TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) τα αυτια μου πηραν οτι θα κλεισει για εργα.ειναι αληθεια? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2008 από τον TASOS :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Δεν άκουσα τίποτα ρε φίλε αλλά δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο..... έχω συγγενείς εκεί πάνω και δεν μου ανέφεραν τίποτα τέτοιο, συγκεκριμένα μίλησα χθες με τον θείο μου....βρε λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 καλα τι εχει γινει και κλεινουν ολες οι πιστες ξαφνικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Ετοιμαζομαστε για το MOTOGP λεμε τωρα!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Ετοιμαζομαστε για το MOTOGP λεμε τωρα!!!! :lol: το αλλο με τον τοτο το ξερεις??? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 2 πιστες ειχαμε και παει τωρα...τουλαχιστον να αξιζει τον κόπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Coolάρεται ρε παιδιά!Κλείνουν για έργα.Βασικά πολύ καλά κάνουν και κλείνουν μιας και ούτως ή άλλως με τις θερμοικρασίες που παίζουν το καλοκαίρι πρώτον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεύτερον γλιστράει χειρότερα κι απο παγωμένη άσφαλτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Coolάρεται ρε παιδιά!Κλείνουν για έργα.Βασικά πολύ καλά κάνουν και κλείνουν μιας και ούτως ή άλλως με τις θερμοικρασίες που παίζουν το καλοκαίρι πρώτον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεύτερον γλιστράει χειρότερα κι απο παγωμένη άσφαλτο! Ας εκαναν τα προγραμματισμενα τρακ νταισ τουλαχιστον... Τοσα χρονια τα ιδια ειναι. οι 5-10 μερες ηταν το θεμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 νομίζω (χωρίς να είμαι απόλυτος) πως η πίστα κλείνει μεσοβδόμαδα και είναι ανοιχτά Σ/Κ Το Σ/Κ 9 και 10 αυγ λογικά θα έχει ελεύθερα δοκιμαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 http://www.serrescircuit.gr/index.php?id=homepage Εδω θα βρειτε λεπτομεριες για το ποτε θα ειναι ανοιχτη η κλειστη η πιστα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες