Jump to content
WBRB

Harley Davidson service manuals

Recommended Posts

Μιας και απ'οτι έχω καταλάβει, πρέπει να είμαι μονάχος μου εδω μέσα που έχει Harley (πέραν απο 2-3 ακόμα άτομα που δεν πολυγράφουν πλέον), λέω να αρχίσω να ανεβάζω αυτά που μπόρεσα να βρώ (πραγματικά με αρκετό κόπο) για να μην τραβάνε και άλλοι αυτά που τράβηξα και εγώ για να τα βρώ. Ξεκινάμε λοιπόνε:

Εγοστασιακά specs για τα service σε όλους τους τύπους των Harley Davidson μοτοσυκλετών, Small Cams, Big Twins και V-Rods:

Συνεχίζουμε με μερικά απλά πραγματάκια (μέχρι να μπορέσω να ανεβάσω manual 160 ΜΒ): Οδηγίες εγκατάστασης τριφασικού δυναμό για κινητήρες EVO (ανεξάρτητου κατασκευαστή-αρχείο με όνομα EI2005):

HDMasterCamSpecs.pdf

MBHD_20Dyna.pdf

MBHD_20Softail.pdf

MBHD_20Sportster.pdf

MBHD_20Touring.pdf

MBHD_20Vrod.pdf

EI2005.pdf

Τροποποιήθηκε από τον WBRB

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραίος και ομαδικός ο WBRB, μπράβο φίλος ωραία σκέψη..... αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν γιατί ούτε έχω αλλά ούτε σκέφτομαι ποτέ να πάρω Harley ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτε άλλο ένα, είναι ουσιαστικά ένα ετήσιο φόρουμ που κάνει η εταιρία, και βγάζει το συγκεκριμένο τεύχος με αλλαγές που έχουν γίνει στους κινητήρες σε αυτό το διάστημα. Το συγκεκριμένο είναι για το 2007.

HD_University_Technical_Forum_2007_Model_Year.pdf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε.Κάθε τεχνικό μανιουαλ είναι παντα ευπρόσδεκτο και χρήσιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalipera se olous.

Mpravo gia to manual

Alla dn mporw na to katebasw :( (mou bgazei ena error otan pataw panw sto pdf arxeio)

Mporei kapoios na mou pei giati ginetai afto kai pws tha katebasw to manual?

Euxaristw!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Create New...