μερακλήδικη και προσεγμένη και υπέθεσα απλά ότι χαιρέτισε το "αδελφάκι'. Φυσικά του ανταπέδωσα εγκαρδίως!

Επειδή είμαι φρέσκος και δεν ήξερα περί χαιρετισμού, από τότε που το έμαθα χαιρετάω πάντα...αλλά χωρίς ανταπόκριση και νιώθω ολίγον τι μ....ς :(

Τροποποιήθηκε από τον lordelesar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καλά...τώρα θα μας πείς και οτι δέν σπάνε κιόλας......!!!!

:P :P :devil:

Ωωω! Ναι! Για να μην ξεχνιωμαστε κι'ολας!! :_innocent:

7m27ajmtvaji9xuaiviz.jpg

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως φοράω no-name δερμάτινο με χελώνες και προστατευτικά πλάτης απο μέσα, κράνος 3/4 με γυαλί πιλότου, μπότες Wermacht και τζίν. \m/

Άκου εκεί αρμάνι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ χαιρετάω όλους, συνήθως με τα φώτα ή και με το χέρι.

Το καλοκαιράκι, ύστερα απο 4000χλμ περίπου, νομίζω πως παραπάνω απο τους μισούς ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπανε αυτα τα χρεπια?

κλπ...κλπ..κλπ...

Ελεος, παιδια....

Φίλε black_hawk γιατί το παίρνεις τόσο αρνητικά το θέμα? Η μάρκα που καβαλάς δυστηχώς δείχνει ένα κοινωνικό status το οποίο οι κατέχοντες BMW πρώτοι φροντίζουν να διατηρούν! Δεν μιλάω για εσένα αλλά για την συντρηπτική πλειοψηφία. Όταν μου λέει ο άλλος ότι δεν χαιρετά παρά μόνο BMW επειδή είναι ανώτερα μηχανάκια, τι θές να κάνω δηλαδή, να τον πάρω στα σοβαρά?

Προσωπικά έγραψα αυτό που πρόσεξα στον δρόμο χωρίς ίχνος υπερβολής και μάλιστα το ίδιο πρόσεξε και ο κολλητός μου ο οποίο έχει ducati και ούτε αυτόν τον χαιρετάνε! Δεν με νοιάζει τι φοράνε και πόσα λεφτά έχουν και ούτε με αφορά ΑΛΛΑ ο χαιρετισμός με αφορά από την στιγμή που χαιρέτησα εγώ πρώτος. Τώρα βέβαια τον έκοψα στα BMW οπότε όλα καλά! Αν χαιρετήσει αυτός πρώτος θα χαιρετήσω, αλλιώς ...

Καλά χιλιόμετρα!

Τροποποιήθηκε από τον stoui

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα! Ακούστε τί μου συνέβη μόλις πρίν λίγο!!! Πετάχτηκα λίγο για μία εξωτερική δουλειά και στο δρόμο πέτυχα μία GS και ...χαιρέτησα ( έχοντας φρέσκο στο κεφάλι μου το θέμα αυτού του τόπικ)!!! Ο τύπος ( άκρανος βέβαια ) γύρισε το κεφάλι απο την άλλη και με έκλασε κανονικά! Στο φανάρι τώρα όλα αυτά σταματημένοι! Στο επόμενο φανάρι τον ρώτησα '' καλά ρε φίλε, θα σου πέσει ο κώλος να ανταποδώσεις έναν φιλικό χαιρετισμό ??? ''

Ξέρετε τί μου απάντησε?????? :secret:

'' Αντε γαμήσου ρε μαλακισμένο που θές να σε χαιρετήσω κιόλας '' :this::this::this:

Τα πήρα τόσο πολύ που μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι λέμε!!!!!!! :ranting3::ranting3::devil::devil:

Τροποποιήθηκε από τον KARAFLODAIMON

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε black_hawk γιατί το παίρνεις τόσο αρνητικά το θέμα? Η μάρκα που καβαλάς δυστηχώς δείχνει ένα κοινωνικό status το οποίο οι κατέχοντες BMW πρώτοι φροντίζουν να διατηρούν! Δεν μιλάω για εσένα αλλά για την συντρηπτική πλειοψηφία. Όταν μου λέει ο άλλος ότι δεν χαιρετά παρά μόνο BMW επειδή είναι ανώτερα μηχανάκια, τι θές να κάνω δηλαδή, να τον πάρω στα σοβαρά?

Προσωπικά έγραψα αυτό που πρόσεξα στον δρόμο χωρίς ίχνος υπερβολής και μάλιστα το ίδιο πρόσεξε και ο κολλητός μου ο οποίο έχει ducati και ούτε αυτόν τον χαιρετάνε! Δεν με νοιάζει τι φοράνε και πόσα λεφτά έχουν και ούτε με αφορά ΑΛΛΑ ο χαιρετισμός με αφορά από την στιγμή που χαιρέτησα εγώ πρώτος. Τώρα βέβαια τον έκοψα στα BMW οπότε όλα καλά! Αν χαιρετήσει αυτός πρώτος θα χαιρετήσω, αλλιώς ...

Καλά χιλιόμετρα!

Τι ρόλο παίζει αν χαιρετήσει πρώτος η δεύτερος ο απέναντι, η φιλική συμπεριφορά μας ως πρως τον συνάνθρωπό μας δεν έχει να κάνει πιος χαιρέτησε πιον πρώτος είναι σαν τη καλήμέρα τη λες και ας μην σου απαντήσουν γιατί είναι κατά βάση ευχή που δήνεις στον απέναντι έτσυ είναι και η χαιρατούρα λες και ας πέσει κάτω

Τώρα τα όσον αφορά τα περί στατους συμπολ και BMW αυτά να τα λέτε σε αυτούς που πέρνουν busa-R1-ZZR- κλπ κλπ και ρήχνουν απάνω μερηκές χιλιάδες ακόμα και φτάνουν τις 20-25,000€ και μετά τα πουλάνε μέσα σε δύο χρόνια χάνοντας ένα σκασμό €πουλα οι κατόχοι BMW όπος γνωρήζετε της αγοράζουν ακριβά αλλά τις κρατάνε για πολλά χρόνια και έτσι κρατάνε την αξία τους ιδάλος είδαμε και αυτούς που τις πουλάνε αμέσος ποσα χάνουν ,σαν να παίρνουν γιαπονέζικο και χηρότερα είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χαχα! Ακούστε τί μου συνέβη μόλις πρίν λίγο!!! Πετάχτηκα λίγο για μία εξωτερική δουλειά και στο δρόμο πέτυχα μία GS και ...χαιρέτησα ( έχοντας φρέσκο στο κεφάλι μου το θέμα αυτού του τόπικ)!!! Ο τύπος ( άκρανος βέβαια ) γύρισε το κεφάλι απο την άλλη και με έκλασε κανονικά! Στο φανάρι τώρα όλα αυτά σταματημένοι! Στο επόμενο φανάρι τον ρώτησα '' καλά ρε φίλε, θα σου πέσει ο κώλος να ανταποδώσεις έναν φιλικό χαιρετισμό ??? ''

'' Αντε γαμήσου ρε μαλακισμένο που θές να σε χαιρετήσω κιόλας '' :this::this::this:

Τα πήρα τόσο πολύ που μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι λέμε!!!!!!! :ranting3::ranting3::devil::devil:

Γι'αυτό την επόμενη φορά, θα έχεις μια Ithaca περασμένη στην πλάτη για να αποφεύγονται τέτοιες ανούσιες απαντήσεις:

ithaca37st.jpg

Ithaca 37.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθέσω πως το επόμενο πράγμα που είδε ήταν το κωλοφάναρο του Fazer,έτσι? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθέσω πως το επόμενο πράγμα που είδε ήταν το κωλοφάναρο του Fazer,έτσι? :P

Σαφώς!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ο χαιρετισμός είναι καθαρά θέμα ανθρώπου. Εμένα όταν γύρναγα απο Ναύπλιο με χαιρέτισαν και BMWεδάκιδες και με Βεσπες κ.α Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ανάλογα με τις μοτοσυκλέτες αυτούς που χαιρετάνε ή όχι.

Εγώ χαιρετάω και αυτοί ας κόψουν το λαιμό τους. Πολύ θα ήθελα όμως να χαιρετίσω κάποιον, να με γειώσει και πιο κάτω να χρειαστεί τη βοήθεια μου. Όχι για κάτι σοβαρό όμως, για κάτι μικρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@KARAFLODAIMON: Αυτός τώρα ρε φίλε είναι μοτοσυκλετιστής? Ε ρε τον γελοίο :kill:

Τι ρόλο παίζει αν χαιρετήσει πρώτος η δεύτερος ο απέναντι, η φιλική συμπεριφορά μας ως πρως τον συνάνθρωπό μας δεν έχει να κάνει πιος χαιρέτησε πιον πρώτος είναι σαν τη καλήμέρα τη λες και ας μην σου απαντήσουν γιατί είναι κατά βάση ευχή που δήνεις στον απέναντι έτσυ είναι και η χαιρατούρα λες και ας πέσει κάτω

Τώρα τα όσον αφορά τα περί στατους συμπολ και BMW αυτά να τα λέτε σε αυτούς που πέρνουν busa-R1-ZZR- κλπ κλπ και ρήχνουν απάνω μερηκές χιλιάδες ακόμα και φτάνουν τις 20-25,000? και μετά τα πουλάνε μέσα σε δύο χρόνια χάνοντας ένα σκασμό ?πουλα οι κατόχοι BMW όπος γνωρήζετε της αγοράζουν ακριβά αλλά τις κρατάνε για πολλά χρόνια και έτσι κρατάνε την αξία τους ιδάλος είδαμε και αυτούς που τις πουλάνε αμέσος ποσα χάνουν ,σαν να παίρνουν γιαπονέζικο και χηρότερα είναι

Πώς δεν παίζει ρόλο φίλε, για μένα παίζει ρόλο επειδή δεν χαιρετώ για να περάσω την ώρα μου στον δρόμο! Χαιρετώ με σκοπό να επικοινωνήσω, να πώ ένα γειά, να ρωτήσω "όλα καλά?" και ΝΑΙ περιμένω απάντηση! Όπως και όταν λέω καλημέρα περιμένω απάντηση!! Αν δεν πάρω την κόβω την καλημέρα! Εσύ δηλαδή λες καλημέρα σε ανθρώπους που δεν σου απαντάνε και είναι οκ?

Τα υπόλοιπα που λες δεν διαφωνώ και δεν είπα ότι μόνο οι BMWάκιδες συμβαδίζουν με το status symbol! Απλά είναι το πιο τρανό παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ! Α και υπάρχουν πολλά παραδείγματα BMWάκιδων που τα πουλάνε αμέσως για να πάρουν το πιο νέο μοντέλο και επίσης χάνουν χρήματα!

Τροποποιήθηκε από τον stoui

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω παντως θα χαιρεταω!

Aν και μολις τωρα πηρα μηχανη!

και πολυ καλα θα κανεις............... καλοταξιδη λοιπον :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα